Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
basszus király vagy!! 😊

És ezt még az SLRRhez készült DEVkittel csináltad?
Akkor még királyabb vagy, grat!

Remélem hamarosan kijön a kezelhetQbb DEVKit aztán lesz nemulasss! 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

b-type
már ezen sem 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
#2268 ,ezen elindul

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

streeter
Új linken van a videó??? Csak mert a régi nem jó már.
Belinkelné valaki újra a jót, mert már én is kíváncsi vagyok rá 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

ALIENwoods
Ahogy nézem ez egyfajta dev. módban készített videó lehet,
(még talán azt is megkockáztatom, hogy 3DS MAX-on belüli) mivel
fix kameraállásokból vannak egyes jelenetek

ALIENwoods
ha már kezdõk vagyunk legyünk sokan<#circling>

Beniboy
Bocs má semmi! Nagyon cool ez a video! Neked a teljes verzió van meg?
Beniboy
Streeter;basta;ALIENwoods nélkületek már nem sok értelme van maradni az SLR:R-nél hát én is úgy döntöttem hogy megpróbálom ezt is! Aztán majd lesz ami lesz!
Beniboy
HY nem jön le a video csak 519bájt-ot szed le
streeter
Nagyonm halad kitt villogni is fog az eleje? 😊
A lada sajnso ma nem haladt mert nem értem rá de holnap délelõt...

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

ALIENwoods
épül szépül:

csak azt nem tudom, hogy mért nem törik a motorháztetõ, elsõ lökhárító és mért nem nyílnak ki az ajtók, mikor kipipáltam a Fizikát mikor exportáltam MAX 5-bõl, pedig a kaszni deformálódik és azt is így exportáltam.
Ha valaki tud valami tippet kérem szóljon !

ALIENwoods
Wee letölthetõ az Invictus LIVE !

Lacus83
az ATW-rõl így megy a töltés: http://users.atw.hu/carlintos/crc_crash.avi
(most töltöm)

Mikor lesz patch? Ugye lesz benne Geforce6 támogatás (hdr, motionburl... ezek Ati9600-al mûködtek)

Carlos
Naezaz!
Valaki ígyis-úgyis belekötne valamibe!

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods
tök mindegy, akárhogy csinálnátok meg úgyse lenne jó, meg
nem az aratás a lényeg hanem a célbaérés<#alien2>

Carlos
Remélem ez jó lesz mindenkinek. Bár az elõzõtt is le tutták szedni egyes emberkék (két gépen énis teszteltem), dehát ezek szerint valami becsúszott... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kompromisszumok...
Persze modellezhetnénk minden búzatáblát, meg borítható is lehetne minden mint a flatout-ban, csak akkor meg ugye lassabb lenne.

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods
Bizony, Carlos ha lehet tegyél alulvonást "_" a szóköz helyére !

Gregorius
N<#vigyor> K<#shakehead>MMENT

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Nekem nem jön le valami miatt. Azóta próbálkozom, hogy feltetted, de nem sikerült. Csak 519byte jön le mindig.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ALIENwoods
egy modell a chassis, minden cuccal egybe volt beimportálva

exHumano
Ezzel mi a gond, hogy így szétesett ingame?

exHumano
Leszedtem, megnéztem, és máshogy csináltam volna. Kikerültem volna olyan részeket, ami kiábrándító, pl búzatábláról úgy pattan vissza rongyátörve, hogy ihaj, meg beesik a textura mögé. ez persze természetes szinte egy játéknál, csak egy demonstráló videóból ki kellett volna hagyni. Meg más töréseket belerakni. Hatalmas svunggal beleszáguld a kb 600kg-os autó a 20 dekás korlátba, és ronygyá törve pattan vissza, mígy a földre simán lerakott korlát meg se mozdul, meg se törik. Szóval várom a szerencsésebbenn válogatott crashmovie-t, mert amúgy jó!

