Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
jah oké, én a MediaMarkt-ban vettem, ott nem járt. Már majdnem mentem vissza a bögrémért.. 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

M@TriX
fizetõs is jó?
www.cdgalaxis.hu

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
A magyar verziót nem tudod letölteni sehonnan, fõleg nem fizetõs oldalról. Esetleg a nemzetközi változatot, ha kiadják.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Zetorg
nem lehet letölteni!

Zetorg
cd-galaxisban adtak hozzá egy bögrét.
kék színû és egy ezüst, "invictus" felirat van rajta.elég pofás 😊

báttyó02
hali
már mindenhol keestem,de sehol se találom a játékot....
honnan lehet letölteni? ha lehet ne fizetõst...
légyszi segitsetek,és sry hogy nem olvasok vissza..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ch_Slater
hmmm. milyen bögrét? adtak mellé bögrét is? nekem nincs..

Zetorg
kell a pénz...már a kormányomat is eladtam 😞

Igen, ez egy jogos felvetés.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Azert szerintem az europai megjelenest erdemes lenne megvarnod😊 Azert lesznek benne ujdonsagok, uj handling es foleg online...
Zetorg
link<#nemtudom>

arty
lesz live! nélkküli pecs?

(
csak azért kérdezem meg harmadszor, mert

1.) nem kaptam rá eddig választ 😉
2.) utálom a netes frissitést
3.) mi lesz, mikor 5 év mulva akarnám felpecselni, és sehol a live! ... ?
)

Pl. nem tom mit csinálnék, ha a screamer 4x4 is CSAK netes peccselõs lenne, és én a mai napig szoktam vele játszani ...

szal.. vki megszánna az infoval? 😊

Forza.

M@TriX
jaja, ha választani kell én is inkább a DevKit-re szavaznék 😊
meg gondolom a nemz. megjelenés is most van még folyamatban... nem hallottam, hogy megjelent volna már...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Készül a magyar oldal is, csakhát a magyar látogatók csekély száma miatt nem ez a legfontosabb.
karikusz
😄

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Alexease
Szerintem majd akkor mondj velemeny ha befejezik az oldalt, de foleg akkor, ha te is megveszed es ha egyaltalan a Magyar eladasokbol esetleg egy embernek a beret lehet fedezni az Invictusnal (bar azert remelem, hogy ennel sokkal jobb a helyzet, es sokan megvettek az itthoni megjeleneskor😄).
karikusz
Fõleg azért , mert magyarok készítették a játékot, és a honlapjuk angol<#levele>

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

M@TriX
nyami, szépek

Alexease
<#eljen><#worship><#eljen><#worship>
Download!!
Alexease
<#eljen><#worship>
Beniboy
ja ilyenkor jó magyarnak lenni!
arty
mikor lesz önálló pecs? (live mentes) 😊

Forza.

és még nem is a grafika a lényeg, a fizika is istenes!
A demo elsõ köre után tíz percig keresgéltem a fogaimat a padlón, mert szétgurultak az államból :-) Ilyenkor jó magyarnak lenni :-)

Alexease
Azert ezeket a palya screenshotokat vegignezve, igencsak ott van a toppon a jatek grafikaja.
http://www.invictus.hu/crc/tracks.htm
Joyjal nem lehetne? (a kormányom mellé)

tegnap vettem észre a Virtuális váltó jelentését, nevezetesen azt, hogy az egérrel is tudom tologatni a botot. Ez valami brutálnagy ötlet, nagyon tetszik!

streeter
Új kerék elhejezésére nem tud valaki valami egyszerû és gyors elhelyezési módot??? Mert próbálkoztam vele, de másképp állt a kerék a "garázsba" és másképp a pályán.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Gregorius
Hát, szerintem ha csak a nyelvi fájlokat kéne átírni a demo-hoz, akkor már kijött volna angolul is. Biztos tartalmazni fog még újításokat az a demó.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

egyebkent most akkor lesz meg egy harmadik demo is, vagy amit ott irnak, az az angol 1.1-es demo?

ha lesz meg egy demo, akkor szerintem jo lenne kiadniuk legalabb egy honappal az europai megjelenes elott, ugyanis az eddigi tapasztalatok alapjan egy-ket kisebb hiba mindig becsuszik, es akkor meg lenne ido azokat kijavitani.

basta002
Télleg!! Csak kár, hogy árva topic nincs még létrehozva... 😊

..::S::L::M::..

Gregorius
P3Interactive, csak pillanatnyi üzemzavar <#zavart1>
Erre tessék!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
A P3International készít egy modder fórumot (nemzetközit), és nagyon örülne neki, ha a magyar modder banda indítaná be az életet odaát.

12346
ne szójjá be niga😊) akinek Szivik kell, az psszt😊

12346
hûû bázz miket nem mondasz😄 úgy értettem, hogy ebben a formában naggyon gagyi. ha csak simán, mint átlag autó kerülne bele és mentesülne a lee jellemzõktõl, akkor simán ok.

ALIENwoods
a 'patkány' megjelenéséig várnunk kell, no meg a full is jó lenne már; csak éppen elszált a vinyóm és így állati kényelmetlen dolgozni

Ch_Slater
ezek az uj autók egyenlõre csak a kinézetet változtatják a játékban ugye? vagy a tulajdonságait is?

Varenga
Nah, látod milyen vagy te tudatlan! 😊
Azt se tudod mifán terem a Dodzs Cserdzser...

Szerintem is a 406 lenne kira a gammába..

Üdv.

streeter
A dodge charger hogyne létezne. Hazárd megye lordjaiba is van 😄 Meg egy igazi amerikai izomautó.

12346
úgy gondoltam, hogy ebbõl a 4bõl jó. a ferrari már unalmas. minden szutyok játékba beraknak minimum 500 félét, a másik kettõ meg "nem létezik".

streeter
Mi a demot moddoljuk <#ravasz1><#ravasz1><#idiota><#idiota>

Így le lennék maradva? Most kaptam a demót... Ti meg már moddoltok? Úgy tûnik, akcióba fog lépni a januári fizum...

M@TriX
hát sztem a modell béna...

de a merdzsó az állat!!! kell... 😉

12346
a pözsó néz ki a legemberközelibbnek😊

b-type
möhö 😄D
ez aztán targa a javából! 😊)))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
En is "csinaltam" egyet😊))
streeter
Most majd ezek közül valamelyik kocsi kerül be a játékba. A modelelk kidolgozotságától függ majd.

Pugeot 406

Ferrari F40

Drag Bug

Dodge Charger

Több részletesebb képek itt

streeter
Tegnap délután unatkoztam kicsit.

Alexease
Nem te "romlottal el"😉)
En is versenyezgetek, es ha egy 2 oras folyamatos versenyen el birok terelgetni egy NR-t, GPL-t, LFS-t, GTR-t - s szerencsere hibanelkul - akko rtalan nem csak bennem van itt a hiba😊)))))))

Tuti hogy valami nincs jol, de szerencsere tudjak, dolgoznak rajta. Az EU vegleges megy teljesen uj - vagy legalabbis erosen modositott - autokezelessel jon ki (az hogy ez most (csak) a kezelese, mozgasa, fizikaja stb. azt nem tudom;DD).