637
Copa America
  • [HUN]FaTaL
    Senki nem közvetíti nálunk? Szomorú :/
  • dave9004
    hétvégén ez is elkezdi
  • IXEMGabeo
    thx
  • IXEMGabeo
    látod a nagyapjának már teljesen más a vezetékneve...;)
  • IXEMGabeo
    :) teljes névre lettem volna kiváncsi
  • bakkerman
    Apja Pablo Forlan,nagyapja Juan Carlos Corazzo
  • WuFraZselic
  • 9csöves9
    Forlánnak.
  • IXEMGabeo
    nem mondod, hogy ők is focisták voltak és válogatott játékosok??? hogy hívták őket, hogy nem is hallottam felőlük?
  • bakkerman
    NEBASSSZ ::SA:ASSAF:ASD:ASFD:SAF:ASD
  • Gaba94
    18+

:ASD?AS:D_SA_DSA
  • bakkerman
    Forlannak már a nagyapja és az apja is megnyerte a Copa-t,szerintem ezzel rekorder lett ő,ilyenről még nem hallottam
  • IXEMGabeo
    NSO cikk
  • IXEMGabeo
    nem emlékszem már arra a 2004-esre mi volt ott? Brazílok nyerték nem?

2007-es rémlik, ott nagyon ment a játék Riquelmének, de a döntőben a mákos Brazílok elverték Argentínát...Mexikó is jó volt, bronzérmesek lettek...
  • bakkerman
    egyértelműen a jelenkor legjobb dél amerikai csapata Uruguay. a Brazilok már a 2006-os lebőgés óta épülnek,sehol semmi,Argentínok szimplán kulák,ez a két úgymond kisebb csapat meg odatette magát,grat Uruguaynak meg Paraguaynak!
  • dave9004
    ééén tudtam :)
  • Effe88
    csatlakozom kegyetlen szar volt meg se közelíti a 2004es peruit az fasza volt
  • tviktor91
    Végre vége ennek a szarnak.
    Grat uruguay.
  • IXEMGabeo
    Legjobb kapus: Guisto Villar
    Torna legjobb játékosa: Luis Suarez
    Gólkirály: Paolo Guerrero
    Fair play díj: Uruguay
  • IXEMGabeo
    és ezzel 15x nyerték meg a kupát, ezzel rekorderek a térségben, mert eleddig holt versenyben álltak Argentínával 14-14 elsőséggel...
  • IXEMGabeo
    Forlan!!!! yee a kedvencem duplázott így

<span class="bb-style-medium"><span style="color:red">Uruguay nyerte a Copa Americát!</span></span>
  • IXEMGabeo
    senkit nem izgat a döntő?

Uruguay 2-0 ra alázza Paraguayt, Forlan is gólt lőtt, megérdemlik, ha megnyerik!!!
  • dave9004
    mindig is így fociztak. semmi meglepetés
  • Rockynhooo
    Cavani felépül a döntőre? vagy nem tudni még?
  • IXEMGabeo
    ja ezt csinálták tavaly a vb-n is és nézd meg ott is a 8-ig jutottak, de szerencsére Villa berámolt nekik egyet ott
  • Tyler1
    qrva Paraguay, nem érdemelnek döntőt...
    Venezuela sokkal jobban játszott, amit a párágok csináltak, az undorító volt, és nagyon távol állt a focitól.

remélem a döntőben iszonyatosan megalázzák őket!!!
  • limperatore
    Azért Paraguay gec....... :D hihetetlen egy mákos csapat :D 5 döntetlennel döntőben.. meg is teszem őket h x lesz és nyernek :D
  • IXEMGabeo
    Paraguay 11-sekkel győzte le Venezuelát ezzel döntőbe kerültek méghozzá úgy, hogy mind az 5 meccsüket döntetlenre sikerült hozniuk a rendes játékidőben....

Uruguay - Paraguay döntő, Peru - Venezuela 3. helyért...

picit sajnálom a Venezuelaiakat, 3 kapufát is lőttek...
  • IXEMGabeo
    ja igen, ő most alakulgat, de tényleg nem rossz ő se...
  • Rockynhooo
    +Cavani
  • WuFraZselic
    klasszis lehetne, de inkább elment a Galatasarayba bohóckodni
  • IXEMGabeo
    jó most Mexikó teljesítménye azért nem mérvadó, mert az olimpiai csapattal jöttek ide...
  • IXEMGabeo
    egyénileg Forlan és Suarez kiemelkedőek lassan a kapus Muslera is nagy klasszis lesz, mert még fiatal. Az egész csapatra jellemző ez a lendület és valahogy én tavaly is és itt a Copa Americán is csapatként látom őket, még akkor is, ha tudom, hogy elméletileg Argentínának, Brazíliának sokkal választékosabb kerete van. Túl sok volt az edző és keretváltás ennél a 2 válogatottnál és nincsenek úgy összeszokva, mint pl Uruguay és az épülő Chile Vidalékkal, Sanchezékkal illetve Mexikó.
  • [HUN]FaTaL
    Semmi gondom nincsen Uruguayal. Nyerjék meg az egészet. :)
  • Oziris666
    Ezt a meccset nem láttam, de eddig azért ök se parádéztak!De az igaz ha a nagyokat nézzük akkor még ök a legösszeszokottabbak...
  • IXEMGabeo
    2 Suarez gól...

nem véletlen h döntősök, el kell fogadni jelenleg Uruguaynak van a legjobb csapata Dél-Amerikában és ezt el kell fogadni nem volt véletlen a tavalyi vb-n az a 4. helyük...
  • [HUN]FaTaL
    Nem láttam, de 2-0ra nyert Uruguay.
  • LasDen #559
    tegnap (vagy ma hajnal vagy mi) volt a peru-uru meccs??? kicsit lemarattam...:D ha peru nem, akkor venezuela jusson be...:D
  • bakkerman
    faszomat,beittam :D
  • LasDen #557