Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Marha jól néz ki, csak le kell skálázni egy kicsit.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Carlos
CRC Crashes

Na ezt csináltam szabadidõmben jól!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
1 óra múlva fennlesz a videóm az atw-n, majd belinkelem!!!

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Azert ez eleg nagy szo a BHMS-en, hogy az "ev remenysegei" kozott emlitik a jatekot! Bar az MBWR2 erosen arkad lesz, de az LFS2, First Racing, rFactor, netKarPro komoly szimulator, de a tobbi is, vagy barmelyik, barmilyenek is legyenek majd, erosen vart autos jatekok.

BHMS: "Some of the highlights of 2005 should be: Live for Speed ( S2 ), Nascar Sim Racing from EA Sports, F1RST Racing, Crashday, MotoGP3, rFactor, Mercedes World Racing II, NetKar Pro and Cross Racing Championship, just to name a few. Again there looks to be a myriad of racing titles on the horizon regardless of your tastes in Motorsports. Keep it tuned to BHMS and we’ll do our best to keep you informed."

Szerintem, ha sikerulne az online reszt megoldani, legalabb 4-8 jatekossal, nagyon sikeres lehetne. Foleg, ha tenyleg komolyan MOD-olhato lesz. Bar az auto beallitasok, s talan a palyak reszletessege nem "kedvez" egy GT, DTM, Trans-Am, F1 vagy barmilyen palyaauto-versenymodnak, de mint egyedulallo "rally-cross" jatek, biztos sok hianypotlo versenymoddal gazdagodhatna, az egyszeru homokfutoktol, a buggykon keresztul a barmilyen cross sorozatokig.
ALIENwoods
A nagy fehér placc a motortér lesz, egypár ablak megvan, és elõvan készítve a F_bumpernak ill. Hoodnak a hely:

Raho
Nem baj, már most is tetccik!!!<#taps>

VW Jetta II 1,8T

streeter
Még nagyon nagyon elõzetes képek.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Raho
Most nincs sajna képem, de holnap lesz.

VW Jetta II 1,8T

Raho
Nagyon komoly a bicod, én DH-zok nyáron kezdem<#taps>

VW Jetta II 1,8T

streeter
Jaja bikeolok. Most egy ilyen bikeom van. 2hetes 😊
Ha érdekel akkor még itt vannak videók képek stb... 😊

Boccs az off ért

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ok azért köszi.

Raho
Én tudomásom szerin még nem, és sajna nem is tudom megmondani, hogy mikor adják ki<#nemtudom>

VW Jetta II 1,8T

Kiadták már külföldön a játékot, vagy ki fogják adni egyáltalán, ha igen mikor?

Raho
Infodban látom te tényleg triálozol, na szóval bicozol???

VW Jetta II 1,8T

Raho
Azt nem tudom,de a full game az kira, ha még nem vetted meg,akkor azt mondom, hogy vedd meg,<#vigyor2><#nyes>

VW Jetta II 1,8T

streeter
Kezdõ arc vagyok még CRC-be, de igyekszek 😊
Valami patch van demo-hoz??

Raho
OK.<#nyes>

VW Jetta II 1,8T

streeter
Valahogy sejtettem 😊
Holnap szerintem nekilátok

Raho
Van rá igény!

VW Jetta II 1,8T

streeter
Nagyon zsír a lada <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2> Honnan van??? 😄😄
SL:R-bõl esetéeg??? Csak, mert ida én ALIENwoods és Basta csináltuk, de nem lett túl jó, de lehet neki látok normálisan megcsinálni a GTS változatot ha van rá igény???? És utánna persze megosztom. <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Gregorius
Állam keresem, nem láttátok? 😄

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ALIENwoods
ebben egyértelmûen neked van igazad :]

Alexease
😊))
Bar, a cockpitbol ugy sem latni😉) Nezd meg a RBR-t. Ott ha az ember belulrol vezet, kivul csak annyi van az auton, ami bent rol latszik, vagyis se kerekek, se hatso cuccok se semmi😉)))))))
ALIENwoods
lehet, csak szeretem ha nem sokszögön gurul az autó 😛

Alexease
Jo az a felni, de min. 20-ad ennyi poligonbol is meglehet oldani ugyan igy😊))
Carlos
Alakul...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#idiota><#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Raho
Naon kira<#nyes>

VW Jetta II 1,8T

b-type
herém leszáll! nagyon jó! 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ALIENwoods
mindenre képes vagyok<#vigyor4><#vigyor2><#crazya>

de még sok munka lesz vele

Kiadták már külföldön a játékot, vagy ki fogják adni egyáltalán, ha igen mikor?

Gregorius
Ja, igen, a rally-s pályákon ez nem jön elõ, mert ott nem lehet rángatni az autót a rossz tapadás miatt, nekem ott ilyen irányítás mellett is tökéletes. A rossz tapadás miatt nagyobb kormánymozdulatokra sem válaszol olyan vehemensen az autó.

Gregorius
Az íven, az ív hajlatának megfelelõ sûrûségû impulzusokkal tartjuk az autót a pályán, de úgy kell megoldani, hogy lehessen hirtelen mozdulatokat is tenni, és enyhe kanyaroknak megfelelõen impulzusokat közölni anélkül, hogy a kormányt berántanánk. Szerintem az a gond, hogy a kormánysebesség lineáris, eltekintve a sebességbõl származó ellentartóerõtõl, ezért vagy az egyiket, vagy a másikat tudjuk megtenni. Billentyûzetre úgy kéne megoldani, hogy a rövid impulzusok hatására kevésbé, még hosszabb impulzusok hatására, vagy nagyobb gombnyomás hatására az erõt is növeli exponenciálisan.
És azt is figyelembe kéne venni, hogy honnan vágjuk vissza a kerekeket. Egy nagyobb kanyarodás után, ahol 90 fokban eltekertük a tárcsát gyorsan vissza kell, hogy jöjjön a kerék, hogy tudjunk ellenkormányozni, vagy kihúzni az autót. De ha csak éppenhogy el van csavarva a kormány, akkor nem kell, hogy visszarántsa a kerekeket, mert akkor megint beszitál.

