6775
-
oks kipróbálom..köszi. -
live rulz :) -
makosteszta #3033 Csak haladó nehezsegi szintnel. A holnapi live-os frissites javitja. -
"La Baha 10-esnél kikattan a játék, többször próbáltam, pick-up-ra, és szöcskére is kicsapja magát, a hibaüzenet: !T_Container: underflow
fájlokat elküldtem."
erre nincs valami ötlet?
nem tudok továbbmenni.. :( -
Ravagor #3031 Nekem mukodik. Peldakeppen, 15.00-kor inditok egy szervert. (SMC router + BlackICE) A 50200-as porton fogok futni. -
Nem megy sehogy, ha komplett kikapcsolom a r. tüzfalát akkor se,
csak úgy ha kiiktatom a routert és közvetlenül csatlakozom.
Neked router mögül megy?, vagy csak régebbről emlékszel, hogy más játékok működtek router mögül. -
Ravagor #3029 :-) Latom mindent beallitottal!
Eloszor is, csak a Virtual Server-t kell beallitani! A trigger (Special Application) az nem mukodik ra. (Es lehet, hogy az kavar be?) A DMZ-t meg nem ajanlom hasznalni. Hisz nem azert van a tuzfalad, hogy ne mukodjon!
A jatek es az ASE is UDP-t hasznal.
Ha meg mindig nem latszanal, akkor probalj keresgelni a tuzfal logjaban, hogy nem-e fogott meg valamit. Itt foleg az ASE portjara erkezo keresek lehetnek, mert ha inditasz egy szervert, akkor az ASE szerverei idokozonkent checkoljak, hogy el-e meg a szerver, mik a parameterei, ... (Nekem a BlackIce-nal is be van allitva minden, de tegnap este, az elso probalkozaskor az ASE-s szervereket megfogta. Hogy miert azt nem tudom. Masodjara mar ment.)
A router-ekben szokott lenni meg tuzfal is. (Tobbfelekeppen hivjak. Tipustol fugg, hogy mi a neve.) Ezek nem a cimeket, hanem a kommunikacio tartalmat szurik. Ha be van kapcsolva, akkor lehet, hogy szinten keresztbe rak a jateknak.
Az a biztos, ha mindenhol log-olsz, es akkor rogton kiderul, hogy ki fogja meg a jatekot. -
Ez az ai egyszerűen sztem nem illik a játékba...
UK Open Racing B: egy Pick-up????? Nem akartam elhinni...megyek a fullos Quattro-mmal (óriási az a gép! )
..látom hogy üti-veri magát a pick-up-os ai figura, majd egyszer csak jön, és döbbenet..:((
Ez azért mégiscsak egy pick-up, akkora forgó tehetetlen tömeggel a tengelyek végén, mint a ház, és akkor is magas építésű, ha 2.6ms alatt van százon.
oké bírjon az ai előnyökkel, ne lehessen fellőkni könnyen, és kicsit csalhat is...de ne pick-up-ban verjen le legalább aszfaltversenyen..
ráadásul 2-es kasztnival jobb légellenálási értékekkel rendelkezik mint a 3-as kasztnis Quattro-m
-
Átirányítottam de nem megy.
router beállítások:
s1
s2
s3
s4
s5
s6
s7
a Nortonos tűzfalba a CRC-nek minden engedve van
port tesztelés: OK, de a CRC nem megy
Neked milyen a router beállításod? -
Ravagor #3026 Router mogul is megy, ha azt a ket portot atiranyitod a gepedre! -
Sajnos nem a tűzfal, hanem a router mögül nem megy.
De kösz a segítséget, így nem kell az összes portot engedélyezni, csak ezt a kettőt, majd ha működni fog alhálózatból is. -
Ravagor #3024 Lattam, hogy problemat okoz az ASE a tuzfalak mogul. A megoldas:
Nem csak a jatek portjat kell engedelyezni (12321), hanem a 123-al megnoveltet is (12444), mert azt hasznalja az ASE. Igy nekem mukodik. -
pár kép:
-kis drift az alap Scheforn-nal
-Az ai detto driftel
-és egy eldurrant motor,..nem tom a tömörítés után mi jön le, de a játékban nagyon jól néz ki a füst. -
kieg: egy Scheforn-nal. -
Circuit Challenge Class B-re:
kb. 10 újrapróbálkozást elnyomtam, és már-már majdnem megvolt :)))
Aztán leesett, hogy nem kell minden versenyt elsőre megnyerni, ezért beértem egy 1:18 alatt futott körrel, amire kaptam egy futómű tunningot, azzal simán visszamentem, és megnyertem a futamot 1:14 alatti köridőkkel.
