637
Copa America
-
#596 Senki nem közvetíti nálunk? Szomorú :/ -
#595 hétvégén ez is elkezdi -
IXEMGabeo #594 thx -
IXEMGabeo #593 látod a nagyapjának már teljesen más a vezetékneve...;) -
IXEMGabeo #592 :) teljes névre lettem volna kiváncsi -
#591 Apja Pablo Forlan,nagyapja Juan Carlos Corazzo -
#590 -
#589 Forlánnak. -
IXEMGabeo #588 nem mondod, hogy ők is focisták voltak és válogatott játékosok??? hogy hívták őket, hogy nem is hallottam felőlük? -
#587 NEBASSSZ ::SA:ASSAF:ASD:ASFD:SAF:ASD -
Gaba94 #586 18+
:ASD?AS:D_SA_DSA -
#585 Forlannak már a nagyapja és az apja is megnyerte a Copa-t,szerintem ezzel rekorder lett ő,ilyenről még nem hallottam -
IXEMGabeo #584 NSO cikk -
IXEMGabeo #583 nem emlékszem már arra a 2004-esre mi volt ott? Brazílok nyerték nem?
2007-es rémlik, ott nagyon ment a játék Riquelmének, de a döntőben a mákos Brazílok elverték Argentínát...Mexikó is jó volt, bronzérmesek lettek... -
#582 egyértelműen a jelenkor legjobb dél amerikai csapata Uruguay. a Brazilok már a 2006-os lebőgés óta épülnek,sehol semmi,Argentínok szimplán kulák,ez a két úgymond kisebb csapat meg odatette magát,grat Uruguaynak meg Paraguaynak! -
#581 ééén tudtam :) -
#580 csatlakozom kegyetlen szar volt meg se közelíti a 2004es peruit az fasza volt
-
#579 Végre vége ennek a szarnak.
Grat uruguay. -
IXEMGabeo #578 Legjobb kapus: Guisto Villar
Torna legjobb játékosa: Luis Suarez
Gólkirály: Paolo Guerrero
Fair play díj: Uruguay -
IXEMGabeo #577 és ezzel 15x nyerték meg a kupát, ezzel rekorderek a térségben, mert eleddig holt versenyben álltak Argentínával 14-14 elsőséggel... -
IXEMGabeo #576 Forlan!!!! yee a kedvencem duplázott így
-
IXEMGabeo #575 senkit nem izgat a döntő?
Uruguay 2-0 ra alázza Paraguayt, Forlan is gólt lőtt, megérdemlik, ha megnyerik!!! -
#574 mindig is így fociztak. semmi meglepetés -
#573 Cavani felépül a döntőre? vagy nem tudni még? -
IXEMGabeo #572 ja ezt csinálták tavaly a vb-n is és nézd meg ott is a 8-ig jutottak, de szerencsére Villa berámolt nekik egyet ott -
#571 qrva Paraguay, nem érdemelnek döntőt...
Venezuela sokkal jobban játszott, amit a párágok csináltak, az undorító volt, és nagyon távol állt a focitól.
remélem a döntőben iszonyatosan megalázzák őket!!! -
#570 Azért Paraguay gec....... :D hihetetlen egy mákos csapat :D 5 döntetlennel döntőben.. meg is teszem őket h x lesz és nyernek :D -
IXEMGabeo #569 Paraguay 11-sekkel győzte le Venezuelát ezzel döntőbe kerültek méghozzá úgy, hogy mind az 5 meccsüket döntetlenre sikerült hozniuk a rendes játékidőben....
Uruguay - Paraguay döntő, Peru - Venezuela 3. helyért...
picit sajnálom a Venezuelaiakat, 3 kapufát is lőttek... -
IXEMGabeo #568 ja igen, ő most alakulgat, de tényleg nem rossz ő se... -
#567 +Cavani -
#566 klasszis lehetne, de inkább elment a Galatasarayba bohóckodni -
IXEMGabeo #565 jó most Mexikó teljesítménye azért nem mérvadó, mert az olimpiai csapattal jöttek ide... -
IXEMGabeo #564 egyénileg Forlan és Suarez kiemelkedőek lassan a kapus Muslera is nagy klasszis lesz, mert még fiatal. Az egész csapatra jellemző ez a lendület és valahogy én tavaly is és itt a Copa Americán is csapatként látom őket, még akkor is, ha tudom, hogy elméletileg Argentínának, Brazíliának sokkal választékosabb kerete van. Túl sok volt az edző és keretváltás ennél a 2 válogatottnál és nincsenek úgy összeszokva, mint pl Uruguay és az épülő Chile Vidalékkal, Sanchezékkal illetve Mexikó. -
#563 Semmi gondom nincsen Uruguayal. Nyerjék meg az egészet. :) -
#562 Ezt a meccset nem láttam, de eddig azért ök se parádéztak!De az igaz ha a nagyokat nézzük akkor még ök a legösszeszokottabbak... -
IXEMGabeo #561 2 Suarez gól...
nem véletlen h döntősök, el kell fogadni jelenleg Uruguaynak van a legjobb csapata Dél-Amerikában és ezt el kell fogadni nem volt véletlen a tavalyi vb-n az a 4. helyük... -
#560 Nem láttam, de 2-0ra nyert Uruguay. -
#559 tegnap (vagy ma hajnal vagy mi) volt a peru-uru meccs??? kicsit lemarattam...:D ha peru nem, akkor venezuela jusson be...:D -
#558 faszomat,beittam :D -