30
  • AtisH
    Szerintem a szabadalmi hivatalokban valszeg jól tudják, melyek a formai követelmények egy szabadalom beadásánal.

OFF, de kicsit idevág:
    Kis hazánkban -ha jól emléxem- nem is olyan régen a gyógyszergyártásnál un. eljárásszabadalom létezett, tőlünk nyugatabbra meg termékszabadalom volt az elfogadott. Így állíthattak elő ugyanazokkal a hatóanyagokkal gyógyszereket, csak éppen más úton és valamelyest más néven. Viszont a külföld és a multik nyomására változtattak ezen, a többit meg ki lehet találni.:-/
    ON
  • kukacos
    A szabadalmak elbírálásával van a gond. Ilyen szövegű szabadalmat nem szabad engedni, és alighanem a törvények eredeti szelleme nem is engedi. Más kérdés, hogy a szellem gyakran félrenéz.
  • b
    > ezt szebben is kifejezhetted volna, ez nem gumiszoba

ööö...

perkáltak, hogy bebőrözze a pofácskáját.

igy jobb? :)
  • papabear
    csak egyszerűen annyira bele jött a pereskedésbe, hogy már el sem tudja képzelni az életét nélküle... (Biztos rángatózik a szája széle.. :o)
    Kíváncsi vagyok, mi alapján perli az Apple-t? Hordozható zenelejátszó? Akkor ennyi már a mobiltelefonok gyártóinak zömét is perelheti...
  • AtisH
    Amekkora "mázlija" van ennek a mukinak, majd azt az összeget, amit megkap a Sony-tól kifizeti az Apple elleni perköltségre.:-D
  • pafi
    Mennyi idős ez a feltaláló?
    Megér még 20 évet? :-D
  • Herkulles
    Ebben az a poén, hogy állítólag ezt is egy magyar tallálta fel, sőt mindent a magyarok talláltak fel. Erre jönnek az amcsik, nem-nem... ők találtak fel mindent, mindenki ott talált fel mindent amilyen állampopopgár.
  • Darth Sith
    nem elég neki hogy most kapott pár millát, most beleköt az iPOD -ba is? hmm, vagy nagyon pénz sóher a csákó, vagy kurva okos és mindent ő talált ki...
  • davos80
    Amit írtam az #1.-ben az jobb sztem. Inkább eltaposták, és befogták a száját egy köteg pénzel. Persze az tény, h mindketten jóljártak, csak nem éppen ez a leg tisztességesebb megoldás. Dehát a világ ilyen sajnos.
  • Lacc
    Lol ez a manus. Az iPoddal biztos nem jut sehova.
  • davos80
    Ugyanmán, így jobban kifejezi.
  • blackgamer
    iPod is?
    az vicces
  • blackgamer
    ezt szebben is kifejezhetted volna, ez nem gumiszoba
  • davos80
    Fizettek, hogy befogja a pofáját.