637
Copa America
-
mazlista #236 a névnél
-
jefferson83 #235 Nem volt rossz meccs és örülök, hogy végre az nyert akinek szurkoltam. Mondjuk nem számítottam rá, de megérdemelten győztek, volt egy-két pofás akció. [általában a "kisebb" csapatnak szurkol] -
mazlista #234 jaj ingen egy kérdés valaki el tudná nekem mondani hogy lehet képet rakni ahol beszélünk -
mazlista #233 nem tom hogy maradtok fen -
mazlista #232 én csak ma nézzem az meg az ismétlést -
Gabe18 #231 Hát ez jó sima lett,csak nem úgy ahogy sokan gondolták.És még kimaradt lehetőségben is Peru volt jobb... -
Gabe18 #230 Hát Uruguay eddig igen karcsú teljesitményt mutat. -
#229 "Diego Forlan akitől itt hasra esik mindenki most láthatatlan köpönyegben dolgozgat" :DSADASDASDasdas nem bírom:DDDddd ha ő fogja a meccseket közvetíteni nem érdekel ki játszik alap hogy nézem mind:DDD -
#228 azt mondja:"...a kapus igazán kirepülhetett volna az ötös sarkára és nem kellett volna egy fapados repülő járat szolgáltásait igénybe vennie hisz csak egy két lépésre volt..." :DASDASDasasd ezen szakadtam
Peru vezet 1-0-ra -
#227 jájjj:DDDDdd imádom ezt a kommentátort:DDDdd -
jefferson83 #226 ÁÁÁ, mester közvetíti az első meccset -
#225 kár hogy csak pár meccset látok az elejéből és párat a végéből:( jövőhéten pont nem leszek tv közelben:( de elődöntőket már látom reméem:) -
#224 hú te aztán el ne adosodj:DDDDd -
#223 23:45 Futball - Copa America
Uruguay - Peru (élő)
:) belenézek de így Recoba nélkül nemigen fog érdekelni...:( -
ryhdeksan #222 feltettem 500ftot uruguayra meg venezuelara :D -
#221 így van :) -
#220 26/06: Uruguay - Peru (23:05 - Merida)
27/06: Venezuela - Bolivia (01:50 - San Cristobal)
na akkor ma este kezdődik:) a második meccs az ma este lesz csak azért írták 27.-ének mert az mr éjfél után van? -
ryhdeksan #219 brazília -
benq #218 HONDURAS -
#217 Egyértelmű, hogy Argentína! -
#216 Argentina -
#215 Brazília -
#214 Akinek van műholdasa, és a Hit Bird 1-re van ráállítva akkor a Sport Italia-n is nézheti. Nekem tegnap szerelték fel. :D -
#213 BRAZÍLIA, bár szvsz az Argentínok nyerik... -
DJ BP #212 braziloknak, bár mostanában nem nagyon tetszik a játékuk, úgyhogy istenigazából senkinek sem :) Jó meccsekért :) -
#211 ARGENTINA -
#210 Pelé és Maradona is túl sokat kért a kezdőrúgásért -
mazlista #209 ki kinek szurkól?én argentina:) -
Gabe18 #208 Nagyon remélem hogy ő is fog közvetiteni,de félő hogy a VB-s emberek jönnek megint... -
#207 ÁÁÁÁÁ alig várom :DDDDD -
forzajuve #206 Horti Gábor biztos nagyokat fog alakítani -
#205 A meccseket a Sportklub fogja közvetíteni akinek az nincs az klikkeljen majd ide -
#204 Szerintem a legjobb formában lévő csatárok vannak a keretben. Placio még formában van, szerintem jobb spíler mint Cruz. -
#203 hát az elég szép lenne:) -
#202 Remélem gólt is szerez. Megérdemelné, és szép visszatérés lenne. Nem? -
#201 annak énis:)
jólesz ujra látni a válogatottban. -
#200 Cruz hiánya valóban fura, de ez van. Azonban én változatlanul örülök annak, hogy Zanetti végre újra válogatott. -
#199 láttam
de Cruz-t hiányolom az egyik nagy kedvencem(szal lehet elfogult vok vele) -
mostmár biztos hogy te életedbe nem láttad játszani Palaciot -
#197 most itt a Copan belehetett volna pedig vetni:)
most nézem Julio César is kimaradt:( pedig azt olvastam hogy Dunga biztosítrotta Césart hogy elsőszámúkapus lesz a Copan erre nem is nevezi:(