637
Copa America
-
#476 neked vannak gondjaid az értelmezéssel, olvassad el még párszor hogy mit mire írtam, tisztában vagyok vele hogy milyen poszton játszik most a válogatottban, máskülönben nem írtam volna azt hogy az nem az ő szerepköre, nagyon okos vagy tényleg, előbb horgolok neked valamit, mint hogy te felfogj bármit is -
#475 Jesszusom.
Már a BL topikban is jókat röhögtem a fasságaidon... ezt a stílust meg jegeld már kérlek, nem érdekel hogy milyen idős vagy, ilyen stílussal 10 évesnek látszol.
"Amugy meg kutyat nem erdekli hol jatszik Pato a Milanban, mivel egy nagy rakas nulla es szegyen hogy ilyen jatekos beferhet egy Selecaoba."
Gondolom idén olyan sok Milan meccset láttál, hogy ezt így le tudod vonni. Nem azt mondom, hogy Pato az új Ronaldo... de ne 2 meccsből ítéld már meg. Az meg, hogy ez a leggyengébb brazil válogatott... lehet! Tele van fiatallal, 19-20 évesekkel, én adnék nekik időt a VB-ig... ha ott is beégnek, akkor már lehet rájuk a köveket dobálni. -
#474 ja tóásó gólt lőtt a bolíviai a válogatottban
-
#473 na jakuza nyerte a vitát a 2 milánossal szemben -
#472 Mit mire kenek ra ? Megemlitettem mit jatszik a Selecaoban, te meg leirtad nem centert jatszik, mert egy focianalfabeta vagy. Ennyi!.
Menj es foglalkozz massal, mondjuk horgolj,ha meg azt se tudod, hogy milyen szerepkorben jatszik Pato. -
#471 Milyen olvasatomban mit akar argentina ? Te mirol beszelsz ? En egy szoval meg sem emlitettem argentinat, de azert probalkozz meg kicsit.
Amugy meg kutyat nem erdekli hol jatszik Pato a Milanban, mivel egy nagy rakas nulla es szegyen hogy ilyen jatekos beferhet egy Selecaoba. -
#470 Nyilván mindenki kicsit elfogult a csapata játékosai felé... Pato nem a Milanban megszokott posztján játszik itt a Copán... (ott megy neki, itt nem annyira), de még mindig jobban akar hajtani és többet csinál mint az agyonsztárolt Neymar.
De a te olvasatodban nem értem mit akar Argentína, míg ilyen Messik fociznak ott akik egy szabadrúgást nem tudnak elrúgni normálisan... -
#469 nyilván nem mai állapotára gondoltam :D sztem már menni alig bír -
#468 5 éve lehet,ma már nem hiszem,levenné a labdát,fújna egyet,nagy levegő,elindul,és beérik. sajnos eljárt felette az idő,a térde sajnos már a milanban is szar volt -
#467 azért Ronaldot ne hozzuk már itt szóba :D ő levenné a labdát, a 2 embert befűzné és gólt lőne
-
#466 Nem vagyok elfogult, csak láttam hogy hétről hétre hogy teljesített a Milanban, vedd még azt is figyelembe hogy kérdéses volt szinte végig a szereplése a Copán egy sérülés miatt, én elvetemült szemellenzős Milan fan még látom hogy nem 100%-os az állapota.
"Pato kozepcsatart jatszik a Selecaoban es pont. En meg lertam, hogy amig ilyen Patok jatszanak centert, addig ilyen is lesz a Selecao jateka."
Szépen rákened egy emberre az eredménytelenséget
Ha már Patot centerbe erőlteti Mano, akkor sokkal több támogatásra lenne szüksége pl az eddig brillirozó Neymartól, Dani Alvéstől stb.. és nem azért kellene kerékbe törni mert egy 60 méteres Thiago Silva indítást két védővel a nyakában nem tud levenni, de tök mind1 amíg nincs játéka a braziloknak, meg fogalmuk hogy hogyan kellene gyorsan pontosan helyenként színezve a játékot lehozni egy meccset addig maga Ronaldo is lehetne elől..
-
#465 mostmár a copán a legnagyobb izgalmat az fogja okozni,hogy melyik nagy esik ki hamarabb?
a, a hulladék argentína
b, a hugyfos brazília
c, az elmegy kategória uruguay -
#464 Olvasni tudsz e? Hat mondatot ertelmezni ?
"Ez a brazil valogatott egy vicc az elodokhoz kepest, mondjuk nem csodalkozok, ahol egy Pato lehet a center."
