6775
  • Lacus83
    közben én is végigvittem: savegame
  • Lacus83
    multira én is
    hostolni sajnos nem tudok :(

Karrier mód végefelé egyre nehezebb a játék.
    Az al nagyon tanulékony: az első körökben mentem egy jó kört amit megtanult és alig tudtam visszaszorítani a verseny további részében.
  • b-type
    meg még egy:
    Challenge 'B' 1:09.8 Revo GT
  • bfg900
    Szoljatok, ha ma este lesz multi :)
  • b-type
    Miket változtattok a patch-ekben?
    Mert most olyan érzésem volt mintha megváltozott volna az autó viselkedése...de nem vagyok benne biztos..
    mostanában nyomtam mást is, lehet azért...
    Ha azt mondom, hogy úgy érzem jobb lett egy kicsit a Revo GT kezelése, akkor lehet hülyét csinálok magamból, pedig ilyesmi érzésem van..mind1 ráfér a vállamra .
    A menü rendbejött.
    problémát eddig nem találtam.
    itt egy Revo Gt replay
    Ha menne a multi összröff könyebben akkor feldobom a karier profilomat (ki van nyitva minden)..bár mintha olvastam volna itt hasonlót.
  • M@TriX
    akkor én még pont előtte kaphattam le, lehet én készítettem ki ;) sry
  • kitamas
    Szerver problema volt. Megjavult, ujra lehet a LIVE!-al nyomulni. :)
    A szerver uzemeltetoje neveben is elnezest kerunk a hibaert.
  • M@TriX
    most melóba vagyok így most hirtelen nemtom, de talán jelenleg még nem....
  • csalez
    És AI-t lehet bele tenni? És akkor erre a napra be is fejeztem a kérdezösködést.
    Köszi a segitséget
  • M@TriX
    "Többjátékos" menüpont? ;)
  • csalez
    Akkor már csak egy kérdés hol találom azt az Isten...-e LAN-t???
    Idáig jutottam...
  • M@TriX
    1. igen, sőt már online is van
    2. Tamás megígérte, hogy letölthető lesz zippelve a patch (most még szinte naponta jönnek javítások, amíg kiforr a verzió addig nincs értelme naponta azt is elérhetővé tenni. szerintem hamarosan meglesz.)
  • csalez
    Kircsi a játék, de lenne pár kérdésem: 1. LAN-on lehet-e játszani?(jól lenne ha lehetne, föleg AI-val) 2. Mondjuk valaki megveszi CRC-t és nincs internete pedig már kijött 2005 javitás ami teljesen megváltosztatja a játékot (ami által nekem is tetszik) akkor az a személy mitcsináljon, vett egy félkész terméket? (nem lenne korekt)
  • Alexease
    Topic-ot megnyitottam, barmi is suljon ki belole:))) Amugy kicsit bongeszve az oldalukat, meglepo kapcsolatot fedeztem fel a CRC-vel...:))))))))
  • Alexease
    A ILU inditasa utan (ki sem listazza a jatekot). valszeg a szerverukkel lehet valami.
  • M@TriX
    1.2.1 b900 van most nekem hol száll el nektek? én most gémeltem és jó...
  • arty
    nekem is ugyan ez van ... tegnap még jovolt :(
  • Alexease
    Fel tudta tenni valaki az uj(abb) javitast (#3124)? Nekem a az ILU hibaval elszall (Error in update file: ILU.exe (Error code: 4))...
  • b-type
    így van..
    pl a Quattro jó választás szinte mindenhová az ai ellen.
    de egyébként
    - versenypályára a Scheforn a legjobb, de könnyen lehet behibázni a visszaváltásoknál.
    utána jön a Corus, ami szvsz a legbarátibban kezelhető.
    majd a Quattro, és a Revo Gt.
    - közútra Corus, Scheforn, Quattro, Revo Gt.
    hóra, és homokra ahol csak lehet Quattro-val mentem.

- Versenypályára általában, ha már lehet állítani 40:60 (elől:hátul) a hajtás (scheforn-nál nem lehet ennyire levinni) nagyon leengedett kaszni, és ált. kemény rúgók, és a Corus kivételével rövid fokozatm és áttétel, a Corus-nál ki kell tapasztalni a végáttételt.
    és legalacsonyabb, vagy alacsony diffi jött be nekem.
    - Közútra puhább rugók, kicsit magasabb kasztni.

