Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALIENwoods
érdekes és nagyot durranó lesz (szerintünk<#nyes><#nyes><#nyes>)

Zetorg
Gratulálok az Invictusnak!!
Ez a 2. játék, amire azt mondom, hogy megérte megvenni.Nagyon bejön. 😊

basta002
Az szerintem nem, de viszont van egy új project, ami titok volt és lesz egészen estig, akkor lehull róla a lepel. Remélem tetszeni fog, mert szerintünk jó ötlet!! <#nyes><#nyes><#nyes>

..::S::L::M::..

B@dsector
Király lesz a Zsiga, dinnye nem lesz benne? <#idiota> 😊
Alexease
Sehonnan😊) Az auto meg keszul, a jatek meg SF3 es HUN release😊
bestGP
dikkk ez oan mint a Street LEgal 😄
Honnan lehet letölteni? 😊))

hüje vagy hamán szép nem!4

Alexease
Gratula az Invictusnak a 10. szuletesnaphoz!😊

Ez alkalombol, le is szedtem az OnEscapee-et es meg is vennem (azota kivancsi vagyok ra, amiota felkerult nehany info rola az Invictus weboldalra). Csak hat, se bankkartyam s foleg se hitelkartyam😊) De majd megoldom😉
Gregorius
Vagy rég jártam már erre, vagy nagyon gyorsan dolgoztok. <#vigyor0>

Elnézést mindenkitõl, akit összezavartam volna, csak arra gondoltam, hogy 10 éves az Invictus. És bennem eddig nem tudatosult, úgyhogy azért most.

Persze ha valakinek a napokban volt születésnapja, akkor Boldog Születésnapot! csak olyan ritkán járok a fõoldalon...

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Bakker, már csorog az olaj a számból. <#nyes>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Zetorg
mikor lehet tölteni? <#zavart1>

ALIENwoods
Ablakok és kész:

Alexease
<#eljen><#worship>
Zetorg
alakul <#eljen><#taps>

ALIENwoods
most akkor ezzel bíbelõdök:

Raho
Ha lehet, akkor inkább Lada.😊

VW Jetta II 1,8T

streeter
Csináld meg mind a kettõt és ki melyiket választja

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Zetorg
szerintem inkább Lada, mint KITT. 😊

ALIENwoods
pillanatnyi tudásom miatt a Ladát csak pályára tudnám megcsinálni, s akkor a KITT-el fel kell hagynom egy ideig

Kell így vagy nem?

Zetorg
na, most telepítem 😊
cdgalaxisban biztos örültek.már zárták a kasszát, amikor bementem.

ALIENwoods
ez volt a legjobb K.I.T.T. modellem amit találtam 😊

basta002
😄

M@TriX
tudom ezt nem is úgy értettem, hogy nem lennétek királyok mind a 2-en , csak ez a modell nem annyira jól sikerült (ami nem Alienwoods bûne, mert nem õ csinálta), de én is örülnék egy KITT-nek, csak ez talán túl kevés poliból van?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

basta002
Ohh. Köszönöm 😄 De abban is nagy köszönet jár ALIENwoods-nak... <#worship><#worship><#worship>

M@TriX
azért az RX8 nekem jobban tetszik 😉

persze ne legyen hari

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ALIENwoods
Igazad van, pótoltam 😛

basta002
Igen, megcsinálhatnád már a saját kocsid ajtaját, ha már az enyém készen van... 😄

ALIENwoods
hogy én mennyire utálok suliból kommentûlni<#crazya>

ALIENwoods
Jó ha lehetne liveban (neten keresztül) beszélni az Invictussal.
pl.: Skype vagy MSN, vagy ICQ, habár utóbbi nekem nem jött be annyira
Ladán még inkább gondolkodnom kell, mert nem olyan egyszerû mint mondjuk az RX-8.

még egyeztetések kellenek Streeterrel mert más módszert találtam amit majd neki is elmondok

KITTnek holnap megcsinálom rendesen az ajtajait és elkezdem a belsõt, mert még modpack nélkül látatlanba hosszas munka lesz, érzem

Zetorg
OFF:
cdgalaxis mennyi idõ alatt szokott visszajelezni?
tegnap este 11 körül elküldtem a rendelést, de se mail, se telefon 😞
ON

basta002
Azt ne mondd, hogy voltál bent, és nem kerestél meg... Remélem nem így van, mert egyszer nagyon megsértõdök...

