6776
-
GeF 440mx-el viszi?
-
Köszi, ez egy szép kerek felelet volt...
Ha valaki tudna privátba adni egy linket a game-ről(full), letölteném, és eldönteném, hogy megéri-e megvenni, majd letörölném (24-órán bellül)
... ez elég komolytalanra sikerült.
-
"Atispanolós a téma?"
nem azért, régebbi gefekkel müxik, csak akkortájt jelent meg igazán a 6szériás kari és nem tudtak szerezni tesztpéldányt amikor elkészült és nem tudták megoldani még.
"Demóba lehet bedobni másik autót?"
lehet -
nem szereti? Atispanolós a téma?
Demóba lehet bedobni másik autót?
-
Sajnos a program nem szereti a Gf6XXX sorozatot, egyiken sincs efekt (blur, noise, kontraszt stb.)://// Nincs javitas egyelore, a veglegesben is igy van.
De keszul az uj verzio (CRC2005), talan abban javitjak. Lesz uj demo is, es patch a magyar releasehez. -
Helló skacok, tetszik ez a game, de nekem egy 1.0-ás verzió van meg, nem engedi a motion blurt, mitől van ez? GeF6600!
Ha más verzióhoz tudna adni egy linket valaki privátban, annak nagyon örűlnék...
...........................................................................
Slymaster
-
kisebb folytatása az hun változatnak, demo áprlisban... -
Vlala #2749 Azt hitttem, már jön a folytatás... :-) -
Jól érted a helyzetet!
-
? a nemzetközi címe lesz CRC2005, ami "megegyezik" az itthon megjelent CRC-vel (pontosan akkor fog megegyezni ha fel lesz patchelve)
ha jól értem a helyzetet. -
Vlala #2746 Miről beszéltek? CRC2005? Lassísatok már, még az 1 sincs meg... :-) -
tudtommal már akármikor kijöhet, de remélem valaki pontosabbat is beszúr majd ide :) -
sry nemtom miér küldte 2x -
kiv leszek mien lesz!
mikor jön ki??? -
kiv leszek mien lesz!
mikor jön ki??? -
Én a Mg-al vagyok igy...
Előveszem, végignyomom gyorsba és jó!
Most vettem meg a másik kedvencet. SWINE. Kőkemény 990 Ft volt... :) -
Nem allt, hanem all:)) Az Insane a mai napig fent van, es ha ugy alakul, megyek vele nehany versneyt. -
Szerintem itt mindenki szívéhez közel állta az 1nsane vagy a Terep 2. -
helyes, hujj, de jó kis gémet nyomunk majd :) -
XRV #2737 Ez jó hír, ugyanis Insane fan vagyok erőst :-) -

-
kitamas #2735 Remélem sokan fognak örülni a hírnek, hogy a CRC 2005 nagyszerűen működik on-line is, és lesz benne Capture The Flag játékmód is.
(Insane játékosok előnyben :)
-
Peccskent lesz termeszetesen. -
mérnem? -
nem valószínű :) -
mindenesetre én addig nem is állok neki játszani már, mig ki nem jön az uj pecs :) eléggé tetszik a játék, teljes pompájában akarom majd kiélvezni ... :) -
remélem nem live!-n ... valamiért nem akar nálam jol menni, felpecselte 1.01re, de azóta csak a demot látja, holott azt uninstalláltam már ... :) szal lesz egy reinstallom 1.02 előtt :(
és ujra le kell szedni azt a 40+ megát ... -
gondolom először online patchként lesz elérhető. -
ez nagyon-nagyon jó lenne :)
nem nagyon tudom (pedig kedvencekben van a topic), hogy ez mikor is és milyen formában valósul meg..
megvan a játék már jó ideje. -
Az altalatok is kiritzalt dolgok, pl a beszolasok (szerintem allatok lettek), handling, FFB, autohangok stb, mind javitva vannak. Muxik az online multi, meg meg lesz par megletepes, ami uj ficsorkent kerult bele a jatekba. Termeszetesen ez mind elerheto lesz a magyar jatekosok szamara is, elhetoseg szerint minel hamarabb. -
Pontosan nem tudni. De sokat valtozott a fizika/iranyitas/handling, a hangok, a grafika, menuk stb. Valszeg nem valtozott az autok es a palyak szama:) Legyen mondjuk 70%:)) -
nak -
a demo az a teljes nek hány % os készültségét mutatja??? -
helyes. :) akkor legalább lesz valaki akivel együtt rácsodálkozhatok majd az új handlingre. Várom 1000L :) -
En meg nem probaltam ki:)) -
jó hogy itt mindenki azt írja, hogy így kipróbálta, meg úgy kipróbálta. ejnye-bejnye. -
szép és jó, hogy a crc2k5 milyen franko lesz, de mikor kapjuk ezt mi magyarok is meg? :)
meg miért van már több mint 1 hete crc2k5 az all seeing eye online szerverkeresöben, ha még meg sem jelent a game? ;) -
csak írom hogy mikor tesztelgettem a CRC 2005-t, akkor 'jóbarát' 1.6 GHz-s gépén vágtattam olyan közepesre vett grafikával, asszem. Nem kell majd reszketni az állati nagy gépigény miatt :) -
majd lopot 1-2 infót az odlalamra :)
-
streeter.uw.hu
és/vagy
alienwoodsw.uw.hu
basta jelenleg nem csinálja az oldalát ;)