és kinyitottam a következő pályát,..sokkal kevesebb stresszel.
Szal rontottam a statisztikámat rendesen a makacsságom miatt. :) -
en tescoban lattam eddig mindig:) budaorson most is van -
engem érdekel, csak tegnap nem voltam. :( -
Ravagor #3018 Na feladtam.
Holnap viszont 22.00 korul szivesen csinalnek egy szervert, ha lenne ra jelentkezo. Irjatok, ha erdekel valakit. -
Ravagor #3017 Akinek nem lenne ASE:
195.56.226.128:12321 -
Ravagor #3016 Van kedve valakinek jatszani?
Van egy szerverem. Az ASE-ba latszik. kb 11-ig varok. -
én is ettől félek :( kecsöp marad.... de a custom nehézség mászthev lenne ;)))) -
Tudom:)
De ahoz hogy valamit konkurencianak hivjunk, ahoz legalabb egy kategoriaba, stilusba kell hogy essen - de ha jol tudom eg es fold:)
Ez inkabb egyszeru uzlet. A Road to fame az 576 sajat jateka, azert nem erolteti a CRC-t;) -
de magyar fejlesztés meg kocsik vannak benne
meg poén is akart lenni :) -
Road to Fame?!?! Az konkurens?!?! Nem akarom lehuzni, mert nem is probaltam, de az eleg LOL lenne:)))
-
az 576-ban azért nincs, mert ennek a játéknak ott árulják a konkurensét, a Road to Fame-et. -
Jartam ma MM-ben meg Coraban, sot meg egy 576 shopba is beneztem,
de sehol nem lehetett kapni,pedig megvettem volna. Mondjuk nem ezert mentem,csak mivel ezek utba estek,gondoltam megnezem,de nem jartam sikerrel... -
-
Jovoheten lesz - elvileg. -
Torry #3007 Új demot kérünk! -
Bízzunk abban, hogy az 1nsane sorsára jut, ha ez lehetséges! :) -
azzal is ceszekedik, mert amúgy a DVD olvasóról instaláltam(azt használom olvasgatásra), aztán arról próbáltam indítani, cseszekedett átraktam az íróba suty már mennt is. ez néha fordítva is előfordul... -
Engem is bosszant persze, hogy pakolni kell a CD-t, en sem szeretem. Tobb bolti autos jatekom van, de ha lehet, azokhoz is a NoCD-t hasznalom:)
A SF-nel arra kell figyelni, hogy meghajto/driver fuggo. Abban mukodik a legjobban, leggyorsabban, amelyikrol installtak a programot. -
szerintme sem habár néha felhúz ez a béna védelem, kiscsit ügyesebbn is megcsinálhatnák, van hogy 5 percig csak checkingel, még jó hogy 2 cd olvasóm van (egy CDRW meg egy DVD), de néha leütném a monitort, mert az egyikbe nem olvassa átrakom ott jó, és mivel újjak a meghajtók és más problémám nincs ez eléggé rosszul esik. néha csak restart után megy végig szépen csík ahogy kellene gondolom... -
En is dolgozom a geppel (XP Prof. Eng.), van/volt fent nehany SF verzio (bolti TRD2, XPR, GTR, CRC) es eddig semmi problemam nem volt a geppel. Nem hinnem hogy ez lenne a fo gond... -
Olvasom itt sok jó dolgot a legújabb verzióról és fáj a szívem, hogy StarForce-al van védve. Jelenleg nincs kedvem 2 oprendszert fenntartani, hogy ne a munkára szánt OS-t tegye tönkre mint ahogy tette most is. Még jó, hogy a StarForce Cleaner tette a dolgát. Tudom, tudom, ennyit megérne, de ha egy kis kikapcsolódásra vágyok akkor nincs kedvem újraindítgatni a gépet csak, hogy játszhassak aztán meg megint ha vmit csinálni is akarok. -
- A Custom profil tenleg jo otlet. Max a netes resznel problemasabb a vizsgalata. (lsd. ISI:DD)