ALIENwoods
héé, azé ne személyeskedjünk 😄

Carlos
Nagyon királyos lesz srácok!
Csak így tovább!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
sajna most melózom még 4 percig aztán irány haza ami megint egy elég nagy idõintervallum, de adjátok ki majd hamar mégha nem is lesz tökéletes a textúra aztán megnézem tudom e kicsit jobbá tenni. De szerintem ALIEN-ben bízhatunk 😊

streeter
Talán ma estére kész lesz, de nem ígérem!!!
ALIENwoods-on múlik õ csinálja a texturát 😊

MvTRIX neked van msn-ed?? Ott még pár emberrel tudnál kommunikálni és segíteni.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

M@TriX
aham, alakul, király, textúrázni szeretek, csak így már nehéz belefolynom, na majd várom a végterméket...

Raho
Boldog szülinapot!!!
Nem akarlak sûrgetni,csak kérdem,hogy mikorra lesz kész???

VW Jetta II 1,8T

streeter
Egy részlet a Ladából 😊
Mostmár tényleg csak a textura van.

Carlos
<#vigyor0>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Alakul a dolog.
A magyar patch a nemzetközi kiadással együtt fog jönni.
A Live Update a CRC-re is használható lesz.

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
egy kis részlet is elég lett volna 😊

streeter
Ez van az eredeti cfg-ben:

FLZD^ Q% `€„ÜƒHcÔ9‚ ¹BÀ
¥7†Àæ Á g ·¸2‡ Â(dÀ0‡ èo
Á˜4†pêFài$à€”†ÀÊ
D 9PæÉ`c&$" ށ t
¤…F 0 À¨• `I±9'dô9ð@C`i $(¢bR‰t) ˆ!†‚ÀÊH"&äÜ6“°Ð@IO*eD!ƒ`Á l
áÜÀ¾Pq.eÔ»—€`‹à ·à®‡ ÜWL„ ÄÇ2è]©xAǐÜd¦ l2Å£8b©˜E†8#ðîhÃ!›
!”6ðfjÌI¾5Åìµ›#h«±H7!/¹2H

