Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALIENwoods
jah, azon vagyok 😊

Carlos
Tervezek egy kis meglepetést az itt egybegyûlteknek.
Feltöltöm majd holnap talán (kb 100 Mb) ha nem felejtem el és lehet örömködni!!!
Egy helyre kis vedióról van szó! Aki ismer naggyából sejtheti milyen videóról lesz szó!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez azért nem igy van...
Persze ha elküldenénk neki a ladát, könnyebb dolga lenne, mert az már meg van csinálva...

Þór vígi þessi rúnar

bfg900
Oszinten, ha SL pro vagy, akkor meg az is lehet, hogy par dolog mukodne benne, de szvsz nem nagyon menne, szerintem eleg szopas. Asszem meg annak se par ora, aki pontosan tudja, hogy mit csinal.
Raho
Nekem nagyon kell a LADA, be tunám rakni a full-ba???Müködne???

VW Jetta II 1,8T

Carlos
Vedd meg.

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods
ha meglenne a game tuti hogy "segítenék" megcsinálni bele 😛

Carlos
Akkor még egy pár, nehogy asziggyétek fakézunk:

Tegyük hozzá gyorsan, hogy ezek viszonylag réági verzióból szedett képek. Szóval azóta, mint láthatjátok a Serpentine is változott!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
De!

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods
véletlenül nem Nagymáthé Dénes?<#circling>

Raho
Nagyon ot van, király<#nyes><#nyes>

VW Jetta II 1,8T

M@TriX
én is nagyon 😊 hamarosan meg lesz az 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ALIENwoods

Már régóta megvannak az alapok a Ladához, csak a modpackra
várok/várunk:

(SLR:R-hez készült renderek)

M@TriX
azért messze van a tökéletestõl, de az slrrhez készült már jobb id

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

b-type
ezt a Lada-t azonnal légyszives srácok! 😊
nagyon jó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

M@TriX
állat 😊

valami ilyesmi?

nagyon nem huvatalos es regi verzio
(redline hoz csinalta valki(RESPECT), a dénes meg berakta poenbol)😊

lada kep
Raho
Igazából a game ralikrossz szóval a LADA lesz a király, csak lenne már😊

VW Jetta II 1,8T

M@TriX
jaja, ebbe még egyszerûbb lesz az ígéretek szerint, szóval király lesz majd egy off road verseny ladákkal! juhejj! 😊

ALIENwoods
Igaz még nincs meg a game, meg inkább Street Legalozok, de amint elkészül a modpack, rávetem magam, megy 1pár havert

Raho
jaja,de azért szerintem kellett a játékba ez a gép is

én azt várom, hogy majd csináljon valaki LADÁT a game-hez<#worship>

tudom messze van az még

VW Jetta II 1,8T

M@TriX
pontosan némi gyakorlás után már lehet vele menni, de élesen kanyarodik, full gáznál elég pördülékeny.

Csak amúgy a nehezebb gépeket szeretem, aztán amikor kötelezõ volt ezzel menni... 😊 kissé más karakterisztika...

Raho
Én azt vettem észre a buggy irányítására rá kell érezni, nem olyan mint a többi gép

VW Jetta II 1,8T

M@TriX
akkor jó neked, lehet a beállításaim jobban fexenek a többi járgányhoz, a buggyhoz meg nem annyira, de mindegy azért haladok, csak mostanában idõm sincs sajna. Minden honnan a tökömet markolásszák (és nem olyan értelemben sajnos 😊)

Carlos
Nekem az egyik legkönnyebben a buggy-sok mentek...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Már végignyomtam párszor... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
elején, 😊 a buggyval nagy harcot vívok, azon kívül az addig teljesíthetõ össze megvan... de a buggy túl érzékeny nekem 😉

Raho
Hol tartotok a Karrier mod-ban???