- Ez az AI stilus nekem sem a kedvencem, de ebbe a jatekstilusba talan ez a legmegfelelobb:) De azert jo lenne egy kikapcsolhato catchup:)) Elvileg ezt is irtam mar, de valszeg ez mar "melyebben" van beleprogramozva... :) -
nna. megvolt a bő 1 óra ;)
buggy a tengerparton ... ahhh... :)) végre árkádos környezetben élethű vezetési modell! ilyen eddig nem nagyon volt, hirtelen nem is tudnék még1 játékot mondani! Nekem néha már nagyon unalmasnak hat a sok pályaverseny, viszont a legtöbb ilyen általános környezetben játszódó versenyjáték mindig a végletekig lebutitott fizikával, árkád irányitással rendelkezik :( Végre teljesen érezhető a kocsi, ahogy a buggi rugozik az esések után az egy csoda!!! A borulások látványosak, átélve (de visszanézve is) látszik, hogy van súlya a kocsinak. Tényleg teljesen addiktiv, az elmult időszakban (évek...) eddig összesen egy autós játékban vittem végig a karriert (nevet nem írok, mert az itt istenkáromlás lenne...(nfsu1 :D)), s előre látom hogy itt a következő.
Ami igy egyre több játék után hiányzik, az a teljesen konfigolható nehézsége a játéknak. Sajnos csak profilok vannak :( Nagyon hiányozna nekem a full törés/javitás nélkül/közepes ellenfelek kecsöp nélkül/motorház nézet lehetőségével ... ahogyan pl. egy ISI engines játékot be lehet lőni kedünkre :)
Szal hab lehetne a tortán, ha lenne egy CUSTOM nehézségi szint, ahol a profilok egyes elemei izlés szerint belőhetőek. Talán leprogramozni sem olyan nehéz .... léccilécciiiii ;)))
Alex: amit leirtál, remek összefoglalás, tényleg döbbenetes lista... de a kecsöpben nincs igazad sztem, elég illúzióromboló, hogy nem lehet megugrani az elenféltől, s ha egyszer is leveszed a lábad a gázról, máris ott lökdösődnek mögötted. Így az AI nehézségi beállítása is értelmét veszti ... -
En is igy vagyok valahogy, aradozhatnek oldalakon keresztul, mert tenyleg zsir lett!! De egyszeruen lehetettlen normalisan leirni a dolgokat, annyira szerteagazo:P Mar eleg regen szerettem volna ilyen es hasonlo dolgokat (belezsufoltatni:D) autosjatekba:)).
Kivancsi leszek majd a kritikakra, ertekelesekre. Es hogy veszik majd a faradtsagot, hogy tenyleg reszletesen kiprobaljak, megnezzek, vegig gondoljak, osszehasonlitsak. Ha az ember mint jatekot nezi, hirtelen termesztes lesz egy csomo dolog, amit elfelejt majd "ertekelni", de foleg azt, hogy ez mint egy helyen van! Csak nehany aprosag, reszlet kategoriankent:
- Hangok: kulso-beslo motorhang kezeles/keveres, nyikorgas, fek hangok, meghajtas hang, reszletes uthangok, kerekenkenti sodrodas-csuszas hangok stb.
- Grafika: HDR, valos tukrozodes, koszolodas, kopas, dinamikus kontraszt, motion blur, film noise, shaderek, dinamikus arnyekok, dinamikus onarnyekok (pilota, kormany, belsoter)!, komoly reszecske szamitas, bumpmap stb.
- Fizika, tores: elvileg teljesen korrekt alapokon nyugvo fizikai szamitas, minden nezetben, visszajatszasban, az AI-nak is!, azonnal erezheto serulesek, latvanyos toresek, kornyezeti fizika, nagyon jol erezheto beallitas-auto kulonbsegek stb.
