6775
  • direwolf
    Hát ez vagy Te... távolálljon tőlem, hogy minősítselek, de én meg inkább megkérdezném tőle, hogy tetszett-e neki? Ha nem, keresnék más munkát, ha meg igen, akkor megkérdezném, hogy féláron nem venné-e meg...
  • DanielT
    Ha én dolgoznék évekig egy programon, hogy tökéletes legyen és meglátnám, hogy valaki a másolt verziót nyomja, még a kutyáját is lelőném...

Szolidaritás van a boltban amikor a pénztárnál állsz és kérik az áru ellenértékét?
  • direwolf
    Sziasztok!

Láttam lentebb, hogy SF3-ról szólt a magasröptű eszmecsere :)
    Egyetlen apró véleményem lenne, amit elmondok mindenkinek aki az utamba kerül (nem mintha eredményt várnék, ez a prédikálás ilyen rossz szokásom...)
    A Starforce3 másolásvédelem szart se érne ha nem lenne benne egy nem szabványos ATA kezelés, ami a CD-t csekkeli. Az egész védelem sikere erre épül.
    Kedves fejlesztők! Gondoljátok végig, hogy a programotokba miért is kell olyan kódot beleépíteni, ami ugyan látványosan működőképes, de az operációs rendszer "hiányosságára" épít. Mi ez, ha nem hacker módszer? Vagy mostmár szemet-szemér alapon folyik a játékfejlesztés? Kicsit messze jutottunk a Spectrum-C64-Amiga korszakban uralkodó szolidáris elvektől, pedig akkor is volt warez!
    Persze biztos csak én nem értem ezt a kapitalista világot... :-/
  • Torry
    Anno az 1nsane-ben nem volt.

Legalábbis én nem találkoztam semmilyen téren bug-al.

Viszont ez nagyon idegesítő, hogy egy DEMO-t nem bírok felrakni...
  • DanielT
    Kérdés: Miért nem tud az Invictus egyszer kiadni egy olyan programot ami nem csak a bugokról szól? Soha egyetlen gárdánál nem tapasztaltam ilyesmit.

Anyázni felesleges, patriótáskodni is.
  • Torry
    Mostmeg:

"Hiba kicsomagoláskor. Megsérült a telepítő?"

NEMÁRRR
  • Torry
    Honnan mit?

Nekem is ez a probléma.
  • Alexease
    Probald az installert parancssorbol inditani, es /NCRC "kapcsoloval"

Bar, ahogy elnezem a hatterben levo kepet, nem csoda hogy nem indul:))))))))
  • k8bal
    Nekem ezt írja ki még mielött elindítanám a telepítést! Mi *** a baj??? nagyon fontos! (CRC2005 DEMO)

• Torry
    Nem tudom felrakni a demo-t.

Valami hibát ír ki. Még rögtön az elejénél.