ALIENwoods
majd meglátjuk hogy Mr. Te mennyivel jobb, bugmentesebb játékot csinálsz<#gonosz2>

b-type
valszeg sok szenvedés vár rád hogy igazold az ideológiádat...
vagy csak nem lesz egy jó játékod.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
azhogy megveszem vagy leszedem nemzárja ki egymást pénzt nemadok ki ezért mer nemaz amit vártam, igértek de az nemzárja ki hogy ne szedjem le....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Akkor meg minek akarod leszedni?!?!?! Most magadbol csinalsz hulyet vagy csak a gyujtoszenvedelyed akarod kielni?!
Istencsászár
😄DD õõ poént? hát demot megnéztem videokból jonak tünt meg is vettem volna de szerencsére láttam a demot és katasztrófa mekkora fos ( street legal grafika kicsit megspékelve, ugyan az a fizika , ugyan az az irányitás, ugyan az a bugahlmaz) na ezér nemadok ki egy fillért se méga magyar is akkor se.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ha ennyi penzed van EGY videokartyara, akkor nevetseges, hogy poent uzol egy magyar jatek, magyar fejlesztoi topicjaban azzal hogy nem adsz erte 7900 Ft-ot...
Istencsászár
mivan vele

Alexease
"ABIT ATI RADEON x800 256 DDR3" ?!?!?
Istencsászár
ezér pénzt nemadnok ki 😊

Alexease
Sehonnan. Esetleg egy polcrol a boltban...
Istencsászár
Honnan lehet a gémet leszedni?

Istencsászár
Honnan lehet a gémet leszedni?

basta002
4 Ft/ MB

..::S::L::M::..

Carlos
Te tudod...de mivan, ha túlléped? Max lassabban jön a cucc, szerintem.
Szívesen!

Þór vígi þessi rúnar

basta002
Hmmmm... Az a baj ebben, hogy kb. 40 megám van még erre a hónapra, mert filmet töltöttem (hülyeség volt), úgyhogy max jövõ hónapban tudom letölteni... sajnos...

Kössz a bíztatást! 😊

Carlos
Helyes...hajrá...<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
105, de szerintem megéri letölteni.

Þór vígi þessi rúnar

basta002
Én nem akarok bûnbe esni, de hány megás ez a videó, azt tudnom kell!!

basta002
Helló! Nem tudom valaki ismer-e, néhány embernek kellene. Eddig ALIENwoods-szal és Streeterrel együtt ténykedtünk a Street Legal topicban. Erõsen elleneztem, hogy áttérjünk, de azt hiszem eljött az ideje a továbblépésnek. Délutánra összedobok valamit. Csak olyan jelzés értékû bemutatófélét. Egy szál normális kocsim sincs, de majd alakítunk valamit. Akik olvasgatták a fent említett topicot, azok tudják, hogy mivel foglalkoztam az elmúlt hónapokban. Megpróbáljuk azt belerakni... Majd meglátjuk...

b-type
Én nem tom hogy mi, ez a videó zeneileg, és hangulatilag rettenet jól sikerült, én linkeltem azért ide-oda, ahol sztem helye van.
számomra, a legjobb részek:
a lejátszó szerinti 0:13-nál a frontális, amikor az ajtó késve esik le (oriási),0:46-1.00-ig(ezt kötelezõ megnézni, fõleg a 0:54-est), 1:13 fejen csúszását, 1:30-nál az orra bukást, az 1:54-es belassított felrepülõs segges ütközés az brutál.
de felépítésileg így ahogy van egy egész.
bûn nem láttatni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Carlos
<#nevetes1>

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods
durva a videó, fõleg mikor kicsit 'leül' hátulja a kocsinak<#hehe>

Carlos
Online pecselõs rencer!
Letöltöd a kis progit, felismeri, hogy milyen legális(!) Invictus SoftWare van a gépeden és installálja hozzá a szükséges patch-eket!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszönöm az elismerést!
Remélném énis, de nem rajtam múlik!
Én megcsináltam annó magam szórakoztatására. Bent tetszett mindenkinek, de nemtom, hogy Tamásék akarják-e promóciós célokra használni.
Ez az Õ döntésük.

Þór vígi þessi rúnar

b-type
Ez egészen döbbenetes!
Nagyszerû, ami benne van. Némelyik borulás borzongatóan valóságosnak hat.
a belassított segges ütközés meg a végefelé...
Ezt remélem szélesebb körben is terjesztitek!

Gregorius
Felvilágosíthatnátok minket egy kicsit, hogy mi is az az Invictus Live!