é»1aà¤
™µ0 €¶ãZT‚1°/·H)c©v±Û7çt3Æq«Áº Üó˜°p ÁÒ/¦l0†C° €
#¦D–S|T0%Pÿ@ÒHÂú !èç•4l¹*a ”ãÐ^B
1a !âþm‹¨4)À¸pjfp1>À±4b‚ƒ(f
áÈ6†ÄLбRgh"CS‰¸f
„3‡3|‚ 0
&á‘#„t¬ÜGäÝ!€”^f@RGI),ΤÔj«ÑÊ;G©\¨¼Ô„Ã!uGÙ#$„”“
‰þ'G« BðÏ©lMÀ$ú›Ä¾’©eJ‰· pRút3 Ð¨—SðZÏØwL‰M3¡eA©vE( ƒ@h
Á°6 ´#p ˆ4E‡ös–SiuK„Ü„†Pµ\¦Ú3
a3%T|TB(7SàÁPª5J©ÕJ«Uª¥+ˆ{NAÊ4©Õ@'T•Ò¥1».¡¤°”IÐBË8*0bPÒªTJ0ƒ„P
ÁÂ*ÈhðU¨`Ê·X t9«µz]bâP«‘D)³ §•Rꈬ¡â»rõ^ëäØ¿SúÿK«y‚ •NÁÔ2™Xi¤#¨AÈ8àÍ.åÖ¨–“VGÝ/ä¶À ˆbL1&ÐòbQIQEI¤)%TÒZcGiÇ©§2¶„BiH½©pÜÃ^ a­­µÒ$W‹i'&í¦¼æ„#VY+9QPb À4-½¡,– Õ™Xv ¡!¯°¸ßÜ 3!q‚80µ@ya|1–°æ[\€l·¶3¤•vƒyÁÌ1µRú¹A¢]mq¯f›cnj
…S"€h¨›Ë°o«H¸R LÛ„pð2¸‡ï¶c®rH¶µˆˆftˆÇ:U¸êë_u®¸º¬çL¥Öp1_
·º7röíÚ3{|ÍõÝ<ï»Û‚xeÍŸ×ä\›• çU®0' èÐùxv„Ý꺦ÀÚE{©·U=ô4 _9|¬™½7§Òû»ë¿pÏ Ä¿©üÞCöyg‰ýWøô”R¯€.¡ëÀVÚÑZKÞ Áwƒ,ùZkèw0UÁ×àfß“Ç~¯)ä5ÐÖHt„®’Ð ·S­€ÎÙCC â¦6*PQõÁhw·ì‡ï%Ê<°ÌFË”HÅLh™
]\+uðF´¸ã"Ä8‹Pê<CÀѼ¤a~áˆ:†÷>èCÃb€n±Ô¶B’KÃshAä«`Þ ª:r…4ƒnìXg?Àíì·–â Û„
L6:´÷Ñ&¤ãèj‹ÑC$Z
’ ¢v
ÄÊ`\¹¦ª|ñbV·É`ᔥ\ ºZÈx»"ƒce‘§ø€I)%‹d™r±¤ÉäîFˆrOeL×¶ÄÂóiÀÈ d©Q€1» É5¨ä—RÒ¸P‰âoN¤2¼Ts¡—4©á;82EÓÂy'9èÎç±7¼)éb(³BöÁ¬ì»­9—pr
O­»òé?O4ßCX›´E4ƒ–Vª•}Tôe—ÑÊ=😎
rL‘¬3ÆD&ú>I©8¯àÖG•»1 嫬•=©0
§³î^ÔGQ 1i¤ÃASµ;›‰æ¼Ĺ·*U¨ÇÖ¤¼Z—IRí#3²ö°O¤}/k-T¨©m¹Ô”O[)Ô÷­å>¸Ï©QX¬BM¾µÝ@R±ëW«ý 7Ö
“Ö¢TlEC¯®²ØÖ`Å‘AÌ¿‡G´ª•+,Ì@ÇÄ
éd¿‚u%•¶ ˜WÉC
Ä–‡2ohd£E´È½íÚ§ÂÌílV•qb­¡mCm··1ÞZ+H‹§mÂCMÒxÚè¯r•j:vБ\âaÊMÒ·Ê~M¬Úà`wØÕÌ¥W>òÛµÈàe èá¢-ÂoK‘º“a©Ïc/#»ÜµG¨K‹‚— ƒÀ¤h0ÂÙW;:ÎUÒ×·Ì%`ká3g
†¢²ìU¨âñ$.˜·ƒ’cHófrzY(½8F²nd£‘Åxe‘Ç ` ¢öÉ®áóÆ·”áµRÊ«ðµcý†0<Qv™d¢¡‹˜„o©F¢„¸TU¡E‹s.âע%¦cFj»`ü•–ÀV;˜ô™Íóëà : <’X‡C¦*Å«ËWg*Á®’Sìº]ËÜk„ñ;Y Ä"`BO "zH:? ‚
W«5kç«­ð.õÕU×¾­Õy/Nb\q§õ  ˆ·¸8æ¶ÀeZˆðærC˜p ›"çí¾`p
 'WYèboêC-Æv"…[zÑ«X)Ö ·h$6Î18y¨Q`f^Ám (ÂxƲLØ4h_ÙÁ–¢Ø¸Qþà¡»«qªëQGN”»ÝUó5näcUíB²q{n