A Revo Gt csak felfullozva jó, de akkor sem a leggyorsabb, mivel könnyű vele hibázni, de sztem a legizgalmasabb vezetni.
    ..valamint ha nagyon nem megy, akkor kell nézni egy másik versenytipust, ahol könnyebben lehet eredmény elérni, és az ott megnyert cuccokkal tunningolni.
    Ha így is nehéz, akkor ha van x köridő alatti díjjazás, vagy x összköridő alatti díjjazás, akkor arra kell utazni, és az ott megnyert cuccal visszamenni.
    nekem ezek amik bejöttek.

• Ch_Slater
    kasztni vagy kaszni? vagy mind2?
  • arty
    topikot neki! :) legyen tiéd a dicsőség ... ;) (gfx rendben van a többi még nem... remélem legalábbis, hogy MÉG nem :) )
  • arty
    MOST multi ? :)

indit valaki szervert? :)
  • Gregorius
    Nagyon fajin! ;)
    Az utolsó felvételen kicsit para, hogy a betontömbök árnyéka a kocsival mászik előre. Nem lehet, hogy a LOD-ot a belső nézethez számolja?
  • Alexease
    A jatek harmadatol mar nagyon szamit az autovalasztas es az auto tuning/allitas. A feletol mar erdemes a gyakorlas es az idomero reszeket is latogatni, tanulni a palyat, a levagasokat stb.
  • Ch_Slater
    (fakk) nem jutok tovább. azt ecceruen nem tudom megcsinálni. a többiek valami 1:13 körül mennek, én meg 1x mentem 1:17-et a többi szarabb. nem tudok gyorsan menni, vagy ha igen akkor az uton tartani a verdát. már próbáltam x sokszor, de nagyon nem javul az időm... most kb 200/180 a vérnyomásom...
  • Ch_Slater
    lehet hogy mégiscsak én voltam a béna a peccs előtt is. csak mostmár az első betonosnál
  • M@TriX
    ha visszább olvasol akkor megláthatod.
    jelenleg csak kb. sima verseny van online, de most készül a CTF és mint írták lentebb egyszerű lesz új MOD-okat készíteni...
  • Gregorius
    Tényleg, szóval milyen játékmódok vannak a CRC-ben? Milyenek vannak a CRC2005-ben, és mik várhatók még a jövőben, és mennyire állíthatók a játékmódok?
  • M@TriX
    haj, be kár... már alig várom, 1NSANE után szabadon :)
  • kitamas
    A CTF egy kicsit később lesz kiadva, de jár majd hozzá egy multi pálya is! :)
  • M@TriX
    az a live mindent megcsinál úgy látom ;)
    juhejj!

remélem benne van a gémben a CTF mert azt jól kipróbálhatnánk este...
  • kitamas
    A menuhibat javitja az Invictus LIVE!
  • b-type
    az eredeti elképzelés az lett volna, hogy a replay-t pause-ról meghúzom visszafelé, ezzel belendítem a kamerát, mivel a kamera lassabban mozdul, már szemből indíthassam az autót, és a csúszás kezdetén 1/2-es sebeség, így dinamikusan mozog a kamera mielőtt beáll az autó mögé, és hagyja eltávolodni.
    Ez volt az elképzelés :)
  • b-type
    láttad volna mit varázsoltam..adott pontról visszahúz csúszkával, hogy belendüljön a kamera hátulról előre majd megint hátra, de mikozben még mozog, rákattintsak a 1/2-es lejátszásra, nyomjak egy esc.-et, és végül egy fraps gombot.
    mindezt még úgy hogy a kamera jó pozicióban lendüljön, különben kezdhetem előről.
    :DDD
    ez a kis videómon nem látszik, mert végül nem tudtam tökéletesen megcsinálni, de próbálkoztam vele sokáig. :)
  • M@TriX
    ezt tudjuk, de a "panel nélkül müködő lassítás, indítás, állj funkciók" nem elérhetőek igaz?
    amúgy a menüjavítást mikor érkezik?
  • kitamas
    Az ESC eltunteti replayben a panelt.
    Kamerakat F1-F11-ig lehet valtani.
    Masik kocsira Tab-bal valt.

• b-type
    thxa :)
    rövidke...nem vagyok egy tömörítőbajnok :))
    Egy gyorsbillel vezérelhető replaygombok (panel nélkül müködő lassítás, indítás, állj funkciók) sokban könnyítenék a dolgot.

a következőre több időt szánok majd..
  • M@TriX
    jah a tegnapi frissítéshez annyit, hogy ebben akkor benne van a CTF nem?
    jó lenne már kiproszálni! :)
  • Alexease
  • b-type
    kösz :) ,
    alvás után megnézem, ma nem bagolykodok tovább :D