Jo duma csak rossz hallgatni.
Pato kozepcsatart jatszik a Selecaoban es pont. En meg lertam, hogy amig ilyen Patok jatszanak centert, addig ilyen is lesz a Selecao jateka.
Meg hogy nincs problema a Pato minosegevel ? :DDDD
Rohog a vakbelem. Tan elfogult Milan szurkolo vagy e ?
Az hat a Milan forumra ranezve.
Ezzel lezartnak is tekintem a vitat, mert te nem latsz ki a szemellenzotol. -
#463 az egy dolog ha azt játszatják vele, mivel nem az a posztja a Milanban sem... neki terület kell lendületből tudja kapura vinni a labdát, nem az a védők közötti harcos fajta, nem pedig egyedüli csatárként kellene játszatnia Menezesnek, Pato minőségével nincs semmi gond sem, inkább tekintgess a középpályára hogy milyen szintű palik kezdtek ott, hogy miért nincs játéka ennek a brazil csapatnak, de lehet hogy Messi sem való az Argentin válogatottba mert, nem megy neki a Copan.. -
#462 Akkor mit ha nem kozepcsatart jatszik a Selecaoban ?
Talan balhatvedet ? Az a baj, hogy egyaltalan ilyen minosegu focista jatszhat egy Brazil valogatottban. -
#461 az a baj hogy Pato nem center... -
#460 Jo neked, mert nekem van kb 36-37 eves osszehasonlitasi alapom, az emlekeim szerint a brazilok focijabol.
Mondjuk az elmult kb 10 evben nagyot romlott a brazil valogatott jateka 2002-bn VB-t nyertek, de ugy hogy az mar nem volt az igazi, de behuztak. De az utana levo csapatok szinvonaltalok voltak nagyon. Jelenleg a Barcelona es a Spanyol valogatott jatsza azt a focit amit a brazilok a 60-70-80-90-es evekben es ez a brazil foci meg egy otlettelen football jelenleg. -
#459 Bár elég fiatal vagyok, de ez a leggyengébb brazil válogatott, amit eddig láttam. -
#458 Megerdemeltek volna a brazilok , hogy jol beegjenek.
Ez a brazil valogatott egy vicc az elodokhoz kepest, mondjuk nem csodalkozok, ahol egy Pato lehet a center. -
#457 csak bemákolták... -
#456 lol 2-2 -
#455 Hol van egy Vagner Love vagy egy Hulk ?
Ilyen töketlen támadok amik itt vannak pff -
#454 Dinhot vagy Kakát kéne ide.Vagy a nyugdíjas Ronalso esetleg Roberto Carlos.Szerintem még velük is több esélye lenne a braziloknak...:D -
#453 Jaja. :D -
#452 Azaz 1:2 mar Paraguay javara. :D -
#451 háhá brazilok csomagolnak...
-
#450 Na 1-1, talán felpörög a meccs. :) -
#449 Chile játéka tegnap sokkal jobban tetszett. :) -
pacclacc #448 Hát Jah! Meccs a szörnyű. Ebben a csapatban vannak jó játékosok, de így valahogy 0ázák egymást!
-
#447 Dadog, mint egy óvodás, nagyon idegesítő.
A meccs színvonala is hagy némi kívánnivalót maga után. -
#446 nah zsáccon begyötörte.... -
#445 nem is azzal van baj, hogy mit beszél (én már nem is figyelek rá) hanem, hogy egyszerűen nem tud elmondani egy mondatot. őőő-zik folyamat meg mondat közbe megcsuklik, nem tudja mit mondjon....percekig tart elmondania a legegyszerűbb mondatot is....inkább beszéljen a puhl helyette, akin látszik, hogy összeszedett és tudja mit akar..... -
pacclacc #444 Hegyi hülyeségeket beszél? -
#443 ezt a hegyi ivánt minek hívják meg stúdió beszélgetésre, ha nem tud beszélni???? -
#442 hát kb én is annyit nézek ki belőllük -
#441 brazilok este kiszenvednek egy 1-0-t..... -
#440 Argentína eddig nagyon szar. Mondjuk az egész Copa eddig elég tré. Csalódás. :( -
#439 paragváj nyerhetne, védelem nem rossz meg középpálya, jó meccs lesz na. az uru meccs is élvezetes volt tegnap :) -
#438 ja lehet
azt nem láttam
na ma kivi leszek a brazilokra mit alkotnak paragváj ellen -
#437 Uruguay - Chile 1-1