6776
-
Egyszer már megtettem. Most mégegyszer. Lehet hogy már dolgoznak az ügyön az Invictus-nál csak olyan nehéz kivárni és kiváncsi voltam, hogy másoknál is történek-e hasonló X-akták féle paranormális jelenségek.
Ui.: Más játéknál nincs problémám. -
Torry #3235 Én szívesen tesztelném, hogyha ez segítség! :) -
Küld el az invictusnak error.log-ot vagy valami ilyesmit, ha létrehozza! -
Tulmelegedés kizárt vízhűtés van és simán elbírja. Driver, hát nem tudom ATI kártyám van X800PRO Azszem nem a legújabb driver ha nem az azelötti. Ja és csak akkor csinálja ha újra töltök be egy pályát. -
nálam nem, esetleg driver, vagy túlmelegedés? -
Senkinél sem szokta újra inditani magát a gép játék közben? Állandoan ez történik, már az invictus-nak is írtam email-t, de azota is ezt csinálja (kicsit bosszantó, föleg ha már az utolso körben vagyok és méghozzá elsö helyen
).
-
lehet megint vmi karbantartas van invictuséknál próbáld később... -
lbzy #3229 Sziasztok! Nektek gond nélkül lejött a CTF mód? Nekem az ilu.exe error 103 üzenettel elszáll, addig sem jut, hogy a szerverhez kapcsolódjon (tűzfal kilőve, úgy sem). Múlt héten még a 2005-öt leszedtem vele, azóta semmi változás nem történt a gépemen... Ötlet? Kösz, előre is... -
SE #3228 Köszi, várjuk! -
kitamas #3227 Dolgozunk a 2005-ös demón. Amint kész, és le lett tesztelve, ti tudjátok meg legelőször. -
SE #3226 Mikor lesz 2005-ös demo??? A múlt héten? :) -
naa fiúk senki sem várta rajtam kívül ennyire a CTF-et??? csak én szeretema roncsderbitz? :)
kár ráadásul ai ellen nem is lehet nyomni, mondjuk ezen jó lenne javítani vagy mi sztem. -
Loco #3224 Fiúk, ha jól látom, 4990 HUf-ért meg lehet venni a crc2005-öt. Erről van szó. Ez az elfogadható ár, jövő héten beruházok rá. Grat! :) -
-
XP64 alatt semmi sem megy:) Es sok ertelme sincs meg a XP64-nek, mert meg program sincs ala, ami kihasznalja. Az hogy a rendszer komoly gigabyte0okat tud megcimezni, es 20-40%-al gyorsabban fut azzal nem sokat erek, ha az alatta futo programok ugyanugy 32 biten garazdalkodnak:) Bar, allitolagh mar vagy egy tomorito program - meg egy ket hasonlo szintu utility - ami hasznalja - sokat nem erek vele:)))
64 bites programok esetleg jovoev kozepe-vege fele varhatoak. Egyelore jo lesz szerverekbe;)) -
Az egy kicsit tulzas, hogy "zsirul muxenek":)) Azert a trukkos programok hasznalatat, kabel lehuzogatast nem neveznem zsirnak:))
Raadasul ennel a programnal is folyamatos live update lesz, patchekkel, kiegeszitesekkel, uj palyakkal, autokkal, jatekmodokkal, es emelett rendszeres SF frisitessel ami ismet szetszivatja a feleslegesen sporolokat...:P -
win xp64 alatt pl. semelyik sem megy :( így a CRC sem :(
másolásvédelem a technologia fejlődése ellen! bravo! :( -
és az mér para? azok is zsírul műxenek. -
Jah értem! ( a sorba írd oda az SC3-at is! :P) -
Meg ha lesz is, akkor sem lesz sokertelme, mert SF3-as (TRD2, GTR):)) -
Már gyűjtögetem azért a pénzet de meg kérdezem
]: ez a játék tuti nem lesz warez-ba soha?
-
www.cdgalaxis.hu -
na én el voltam utazva... hm hm, epdig nagyon kipróbálnám már én is állat lehet... -
Hali.Tudna adni valaki egy linket ahonnan letölthető a game. -
utólag én is észrevettem, pedig má kezdtem örülni :) -
SE #3211 Nem látok új demo-t... -
Ravagor #3210 Ma se akar senki CTF-et jatszani? -
de mért csak a 1.1-s? -
CRC 2005 DEMÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
valaki nyomasson föl 1 képet hogy milyen a CTF !!! -
Ravagor #3206 Van itt valaki? Lenne ertelme mondjuk 11-tol vagy fel 12-tol szervert inditani?
Aki szeretne jatszani jelezze mar. (Azt is mikortol!) -
most (először? ;) ) jó igazán magyarnak lenni!!! :D THX az érzést!
kár, hogy ma későn tévedtem ide be, nem lesz időm sokra.........
amugy emlékszem, régen 1-2 játéknál volt rá lehetőség, hogy csak MULTIRA fel lehetett tenni a gémet ... és akkor egy társasgnak elég volt pár (esetleg 1?) cd ... -
egy szerver kellene, mert én pl. most is mennék, de nem tudok indítani.
más:
Szivesen kipróbálnám a Lada-t a játékban, de sajnos nem elérhető :(
vagy nem támogatott dolog? -

nagyon fincsi, remélem hamar onlin eis kipróbáljuk vazz -
és még egy kis javítást is kaptunk. na nézem is 1000L -
Az 1.1 az új nemzetközi demó? -
megnéztem, jó lett, tetszik szolóban :))))
tök jól néz ki hogy ilyen piros füst/köd szerűséget húzok magam után :)
meg lehet menni tökön-babon át bármerre :D
-

-
:)))))
húzom..thxa! -
kitamas #3197 A VILÁGON ELŐSZÖR, CSAK MAGYARORSZÁGON CSAK A MAGYAROKNAK, CSAK MAGYAR NYELVEN!!! :)
Catch The Flag játékmód és Mud-Multi add-on pálya letölthető az Invictus LIVE!
segítségével!!!