Már 2x-ra töltöttem le.
  • Gregorius
    NEkem úgy ahogy van eltűnt a CRC demó az ASE listámból. Nincs sem a telepített, sem a nem telepített játékok listájában. Egyik napról a másikra felszívódott.
  • arty
    Invictus: CRC demo miért nem ajánlkozik letöltésre ASE inditása után ? sztem az nagy "reklám" lehetne ... vagy nem ... :)
  • Gregorius
    No, úgy összeomlott a CRC, hogy amikor összeszedtem a hibanaplót, és megpróbáltam elküldeni az Invictus-nak, még a Yahoo SMTP szervere is összeomlott.
    Kénytelen voltam freemail html kliensről elküldeni
    Egyébként csak egy egyzserű random felbukkanó Display Device Detection bugról van szó.
  • Gregorius
    Gyerekek, ott a neve mellett az egyéb veszély.
  • Gregorius
    Szóval ala 1nsane ingame hálózati megoldás. Ez elég macerásnak hangzik.
  • Alexease
    MERT NINCS WAREZBEN AZERT!!
    Amugy meg SF3-as, vagyis csak szopnal vele... Raadasul, a hamarosan-kesobiekben erkezo kiegeszitesek (DevKit, palyak, autok, MOD-ok stb.) ugyis csak az eredetivel mennenek, es ismet sirnal.
    Vagyis: szedd le a demot, probald ki. Ha megy es tetszik vedd meg, ha nem megy, akkor bugreport a keszitokkel - magyarok es segitokeszek.
  • csm
    miért?
  • SE
    Akkor a full sem fog menni.
    Linket itt nem fogsz kapni.
  • csm
    nem megy
    de mindegy
    tud vki torrent címet a fullgaméra?
  • SE
    Talán próbálkozz az új demo-val.
  • b-type
    aha.
    ..bocs ha kétkedek, de a beköszönő hsz-ből nem ez jön le, ott a demo linkje alattad (#3285) , nézd meg megy-e.
  • csm
    ha megy akkor megveszem eredetibe
  • SE
    Magyar szoftvert nem lopunk!
  • csm
    hali.nem tud vki honnan lehet leszedni a gammát torrentel?
  • ALIENwoods
    Többjátékos/Hozzáadás, megnézed a http://whatismyip.com/-n az aktuális IPdet, Készítesz 1 új sessiont, és akit meghívsz azoknak elmondod az IP-d és akkor ők belépnek hozzád
  • Gregorius
    El tudja nekem magyarázni akkor, hogy hogy is működik ez a hálózati játék dolog? Demo-ból is látni a teljes játékok által nyitott session-öket, és fordítva is? És a játékon belül láthatók az All-Seeing-Eye kiszolgálók is, és fordítva?
  • SE
    Tudna nekem küldeni valaki egy jó kormánybeállítást Logitech Momo -hoz?
  • Carlos
    Szasz, m8.
    What's up?
  • sagem
    mostmar magyarul is olvashatóóóó

szazs carlo bro :)
  • Carlos
    ehhhe...
  • sagem
    es megjelent az uj demo

a crc-game.com angol oldalan talalhato

http://download1.invictus.hu/games_main/CRC/demos/CRC_2005_Demo_Setup_v1.22.exe
  • bfg900
    Csak magat a jatekot :)
  • SE
    Lehet, hogy rosszul gondolom, nem ismerem az SF működését.
  • SE
    Na én meg azt gondoltam, hogy pont az SF véd a feltörés ellen. Ha a demóban nincs benne az SF kezelő rész, akkor nincs is mit feltörni. Szerintem.
  • arty
    mert a demo exe nagyrészt a végleges exe-je is ... tehát könyebb lenne feltörni ...
  • SE
    Minek egy Dmoba SF??? Nehogy ellopja vki?
  • M@TriX
    helyes remélem akkor a CTFezés is fellendül, mert itt állunk az exkluzivitással és ki se használjuk. Én roncsolni akarok!!!!!!
  • kitamas
    Mi már most megkaptuk a SF uj verzióját, amiben van 64 bites támogatás, és az új Demo már így jelenik meg a napokban.
  • arty
    ez nagyon rendes tőletek, eddig sem abban kételkedtem, hogy a CRC fog e menni :) a szupport eddig is példás volt a játékhoz, bevallom ezt a játékomat tartom 2005 legjobb vételének :) nyali off :))

de pl. mi lesz egy splinter cellel, ami 1 év mulva már ujabb 2 részt ér meg, s a kiado nem fog a régiségeivel szorakozni? :) najo, ez a kérdés csak költői ... irhattam volna, hogy az xpand rally készitői meg csődbemennek, szintén nem lesz rá pecs... ;)
  • Ch_Slater
    baffa meg, de rühellem azokat az angliai pályákat. eccerüen csak tul akarok lenni rajtuk, de nagyon nem megy. emlexem mar az elején is azok cseszték fel az agyam és most a vége felé is. pláne, hogy egy csomoszor leteszi verseny közben a tálcára a játékot. mostis meglett volna az a 8 körös, biztos vezetéssel erre a 6. körben levágja a tálcára. mire visszamegyek, addigra a kocsi rég valamelyik árokban van. mire rájövök hogy merre is kéne mennem mindenki leelőzött... anglia suxx...