6775
  • M@TriX
    jók az új sotok.
  • bfg900
    Bocs, elrontottam :)
  • bfg900
    Lehet csekkolni a honlap magyar reszet.

http://www.crc-game.com/hun/index.html

Meg nincsen minden kesz rajta, de keszulodik.crc-game.com
  • Istencsászár
    és honnan lehet letölteni igényeseket?
  • M@TriX
    igen
  • Istencsászár
    hi demoba belehet rakni kocsikat?:D
  • sagem
    benne!one! :)
  • sagem
    Hát igen teljesen kicserélődtek a hangok a crc2005 ben..
    mind a kocsike mind a kornyezeté és természetesen a dumak is.
    kevesebbet dumalnak es ertelmesebb szovegeket..:)
  • bfg900
    Szerintem a hang a magyar masterhez kepest sokat valtozott, nekem kifejezetten tetszik.
  • ALIENwoods
    oldalamra feltettem 1 klasszikusnak mondható szavazást, nézzétek meg és szavazzatok =D
  • M@TriX
    hiszek neked. :) remélem mi is hamarosan gyűrhetjük. :)
  • ALIENwoods
    látogatásom alkalmával volt szerencsém kipróbálnim,
    igan nem játszottam a HUN teljessel de állat lett
  • M@TriX
    Ámen
  • ALIENwoods
    lesz CRC 2005-s demo
  • steweee
    mikor jelent meg? vagy egy éve, nem? hogyhogy nem is hallottam róla? nagy varezos vagyok. le lehet vhonnan tölteni? legalább demót, hogy milyen is de egy full se rossz
  • malter
    hmm kiváncsi vagyok milyen az uj demo,az elsöben igazán a hang nem tetszett,de ugylátom elég sokat javulni fog az egész:)
  • arty
    hm, all seeing eye installáta a CRC2005 filtert ... :D

erről szivesen olvasnék valamit ....
  • Carlos
    Ne feledjétek:
    FESZT MEGY A TESZTOSZTERON, TESZT A FLASZTERON!!!
  • arty
    wow, köszönöm :) pedig eléggé vévignyomkodtam mindent :O ugy latszik, ez kimaradt :)
  • karikusz
    Amúgy az a lényeg, hogy jól össze legyen tákolva. Jó munkához idő kell (sz@rhoz mégtöbb)
  • karikusz
    nix türelem...magyar ember nem erről híres..:))))
  • Gregorius
    Ugye-ugye?
  • M@TriX
    a javítás mentést szerintem csak ki lehet majd kapcsolni, az egy elég lényeges dolog. De inkább az új handlingre leszek kíváncsi.

Aztán majd nyomunk (jó)pár kört. ;)
  • Alexease
    Igen es erre en is kivancsi leszek:))
    Meg nem tudni milyen lesz az online resz sebessege (1-4 vagy 4-8 jatekos "otthoni szerveren inditva 1024/256"), sem a szolgaltatasait (gyakorlas, idomero, verseny, chat, eredmeny export, replay mentes stb.), de ha elfogadhato lesz, akkor valszeg inditok majd szervert versenyezni, es ha tenyleg korrekt, akkor talan meg egy mini-bajnoksag is beleferne, sajat mini weboldallal;)

Bar kicsi az eselye, mert a jatek koncepcioja nem igazan errol szol, inkabb a gyors, laza, kotettlen, fun versenyekrol.:) Valszeg tobben lennenek, akik elsosorban kulsobol, gombbal torni-zuzni jarnanak a versenyekre;)))) Pedig az engine, az iranyitas, a fizika, a palyak "komolyabb" versenyeket is kiszolgalhatnanak.

Mondjuk, ehez kapcsolodott egy keresem is a jatekkal kapcsolatban - aminek kicsi az eselye hogy megvalosul:))) -, hogy offline de foleg online lehessen korlatozni a "nehezseget", ami foleg a "javitas" es a "mentes" kikapcsolasat jelentene;))) Persze, meg ott lenne a tobbi is, ugy mint kulonbozo segitsegek, iranyitas, kormany, belsonezet stb., de ez mar tenyleg egy masik kategoria lenne...:))

• M@TriX
    mamám.. online gém? juhejj!!
  • kitamas
    Lesz új Demo, ami tartalmaz majd minden újdonságot.
    Kis türelem még.
  • karikusz
    A legfrissebb demót rakjátok már légyszives a lapra, hogy le lehessen tölteni. Mert a régi cím ami volt (autosjatekok.hu) az már nem él:((
  • karikusz
    Hát én megmondom őszintén, hogy kb vagy 2-3 órán át probáltam kalibrálni, de sajna nem jött össze.:( pedig tetszene.
  • Gregorius
    Nem tudom ki hogy van vele, de nekem az ATi 5.2 és az ATi 5.3-as Catalyst driverekkel kezd elszállni az 1nsane és a CRC is. 1nsane kegyetlenül rángatózik benne, és az 5.3 óta a CRC is. Tapasztalta ezt valaki rajtam kívül is?
  • kitamas
    De, kikapcsolható a numerikus billentyűzeten a "." billentyű segítségével.
  • arty
    nagyon, nagyon, nagyon köszönöm!!! :) egy ilyen válaszban reménykedtem!

esetleg a virtualis (dash)térkép/km-óra nem lesz kikapcsolható? elég sokat kitakar bizonyos nézetekben ...
  • Alexease
  • kitamas
    Hamarosan lesz patch, Live-al is meg anélkül is.
    Amint kész vagyunk az Európai master leadásával, a magyar játékosoknak is elérhetővé tesszük az elmúlt pár hónap munkáját.
    Lesz benne új handling, rengeteg pálya javítás, új grafikai feature-ök, új menü design, új hangok, on-line multiplayer támogatás...stb rengeteg minden, amit eddig hiányzott.
    Legfrissebb shotok a hivatalos site-on. www.crc-game.com
  • M@TriX
    tudtommal még nincs, de még úgyis érdemes megvárni az 1.2-es patchet abban lesz az új handling, ha jóltom.
  • arty
    ma kapom szülinapomra meg a gémet, szintén reménykedem a jobb kezelhetőségben :)

kérdés csapó3: mikor lesz LIVE! mentes szimpla .exe patch ? (ha már van sry, mivel nincs energiám elmenni a weblapra :D )
  • M@TriX
    egészen új handling lesz, kíváncsian várom én is...
  • Ch_Slater
    remélem tényleg tudnak javítani kicsit az irányíthatóságon...
  • streeter
    3 autóm letölthető innen
  • arty
    pedig a magyar 1.1es demo némi beállitgatással csodává alakitja ez a korábban még bughalmazként jellemezhető gémet :)

kár, hogy a fejlesztők nem járnak már ide, hogy 1-2 felmerült kérdést megválaszoljanak :)
  • basta002