Tanár lefizetése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
Az könnyû!😊)😛

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

emelje négyzetre? az 5ezret? azér már csillagos ötöst kap! 😄DD

-the invisible-

DJ Skyline
Ohhhh....csak nem bukesz...én holnap felelek a kettesért asszem szögfügvényekbõl...Koszinusz,Színusz,stb...

The Garrett
3 ast írtam 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
lol engem se akart elõször engedni a matektanár érettségizni, csak félve.. aztán 4 ast írtam érettségin és jót röhögtem mikor megláttam a folyosón 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dichter
Lenne egy pár kérdésem. Hányadikos vagy? És milyenek a jegyeid? Mert ezektõl is nagyban függ ám a rizikófaktor. Engem pl azért nem vágtak meg annó 4.-ben matekból, mert azt mondta a tanár, érettségire azért elenged, ha ott nem fogom tudni, akkor vessek magamra. És átmentem. 3-assal. Egyébként meg a matek pótvizsgák elég egyszerûek.

Adi
Ezen a dugáson már én is gondolkodtam!😄 Jóóó dolog.. legalább mind a kettõnknek jó. A tanárnak is és nekem is!😄
Amúgy meg az én suliba tiszta fiatal tanárok járnak.. mhhh!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Láttom nem vagy egy mester!! 5ezerel mit akarsz te kezdeni?? 20-as-ra már bólint! És 3-mast vagy 4-est nem fog adni akár mennyit is fizetsz neki! Feltünõ lenne! Nagyon ritka az, hogy 0 tudásra neked 3-ast ad!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Botond
te jó ég
TE MÁZLISTA! 😛

Amúgy tavaly is pótvizsgáztam, csak kémiából, és mivel mélyen humán beállítottságú vagyok, és a reál tantárgyak qrvára nem mennek, és egész nyári tanulás kémiából, heti 2x jártam korrepetálásra, végül 2-es lett a kémiám pótvizsgakor.. mondjuk, én húztam ki a legnehezebb kérdéseket, én már csak ilyen szerencsétlen vagyok :/

cSuwwi
Hát a kreszhez aztán tényleg nagy ész kell. A legtöbbet szerintem te is alapból tudod, ha van közöd a kocsikhoz (a mûszaki részükhöz), akkorcsak néhány egyszerû szabályt kell bevágni. Max. 3-4 nap alatt csontra be lehet vágni az egészet, amit tudni kell.

shit happens

nemcsakfeel
vagy várd meg suli után 20 kani cigány kíséretében.,

*hihi ** *

shaba23
amikor én és böcsületes osztálytársaim izzadva vártuk a tanárokat, hogy mikor hozzák már a matekfealadatokat írásbelire, eccercsak berohant a terembe egy kiskuty...nemsokkal utána az igazgató, aki felkapta és elvitte...van egy osztálytársam, aki kutyabuzi, vizsga után mondtam is neki, hogy látta -e a kutyát...mondja látta perzse, mert tõle kapta az igazgató...kérdeztem milyen fajta (mondott vmit de elfelejtettem) aztán kérdeztem drága-e egy ilyen eb, mert akarunk mi is blökit...erre csak annyit válaszolt...50
Hmm.. köszönöm a storyt, csak éppen nincs elég pénzem.. már kezdem elfogadni azt a gondolatot h megyek a pótvizsgára, lesz ami lesz alapon, persze tanulok is a nyáron, immár egyszerre hármat, németet, kreszt és matekot. Elbaszott egy nyaram lesz.

De a késõbbiekben hasznát fogom venni mindazt, amiket elmeséltél, úhhogy köszi! 😊

cSuwwi
engem is megrántottak középsuli 3.-ikban 2 mûszaki tárgyból: Elektronika és Számítástechnika (nem nem olyan számtek, hanem a számtek alapjai, és-vagy kapuk, ic-k felépítése és mûködése, stb.)

Enikából az évfolyamról buktunk vagy 15-20-an! De számtekbõl csak én. A vizsga elõtti utolsó napon kezdtem el tanulni! A számtekbõl a példákat megcsináltam, amit a tanártól kaptam év végén, enikából a 200-oldalas tömör elméletbõl tudtam az elsõ 20 oldalt...

Enikából 40 perc után mennem kellett a számtekre, mert a tanár el akart menni. Hát beadtam. 10 perc tanakodás után, tekintettel a számtekre, kaptam rá egy kettest! 😄
A számteken ugyanazt kaptam, amit év végén is a tanártól. 4-es lett 😄

Mondjuk ez egy extrém példa volt, de pótvizslán csak ha nagyon-nagyon nem foglalkoztál vele, akkor buktatnak...

shit happens

LittleL
Írásbelin szerintem ,meg várd meg vizsga alõtt egy naoûppal mondjuk órák után, míg végez az iskolában,
és akkor beszéld meg vele a dolgot.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

CÖ!

LittleL
Szóval szóbeli vizsga volt, és a haverom egy percet sem készült a Táplálkozástan vizsgátra, mert folyton az éttermében volt dolga.

