6775
-
meg szerinted jó lehet ha csütörtök óta le sem kattantam róla? 
folyamatosan nyomtam, mig ki nem játszottam haladó-n.
Sztem nem könnyű végigvinni, de legalábbis vagy 50× elégettem, megkínoztam (megkínoztam, és elégettem) az AI-t gondolatban.
Most meg visszaolvasok Lada, és egyéb autó ügyekben.
A játék már az elején is nagyon jó, de nyugi, csak egyre jobb lesz.
-
hujj, nem rossz!
amúgy mint a Valve vs Vivendi-nél nincs összeütközésetek így a kiadóval? -
kitamas #3073
A CRC az Invictus-tól 4 990 FT-ért postai utánvéttel is megvásárolható!!!
A megrendeléseket a [email protected] címre lehet küldeni.
-
csináltam is fraps-el pár felvételt a hátsó ülésről, meg tv nézetből, de még nem tömörítettem meg...meg vhogy olyan érzésem van, hogy nem is tudnám átadni hogy mi van.
Lehet látványos felvételeket csinálni, lehet negyedére lassítani, de inkább játszottam.
ami még jó ötlet lehetne replay-ra, hogy a lassító, meg egyébb funkciókat gyorsbillentyűvel el lehessen intézni, ne kelljen a panelon kurzorral matatni... -
egy kis reklám: :)
lentebb felnyomtam egy videót amin belső nézetben is van csapatás, érdemes a hangokra és az effektekre figyelni... meg a kormányon (nem)pihenő kézre -
egy pár mp-es belső videót összedobhatnál :))) -
Egy aszfaltos körübelül erősorrend:
- pálya: State Ultra Racing 2
..bár a T8 még nincs 3. szinten.. -
csak pont magyar pezóba nem lehet fizetni :)
viszont az ár barátságos, annál lentebb egyhamar szerintem nem mennek lentebb az offline boltocskákban. -
makosteszta #3067 Ha sok varj egy kicsit - vagy nezz be az e-shopunkba ;) -
lehet nem várok addig és megveszem :)))...bár 7990 FT most kicsit sok lenne így hó végén, de májusban tuti, csak fel ne menjen az ára :))) -
Replayszerkesztőt én is támogatom. Lehessen kamera- és játékosváltó kulcsokat elhelyezni a csúszkán. Túl azon, hogy egy nagyon kellemes opció, és egy-egy bajnokság emlékezetesebb pillanatait sokkal élvezhetőbben meg lehet örökíteni, a arjongók könnyedén készíthetenek jó kis propagandafilmeket. 
-
nehéz kiemelni a legjobb dolgokat, de versenyzés szempontból a pályavezetés, és a vislekedés nagyszerű,
karrier (off) modban pedig a kocsik fejlődése, az hogy egy billegős, vicek-vacak autóból hogy lesz egy vérbrutál versenygép (mindegyikre igaz, de talán a Quattro-ra leginkább)
Ja..és nagyon karakteresek az autók! Ez nagyszerű.
..meg még sokminden..:) -
Mikor lesz legközelebb multi, mert én is kipróbálnám? -
Nem tom mennyien mondták már, de egy nagyon-nagyon jó játékot hoztatok össze..
talán nem is akartatok ennyire jót, mert most majd kapjátok a nyakatokba a kéréseket :))))
Toca Race Driver szegmenshez egyértelműen túl jó a játék, igazából csak azért hozom szóba, mert karriermód, meg szép látványvilág.., viszont szimulátor őrültek meg telhetetlenek. :)
-
juhejj :) roncsderbi rulz :) -
makosteszta #3060 "csak javaslatom van igazából: a Multi részét minnél jobban, mert kell sztem."
Hmm egy CTF mar a teszteles utolso fazisaban van, tehat hamarosan a Liveon :)
(Es mivel maga a jatekmod egy telekommentezett 30Kb-s java file, nem lesz nehez uj jatekmodokat kesziteni nektek sem miutan publikussa tesszuk.. de az meg egy kicsit kesobb lesz.) -
Azért ma reggel elgondolkodva, volna még aminek örülnék a játékban..bár talán nem ezt az irányt célozták meg a fejlesztők, de nagyban megkönnyítené a játékot, szal:
1 - elmenthető setup.
2 - ha időmérőn vagyok, és állítani akarok a kocsin, akkor ne kelljen kilépni az adott pályáról, hanem megnyitható legyen a setup menü.
3 - replay-re vágó funkció,..hogy csak az a részt mentse el amit szeretnék.
