Tanár lefizetése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
😊)))))
Mi kaptunk 1 cd-t, amin rajta 1progi, 1500kérdéssel volt.. kábé 500x oldottam meg a random teszteket, és két hibaponttal átmentem a vizsgán 😄
Most vezetgetek a népligetben.. rutin egyelõre 😉
olvassuk el a könybõl az elsõ 350 oldalt (a könyv 350 oldalas)
oldjuk meg az elsõ 450 feladatot ... meg ilyenek 😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Már akkor is akartam mondani a pótvizsga után, de elfelejtettem. Szóval most megteszem:
éppen csak hogy átmentem a matek pótvizsgán aug. 26.-án, szorgalmas matektanulással egész nyáron 😛 2es lett 😛
A német különbözetit aug. 27.-én 4esre tettem le.
A kreszt meg most kezdem el 😊))
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
meg az alt suli is az
nem mindenki matekzseni szepocsem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
matek 😄D
-the invisible-
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tanuljál, öreg. Akkor talán nem leszel hótt hülye. Azért egy középiskolai matematika nem egy nagy ördöngõsség, és meg merem kockáztatni, hogy értelme is van az elsajátításának.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
persze lehet mi voltunk a lámerek 😊))))
*hihi ** *
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Sin= szöggel szemközti befogó per átfogó, Cos= szögmelletti befogó per átfogó.. Fejbõl vágom a tg-t meg a ctg-t.. tök könnyû az egész bazz!!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
*hihi ** *
Ne mááá, az rohadt olcsó :-)))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ha a keresztapad olasz, akkor gondolom olcsobb
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hogy könnyûek a matel pótvizsgák? remélem..
Egyik haver mesélte, hogy valami ismerõsét matekból meg akarák húzni! Erre megkérdezte a tanárt, hogy nem lehet-e elintézni ezt valahogy, erre a tanár kulcsrazárt az irodáját és kész árajánlatot adott a srácnak:
szigorlat 15000 HUF, vizsga 10000 HUF, aláírás 5000 HUF
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!