îø(<ØÐ»+fý©EÓ¼à¡DÐÀ j‹!~„Íà‡€A¢ƒÑ7Ùg$9m}É£FÞ½<²Ô ®_RZµíF Ãxqb£¥÷¯C[ÜgÍA n³8Þ±Ö«Z 2ìÐáÀSqO¨æ¶^ …?'&4¶TàÓ˜0Ðð»¯vî $Ã4R 8ÚÛ`Îö«»eORÎb¨­¤ÞïÝûÈ0Ë@õö.FI‚äåGµKë[L¨1^}Æ®x¿Þr; j)îþEɈ¿Þ_¼c)S¡±m¡Â@ƒ¸ÃF‘´½g•DÍ¿ÍþÏæ!†2‚ÖÔN•“î9v÷’úúqeÙß±­ø—á!y{½C…èiÛ¾Ó
rÈ>«:Ê É©ÜÝç´?ô¨ÅÛâ`kþkò~`¤S‡þa”7pÒƒ(f
!È2€ÐÃ`o€$‚Ð` ¨3 ÐƒP@DÁp4@܃ f. ЃB6A€ %ÀÀˆƒ@`I x
„:‡0èBÉè
áÌ2ðÒ(m%·àƒ@FÁKà dTˆùHÅ`¬•‚Z À8&¶«‘BbL y\%ÀÄÐZ€Ha!e ·B¦R
QL €’ò¢Tʨ2*åh¬•Â¥X‹Qz,d´—–bÆS‹Q/1Ť˜†"àPJE(å@»°bL à0*€À«`ˆ 9d¬Çƒ9©"‡Äã–dMQÎ6¤,»†Pʈ g"DPƒsX A°6#‡ÄrÎT¬À.`ࢤYÌà="g"DPƒsX A°6#&#8225;ÄrÎT¬À.`ࢤYÌà" aÀ4ÀÊcÌà0!a¸7†0Þ`ia¤7†âBCpd="&#8222;D¨&#8222;MI"ð&micro;¼ÒƁb*Eà$£ Áê=&#8225;¸tCb&!áÐ&lt;&#8225; ÊAˆ1!a&#8222;:@ÂÃB!3Ç`&#8211;&#8218;Ã a
Ìˆ&#8216;Óä^&#8217;Ù)?À܃#ÒRJZ&gt;'Ìÿ&#8211;j&#8240;😎1ä">
9©"‡Äã–dMQÎ6¤,»†Pʈ>¾ÐC1EH„µ bWÈÉ$,`Ù=ƒd€ˆè2 ƒc–q
Q a»2‡"vCk:Xº du©Z :ça=ƒÄpNy*IðЃþZ”1Pjð(€p¢”a]9¦Âª3ƒÀQé(§±Àà‘SÑ.JKǃSúZM«¤„æàÚCÂ7OP¬²J º_¡¨¼°F0LGHð6 FBÒ
C"&qd „BJâÚW¨ ö$òJK5K,…£³Ö8.ÈÈÿehG Iú5ça¢ð@±X©.9ˆ­c0%ҐÐehý1vF±“{$; =£EÐÁBJI‰8¤*¤E©s.Ii5'³0`
”ë7f 陃`†Í€RIg Å30n}Ò;Feìå™32µÑHj@HIÎ4æ¬ m á´7·ö¤ÌÁ·>k©»¦±fJÉÛRU`Å•®`@Cmd+±"%&¶È[KEÌ™d¸ r‘›’ç
ÔÚµÆòJ£|K#&X¬WZík Á‹¯4½˜  è÷•ÅúƒaÀ݈6æ&Å]›N@)ÔÆ:AY Díù‰1  É9xN Îôjî™ûQiJ…¹´æ®Ð!Øg­ê<ô T¹Ùj
%î˜÷ÚCAT-Q­¢wò™ ^l
‰"=HÙ•ó¿!ï¶»&þÉU[Ë\®Mº·wî’¶ÂRLoÙ´8ÖÊÓÃp¬ýÉâ¼[˜*!q‚ ¤±ÝÓ–N1”¯$ç˾_'±~•üé•ëº`έ…0Ź|à<¶MæEf,˜s ˜ãwÐ*8„ÿI£+y­ ó=fh^¾›à|ï\’Dè”ô¸D|¯V*• n
âÃÛg`ࡵ¦®»Ìà3}Í}°¶7 h
gxÙDFPªÁ›+ƒ«Ñ»7ˆ ‰_²ä
NN.È@æ!skÖ/‡A
="ó=fh^¾&#8250;à|ï\&#8217;Dè&#8221;ô¸D|¯V*&#8226; n
âÃÛg`ࡵ&brvbar;&reg;&raquo;Ìà3}Í}°&para;7 h
gxÙDFPªÁ&#8250;+ƒ«Ñ&raquo;7ˆ &#8240;_²ä
NN.È@æ!skÖ/&#8225;A
">+t¡­Ó®—TÂHë®1¤€Ç…!ܾ; m‚;Æ>ßdÛ€x¤ ë?¦R
":éyÏ…»ƒX›,"ƒÝ©RÖ%³È¯âËâ‹‘zXµ8Åã,n€¬µ5?#<”©¬o™¶8)§
Dw€1ê8Ĥýe+PÀÜëÒL ¶,smì·„`µƒ¨mHaÊg²%’GO©$¶„‚hÇEQçdî¾Ƀ-¢¾Z™© †}Nƒ>á‚ød
