120
Pl. egy matektanárnak úgy általában mennyi a tarifája, hogy minimum 2-est adjon?
-
#40 egyébként meg neked kell tudni, hogy miként áll a dologhoz. lehet egy ajándékcsomag is megteszi mindenféle ígéretekkel. -
dieselG #39 Most lépek egy kicsit a holnapi napot átnézni, majd re.
Ah, amjd rendelek egyet neked a netpincer.hu-n :PP -
dieselG #38 Wehe ;) -
#37 Inkább add nekem a tortát,mingyá' szülinapom van...:/ -
dieselG #36 :(
Azért köszi! -
#35 a Mátrában? akkor megvan a megoldás! csald el gombát szedni, és vedd le a lábáról! -
dieselG #34 Egyébként nem is rossz ötlet.. -
dieselG #33 ;ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
LOÁL ;) -
dieselG #32 Az a baj, hogy a nyáron így is sokat kell tanulnom, mivel szepttől Pestre megyek egy új suliba, ahol csak német idegen nyelvet tanítanak..ezért a nyáron tanulnom kell a németet, és majd különbözeti vizsgát tennem arról. Nem is beszélve a kreszről.. Egy rohadt matektanár nem állhat csak úgy az utamba..
minimum 30ezer zsé, egy isten háta mögötti középiskolai tanárnak fent a Mátrában? ;) -
#31 :DD -
#30 ez eszembe se jutott:DD -
#29 torta az arcába -
#28 mondd meg a tanárnak, hogy úgy álljon az év végi jegyedhez, hogy mindenképp meglepetést fogsz neki szerezni. vagy ilyet, vagy olyat, de mindenképp meglepetés lesz :DD -
#27 Én inkább tanulnék, bár most már lehet, hogy tényleg kár. Két-három nappal a vége előtt.
Hát, 50 ropiért biztos, hogy kötélnek állna,
vagy
elzavar a fenébe és a becsületed semmivé válik (már ha egyáltalán volt valaha). Kérdés, hogy melyik éri meg jobban. -
dieselG #26 Hát épp ezaz, olyan jókisfijú voltam egész évben, és az év vége fele, mikor már szorult helyzetben voltam, mindig érdeklődéssel figyeltem az óráján, majd kiestem a padból.. Viszont egy osztálytársam, aki mellesleg jó tanuló, mégis ÖT virágcserepet vitt be a suliba a női tanároknak.. lehet h az év elején lefizette a gyerek szülei a tancsikat? ;) Mindig is erről pletykálnak a suliban róla jóideje. Amúgy elfogult sajnos.. pf. -
#25 Bölcs ember így beszél... -
#24 tanulj inkább pótvizsgára! Kelleni fog még az a pénz, meg az a tudás is amit nem akarsz megtanulni. -
#23 Hát egy kicsit.. -
#22 Amikor én suliba jártam,eszembe nem jutott volna tanárt lefizetni...:( -
#21 KB.:DD -
#20 LOL :DDD nemazért...
de a korrupció is már 50 000 fölött kezdődik ! szaros 5 ezerért kihút egy igazolatlant max ! -
#19 (na jó, csak viccelek, 30-50 az okés, de 5 ezer tényleg nevetséges) -
#18 NEM fog megbuktatni,ÉN mondom... -
#17 Hát egy jó ötezret szánnék rá :/
Na neee. Nevetséges...
Minimum emeld négyzetre.
De inkább tegyél a végére a nullát.
-
#16 nyugii! ha meg akar buktatni meg fog! ha jó kisfiú voltál egész évben és nem pofáztál vissza akkor talán van esély.. -
dieselG #15 Bah! -
dieselG #14 Héj te, ezt most csak azé' mondod mert nem raktam fel a képeket a pár héttel ezelőtti bulájról? :P Nem vittem fényképezőt, és mégmindig nemküldtek át nekem a képeket.. -
#13 Legyen 30.000! 25-ért beszélek vele, ötezret kap a tanár. -
dieselG #12 Ki tudja.. vagy egy szép nagy csokor virág? Úgyi nő az illető ;) -
#11 lehet, hogy 5ezer helyett, egy üveg viszkivel többre mész:) -
#10 elmész te a... -
dieselG #9 Vagyis? ;) -
#8 Akkor megbuktál! -
dieselG #7 Hát egy jó ötezret szánnék rá :/ -
#6 Miért ne ez természetes :P -
dieselG #5 Hmf ;)
Tehát, kopogjak be hozzá a matekszertárba, és adjam elő azt, h mennyi a tarifája hogy 2est adjon? :P -
#4 #2
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3 Szégyelld magad hogy ilyen gondjaid vannak
Egyébként szvsz minden tanárnak más, mennyit szánnál rá? -
#2 kérdezd meg tőle....
AMugy mi is gondoltunk erre félév előtt. Odaadni a tanárnak 1 borítékot jó vastag borítékot...
Aztán megmondani neki hogy csak otthon nyissa ki. a borítékot pedig telerakni KURVA ANYÁD felirató papírkákkal....
de aztán nem lett belőle semmi. Viszont a 2 esem meglett az utolsó dogával.;) -
dieselG #1 Bocsi h ilyen témát kellett nyitnom, de igencsak szorult helyzetben vagyok.
Az a helyzet h bukásra állok matekból, és nem akarok menni pótvizsgázni, mert hiába mennék be arra..
Úgyhogy mivel a sulim kicsit megvesztegethető is, nem tudtok javasolni valamit a problémámra? Van 1kis zsebpénzem, ezt szeretném majd feláldozni.. csak tudni szeretném, hogy mennyi összegnél adja meg a tanár a 2est ;)
HTX!