Tanár lefizetése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Amúgy meg az én suliba tiszta fiatal tanárok járnak.. mhhh!😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Amúgy tavaly is pótvizsgáztam, csak kémiából, és mivel mélyen humán beállítottságú vagyok, és a reál tantárgyak qrvára nem mennek, és egész nyári tanulás kémiából, heti 2x jártam korrepetálásra, végül 2-es lett a kémiám pótvizsgakor.. mondjuk, én húztam ki a legnehezebb kérdéseket, én már csak ilyen szerencsétlen vagyok :/
shit happens
De a késõbbiekben hasznát fogom venni mindazt, amiket elmeséltél, úhhogy köszi! 😊
Enikából az évfolyamról buktunk vagy 15-20-an! De számtekbõl csak én. A vizsga elõtti utolsó napon kezdtem el tanulni! A számtekbõl a példákat megcsináltam, amit a tanártól kaptam év végén, enikából a 200-oldalas tömör elméletbõl tudtam az elsõ 20 oldalt...
Enikából 40 perc után mennem kellett a számtekre, mert a tanár el akart menni. Hát beadtam. 10 perc tanakodás után, tekintettel a számtekre, kaptam rá egy kettest! 😄
A számteken ugyanazt kaptam, amit év végén is a tanártól. 4-es lett 😄
Mondjuk ez egy extrém példa volt, de pótvizslán csak ha nagyon-nagyon nem foglalkoztál vele, akkor buktatnak...
shit happens
és akkor beszéld meg vele a dolgot.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Aztán szóbeli vizsgán utolsónak ment be, hogy mindenki végezzen elõtte, és a végén csak õ meg a két tanár maradjon bennt a teremben.
Így a legkevesebb a tanú.
Aztán megbeszélte velük, hogy sokat dolgozik az éttermében, meg minden, szóval meg lehetett értelmesen beszélni a tanárokkal a dolgot.
Aztán odaadott neki vagy 20 rongyot.
Amikor kijött a vizsgáról azért gyanús volt mindenkinek, hogy sikerült neki, de nekem elárulta, hogy hogy csinálta.
Tanártól függ erõsen a dolog, ha olyan akkor meg lehet vele beszélni.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Diesel G, van egy jó tippem, haverom már kipróbálta.
A mi sulinkban az 1ik tanár 2 kiscsajt is répázgatott!
Ez nem olyan hihetetlen dolog!
Próbálkozz be a dugással és még pénzt sem kell költened!
Tudod mint a karrier regényekben, a nõket ki kell használni!
Amúgy jól néz ki, vagy legalább jó karban van?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ha szól, és visszaadja, akkor hagyd a francba. Ellenkezõ esetben vattát találtál, BINGO :-)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Ah, amjd rendelek egyet neked a netpincer.hu-n 😛P
Azért köszi!
LOÁL 😉
minimum 30ezer zsé, egy isten háta mögötti középiskolai tanárnak fent a Mátrában? 😉
Hát, 50 ropiért biztos, hogy kötélnek állna,
vagy
elzavar a fenébe és a becsületed semmivé válik (már ha egyáltalán volt valaha). Kérdés, hogy melyik éri meg jobban.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?