Tanár lefizetése

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
LOL 😄DD nemazért...

de a korrupció is már 50 000 fölött kezdõdik ! szaros 5 ezerért kihút egy igazolatlant max !

SoDI---
(na jó, csak viccelek, 30-50 az okés, de 5 ezer tényleg nevetséges)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Glpetyus
NEM fog megbuktatni,ÉN mondom...

SoDI---
Hát egy jó ötezret szánnék rá :/

Na neee. Nevetséges...
Minimum emeld négyzetre.
De inkább tegyél a végére a nullát.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

ranGer2
nyugii! ha meg akar buktatni meg fog! ha jó kisfiú voltál egész évben és nem pofáztál vissza akkor talán van esély..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Bah!

Héj te, ezt most csak azé' mondod mert nem raktam fel a képeket a pár héttel ezelõtti bulájról? 😛 Nem vittem fényképezõt, és mégmindig nemküldtek át nekem a képeket..

HuAn82
Legyen 30.000! 25-ért beszélek vele, ötezret kap a tanár.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ki tudja.. vagy egy szép nagy csokor virág? Úgyi nõ az illetõ 😉

shaba23
lehet, hogy 5ezer helyett, egy üveg viszkivel többre mész😊
PResident Evil
elmész te a...

Vagyis? 😉

HuAn82
Akkor megbuktál!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hát egy jó ötezret szánnék rá :/

Lacc
Miért ne ez természetes 😛
Hmf 😉

Tehát, kopogjak be hozzá a matekszertárba, és adjam elõ azt, h mennyi a tarifája hogy 2est adjon? 😛

Lacc
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lacc
Szégyelld magad hogy ilyen gondjaid vannak

Egyébként szvsz minden tanárnak más, mennyit szánnál rá?
The Garrett
kérdezd meg tõle....

AMugy mi is gondoltunk erre félév elõtt. Odaadni a tanárnak 1 borítékot jó vastag borítékot...
Aztán megmondani neki hogy csak otthon nyissa ki. a borítékot pedig telerakni KURVA ANYÁD felirató papírkákkal....
de aztán nem lett belõle semmi. Viszont a 2 esem meglett az utolsó dogával.😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bocsi h ilyen témát kellett nyitnom, de igencsak szorult helyzetben vagyok.

Az a helyzet h bukásra állok matekból, és nem akarok menni pótvizsgázni, mert hiába mennék be arra..
Úgyhogy mivel a sulim kicsit megvesztegethetõ is, nem tudtok javasolni valamit a problémámra? Van 1kis zsebpénzem, ezt szeretném majd feláldozni.. csak tudni szeretném, hogy mennyi összegnél adja meg a tanár a 2est 😉
HTX!

← ElőzőOldal 3 / 3