30
-
AtisH #30 Szerintem a szabadalmi hivatalokban valszeg jól tudják, melyek a formai követelmények egy szabadalom beadásánal.
OFF, de kicsit idevág:
Kis hazánkban -ha jól emléxem- nem is olyan régen a gyógyszergyártásnál un. eljárásszabadalom létezett, tőlünk nyugatabbra meg termékszabadalom volt az elfogadott. Így állíthattak elő ugyanazokkal a hatóanyagokkal gyógyszereket, csak éppen más úton és valamelyest más néven. Viszont a külföld és a multik nyomására változtattak ezen, a többit meg ki lehet találni.:-/
ON -
kukacos #28 A szabadalmak elbírálásával van a gond. Ilyen szövegű szabadalmat nem szabad engedni, és alighanem a törvények eredeti szelleme nem is engedi. Más kérdés, hogy a szellem gyakran félrenéz. -
#23 > ezt szebben is kifejezhetted volna, ez nem gumiszoba
ööö...
perkáltak, hogy bebőrözze a pofácskáját.
igy jobb? :) -
#17 csak egyszerűen annyira bele jött a pereskedésbe, hogy már el sem tudja képzelni az életét nélküle... (Biztos rángatózik a szája széle.. :o)
Kíváncsi vagyok, mi alapján perli az Apple-t? Hordozható zenelejátszó? Akkor ennyi már a mobiltelefonok gyártóinak zömét is perelheti... -
AtisH #16 Amekkora "mázlija" van ennek a mukinak, majd azt az összeget, amit megkap a Sony-tól kifizeti az Apple elleni perköltségre.:-D -
pafi #13 Mennyi idős ez a feltaláló?
Megér még 20 évet? :-D -
Herkulles #12 Ebben az a poén, hogy állítólag ezt is egy magyar tallálta fel, sőt mindent a magyarok talláltak fel. Erre jönnek az amcsik, nem-nem... ők találtak fel mindent, mindenki ott talált fel mindent amilyen állampopopgár. -
#9 nem elég neki hogy most kapott pár millát, most beleköt az iPOD -ba is? hmm, vagy nagyon pénz sóher a csákó, vagy kurva okos és mindent ő talált ki... -
davos80 #8 Amit írtam az #1.-ben az jobb sztem. Inkább eltaposták, és befogták a száját egy köteg pénzel. Persze az tény, h mindketten jóljártak, csak nem éppen ez a leg tisztességesebb megoldás. Dehát a világ ilyen sajnos. -
#6 Lol ez a manus. Az iPoddal biztos nem jut sehova. -
davos80 #5 Ugyanmán, így jobban kifejezi. -
blackgamer #3 iPod is?
az vicces -
blackgamer #2 ezt szebben is kifejezhetted volna, ez nem gumiszoba -
davos80 #1 Fizettek, hogy befogja a pofáját.