6776
  • M@TriX
    off-road gépek vannak, törés van, nekem több nem kell...
    ...azaz mégis, pár online gémertárs :) aki hasonlóan szeret zúzni mint én :)
  • ALIENwoods
    attól félek hogy a CRC nem lesz annyira 'laza' mint az 1NSANE egy CTF-hez. De remélem jól meg lesz oldava ;)
  • M@TriX
    jöhetne már a jó kis CTF mód!! .)
  • Alexease
    Ez mondjuk nem kifejezetten az a hotlapozos jatek, de azert meg azis belefer, van annyira boven jo:))) Csak azert erdemes irni egy nezetet (cockpit, motorhazteto stb.), segitsegeket (fek-gaz-kormany stb. vagy OFF) es egy kontrollert (bill. vagy wheel:DD)
  • LoCk
    Cross Rally Fi2 Revo-val 0:29.142, de meg lehet javitani rajta.
    Circuit Challenge Class B T8-al 1:02.074 ezen is lehet javitani.
  • Gregorius
    Az egy dolog, de indítás után még ki lehetne venni.
  • b-type
    off:
    egy másik játék, pontosabban egy G.T.Prototype series mod a Nascar Racing 2003 alá.
    on:
    A CRC meg nagyon jó lett, ahogy írtuk is többen. :)
  • Attiska
    Aha, ezek szerint jó.

De mi az a GTP?
  • M@TriX
    olvass vissza...
    röviden összefoglalva: nagyon sok "érdemi" változás történt (grafika/kezelhetőség...)
  • Attiska
    Sziasztok!

Amint olvasom a fórumot, kijött a CRC2005. Én még csak a sima CRC-t láttam, sajnos az eléggé gépzabáló volt és bugos. Van valami érdemi változás a 2005-ben ezek terén? Mert ha igen, akkor beneveznék rá, mert alapban tetszett a CRC is, csak kicsit játszhatatlan volt.
  • csalez
    ok és bocsi :)
  • b-type
    félreértettél :))
    A 2890hsz:
    "
    FONTOS!

Ha valakinek bármi miatt lefagyna a játék, akkor küldje már el nekünk egy e-mailben bezippelve az összes LOG és DMP kiterjesztésű file-t, amit a crc.exe mellett talál.

e-mail cím: [email protected]
    "
    ezt csináld, és a mélbe írd le részletesen a problémát :)
  • csalez
    PL. Elkezdem az első havas pályát és ugy döntök hogy újra akarom kezdeni, ekkor kilép a játékból és kiírja az XP, hogy Microsoft hibát észlelt... Nem fagy meg teljesen mert ijenkor újból betudok lépni a játékba. Ezt visszajátszásnál is eljátszotta, ahogy rákattintok azonnal kidob. (1-2 pályán csinálja ezt). Amikor meg újra inditja magát az meg kiszámithatatlan. Amire gyanakodtam Túlmelegedés: nem melegszik túl a Gép ez biztos megnéztem hogy hány fok 50 alatt van. Most ennél részletesebben nem tudom leírni mert dolgozom éppen.
  • b-type
    #2890 hsz.
    küld el a problémát, a lehető legpontosabb leírással.
  • csalez
    Az első havas pályán, ha újra kezdem állandoan kifagy (igy csak egyszer probálkozhatok) de ezt a jelenséget egyszer - kétszer tapasztaltam más pályákon is. Van ahol teljesen újra inditja a gépemet.
    A konfigom: X800pro, Athlon64 3500+, 2GB RAM, MSI K8N Neo2 alaplap, XP SP2, Legújabb ATI driver v. az elötti. Valakinek ötlete , hogy mi lehet az oka? Elöre is Köszönöm.
  • csalez
    CD nélkül elsem indul.
  • Gregorius
    Hoppá! LAN-ba kell hogy legyen annyi CD, mint ahányan játszunk?
  • Vlala #3179
    Támogassuk a magyar játékfejlesztőket - ez tetszik. Támogassuk!
  • Vlala #3178
    5800??? Nálunk helyi "dílernél" még mindig 5990, pk. nélkül, de április végén még 7990 volt...
  • csalez
    Már megvettem kétszer a játékot (támogassuk a magyar játék fejlesztőket), hogy tudjuk LAN-ba nyomni haverommal. Anyira KIRÁLY lenne ha lehetne igy betenni AI-t és talán bajnokságot is végigtolni. Remélem MEGHALLGATÁSRA találnak szavaim.
    UI.: a 2005-ös patch óta nagyon jó a játék.
  • sanzik
    Egy par ora jatek van meg csak mogottem ,mert kozben elkezdtem wow-ozni is. :)
    Hat en nem tudok olyan szep odakat irni mint mondjuk b-tipus,igy csak roviden annyit tennek hozza az elottem szolokhoz,hogy ez egy kurva jo game.
  • Ch_Slater
    hmm. többet se veszek a mediaM-ban játékot. mindenki kapja itt a különböző bögréket, tollakat azok meg nem adnak semmi +-t :)
  • SE
    Hogy jött ki az 500 Ft???
  • b-type
    eleinte pont azt kapod amit egy versenyzésre éppen csak alkalmas autótól vársz.
    a tunning nagyon érezhető.
    de én sem féltem a játékot...
    Lassan mossa a víz a partokat, pedig a vízen nem múlik.
  • sanzik
    szedem a motyot a live-al
    osszesen 165 megat tolt le hozza,ma nem sok van belolle...
    aztan bele vetem magam,de mar most erzem,hogy a mai nascar futam nekem elmarad
  • Alexease

Ez tenyleg jo ar. Es mondhatni sajnos/nem sajnos. Most nem vezetem le vegig a szamolast, de elvileg ebbol az arbol a cegnek kb. 500 forintja marad tisztan - talan...