- AI: tenyleg autot vezeto AI, tanul, hibazik, taktikazik. CatchUp de ez ide teljesen jo.
- Beallitasok: elvileg minden letezo beallitas hangra, grafikara es foleg autokezelesre, iranyitasra.
- Nezetek, visszajatszas: rengeteg kulso-belso nezet, korrekt cockpit, brutaljo dinamikus, allithato pilota, sok nezetes (nezetenkent tobbfele!), allithato visszajatszas, lassitas-gyorsitas, pozicionalas, elmentes stb.
- Jatekmenet: arkadtol a szimulatorig korlazohato szintek, nem linealis karier, idomero, gyakorlas, online, egyedi autotuning-setup, sajat festesek, sajat hangok-zenek-chatek, kesobb komplett mod-olasi lehetoseg stb.
Es meg sorolhatnam:))) Ezt csak azert irtam le, mert tuti lesz a jatekban meg nehany apro hiba, amit paran lehuznak, legyen mihez viszonyitani, hogy mennyi mindent "szamol egyszerre" a jatek, vagyis van hibalehetoseg boven:)))) Es biztos lesz a sebbessegre is kritika. Ami nem gond, csak mutassanak egy olyan high-tech jatekot, amibe az elozoek mind egyszerre benne vannak...
Most lehetne peldalozni ismert, divatos, csucs es tenyleg jo autosjatekokkal, hogy ehez kepest mennyi grafikai, fizikai, AI, tores, hang, visszajatszas stb. hianyossagaik, problemaik vannak - de semmi ertelme. Itt csak a lenyeg, hogy barmit is huzunk le a CRC-bol, es esetleg hasonlitjuk egy masikhoz, vegyuk azt is szamitasba, hogy ketszer annyit is tud...:P
Nahh, folebredtem, megKVztam:))))))))))) -
:))
a tanulás rovására most én is adok magamnak 1 órácskát ... -
Kis vasárnap reggeli lelkendezés :
Háát, nem gondoltam volna hogy így leöl a CRC 2005
Vagy elszoktam már a jó grafikával bíró autószimektől, vagy nem tom, de ez a játék nagyon tetszik látványvilágban.
Ráadásul jó, hogy a fene enné
olyan jó, hogy ragaszt a kormányhoz.
Szenyó tud lenni az ai, de ezt elintézem kis köpködéssel, de amit nyújt a játék...nem is akarom hasonlítani, mert sántítana...
Az RBR mellett is leragadtam, és a GTP mellett is, CRC-ben ugyanaz, és mégis máshogy van az érzés.
Az RBR borzasztó jó, a GTP borzasztó...ehhh ez így nem fog menni
De valahogy egy polcon vannak, másért, de mégis.
A CRC néha annyira tetszik, hogy nem győzöm lassítani meg nézegetni, néha pedig haragszom rá, de egyszerűen játszat.
Az hogy a vezető (ez itt ált. én lennék) fel-le ugrál az ülésben, és tekergeti a kormányt...ahogy pl. forgatja, ..látom benne a hibát, de talán még ennyire nem törekedtek ennek a részletnek a tökéleteségére, majdnem megtévesztő.
a váltások, és ahogy egykézzel pörgeti a kormányt..áááááá..vmi nagyon király.
A cross pályákon a pálya szegélyező gumik olyan jól néznek ki, hogy vonza a szemem.
A viz nagyon szép, a pálya körítés is nagyon szép, részletes, nem sablonos (sőt sztem izgalmas), nekem teljes élményt nyújtott.
A vonalvezetések nagyon jók, és megint: nagyon-nagyon jók!
Van amelyik nehéz, sőt nagyon nehéz, mert szűk, és már-már 'off-road-osan' lassú, sztem éppen ezért nagyon bátor vonalvezetés, de/és nekem spec. nagyon bejön.
A járműkezelésről nekem az LFS ugrott be, súllya van a kasztninak, és érezni a rugóerőket is.
A havas pályák nagyon desznyók!!!
utóírat: minden nagyon desznyó!!