6776
  • Slymaster
    GeF 440mx-el viszi?
  • Slymaster
    Köszi, ez egy szép kerek felelet volt...

Ha valaki tudna privátba adni egy linket a game-ről(full), letölteném, és eldönteném, hogy megéri-e megvenni, majd letörölném (24-órán bellül)
    ... ez elég komolytalanra sikerült.
  • M@TriX
    "Atispanolós a téma?"
    nem azért, régebbi gefekkel müxik, csak akkortájt jelent meg igazán a 6szériás kari és nem tudtak szerezni tesztpéldányt amikor elkészült és nem tudták megoldani még.
    "Demóba lehet bedobni másik autót?"
    lehet
  • Slymaster
    nem szereti? Atispanolós a téma?
    Demóba lehet bedobni másik autót?
  • Alexease
    Sajnos a program nem szereti a Gf6XXX sorozatot, egyiken sincs efekt (blur, noise, kontraszt stb.)://// Nincs javitas egyelore, a veglegesben is igy van.
    De keszul az uj verzio (CRC2005), talan abban javitjak. Lesz uj demo is, es patch a magyar releasehez.
  • Slymaster
    Helló skacok, tetszik ez a game, de nekem egy 1.0-ás verzió van meg, nem engedi a motion blurt, mitől van ez? GeF6600!
    Ha más verzióhoz tudna adni egy linket valaki privátban, annak nagyon örűlnék...

...........................................................................
    Slymaster
  • ALIENwoods
    kisebb folytatása az hun változatnak, demo áprlisban...
  • Vlala #2749
    Azt hitttem, már jön a folytatás... :-)
  • Carlos
    Jól érted a helyzetet!
  • M@TriX
    ? a nemzetközi címe lesz CRC2005, ami "megegyezik" az itthon megjelent CRC-vel (pontosan akkor fog megegyezni ha fel lesz patchelve)
    ha jól értem a helyzetet.
  • Vlala #2746
    Miről beszéltek? CRC2005? Lassísatok már, még az 1 sincs meg... :-)
  • M@TriX
    tudtommal már akármikor kijöhet, de remélem valaki pontosabbat is beszúr majd ide :)
  • oneal1
    sry nemtom miér küldte 2x
  • oneal1
    kiv leszek mien lesz!
    mikor jön ki???
  • oneal1
    kiv leszek mien lesz!
    mikor jön ki???
  • Carlos
    Én a Mg-al vagyok igy...
    Előveszem, végignyomom gyorsba és jó!
    Most vettem meg a másik kedvencet. SWINE. Kőkemény 990 Ft volt... :)
  • Alexease
    Nem allt, hanem all:)) Az Insane a mai napig fent van, es ha ugy alakul, megyek vele nehany versneyt.
  • Carlos
    Szerintem itt mindenki szívéhez közel állta az 1nsane vagy a Terep 2.
  • M@TriX
    helyes, hujj, de jó kis gémet nyomunk majd :)
  • XRV
    Ez jó hír, ugyanis Insane fan vagyok erőst :-)
  • Alexease
  • kitamas
    Remélem sokan fognak örülni a hírnek, hogy a CRC 2005 nagyszerűen működik on-line is, és lesz benne Capture The Flag játékmód is.
    (Insane játékosok előnyben :)
  • bfg900
    Peccskent lesz termeszetesen.
  • M@TriX
    mérnem?
  • ALIENwoods
    nem valószínű :)
  • arty
    mindenesetre én addig nem is állok neki játszani már, mig ki nem jön az uj pecs :) eléggé tetszik a játék, teljes pompájában akarom majd kiélvezni ... :)
  • arty
    remélem nem live!-n ... valamiért nem akar nálam jol menni, felpecselte 1.01re, de azóta csak a demot látja, holott azt uninstalláltam már ... :) szal lesz egy reinstallom 1.02 előtt :(

és ujra le kell szedni azt a 40+ megát ...
  • M@TriX
    gondolom először online patchként lesz elérhető.
  • b-type
    ez nagyon-nagyon jó lenne :)
    nem nagyon tudom (pedig kedvencekben van a topic), hogy ez mikor is és milyen formában valósul meg..
    megvan a játék már jó ideje.
  • bfg900
    Az altalatok is kiritzalt dolgok, pl a beszolasok (szerintem allatok lettek), handling, FFB, autohangok stb, mind javitva vannak. Muxik az online multi, meg meg lesz par megletepes, ami uj ficsorkent kerult bele a jatekba. Termeszetesen ez mind elerheto lesz a magyar jatekosok szamara is, elhetoseg szerint minel hamarabb.
  • Alexease
    Pontosan nem tudni. De sokat valtozott a fizika/iranyitas/handling, a hangok, a grafika, menuk stb. Valszeg nem valtozott az autok es a palyak szama:) Legyen mondjuk 70%:))
  • oneal1
    nak
  • oneal1
    a demo az a teljes nek hány % os készültségét mutatja???
  • M@TriX
    helyes. :) akkor legalább lesz valaki akivel együtt rácsodálkozhatok majd az új handlingre. Várom 1000L :)
  • Alexease
    En meg nem probaltam ki:))
  • M@TriX
    jó hogy itt mindenki azt írja, hogy így kipróbálta, meg úgy kipróbálta. ejnye-bejnye.
  • arty
    szép és jó, hogy a crc2k5 milyen franko lesz, de mikor kapjuk ezt mi magyarok is meg? :)

meg miért van már több mint 1 hete crc2k5 az all seeing eye online szerverkeresöben, ha még meg sem jelent a game? ;)
  • ALIENwoods
    csak írom hogy mikor tesztelgettem a CRC 2005-t, akkor 'jóbarát' 1.6 GHz-s gépén vágtattam olyan közepesre vett grafikával, asszem. Nem kell majd reszketni az állati nagy gépigény miatt :)
  • ALIENwoods
    majd lopot 1-2 infót az odlalamra :)
  • ALIENwoods
    streeter.uw.hu
    és/vagy
    alienwoodsw.uw.hu

basta jelenleg nem csinálja az oldalát ;)