VW Jetta II 1,8T

Carlos
õõõõõõõ...ámmmõõõ........! <#conf>

Þór vígi þessi rúnar

Gregorius
"nija" <#zavart1><#vigyor5><#confused><#ijedt><#csodalk> Jesszusom ez én voltam!? És ráadásul délután, nem is éjjel.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ALIENwoods
modern világ amikor a graf-kártyák szándékosan zavaró képet csinálhatnak 😛
szörrnyûû

Gregorius
A képzaj szerintem is jópofa. Mondjuk elgondolkodtató, hogy effekt ként van bent, és valszeg ez a jövõ, pedig ha egy Voodoo-n nyomnám, azon is lenne képzaj hardware-esen. <#vigyor>
Furi, nem? Hogy egy effekt, ami a kép minõségét teszi tönkre effekt ként kell számolnija egy karinak.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

M@TriX
1. itt a demó: www.crc-game.com

2. a képzaj szerintem pont hogy egy király újítás 😊

3. az effektek a legújabb karikon nem mennek, mert gondolom mivel nem ismeri fel õket a játék azt hiszi valami régi szar 😊 A volt 5900-omon nekem is szépen mennt minden.

szíííííííveseeeeen!!!

fireball
csáááááááááááááh all
látom itt effect problematikák vannak...nekem minden effect faszául megy az egész fullra van tolva...csak a képzaj nemnagyon tecccet...de a többbbi fasza!!!!!öööööövan az 1.1 es demo ami állítólag sokkal jobbbmint az elõggye...az is van magyar nyelvûbe????ha van léccci vki linkelje már ki...kösssssssssssszi!!!

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Ha otthon leszel légyszi szolgálj pontosabb infoval. én szedtem le hozzá anno de nem oldotta meg

arty
van rá megoldás, pecs 😊 google ... ha otthon lennék, pontosabb infokkal is szolgálhatnék 😊

Forza.

Alexease
Tenyleg, bocsi😊
Azt már régóta szeretném újra végig tolni (factory drive isten volt), de nem megy windows xp + 9600xt-n. Legalábbis nekem. Ha a kompatibilitást win98-re állítom akkor elindúl csa kúrva lassú, mintha bullettimeba menne

na varj, azert az NFS:U az nem ugyanaz mint az NFS😛U 😊

Alexease
Nem kovezunk meg😊 Lehet hogy jo volt az NFS:U-nak is az FFB-je - bar nem probaltam - de most itt autos jatekokrol beszeltunk;PPPP
most lehet, hogy megkoveztek, de emlekeim szerint az NFS😛orsche Unleashed-nek is egesz jo volt az FFB-je.
A Flatout Demojae nekem nem jott be, a CRC-je viszont kezd alakulni😉

Alexease
Van nehany autosjatek ami nagyon jol kihasznalja az FFB-t. Es van koztuk komoly szim es lazabb jatek is. Ezekkel probalkozhatsz meg: Insane, Screamer 4x4, GPL, netKar, LFS, NR2003, GTR, rFactor, FlatOut...
Alexease
A "szokasost": Win. XP Prof. Eng. SP1
Gregorius
Lehet, hogy nem is kell tovább keresned. 😄

M@TriX
pontosan, az effektek nem OP függõk, hanem driver vagy játék... jelen esetben játék...

Én kb egy 3/4 éve vettem egy force feedback kormányt e azóta csak két játékkal találkoztam amivel élvezetes volt (RBR,F1 CHALLANGE 99-02). Nem tudnátok ajánlani valami jó játékot ami tényleg kihasználja a FFB lehetõségeit?

Carlos
monhatni...

Þór vígi þessi rúnar

arty
az a kártya nem támogatja a pixel shadereket, amire a legtöbb effekt alapul...

Forza.

ALIENwoods
Érdekes, nekem GeForce 4 MX -m van 64 mb-os és 2,4-s procim, XP Professional SP 2, de még ígyse kapcsolhatók az effektek 😞

M@TriX
melyik Xpt dobtad fel, csakmert nekem is volt pár hardver csere meg ilyesmi aztán gondolkoztam már egy reinstallon. SP2re gondoltam, talán már megérett rá 😊

de az effektek baromira hiányzonak, de azt mondták a fiúk, hogy rávetik magukat a megoldásra...