193
Amit NEM szabad kiírni PS2re
  • torrente
    #193
    Akárhogy is dícsérik az 576 Konzolban, szerintem a Katamari Damacy egy szörnyűség.
  • torrente
    #192
    Nem rossz, de már nem olyan jó, mint az előzőek.
  • fanatifo
    #191
    Szvsz a Silent Hill 4 nemvolt rossz nekem bejött jól elvoltam vele a többivel kapcsolatban igazad van!
  • Sephi
    #190
    LAL :D
  • rolika
    #189
    alcímet nézd! :)
  • Sephi
    #188
    "Konami adta ki ebből rossz dolog nem sülhet ki!"

    Ugyanugy ahogy a Square is az utobbi idoben (kiveve FM4) csak baromsagokat adott ki ugy a Konami sem dicsekedhet tulsagosan. Lasd pl a McGarlen Evil Prophecy ami egy rohely es az uj Yu-Gi-Oh jatek is borzaszto a Cy Gils-rol es a SH4-rol nem is beszelve mert sajnos azok sem lettek annyira jok. Jo persze a MGS3 az Isten de azt nem is lehet lebaszni mivel kultusz.
  • fanatifo
    #187
    Nekemis megvan a King Artur képekről nézve eléggé jókis gammának igérkezett Konami adta ki ebből rossz dolog nem sülhet ki!
    Hát kisült grafikára szép de egy értelmetlen hentelés az egész ahogy Sephi kolléga mondta!
  • Sephi
    #186
    Megkaptam tegnap a King Arthurt. Beraktam. Haveral jaccotuk kb a negyedik palyajig. Kiszedtem. Elraktam jol.

    Ekkora mass hent baromsagot :(
  • aabyssx
    #185
    / elolvassa az alcímet

    / ROLF
  • UNREG
    #184
    Szerinted van aki megvesz egy ilyet?
  • torrente
    #183
    American Choppert messziről kerüljétek el!
  • petyka2
    #182
    Köszönöm
  • UNREG
    #181
    Elég jó, viszonylag jó grafika, könnyű kezelhetőség, sok állítási lehetőség. Sokat azért ne várj tőle, de nem rossz.
  • petyka2
    #180
    Egy"régi"játékról érdekelne a véleményetek:LE Mans 24hours-a ps2-es változat.
  • Nefasturris
    #179
    "Ha mindenki ilyen f*sz mentalitással gondolkozik és mindíg csak mástól várja az eredményt, akkor nem is fog változni semmi."

    Mit tehet ő az eredményért?? Persze hogy mástól várja, mert ő nem is tud smemit sem tenni érte - sajnos.

  • Nefasturris
    #178
    LOÁL :D:D:DD::D:DD
  • hzx
    #177
    Most függetlenül a másolás megítélésétől, nem a kiadók kaszálják a legnagyobbat az eladott játékokon, hanem a kisker és az állam. Csak az ÁFA 25%, a kisker árrés kb. ugyennyi, és még ott van a többi adó, az importőr, a nagyker, stb.
  • Lammer
    #176
    Nagyon off amit írsz(és sokan mások elötted is ;), bár 1ütt érzek veled 100%ig... Egy picit vulgar meg minden, de passzol ;)

    Ontopic: Onimusha Blade Warriors, hááát nagyon trééé, eccerüen qrv*r* nem jön be, pfúúúj... :(

  • zippofcy
    #175
    Richard Burns Rally - a színek fakók, az irányítás pocsék, a fizika a Street Legalt idézi. Akinek ez tetszik az nem próbálta se a Colin4et, se a WRC3at, hogy a GT sorozatról már ne is beszéljünk.
  • zippofcy
    #174
    Obscure PAL - épphogy megjelent. Csak sajna ez a változat német / spanyol. Vagyis csak olyan írja ki aki beszél az előbbi nyelvek egyikén. A többiek várják meg az angol verziót. Mert különben egész pofás darab.
  • zippofcy
    #173
    "a pécédet mennyiért vetted? Arra tellett? Meg internet-re? Nyilván bunkófont is fizetsz havonta. Azt miért?"

