6775
-
kérés törölve. Nem kell. Az angol is egy uninstallal ért véget.::) -
valaki egy magyar demó címet adjon már.
Köszi -
-
Neked inkabb mar egy force feedbackes monitor kellene,olyan dolgokat talalsz ki. 

-
Ezt csak ugy mellekesen. Egy jatek topic-jaban talaltam, amiben hianyoltak a soformozgast, es ezekkel peldalozott az illeto: "If any of you have played GTR, Cross Racing Championship or rFactor; you hopefully have noticed how much the movement of the cockpit bouncing around and look towards apex settings greatly enhances the sensation of driving a car." ;P
Tudom, hogy nem nagy szam, de azert meg is;)) Es ennel, remelhetoleg csak jobb lesz, mert en "szerettem" volna egy sebesseg es utviszony fuggo folyamatos, es egyre erosodo apro fejrazast is a jatekba:))))))) -
Vlala #2670 Légyszi ne vegyetek komolyan!!!!!
:-) (lemaradt a szmájli, ma különben is őrült vagyok...) -
már eladtam. -
Vlala #2668 off
egyszer használt szendvicsemet eladnám. -
MEnnyiért adod el? -
Vlala #2666 tőlem kérdezed a warezt... mint vaknak a "szép időnk van"... -
Van ilyen... -
tök jó, az starforce3 disc ellenőrzése közben (a szerencsétlen dvdirom nyöszörgött rendesen) rezetelt a gépem ... na ennyit arról, hogy nem csinál semmi "gonoszságot" az sf3... :(
és nem, nincsen kivételesen huzva a gépem, és nem, nem érdekel, hogy "biztos szar a dvdirod" ... van safedisces játékom, érdekes modon, az is időnként eléggé intenziven ellenőrizgati a korongot, mégsem rezetel :( szutyok inkompatibilis védelem, csak reménykedek, hogy egyedi eset volt, nem pedig minden crc inditásnál imádkozhatok, h induljon és ne rezeteljen :( -
ha számítógép lennék, most memória túlcsordulásom lenne a végtelen ciklus miatt. -
#2662 -
nem is kell flémet csinálni, mert egyszerúen annyi történt, hogy megvettem, végigjátszottam és 1 hónapja elő se vettem. :\ -
az nem törés, de hagyjuk már ... :)
VLALA: mi a dörgés? én pl. nem tudom ... kijött warezben? :D -
Starforce 3-at már rég feltörték lásd Codenam pabzers vagy xPand Rally:D -
Vlala #2658 "eladnám, mert megúntam"... na ebből se kezdek flémet, de ugye minden,ki tudja, mi a dörgés?
Már egész tűrhetően tudok egérrel váltani, már csak egy kuplungpedál kellene, aztán teljes a feeling :-) -
törjél fel starforce 3-s védelmet! /fuck -
honnan lehet leszedni a gémet?:D dc++ vagy valami akármi -
szuper, igazi állat, az előzést ezzel meg lehet spórolni :) -
teszt jelleggel:
-
nemsokára ha összejön bepostolok 1-2 képet, remélem kellemes meglepi lesz :) -
screamer4x4, legutolsó peccs: 1.2 :) mit nem értesz? -
Vlala #2651 Sc4x4 patch? [fejvakarás] -
Nem tudom, hogy amcsiban megjelenik-e, de ha jol emlekszem, a P3i nemet ceg es studio es "csak" europai kiado... Bar ez nem jelent semmit;)) -
lehet április végén arany aztán májusban megjelenés. Amúgy ez egy angol újság, lehet amcsiban hamarabb megjelenik... -
jaja, az nekem is hiányzik, az is a játék egy jó újítása...
amúgy egy elég nívós odlalon olvastam, ahol éppen az artokról is írtak, mondom miért olyan nagy dolog, már lehet játszani is velük, de ekkor esett le, hogy ők még nem játszhatnak :) -
Meg sem aprilis?! Bar nekem meg van, meg most sem rossz, meg "minnel kesobb talan annal jobb lesz", de mar nagyon kivancsi vagyok az uj handling-re es nagyon kellene az efekt resz:PPPPP -
na most olvastam, hogy májusban lesz az internesönel megjelenés. -
#2626 -
majt alkudok :D -
hüha...anyi lóvém nincsen erre :( -
7990.- -
amúgy eredetibe mennyibe is van a gém? -
mindegy azért köszi srácok 
-
lál :D -
Toya #2638 Bögre, póló, toll :) -
-
jah oké, én a MediaMarkt-ban vettem, ott nem járt. Már majdnem mentem vissza a bögrémért.. :)