6775
-
jók az új sotok. -
Bocs, elrontottam :) -
Lehet csekkolni a honlap magyar reszet.
http://www.crc-game.com/hun/index.html
Meg nincsen minden kesz rajta, de keszulodik.crc-game.com -
és honnan lehet letölteni igényeseket? -
igen -
hi demoba belehet rakni kocsikat?:D -
sagem #2709 benne!one! :) -
sagem #2708 Hát igen teljesen kicserélődtek a hangok a crc2005 ben..
mind a kocsike mind a kornyezeté és természetesen a dumak is.
kevesebbet dumalnak es ertelmesebb szovegeket..:) -
Szerintem a hang a magyar masterhez kepest sokat valtozott, nekem kifejezetten tetszik. -
oldalamra feltettem 1 klasszikusnak mondható szavazást, nézzétek meg és szavazzatok =D -
hiszek neked. :) remélem mi is hamarosan gyűrhetjük. :) -
látogatásom alkalmával volt szerencsém kipróbálnim,
igan nem játszottam a HUN teljessel de állat lett -
Ámen -
lesz CRC 2005-s demo -
steweee #2701 mikor jelent meg? vagy egy éve, nem? hogyhogy nem is hallottam róla? nagy varezos vagyok. le lehet vhonnan tölteni? legalább demót, hogy milyen is de egy full se rossz -
hmm kiváncsi vagyok milyen az uj demo,az elsöben igazán a hang nem tetszett,de ugylátom elég sokat javulni fog az egész:) -
hm, all seeing eye installáta a CRC2005 filtert ... :D
erről szivesen olvasnék valamit .... -
Ne feledjétek:
FESZT MEGY A TESZTOSZTERON, TESZT A FLASZTERON!!! -
wow, köszönöm :) pedig eléggé vévignyomkodtam mindent :O ugy latszik, ez kimaradt :) -
Amúgy az a lényeg, hogy jól össze legyen tákolva. Jó munkához idő kell (sz@rhoz mégtöbb
)
-
nix türelem...magyar ember nem erről híres..:)))) -
Ugye-ugye? -
a javítás mentést szerintem csak ki lehet majd kapcsolni, az egy elég lényeges dolog. De inkább az új handlingre leszek kíváncsi.
Aztán majd nyomunk (jó)pár kört. ;) -
Igen es erre en is kivancsi leszek:))
Meg nem tudni milyen lesz az online resz sebessege (1-4 vagy 4-8 jatekos "otthoni szerveren inditva 1024/256"), sem a szolgaltatasait (gyakorlas, idomero, verseny, chat, eredmeny export, replay mentes stb.), de ha elfogadhato lesz, akkor valszeg inditok majd szervert versenyezni, es ha tenyleg korrekt, akkor talan meg egy mini-bajnoksag is beleferne, sajat mini weboldallal;)
Bar kicsi az eselye, mert a jatek koncepcioja nem igazan errol szol, inkabb a gyors, laza, kotettlen, fun versenyekrol.:) Valszeg tobben lennenek, akik elsosorban kulsobol, gombbal torni-zuzni jarnanak a versenyekre;)))) Pedig az engine, az iranyitas, a fizika, a palyak "komolyabb" versenyeket is kiszolgalhatnanak.
Mondjuk, ehez kapcsolodott egy keresem is a jatekkal kapcsolatban - aminek kicsi az eselye hogy megvalosul:))) -, hogy offline de foleg online lehessen korlatozni a "nehezseget", ami foleg a "javitas" es a "mentes" kikapcsolasat jelentene;))) Persze, meg ott lenne a tobbi is, ugy mint kulonbozo segitsegek, iranyitas, kormany, belsonezet stb., de ez mar tenyleg egy masik kategoria lenne...:))
-
mamám.. online gém? juhejj!! -
kitamas #2690 Lesz új Demo, ami tartalmaz majd minden újdonságot.
Kis türelem még.
-
A legfrissebb demót rakjátok már légyszives a lapra, hogy le lehessen tölteni. Mert a régi cím ami volt (autosjatekok.hu) az már nem él:(( -
Hát én megmondom őszintén, hogy kb vagy 2-3 órán át probáltam kalibrálni, de sajna nem jött össze.:( pedig tetszene. -
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem az ATi 5.2 és az ATi 5.3-as Catalyst driverekkel kezd elszállni az 1nsane és a CRC is. 1nsane kegyetlenül rángatózik benne, és az 5.3 óta a CRC is. Tapasztalta ezt valaki rajtam kívül is? -
kitamas #2686 De, kikapcsolható a numerikus billentyűzeten a "." billentyű segítségével. -
nagyon, nagyon, nagyon köszönöm!!! :) egy ilyen válaszban reménykedtem!
esetleg a virtualis (dash)térkép/km-óra nem lesz kikapcsolható? elég sokat kitakar bizonyos nézetekben ... -

-
kitamas #2683 Hamarosan lesz patch, Live-al is meg anélkül is.
Amint kész vagyunk az Európai master leadásával, a magyar játékosoknak is elérhetővé tesszük az elmúlt pár hónap munkáját.
Lesz benne új handling, rengeteg pálya javítás, új grafikai feature-ök, új menü design, új hangok, on-line multiplayer támogatás...stb rengeteg minden, amit eddig hiányzott.
Legfrissebb shotok a hivatalos site-on. www.crc-game.com
-
tudtommal még nincs, de még úgyis érdemes megvárni az 1.2-es patchet abban lesz az új handling, ha jóltom. -
ma kapom szülinapomra meg a gémet, szintén reménykedem a jobb kezelhetőségben :)
kérdés csapó3: mikor lesz LIVE! mentes szimpla .exe patch ? (ha már van sry, mivel nincs energiám elmenni a weblapra :D ) -
egészen új handling lesz, kíváncsian várom én is... -
remélem tényleg tudnak javítani kicsit az irányíthatóságon... -
3 autóm letölthető innen -
pedig a magyar 1.1es demo némi beállitgatással csodává alakitja ez a korábban még bughalmazként jellemezhető gémet :)
kár, hogy a fejlesztők nem járnak már ide, hogy 1-2 felmerült kérdést megválaszoljanak :) -