6776
-
off-road gépek vannak, törés van, nekem több nem kell...
...azaz mégis, pár online gémertárs :) aki hasonlóan szeret zúzni mint én :) -
attól félek hogy a CRC nem lesz annyira 'laza' mint az 1NSANE egy CTF-hez. De remélem jól meg lesz oldava ;) -
jöhetne már a jó kis CTF mód!! .) -
Ez mondjuk nem kifejezetten az a hotlapozos jatek, de azert meg azis belefer, van annyira boven jo:))) Csak azert erdemes irni egy nezetet (cockpit, motorhazteto stb.), segitsegeket (fek-gaz-kormany stb. vagy OFF) es egy kontrollert (bill. vagy wheel:DD) -
Cross Rally Fi2 Revo-val 0:29.142, de meg lehet javitani rajta.
Circuit Challenge Class B T8-al 1:02.074 ezen is lehet javitani. -
Az egy dolog, de indítás után még ki lehetne venni. -
off:
egy másik játék, pontosabban egy G.T.Prototype series mod a Nascar Racing 2003 alá.
on:
A CRC meg nagyon jó lett, ahogy írtuk is többen. :)
-
Attiska #3189 Aha, ezek szerint jó.
De mi az a GTP? -
olvass vissza...
röviden összefoglalva: nagyon sok "érdemi" változás történt (grafika/kezelhetőség...) -
Attiska #3187 Sziasztok!
Amint olvasom a fórumot, kijött a CRC2005. Én még csak a sima CRC-t láttam, sajnos az eléggé gépzabáló volt és bugos. Van valami érdemi változás a 2005-ben ezek terén? Mert ha igen, akkor beneveznék rá, mert alapban tetszett a CRC is, csak kicsit játszhatatlan volt. -
ok és bocsi :) -
félreértettél :))
A 2890hsz:
"
FONTOS!
Ha valakinek bármi miatt lefagyna a játék, akkor küldje már el nekünk egy e-mailben bezippelve az összes LOG és DMP kiterjesztésű file-t, amit a crc.exe mellett talál.
e-mail cím: [email protected]
"
ezt csináld, és a mélbe írd le részletesen a problémát :) -
PL. Elkezdem az első havas pályát és ugy döntök hogy újra akarom kezdeni, ekkor kilép a játékból és kiírja az XP, hogy Microsoft hibát észlelt... Nem fagy meg teljesen mert ijenkor újból betudok lépni a játékba. Ezt visszajátszásnál is eljátszotta, ahogy rákattintok azonnal kidob. (1-2 pályán csinálja ezt). Amikor meg újra inditja magát az meg kiszámithatatlan. Amire gyanakodtam Túlmelegedés: nem melegszik túl a Gép ez biztos megnéztem hogy hány fok 50 alatt van. Most ennél részletesebben nem tudom leírni mert dolgozom éppen. -
#2890 hsz.
küld el a problémát, a lehető legpontosabb leírással. -
Az első havas pályán, ha újra kezdem állandoan kifagy (igy csak egyszer probálkozhatok) de ezt a jelenséget egyszer - kétszer tapasztaltam más pályákon is. Van ahol teljesen újra inditja a gépemet.
A konfigom: X800pro, Athlon64 3500+, 2GB RAM, MSI K8N Neo2 alaplap, XP SP2, Legújabb ATI driver v. az elötti. Valakinek ötlete , hogy mi lehet az oka? Elöre is Köszönöm. -
CD nélkül elsem indul.
-
Hoppá! LAN-ba kell hogy legyen annyi CD, mint ahányan játszunk? -
Vlala #3179 Támogassuk a magyar játékfejlesztőket - ez tetszik. Támogassuk! -
Vlala #3178 5800??? Nálunk helyi "dílernél" még mindig 5990, pk. nélkül, de április végén még 7990 volt... -
Már megvettem kétszer a játékot (támogassuk a magyar játék fejlesztőket), hogy tudjuk LAN-ba nyomni haverommal. Anyira KIRÁLY lenne ha lehetne igy betenni AI-t és talán bajnokságot is végigtolni. Remélem MEGHALLGATÁSRA találnak szavaim.
UI.: a 2005-ös patch óta nagyon jó a játék. -
Egy par ora jatek van meg csak mogottem ,mert kozben elkezdtem wow-ozni is. :)
Hat en nem tudok olyan szep odakat irni mint mondjuk b-tipus,igy csak roviden annyit tennek hozza az elottem szolokhoz,hogy ez egy kurva jo game.

-
hmm. többet se veszek a mediaM-ban játékot. mindenki kapja itt a különböző bögréket, tollakat azok meg nem adnak semmi +-t :) -
SE #3174 Hogy jött ki az 500 Ft??? -
eleinte pont azt kapod amit egy versenyzésre éppen csak alkalmas autótól vársz.
a tunning nagyon érezhető.
de én sem féltem a játékot...