"Szerintem" 😊

Gregorius
Alapvetõen a probléma még mindig a billentyûzetnél van. Ahogy hallom a kormányokkal már a patch elõtt is kiválóan ment, ha nem volt valami hardware-es akadálya a dolognak, amit aztán a patch orvosolt, ha máshogy nem beállítások szintjén. Billentyûzettel alapvetõen az a probléma, hogy a kormányzás nem megoldható erõsen tapadó felületeken, úgy, mint az aszfalt. A rally pályán jól mûködik, mindjárt mondom, hogy szerintem miért, és aki egyetért, az nyugodtan helyeseljen. 😊

Szóval ha a kormánykerék nem jön vissza magától, az billentyûzeten problémás, de ennek a sebessége már a patch-ben változtatható. Viszont a kormányzás sebessége is macerás, hiszen billentyûzettel alapvetõen impulzusokkal irányítjuk az autót. Legalábbis ha jó az irányítás. Ha lassúra van állítva a kormányzás, akkor soha az életben nem fogunk tudni bevenni egy élesebb kanyart, hiszen mire eltekerjük a kormányt megalszik a tej a szánkban. Ha korábban kell elkezdeni kanyarodni, akor nagyban leszûkül a beautózható út. Jó, hogy lehet állítani a játékban a kormánysebességet, ellenben ha gyorsra állítjuk, akkor viszont az impulzusos kormányzás miatt rángatózik az autó. És emiatt közepes hajlatú kanyarokban teljesen instabillá válik, mert beszitál. Ezenkívül teljesen természetellenes vezetést mutat.

atw.hu
carloska
ALIENwoods
rim_Baiern_DTM_13.0_19_ET_-40_LOD_CATALOG_GARAGE CRC-ben:

ALIENwoods
már énis gondoltam rá,
hmmm kipróbálom

M@TriX
már megy a CRC buherációs is? szuper, na dobáld befele az SLRRbõl a cuccokat 😉 juhejj

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Carlos
Ja, amúgy meg a CRC Crashes videót feltöltöttem a freewebra, amit aztán le is szedtek aon nyomban. Okoséknál 20Mb-os film limit van. Valakinek van valami 5lete, hogy hova tegyem, ahonnan nem szedik le???

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods

és mégis<#pardon1>

Carlos
Na azért ne vigyük túzásba a dógot.
Nem elsõsorban azzal foglalkozunk, hogy custom autókat gyárcsunk a játékhoz. Ezt csak megtalálta Dénes és berakta a maga és a csapat szórakoztatására. Jókat fankodtunk multiban.
Naggyából ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods
semmi akadálya, de akkor minõségi legyen, textura meg minden, vagyis jó lenne egy olyan

Haliho sracok!

Nincs kedve valakinek segiteni egy picit?
Arrol van szo, hogy jelenleg epp probalok(-unk) javitani a CRC vezethetosegen, es szeretnem kinyomozni, hogy akinek nem tetszik (lasd 'osszevissza csuszkal', miegymas), annak miert nem. Egyelore az is kerdes, hogy a 'fizikaban' (ill. az autok hangolasaban) van-e a hiba, vagy az inputkezelesben (foleg billentyuzet). Ugyhogy nagyon halas lennek mindenfele (de foleg konkretabb) informaciora, tippre, megerzesre, otletre, hogy pl. mikor viselkedik 'hibasan' vagy furcsan az auto (es persze melyik, milyen beallitasokkal, palyan, stb.), vagy legalabbis milyen szituban maskepp, mint amit varna tole az ember. Pl. tul hirtelen csuszik meg? vagy ellenkormanyzasra tul hirtelen csap vissza? A legjobban talan replay-eknek orulnek (lehetoleg kommentekkel), mert abbol rengeteg hasznos infot (ha nagyzolni akarok, telemetriat :o) lehet kinyerni.

(Persze leginkabb azoktol varok infot, akinek valamiert nem tetszik (mondjuk ok meg miert eroltetnek magukat :o), de ha valakinek tetszik/megszokta, de van otlete, velemenye, hogy miert mas mint pl. LFS/GTR/barmi, es az miert nem (vagy miert igen) jo, az se baj, sot. )

Elore is nagyon koszi.

(u.i. Sajna mar nem tudom, ki csinalta a ladat eredetileg (valahol itt talaltam az SLRR forumban), de ha itt van, es engedelyezi, elvileg semmi akadalya, hogy kozkezre adjam. :o)
Carlos
Azt még várhatod egy ideig...

Þór vígi þessi rúnar

Raho
Már várom a ladát<#nyes>

VW Jetta II 1,8T

Carlos
oks, majd csekkolom...
Most zúzok jáccani!
Písz!

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods
saját felelõségre, bár én ATW-t jobban szeretem a 'nagy fájlokhoz'

Carlos
No way...
CRASHES!!!!!
A freeweb nem banolja a nagy file-okat? (esetleges warez miatt)

Þór vígi þessi rúnar

Raho
Örömködök<#nyes><#taps><#nyes><#taps>

VW Jetta II 1,8T

ALIENwoods
hmmm....
Lada Drift?<#vigyor4>