263
  • Carmageddon
    itt az új rész.
  • zami22
    sziasztok!
    lécci, mondjátok meg, hogy a harmadik megnyíló utcán, a nudibárba hogy lehet mejutni? mert ott az a nagydarab fószer, és nem enged be.
  • judit1983
    Ha lehet priviben kérném a válastr, mert csak ritkán járok erre
  • judit1983
    Szisztok!

Honnan lehet letölteni ezt a játékot?
  • marcell007
    BJ A LEGJOBB CSAJ!!
  • marcell007
    VÁLASZOLJON VALAKI!!!
  • marcell007
    HELLÓ!lenne egy kiss problémám. Megvan már a nude mod a lányok mztelenek de a képeket amiket Naigeltől veszek nem nyílnak meg.Nemtudom, hogyan kell megnyitni őket.Várom a válaszokat!!!!
  • evil 007
    magyarítást vagy végigjátszást tudtok a geme-hez??????
  • Batka
    Nem olyan fontos. Ha az lenne már megszereztem volna. Érdekességnek.
  • maxius
    És miért olyan fontos neked ez az uncut-huncutság? Nem fér a gatyádba a félszemű kobra?
  • Batka
    Kszi Okoska, de ha ennyire profi vagy akkor arra válaszolj nekem, hogy vajon a nude patch ugyanaz e az eredménye mint ami az Uncut verzióban benne van.
  • maxius
    én mondok neked néhány szót:
    google
    leisure suit larry magna
    nude patch
    download
    használd okosan!
  • rorr
    torrent de amit Én leszedtem nem volt megtörve úgyhogy használhatatlan volt...
  • Batka
    Hali!
    Az Uncut verziót honnan lehet megszerezni, ha nem boltból?
    Köszi!
  • sabodave
    sztem tudod te azt
  • maxius
    1. Akkor miért kérdezted?
    2. Miért érzem úgy, hogy az üzenete vége nem volt szeretet-teljes?
  • sabodave
    köszönöm ács doktor ezt a nems megjegyzést de már sikerült larry-t átöltöztetnem
  • maxius
    Nem olyan nehéz, előbb le kell venni a régit, mert elég hülyén néznél ki 2 ruhában egyszerre, aztán ahogy felvetted az elsőt, úgy most a másodikat, de utána nem kell felvenni az elsőt, és a másodikat se, de ha mégis felvetted az elsőt, akkor azt megint vedd le!
    Elég sok helyen lehet, de a legjobban akkor jársz ha vmi zárt helységben, különben akrá fel is jelenthetnek! Bizony!
  • sabodave
    valaki tudja hogy kell ruhát váltani és hol?
  • lukacspeti
    help me pls: a kamera eszeveszettül forog larry körül! (most látom elöször a játékot)
  • Bogyi007
    akkor gondolom ez az európai változat már.
  • rorr
    Na megjelent a játék eredeti változata is a címe:Leisure Suit Larry Uncut and Uncensored ebben bent van nak azok a jelenetek amiket a cenzorok kivágattak és egy kicsit! naturálisabb!!!
  • Bogyi007
    No elméletileg végignyomtam a játékot, de mégsincs vége, megvolt a swingles eredménye, lement a stáblista is, több tennivaló nincs a black book listában sem, 89,2 %-ál vagyok. Mit kell még tenni a játékban?
  • Bogyi007
    XBoxos patch kellene ehhez a játékohoz.
  • PiszkosFred
    Ha nem Larry baratunk lenne a foszereplo, hanem mondjuk Jim, Jack, vagy miegymas, egesz jo kis jatek lenne, par oras kikapcsolodashoz. De igy tudva, hogy milyen nagyszeruek voltak az elodok, csatlakozom en is a felhaborodott oldalhoz, es nagyon sajnalom hogy egy ujabb kultjatekot sikerult lehulyiteni egy kiadonak. Minden nenit 5 perc alatt le lehet "tudni", talan a Harrietnel volt egy kis intermezzo - elvtars baratunktol kellett a nagypapi piajat visszaszerezni - semmi kreativitas, csak ugyanazok a jatekok, ugyanazok a poenok, mindez egymas utan, stb. Agyatlan klikkeles. Ha ugy figyelem a jatekot, hogy ismerem az elozo reszeket, elszomorito...

...de ha nem tudnam ki az a Larry, akkor egy gagyi, kisse erotikus - habar a mai vilagban egy mesefilmben is van ennyi erotika ;] - szep grafikajuk kis limlom jatek, amellyel el lehet szorakozni, es melyben neha elhangzik egy-egy akkora poen, hogy aki tud angolul elfordul a szekrol.

Roviden ennyi maradt meg bennem, kar volt beleronditani a Larry sorozatba. Ket pozitivuma van: neha egy-egy jo poen, es az atvezeto kepek (a valodi, nem gepes cimszereplo lanyok lenge oltozetu fotoi)
  • joe69
    nem valoszinu mivel nem annyira nepszeru
    tanulj meg angolul inkabb:D
  • Ombika
    Lesz ehhez magyarositas valaha?
  • Atiti
    megoldva
  • Atiti
    tud valaki segiteni?
    barbaránál valami telefonos küldi,de nemtom merre és hol keressem?
  • LSL
    Kösz, mindjárt meg is nézem
  • Random_
    Az elegánsan öltözött csajtól 5 méterre van egy faszi akinél vehetsz mindent öltönyhöz. Mán nem tudom a csaj nevét, de ott áll a szökőkút közelében. Mindig vissza kell menni és venni cuccot a sráctól ha nem elégedett a viseleteddel.
  • LSL
    Plíz help me! Hol van öltöny, és milyen ruhakiegészítők ről beszéltek?
  • LSL
    Végigolvastam az összes hozzászólást, de még mindig nem tudom honnan szerezzek olyan ruhát, amiben szóbaáll velem az a russian tehén.
  • Fboy
    elakadtam a parkos résznél ahol van 1 csaj piros guevera-s:) felsőben és asszem szórólapokat kell dobálni és 4 sorba jönnek az emberek, de 2 mindig marad a végén és nem tom mit kell csinálni
  • Shaman
    Hogy van vége a gaménak????

Bármelyik csjszit választom végül visszadob Uma-val tudok eccer beszélni,és utána mi van?? Nincs többb objektív....

A boltos dagadt,öreg csaszjszit nem tudtam egyedül megcsinálni,ez lehet a baj?(az megvolt,hogy a comissar kérésére lefotóztam,de ennyi)
  • Andris91
    Nagyon jó gém...cak néha már egy kicsit uncsi.
  • joe69
    a vegjatek elott mielott odamentek a musorvezeto csajhoz erdemes egy mentest csinalni, hogy mind3 vegkifejletet lassatok
  • joe69
    van de nekem nem mukodott...
    secret tokent talalsz sok helyen ha nyomogatod az entert, azzal meg wimp out-olod a missiont, amelyik nem megy(esc-et nyomsz a mission alatt)
  • magus
    trainer van vhol?:D
  • Lacc
    Na megvan! A könyvtárosnál van lent, meg kell tőle venni. Nem labor-köpeny, hanem ilyen szép kockás nadrág inggel, szemüveggel szóval igazi geek suit :P