4 - replay-re gyors kör mentés, kiemelje a leggyorsabb körömet. -
aham, na ezért is jó lesz ez a live, mert így nem hivatalos cuccokat is hipp-hopp össze lehet szedni, nem kell midnenféle utánajárás. Szuper! :)
Jöhetnének a modellezők, akik szeretnek autókat gyártani :)
bár nekem még kitart a gém, kb 50%-nál járok még a karrierben :) -
WOW!!!!
Bar szmitottam ra, de azert megis meglepetes...

-
csak javaslatom van igazából: a Multi részét minnél jobban, mert kell sztem.
egyéb más nekem sincs..a replay-ban 'tv' nézetben láttam egyszer-kétszer, hogy talaj alá ment a kamera, illetve sokáig maradt takarásban.
valamint egy vágó opció jó lenne a replay-hez.. -
GTR Masters Forum
"csak ugy mellekesen nem hivatalosan convertalunk par palyat a crcbe versenypalyakat pl:nurnburgring, monza etc---" -
Szivesen! Tenyleg jo volt, es nagyon megerte! Jo verseny volt, es egyben jo teszt is (meg nem mentem ilyen "hosszut" es ennyi emberrel).
Amig Akosek kitoljak a kovetkezo gyors patch-et, mindenki probalja osszegyujteni az apro hibakat amit talal(t), hogy minnel jobb lehetssen. (En nem igazan talaltam...:) -
En is "aszfaltos" vagyok foleg, de mar nagyon hianyzott egy ilyen es ennyire jo terep rally is.
Nem tudom milyen lehet a nagy Revo GT feltuningolva, de eltudnam kepzelni valami hagyomanyos "versenypalyan" is (Monza, Imola, Silverstone, road Atlanta, Hungaroring...:DDDDD;)) -
:DDD
ja, pikk-pakk elment az idő..thx megint, meg aki még volt mindenkinek. :) -
"...11-ig korozgetek, addig lehet jonni...." :))))))))))))) -
aszfaltmániás vagyok, vannak olyan jók hogy csak néztem..zseniális munka a pályavezetés, nagyon jókat lehet sodródni a dupla kanyarokban...az a szenyó pálya, meg most még karesz volt, majd amikor ott teker az AI, és nincs Quattro, csak kis cabrio, meg a Revo.. :) -
Bar a szaggatashoz hozzatartozik, hogy minden max-on volt - kiveve motionblur. De eddig offline nem volt gond, boven adta az FPS-t, csak ezert gyanakszom a hostra. Mondjuk azert van mit tarolnia, atnyomnia - toresek, objektumok stb. Majd kiderul...
De azert nem volt olyan veszes:) A szaggatas szo lehet hogy durva, inkabb csak lassabb volt a megszokotnal;))) -
amikor és hostoltam nálam is lassabb volt -
hogy elment az idő, mindjárt 1 óra.. :D -
Jo lesz ez.
Meg utana kell hogy erdeklodjek, mert lehet hogy a szaggatas csak a host reszen jelentkezik. Allitolag oda nem art egy erosebb gep, jobb net-tel. Bar a net resszel nem volt gond, vagyis en nem lattam semmi kulonoset.
Bar meg a jatek felenel sem tartok, igy nincsenek meg az autok, tuningok, a palyakat sem ismerem, de eddig tenyleg nagyon jo!!! -

Invictus: CRC
-
a héten lehozom megamhoz Juan-t, remélem megtetszik neki is, ha kipróbálja, és akkor bármi lehet, most is voltunk szépen. -
Tenyleg jo volt!!:) -
jahajjj de jó volt :))) -
Akkor itt teszt:
IP: 8118259173 (maszk: 2.3.2.3) :)
Port: 12321
11-ig korozgetek, addig lehet jonni. -
ip-re rápróbáltam néhányszor..
-
Ravagor #3039 Aki meg nem latta volna. 10-tol jatek! Szerver az ASE-ban lesz lathato. -
Nem győzöm eleget mondani,..Ez egy kiválló játék!
Az AI-t fogják sztem szidni, mert haladó szinten is nagyon szemét tud lenni.
De a játék nagyon-nagyon jó, nagy Grat a készítőknek!! -
Nah megvan, vége...
itt egy kép a játék jutalomjárgányáról, nem raktam be direkt hátha vki nem akarja látni.
A fő járgány
Egyébként ezt már nem lehet fejleszteni? Még nem mentem vele egy métert sem...
pihennem kell, az utolsó előtti pályán ritka ellenséges volt az AI. -
így van! köszönöm :)
utána már megy haladó-n is..pff, már azt hittem le kell tennem :))))