    A mobilcsomagom az úgynevezett G csomag, már 4 évvel ezelőtt is 20 FT/perc volt egy hívásom ára hálózaton kívülre csúcsidőben.
    A PCm: egy éve vettem az akkor legjobb ár/teljesítmény arányú procit meg videókártyát. Persze előtte kutakodtam kicsit a neten. A proci Athlon nemtom milyen jelölésű mert már akkor is hazudtak az órajelben, a lényeg hogy alapból 1.7GHzes, én 2.1Ghzen hajtom. Megy 2.2őn is, de fő a biztonság, ugye.
    A VGAm Radeon 9500. Softpatchelve 9700nak. Még mindig elég gyors, csak a Far Cry nem megy rajta 40 fps felett max részletességgel 1024ben.
    Szóval a mottóm: NE hagyd magad meglopni.
    Ezek után remélem megérted hogy a netemről nem mondok semmit
    Robin Hood dumáról meg annyit hogy 1. Történészek már bebizonyították hogy éppolyan mesefigura mint a piroska.
    2. Sose mondtam hogy másnak teszek jót - magamnak NEM teszek rosszat, ennyi az egész.
    3. Pont annyira érdekel a kiadók kínja amennyire őket érdekli a hazai fizetések színvonala. Leszarom magasról hogy miattam nem tudnak plusz 10-100 hájasseggű műveletlen amcsit felvenni fizetési listára, vagy hogy XY igazgatónak 3 árbócos yacthja helyett csak 2 árbócosra telik majd, vagy hogy az épp aktuális kurvájának 24 brilliánssal ékesített Cartier óra helyett csak 12est tud majd venni. Leszophatja bő nyállal a szomszéd rühes ótvaros kutyáját mind. Büdös Bush bérencek, imperialista állatok. Lehet hogy a többségen uralkodnak, de rajtam nem. Még 20 év és végük lesz mint a kommunizmusnak. Ha megérem majd röhögök, ha nem akkor meg már úgyse számít.
  • Anubys
    #172
    Szerintem senki nem ezt mondta... Ha valaki nem képes legalább évente egy játékot jogtisztán megvenni, de közben ott rohad a polcán 200 másoltan, arról nekem sincs jó véleményem, de nekem ne mondja senki, hogy tolvaj vagyok azért, mert szeretem megnézni, hogy az adott cucc amit venni akarok megéri-e azt a -nem is kevést- pénzt, amit kérnek érte. És ezt úgy szeretem megtenni, hogy a végleges produktumot akarom kipróbálni, amit a pénzemért kapni fogok, nem egy "neten terjed, de nem ezt kapod" verziót... Meg azért sem érzem magam a társadalom aljának, mert van kb. 5 olyan MÁSOLT játékom, amik olyan régiek, hogy már máshogy nem igazán lehetett hozzájutni, persze ha valakinél látom használtan, akkor -ígérem- meg fogom venni...
  • Banyapapa
    #171
    Én nem mondom hogy vedd meg az összest, de nem kell a Robin Hood-ot jáccani a " ésén pedig elveszem a gazdagoktol és lemásolom a szegényeknek" szövegel.
  • aabyssx
    #170
    Ha valaki folytatni szeretné a warez kérdést, akkor itt tegye:

    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1087540067
  • aabyssx
    #169
    Ha mindenki ilyen f*sz mentalitással gondolkozik és mindíg csak mástól várja az eredményt, akkor nem is fog változni semmi.

    ***

    BTW a pécédet mennyiért vetted? Arra tellett? Meg internet-re? Nyilván bunkófont is fizetsz havonta. Azt miért?
  • zippofcy
    #168
    Az olcsó 3. világbeli munkaerőn vajon HÁNYSZÁZ milliárd dollár haszna van évente a fejlett országoknak? Na ezért nincsenek hazánkban nyugati fizetések - és ezért undorító képmutató mindenki aki elvárja hogy Magyarországon eredeti játékokat vegyünk, darabját a havi fizetésünk negyedéért.
  • Anubys
    #167
    "PC-s játékokat nem ismerem sose jáccok PC-n semmivel sem"

    Nálam meg ez a konzolos móka új mánia, tavaly nyáron vettem a 2. konzolomat, az első pedig egy Atari2600 volt kb. 15 éve... :)

    Én a GC-t és a játékaim nagyrészét Cheapboytól vettem, egyedül a Dead To Rights volt, amit boltban vettem (GC-hez, pc-s cuccokat általában boltban veszek újonnan), de atz sem lehetett kipróbálni, csak pc-n az előzőleg letöltött warez verziót... :p (3 pálya után beleszerettem, pedig arról sem hallottam előzőleg, szóval erre mondtam, hogy a warez még hasznos is lehet :)
  • Banyapapa
    #166
    Ezt hogy nem lehet kiprobálni egy játékot mielött megveszem akkor sem értem ( ahhol a GC-t szereztem ott legalább meg lehetett nézni a játékokat, igaz akkor csak a Luigi és a Star Wars játék volt itthon meg, nyomtam egy kis Hoth csatát és vittem is a gépet a lemezzel együtt:P)
    Látatlanba más szavára akit nem ismerek csak néha látom, vesz a franc játékot.
    PC-s játékokat nem ismerem sose jáccok PC-n semmivel sem:P
  • Anubys
    #165
    "Asszem itt a net-en 1000 +1 helyen találni videokat/képeket/irásokat egy játékrol"

    Azokból nem sok derül ki... :) Már volt, hogy a 3 óra letöltési időt is megbántam, pedig a képek jók voltak.

    "a "jobb" boltokban ki lehet probálni egy játékot, ahhol nem az meg olyan is :PP"

    Pölö ahol nem, az az über-híres 576 a Mammutban... Máshova nem nagyon járok (ja, de MediMarkt...), és valahogy nem tartom szarnak csupán azért, mert nem lehet kipróbálni a játékokat...