áµx€ Ì
Ä> tÐEFI(= ›ðñáÀèy'U\Ý€‰æ°
:q(üÔvl¦#N ¡C¨…¢”Z”ѪV¨Dvbô†!ÒòÙdõ& .«²:AÀ5·DÅW2°ÑD! §]’T£ýSj}A¨rlÒFH
êuHd€É„-À`\ç&(:V£ZhÏq>\€¶/×R
úM !Í 0¿:ëØdiц@Ný ·¦:Q?^Ý­1‡åصB:´+H1?v`®ƒcäH¬ñúPhÁƒPdFQ$Ò‚?
óekí°(\/‡* ¬e®
–BÉ+)#lºÆ#DXJ¢*
nQ(8Э 7\H­Z{1õ6Ñ«²:¾Á¢‰Qe¦«3ÙÄx-{¶VÐ÷[bqn,t –ĆËcH5À²6NAÙRd­¹ƒi‘4¬(G­·Yú§gÅE%+@·c
N#jó<5zkå~½–/‡@äCpk·×Úàß–qU±#Q ØÍ•ØÃgð*³–h5C¸J~ESˆµÕ¬©W{g^¯V°d1$Ì?}l}ø¸wëÚ>JÔJÜHÊ®·뱦‘*»
2²àÅ–gñŰÇW£ k¬ïh_è|96ê{C
‘Äá\Eöj}ÜÇÌ‹ÞB<iÊòjPê#;>2²àÅ–gñŰÇW£ k¬ïh_è|96ê{C
‘Äá\Eöj}ÜÇÌ‹ÞB<iÊòjPê#;>JØ
qM\Pu²«ƒ0lÿªy&%*µ‚em#®UîÌA¾õä rúCùÂûç,“»%iL$]ÂäöH¬úp¶¤|ýÔÅ9EˆÝÎJ<¦ ‹{¸jóê»>(„`Å””¶LI§>< q¯ ãÞXMÈcÍëmðÌëZÏ"[ý¡¶ì±Ë¾²ÍQÔ»`¼104g³†¾Ñ®_tÉ:%{ fJn Á½S—‚(€–yx<¡8©ãùFñQ.$ÀÔ¼PÞˆ_ÿ

De ALIENwoods által átküldött cfg már jók.

M@TriX
az Invictus Live! softi a CRCre is vonatkozik?
vagy az 1.1-et még nem bocsájtjátok ki?
amúgy a nemzetközi verzsön elkészült már?

Carlos
Boldog szülinapot... 😊
Zagyvaság a cfg-ben? 😊

Þór vígi þessi rúnar

streeter
Készülõben van az is, de azt Basta tudja csinálni, mert nálam ilyen zagyvaság van a cfg-be.

M@TriX
juhejj, akkor mostmár a script kész? (ha csak a textúra van hátra)

kééépet 😊

ALIENwoods
MSN-n korrigáltam a tévedésem 😛

b-type
szintén boldog szülnap! 😊
és remélem jól boldogultok a Lada-val (kellene hozzá egy jó kis Lada hang is majdan)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

streeter
Kössz! 😊

Ha ma sikerül texturázunk a Ladát akkor kész.

Zetorg
köszi, de nem nekem van 😄

Boldog Szülinapot Streeter! 😊

M@TriX
Streeternek van nem? Neki Boldog Születésnapot. 😉

Amúgy hogy vannak a verdák? Tegnap estére már ígértétek, persze nekem elég lesz ma estére is 😉