Aztán szóbeli vizsgán utolsónak ment be, hogy mindenki végezzen elõtte, és a végén csak õ meg a két tanár maradjon bennt a teremben.
Így a legkevesebb a tanú.

Aztán megbeszélte velük, hogy sokat dolgozik az éttermében, meg minden, szóval meg lehetett értelmesen beszélni a tanárokkal a dolgot.
Aztán odaadott neki vagy 20 rongyot.

Amikor kijött a vizsgáról azért gyanús volt mindenkinek, hogy sikerült neki, de nekem elárulta, hogy hogy csinálta.

Tanártól függ erõsen a dolog, ha olyan akkor meg lehet vele beszélni.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

cSuwwi
megbuktál! 😄

shit happens

Nagyon megköszönném, ha elmondanád akár privátban, akár itt!

LittleL
Hi all.

Diesel G, van egy jó tippem, haverom már kipróbálta.

Instict
a cél szentesíti az eszközt! 😄

Ah, na ez az amit tennék meg.. amúgy alacsony, molett a nõ 😛

Nah ezaz, nagyon közel állok már hozzá!

Narancs
Nekem több ismerõsöm is dugta a tanárait, meg a tanár urak is dugták a lyányok rendesen!
A mi sulinkban az 1ik tanár 2 kiscsajt is répázgatott!
Ez nem olyan hihetetlen dolog!
Próbálkozz be a dugással és még pénzt sem kell költened!
Tudod mint a karrier regényekben, a nõket ki kell használni!
Amúgy jól néz ki, vagy legalább jó karban van?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

nemcsakfeel

Inkább fenyegesd meg hogy öngyilkos leszel ha nem adja meg

*hihi ** *

SoDI---
Az olajozás legdiszkrétebb módja, ha véletlenül ottfelejtesz nála egy boritékot. Csúnya dolgokról szó sincs, te épp kocsit mentél venni.
Ha szól, és visszaadja, akkor hagyd a francba. Ellenkezõ esetben vattát találtál, BINGO :-)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Glpetyus

fm
sztem nem olyan vészes egy matek pótvizsga,jobban járnál ha tanulnál inkább rá egy keveset...mert elég rizikós ilyen lefizetõs dolgot bevállalni.

Szerintem dugd meg😄

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Instict
egyébként meg neked kell tudni, hogy miként áll a dologhoz. lehet egy ajándékcsomag is megteszi mindenféle ígéretekkel.

Most lépek egy kicsit a holnapi napot átnézni, majd re.

Ah, amjd rendelek egyet neked a netpincer.hu-n 😛P

Wehe 😉

Glpetyus
Inkább add nekem a tortát,mingyá' szülinapom van...:/

😞

Azért köszi!

Instict
a Mátrában? akkor megvan a megoldás! csald el gombát szedni, és vedd le a lábáról!

Egyébként nem is rossz ötlet..

;ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ

LOÁL 😉

Az a baj, hogy a nyáron így is sokat kell tanulnom, mivel szepttõl Pestre megyek egy új suliba, ahol csak német idegen nyelvet tanítanak..ezért a nyáron tanulnom kell a németet, és majd különbözeti vizsgát tennem arról. Nem is beszélve a kreszrõl.. Egy rohadt matektanár nem állhat csak úgy az utamba..

minimum 30ezer zsé, egy isten háta mögötti középiskolai tanárnak fent a Mátrában? 😉

Glpetyus
😄D

Instict
ez eszembe se jutott😄D

Factor_007
torta az arcába

Instict
mondd meg a tanárnak, hogy úgy álljon az év végi jegyedhez, hogy mindenképp meglepetést fogsz neki szerezni. vagy ilyet, vagy olyat, de mindenképp meglepetés lesz 😄D

OptimusPrime
Én inkább tanulnék, bár most már lehet, hogy tényleg kár. Két-három nappal a vége elõtt.

Hát, 50 ropiért biztos, hogy kötélnek állna,

vagy

elzavar a fenébe és a becsületed semmivé válik (már ha egyáltalán volt valaha). Kérdés, hogy melyik éri meg jobban.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Hát épp ezaz, olyan jókisfijú voltam egész évben, és az év vége fele, mikor már szorult helyzetben voltam, mindig érdeklõdéssel figyeltem az óráján, majd kiestem a padból.. Viszont egy osztálytársam, aki mellesleg jó tanuló, mégis ÖT virágcserepet vitt be a suliba a nõi tanároknak.. lehet h az év elején lefizette a gyerek szülei a tancsikat? 😉 Mindig is errõl pletykálnak a suliban róla jóideje. Amúgy elfogult sajnos.. pf.

ranGer2
Bölcs ember így beszél...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Factor_007
tanulj inkább pótvizsgára! Kelleni fog még az a pénz, meg az a tudás is amit nem akarsz megtanulni.

ranGer2
Hát egy kicsit..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Glpetyus
Amikor én suliba jártam,eszembe nem jutott volna tanárt lefizetni...😞

Glpetyus
KB.😄D