263
-
Carmageddon #263 itt az új rész. -
zami22 #262 sziasztok!
lécci, mondjátok meg, hogy a harmadik megnyíló utcán, a nudibárba hogy lehet mejutni? mert ott az a nagydarab fószer, és nem enged be. -
judit1983 #261 Ha lehet priviben kérném a válastr, mert csak ritkán járok erre
-
judit1983 #260 Szisztok!
Honnan lehet letölteni ezt a játékot? -
marcell007 #259 BJ A LEGJOBB CSAJ!! -
marcell007 #258 VÁLASZOLJON VALAKI!!! -
marcell007 #257 HELLÓ!lenne egy kiss problémám. Megvan már a nude mod a lányok mztelenek de a képeket amiket Naigeltől veszek nem nyílnak meg.Nemtudom, hogyan kell megnyitni őket.Várom a válaszokat!!!! -
evil 007 #256 magyarítást vagy végigjátszást tudtok a geme-hez?????? -
Batka #255 Nem olyan fontos. Ha az lenne már megszereztem volna. Érdekességnek. -
maxius #254 És miért olyan fontos neked ez az uncut-huncutság? Nem fér a gatyádba a félszemű kobra? -
Batka #253 Kszi Okoska, de ha ennyire profi vagy akkor arra válaszolj nekem, hogy vajon a nude patch ugyanaz e az eredménye mint ami az Uncut verzióban benne van. -
maxius #252 én mondok neked néhány szót:
google
leisure suit larry magna
nude patch
download
használd okosan! -
#251 torrent de amit Én leszedtem nem volt megtörve úgyhogy használhatatlan volt... -
Batka #250 Hali!
Az Uncut verziót honnan lehet megszerezni, ha nem boltból?
Köszi! -
#249 sztem tudod te azt -
maxius #248 1. Akkor miért kérdezted?
2. Miért érzem úgy, hogy az üzenete vége nem volt szeretet-teljes? -
#247 köszönöm ács doktor ezt a nems megjegyzést de már sikerült larry-t átöltöztetnem -
maxius #246 Nem olyan nehéz, előbb le kell venni a régit, mert elég hülyén néznél ki 2 ruhában egyszerre, aztán ahogy felvetted az elsőt, úgy most a másodikat, de utána nem kell felvenni az elsőt, és a másodikat se, de ha mégis felvetted az elsőt, akkor azt megint vedd le!
Elég sok helyen lehet, de a legjobban akkor jársz ha vmi zárt helységben, különben akrá fel is jelenthetnek! Bizony! -
#245 valaki tudja hogy kell ruhát váltani és hol? -
lukacspeti #244 help me pls: a kamera eszeveszettül forog larry körül! (most látom elöször a játékot) -
#243 akkor gondolom ez az európai változat már. -
#242 Na megjelent a játék eredeti változata is a címe:Leisure Suit Larry Uncut and Uncensored ebben bent van nak azok a jelenetek amiket a cenzorok kivágattak és egy kicsit! naturálisabb!!! -
#241 No elméletileg végignyomtam a játékot, de mégsincs vége, megvolt a swingles eredménye, lement a stáblista is, több tennivaló nincs a black book listában sem, 89,2 %-ál vagyok. Mit kell még tenni a játékban? -
#240 XBoxos patch kellene ehhez a játékohoz. -
#239 Ha nem Larry baratunk lenne a foszereplo, hanem mondjuk Jim, Jack, vagy miegymas, egesz jo kis jatek lenne, par oras kikapcsolodashoz. De igy tudva, hogy milyen nagyszeruek voltak az elodok, csatlakozom en is a felhaborodott oldalhoz, es nagyon sajnalom hogy egy ujabb kultjatekot sikerult lehulyiteni egy kiadonak. Minden nenit 5 perc alatt le lehet "tudni", talan a Harrietnel volt egy kis intermezzo - elvtars baratunktol kellett a nagypapi piajat visszaszerezni - semmi kreativitas, csak ugyanazok a jatekok, ugyanazok a poenok, mindez egymas utan, stb. Agyatlan klikkeles. Ha ugy figyelem a jatekot, hogy ismerem az elozo reszeket, elszomorito...
...de ha nem tudnam ki az a Larry, akkor egy gagyi, kisse erotikus - habar a mai vilagban egy mesefilmben is van ennyi erotika ;] - szep grafikajuk kis limlom jatek, amellyel el lehet szorakozni, es melyben neha elhangzik egy-egy akkora poen, hogy aki tud angolul elfordul a szekrol.
Roviden ennyi maradt meg bennem, kar volt beleronditani a Larry sorozatba. Ket pozitivuma van: neha egy-egy jo poen, es az atvezeto kepek (a valodi, nem gepes cimszereplo lanyok lenge oltozetu fotoi) -
joe69 #238 nem valoszinu mivel nem annyira nepszeru
tanulj meg angolul inkabb:D -
#237 Lesz ehhez magyarositas valaha? -
#236 megoldva
-
#235 tud valaki segiteni?
barbaránál valami telefonos küldi,de nemtom merre és hol keressem?
-
#234 Kösz, mindjárt meg is nézem -
#233 Az elegánsan öltözött csajtól 5 méterre van egy faszi akinél vehetsz mindent öltönyhöz. Mán nem tudom a csaj nevét, de ott áll a szökőkút közelében. Mindig vissza kell menni és venni cuccot a sráctól ha nem elégedett a viseleteddel. -
#232 Plíz help me! Hol van öltöny, és milyen ruhakiegészítők ről beszéltek? -
#231 Végigolvastam az összes hozzászólást, de még mindig nem tudom honnan szerezzek olyan ruhát, amiben szóbaáll velem az a russian tehén. -
Fboy #230 elakadtam a parkos résznél ahol van 1 csaj piros guevera-s:) felsőben és asszem szórólapokat kell dobálni és 4 sorba jönnek az emberek, de 2 mindig marad a végén és nem tom mit kell csinálni -
#229 Hogy van vége a gaménak????
Bármelyik csjszit választom végül visszadob Uma-val tudok eccer beszélni,és utána mi van?? Nincs többb objektív....
A boltos dagadt,öreg csaszjszit nem tudtam egyedül megcsinálni,ez lehet a baj?(az megvolt,hogy a comissar kérésére lefotóztam,de ennyi) -
Andris91 #228 Nagyon jó gém...cak néha már egy kicsit uncsi. -
joe69 #227 a vegjatek elott mielott odamentek a musorvezeto csajhoz erdemes egy mentest csinalni, hogy mind3 vegkifejletet lassatok -
joe69 #226 van de nekem nem mukodott...
secret tokent talalsz sok helyen ha nyomogatod az entert, azzal meg wimp out-olod a missiont, amelyik nem megy(esc-et nyomsz a mission alatt) -
#225 trainer van vhol?:D -
#224 Na megvan! A könyvtárosnál van lent, meg kell tőle venni. Nem labor-köpeny, hanem ilyen szép kockás nadrág inggel, szemüveggel szóval igazi geek suit :P