Lassan mossa a víz a partokat, pedig a vízen nem múlik.
-
szedem a motyot a live-al
osszesen 165 megat tolt le hozza,ma nem sok van belolle...
aztan bele vetem magam,de mar most erzem,hogy a mai nascar futam nekem elmarad
-

Ez tenyleg jo ar. Es mondhatni sajnos/nem sajnos. Most nem vezetem le vegig a szamolast, de elvileg ebbol az arbol a cegnek kb. 500 forintja marad tisztan - talan...
Remelem tetszeni fog. A patcheket mindenfelekeppen toltsd le (Invictus Live!). Mielott elkezded a kariert, erdemes nagyon reszletesen vegig jarni a beallitasokat, foleg az auto es a kormany kezelesere vonatkozo reszeket. Mindent vegig probalni, eletszteni egy-egy palyan. Teljesen mas vezetesi elmenyt nyujt a mas-mas beallitas.
Mondjuk, ezt neked felesleges volt leirni, nem most kezdted az "ipart":)) De izgulok hogy mit szolsz majd hozza - meg egy szim-es a CRC topicban:)) - es talan jo lesz masnak is...:))) -
jah, es kaptam hozza egy crc invictus feliratu tollat is
-
sztem is amugy árát tekintve a lélektani határ ALATT van a game :) -
Kedden rendeltem meg kozvetlenul az Invictustol
es ma csongetett vele a postas :)
Mindezt postai dijjal egyutt 5800 FT-ert.
Szerintem ez nagyon barati igy,kosz Invictus !
-
Nagyon jó autó lesz ez a T8!!!
már kezd alakulni..
a gyors tunning érdekében én nem sorozatonként nyerem hanem pályatipusonként, tehát ahol jó vagyok, összes versenypálya elsőnek, összes havas másodiknak, és így tovább.
Sztem amikor még nem lehet állítgatni a váltót, csak off road-autókrossz-versenypálya, akkor a lassan pörgő gépekre pl. Scheforn érdemesebb az autókrossz-t választani, mert mindjárt a rajtnál el lehet jönni az ai-tól, és utána is jó, meg akkor már csak a pályára kell figyelni. -
vigyázz a fájlokkal, mert mindent felülír, persze ez így logikus...
kár, mert azt hittem csak a legjobb idő változik, és megmarad az én legjobb időm, de nem a 2., a 3. és így tovább, az összes időt átírja...így most gyakhatom megint a pályát, ha nem akarok csupa Laci időket :DDDDD -
oké :)
bestlaps.rar
azért írd, hogy miket mész ilyen összesített listát pl:
State Ultra Racing
1pálya:1:33.7 Corus
2pálya:1:03.5 Scheforn
3pálya:0:38.6 Scheforn
4pálya:0:57.5 Scheforn
5pálya:1:33.4 Scheforn -
Na sikerült utolérni:
CrossRallyFi2_Revo.zip
a bestlaps-ból másold át a .rpl -t a replaybe, hogy meg tudd nézni.
Küld el te is a .rec fileokat. offline verseny :) -
wova..müxik (persze, csak nem tudtam)
már megvan a motortunning :))
én a végéről kezdtem, azokkal a pályákkal amiket már vágok. :) -
visszavonva :( az első pályákon nem enged tuningolni -
Dupla játékidő
, ráadásul nem értelmetlenül mert egész más az első pályákon tuning autókkal menni
-
ja!
hoppá! a nem olvasás :DDD
hát akkor nincs mese, neki állok megnyerni 'nehéz' szinten. :) -
Nekem is ilyen a T8-as.
Összesített állapot 95%
a presztizs %-ot a nehézség adja meg.
A játékmenet egy kicsit bugos szerintem. Van amelyik bajnokságon csak másodszorra adott pontokat.
Neked mennyi bajnoksági pontod van? nekem 84
közben megtaláltam a szabályoknál:
-
a T8-ad milyen szinten van?
-nekem ilyen
a játék azt írja, hogy a teljesítésem: összesített állapot: 95%, presztizs: 49%
pedig minden kivan pipálva fullra, lehet hogy a nehézségi szint adja meg a 100%-ot?
mert mint látohatod a T8-asomon van mit fejleszteni, így elég lassú. :( -
terepen a Pickup,
aszfalton a Revo a legkezelhetőbb, de a Scheforn izgalmasabb: nagy súly hátul, 20:80 hátsókerékhajtás, néha elég megfogni, de gyorsabb a Revonál.
Most a T8 -al körözgetek: T8 - State Ultra Racing 3: 39.751