Remelem tetszeni fog. A patcheket mindenfelekeppen toltsd le (Invictus Live!). Mielott elkezded a kariert, erdemes nagyon reszletesen vegig jarni a beallitasokat, foleg az auto es a kormany kezelesere vonatkozo reszeket. Mindent vegig probalni, eletszteni egy-egy palyan. Teljesen mas vezetesi elmenyt nyujt a mas-mas beallitas.

Mondjuk, ezt neked felesleges volt leirni, nem most kezdted az "ipart":)) De izgulok hogy mit szolsz majd hozza - meg egy szim-es a CRC topicban:)) - es talan jo lesz masnak is...:)))
  • sanzik
    jah, es kaptam hozza egy crc invictus feliratu tollat is
  • arty
    sztem is amugy árát tekintve a lélektani határ ALATT van a game :)
  • sanzik
    Kedden rendeltem meg kozvetlenul az Invictustol
    es ma csongetett vele a postas :)
    Mindezt postai dijjal egyutt 5800 FT-ert.
    Szerintem ez nagyon barati igy,kosz Invictus !
  • b-type
    Nagyon jó autó lesz ez a T8!!!
    már kezd alakulni..
    a gyors tunning érdekében én nem sorozatonként nyerem hanem pályatipusonként, tehát ahol jó vagyok, összes versenypálya elsőnek, összes havas másodiknak, és így tovább.
    Sztem amikor még nem lehet állítgatni a váltót, csak off road-autókrossz-versenypálya, akkor a lassan pörgő gépekre pl. Scheforn érdemesebb az autókrossz-t választani, mert mindjárt a rajtnál el lehet jönni az ai-tól, és utána is jó, meg akkor már csak a pályára kell figyelni.
  • b-type
    vigyázz a fájlokkal, mert mindent felülír, persze ez így logikus...
    kár, mert azt hittem csak a legjobb idő változik, és megmarad az én legjobb időm, de nem a 2., a 3. és így tovább, az összes időt átírja...így most gyakhatom megint a pályát, ha nem akarok csupa Laci időket :DDDDD
  • b-type
    oké :)
    bestlaps.rar
    azért írd, hogy miket mész ilyen összesített listát pl:
    State Ultra Racing
    1pálya:1:33.7 Corus
    2pálya:1:03.5 Scheforn
    3pálya:0:38.6 Scheforn
    4pálya:0:57.5 Scheforn
    5pálya:1:33.4 Scheforn
  • Lacus83
    Na sikerült utolérni:
    CrossRallyFi2_Revo.zip
    a bestlaps-ból másold át a .rpl -t a replaybe, hogy meg tudd nézni.

Küld el te is a .rec fileokat. offline verseny :)
  • b-type
    wova..müxik (persze, csak nem tudtam)
    már megvan a motortunning :))
    én a végéről kezdtem, azokkal a pályákkal amiket már vágok. :)
  • Lacus83
    visszavonva :( az első pályákon nem enged tuningolni
  • Lacus83
    Dupla játékidő, ráadásul nem értelmetlenül mert egész más az első pályákon tuning autókkal menni
  • b-type
    ja!
    hoppá! a nem olvasás :DDD
    hát akkor nincs mese, neki állok megnyerni 'nehéz' szinten. :)
  • Lacus83
    Nekem is ilyen a T8-as.
    Összesített állapot 95%
    a presztizs %-ot a nehézség adja meg.

A játékmenet egy kicsit bugos szerintem. Van amelyik bajnokságon csak másodszorra adott pontokat.
    Neked mennyi bajnoksági pontod van? nekem 84

közben megtaláltam a szabályoknál:
  • b-type
    a T8-ad milyen szinten van?
    -nekem ilyen
    a játék azt írja, hogy a teljesítésem: összesített állapot: 95%, presztizs: 49%
    pedig minden kivan pipálva fullra, lehet hogy a nehézségi szint adja meg a 100%-ot?
    mert mint látohatod a T8-asomon van mit fejleszteni, így elég lassú. :(
  • Lacus83
    terepen a Pickup,
    aszfalton a Revo a legkezelhetőbb, de a Scheforn izgalmasabb: nagy súly hátul, 20:80 hátsókerékhajtás, néha elég megfogni, de gyorsabb a Revonál.

Most a T8 -al körözgetek: T8 - State Ultra Racing 3: 39.751