    "Ha meg Nünüke azt mondja ez+ez jo akkor el kell kérni töle, haddnémmeg"

    Most őszintén, mér régebb óta ismersz innen a fórumról így látásból, meg mircről is, kölcsönadnád mondjuk az általad nagyra tartott [kedvenc játékod neve] címü remekművet eredetiben, amit mondjuk a múlt héten vettél 16rugóért, csak hogy megnézzem?
  • Anubys
    #164
    "Pécén is ugyanúgy utánajárhatnál, hogy mit érdemes (ott még demo is van)."

    Maradjunk annyiban, hogy nekem erre a warez van, letöltöm CD-kent kb. 3 óra alatt, felinsatallálom, játszom vele, ha már 3-4 órára leköt, van esélye, hogy megveszem, különben repül a franca. Ha még másnap is érdekel, akkor már szinte tuti, hogy a polcon végzi a dobozos eredeti... :)

    Nálad pedig a demo letöltése, kipróbálása, stb., valószinüleg te még nem csalódtál sem a Nünükékben, sem a demókban, amikből nagyon sok doog nem derül ki egy játékból. Meg valszeg nem volt olyan élményed, hogy vettél minden előzetes kipróbálás nélkül egy Diablo II-t a megjelenés napján, és kiderült, hogy pont a te videókártyáddal nem megy (Voodoo III-2000 - még anno ugyebár az volt a csúcs, és direkte emiatt vettem), de a haverod csóri alaplapi bizbazán tökéletesen fut, és kénytelen voltál majd' másfél hónapot várni, mire kijött a patch, persze addigra az ára is _JÓVAL_ lejjebb ment... Na akkor döntöttem el, soha de _SOHA_ nem veszek eredeti gamét anélkül, hogy ki ne próbáljam...
  • Anubys
    #163
    Mivel szinte csak a horrorfilmeket, ezért igen ritkán megyek moziba... :)
    Ami pedig a szar fizetést illeti, nem annyira szar, sokkal inkább átlagos...
  • Banyapapa
    #162
    Asszem itt a net-en 1000 +1 helyen találni videokat/képeket/irásokat egy játékrol, vagy ha nincs net elérés, ahhol meg ez sincsen ott meg a "jobb" boltokban ki lehet probálni egy játékot, ahhol nem az meg olyan is :PP

    Ha meg Nünüke azt mondja ez+ez jo akkor el kell kérni töle, haddnémmeg
  • aabyssx
    #161
    A gyenge fizetés kellemetlen dolog (minden gúny nélkül), de nem muszáj játszani.

    Pécén is ugyanúgy utánajárhatnál, hogy mit érdemes (ott még demo is van).

    Moziba is be szoktál lógni? Mert ha azt kifizeted, akkor 2 óra (gyakran szar) szórakozásért fizetsz annyit, amit arányosan játkban jobban megkapsz.
  • Anubys
    #160
    Ha nem ízlik a fagyi, akkor bukok rajta -mondjuk- 200 FT, de egy szar játékon meg elbukom a fizetésem egyötödét...
    Mondtam, ha valami tetszik, azt megveszem eredetiben, de nézd meg, van pc-m is Gamecube-om is. GC-re nem lehet másolni, arra van 5 eredeti játékom (azok, amik miatt konzolt vettem). Pc-re meg van vagy 50, ebből kb. 10 olyan amit anélkül vettem meg, hogy előtte ne próbáltam volna ki warezben, és a maradék 40-ből valószinüleg _EGYETLEN_EGYET_ nem vettem volna meg kipróbálás nélkül... És valószinüleg GC-re is van még sok jó játék, de nem ismerem őket, még 5-6e FT-ot soknak tartok zsákbamacskára...
  • aabyssx
    #159
    > 3M$

    Ez nem a másolatok értéke (mivel az sokkal-sokkal több), hanem annak az approximációja, hogy warez nélkül ennyi még jönne.

    > warez miatt futott be

    Ne boríccsá' má' ki!
  • Anubys
    #158
    Ja, még erre is akartam válaszolni... Szóval szerinted az a 3 milliárd dollár, amit állítanak hogy jön ki? Szerinted, ha nem lehetne másolni, akkor mindenki minden egyes játékot megvenne, amit lemásolt? Szerintem nem. Max a nagyon híres játékok folytatásai lennének azok, amiknek bodna az eládásán, de az ismeretlen, kis fejlesztő csapatok játékain soha. És akkor akkor nem ismernénk olyan remek játékokat, mint a Rage Of Mages, az Etherlords vagy a Serious Sam, hogy csak az (amúgy eleinte nagyrész warez miatt) befutott játékokat soroljam.
  • aabyssx
    #157
    Ha nem ízlik a fagyi? Akkor nem veszel többet olyan fagyit és nem hiszel a haverod ízlésében.
  • aabyssx
    #156
    HARCOLOK AZ IGAZAMÉR'!
  • Anubys
    #155
    És ha Nünüke azt mondja vegyem meg a Fakabát Returns 3-at 16.999 FT-ért, mert rohadt jó, megveszem, és nem tetszik, akkor te átveszed tőlem ugyanannyiért?
  • musha
    #154
    elég meddő ez a warez <-> nem warez vita. így viszont csak sértegeted a warezolókat, amiben szerinted igazad van, más szerint nem.