6775
  • NzzN
    Egyébként ez az új demó képes feledtetni a StarForce-ot(mondjuk ha bekavart volna a SF akkor ez nem így lenne, de egyelőre jónak tűnik) és elvileg holnap itt is van a saját CRC-m ha szerencsém van.
  • NzzN
    Köszi az ötletet, kipróbáljuk. Csak azért furcsálltam a dolgot mert LFS-ben tökéletesen működött a dolog. Na mind1.
  • Alexease
    Valszeg a "haverod" a "LAN-os" csatlakozas miatt nem lat "kifele". Ne LAN-on csatlakozzon hozzad, hanem a kulso IP-den, online-on keresztul. Elvileg...
  • NzzN
    Hi! Találkoztam egy elég érdekes hibával, de mielőtt közvetlenül a készítőket zaklatnám vele, inkább tőletek kérdezem, hátha nálam a gond. A lényeg, hogy ha indítok multi játékot és haverom WLAN-on keresztül csatlakozik, akkor tökéletesen megy a dolog. A gond ott van, amikor valaki netről jön be, havernál a netes emberek nem látszanak. A netet én osztom a WLAN-on. Most bekapcsoltam a WLAN TCP/IP beállításoknál a Netbios engedélyezése TCP/IP felett kapcsolót, ez megoldhatja a gondot? Eddig olyan esetekben segített amikor egyéb játék egyáltalán nem látta LAN-os szervert.
  • Alexease
    Hibas es/vagy crc-s a setup, inditsd ezzel a kapcsoloval: /NCRC. Ha igysem, akkor szedd le ujra. De amugy olvass vissza egy kicsit, ez mar kitargyaltak kemenyen...
  • basta002
    ilyet már láttunk: #3307
    nézd meg az arra adott válaszokat, hátha segít neked is
  • csuhi
    A setup nem indul és ezt írja:

The installer you are trying to use is corrupted or incomplete. This could be the result of a damaged disk, a failed download or virus.

You may want to contact the author of this installer to obatian a new copy.

If may be possible to skip this check using /NCRC command line switch.
  • Alexease
    A setup nem indul vagy mar a jatek? Mi a hibauzenet??!?!
  • csuhi
    hali!
    egy kis segítség kéne...
    Nem tudom elindítani a CRC 2005 demóját... egy hibaüzenetet ír ki.
    nem tudja valaki mi a probléma?
  • ALIENwoods
    most majd ezért szedek át néhány autót GTAból, hogy a CRC material összeállítást jól 'megtanuljam'
  • basta002
    elnézek akkor arra is, de akkor szerintem valami külföldi oldalra kéne feltöltenem, mert ott az ittenieket nem látják... de máris mutatom a p3i-nek :D
  • M@TriX
    állat lesz, a buggy is, alig várom :)
  • Gregorius
    Én nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy nem kívánjátok vadítani a népet ezekkel a képekkel a P3i fórumon? Nekem már beindult tőlük a nyálelválasztásom.
    Jöhet a Polák is!
  • ALIENwoods
    gy
    bug
    mit szólnátok hozzá?
  • basta002

nagy méret
  • basta002
    hát a fullt azt csak pénteken, vagy majd csak hétfőn kapom meg. de ha pénteken is, akkor sem tudok semmit csinálni, mert szombaton nyelvvizsgázok, és holnap se megyek már suliba, mert tanulok!
    de a jövő héten ráállok a car-makingre. majd streetertől elkérem a polski modellt, és akkor egyszer az is meglesz. meg akkor a lada is. ahogy az időm engedi.
  • arty
    meg a zsigát! :)

amugy, nemtom mitől lehet (paranoid lennék azt mondanám: uj sf3 verzio miatt ;) ) de a demo jócskán lassaban fut, mint a full :O érezhetően jobban szaggat :(

• M@TriX
    jujj, dögös, de majd a Polák conversiont se feledd el :)
  • Gregorius
    Nagyon szép. /3
  • arty
    huha, jo befektetés volt megvenni, ha ilyen addon verdák lesznek hozzá :) mondjuk, eddig rossz modell nem nagyon bukkant még fel a topikban :)

---------------------------------------------

részlet a worthplaying.com rivjubol: "these cars are not the best handlers in the world, and P3i's insistence on accurate modeling will leave the "arcade" crowd in the dust"

tudják ezek mi a kölünbség fejlesztő és kiadó közt??? :(
  • basta002
    Azért én is alkotgatok közben... Vélemény? :S
  • arty
    worthplaying review

pozitiv a kicsengés ...
  • Alexease
    Hivatalosan nem lehet "atadni", mert az eredeti PC modot a GSFM keszitette, es toluk "liszenszeltek" az alapokat:) De mivel a F1C engine-hez tonna szam van editor, szerintem aki erthozza gyorsan megoldja a problemat:)

En a palyakeszitesre, editirra leszek kivancsi. Teljesen editor-jellegu vagy tisztan MAX-es poligon alapu?! Vagy esetleg utvonal, alapok editorban, "taj keszites" MAX-ben, objektezes, finomhangolas editorban? Vagy egyeb:)

Egy masik... "projectnel" mar egyszer sikerult viszonylag jol elerni a teljes editor alapu mukodest, eleg korrekttul mukodot szinte minden. Oda mar csak egy nangyon jo "utvonal-path-szfaltut" szerkeszto kellett volna, pontos szakaszonkenti hossz-, szelesseg-, banking-, kanyariv allitasi lehetoseggel:) De ez mar kicsit OFF...;)
  • M@TriX
    jah azt olvastam :)
    azt nem tudod, a modellátadásban benne lennének-e? és akkor itt könyebb dolguk lenne talán a módereknek
  • Alexease
    Jol latod:)
    A HSW (Misu, Toya) keszitette es "adta ki" a HPCC-t (Hungarian Porsche Carrera Cup) MOD-ot! Eredeti Magyar versenyzok festeseivel, versenyzok, csapatok kozremukodesevel. Eleg sikeres lett, Bajnoksag is indult azonnal (http://hpcc.hq.hu/).
    De keszitettem hozza uj cockpitet es szelvedo-efekteket, es komplett uj hangkeszletet;))
  • Gregorius
    Szerintem is ez a helyzet :)
  • b-type
    :DD
    mintha sok bra-ral megfújtak volna egy Abarth 600-as Fiat-ot :)
  • M@TriX
    nyami, egy ruszki render odlalon talál5tam, ez sem rosz :)

• M@TriX
    e egyébként ha jóltom magyarok csináltak vmi Porsche MOD-ot, szertinem le lehet dumcsizni, hogy adjanak valami dögös modellt.
    nem?
  • M@TriX
    vmi ilyesmit :) hajh

• vki
    Elszántam magam, és ma megrendeltem az Invictus-tól. 2-3 nap múlva itt lesz.
  • arty
    én már nagyon várom :) türelmem is van, hiszen a FULL "bugmentes" :)

szegény demosokat sajnálom, meg az invictust, h ennyi melo ilyan aproságon csuszik el :(
  • ALIENwoods
    be patient...
    míg meg nem érkezik az első hivatalos autó modifikálósdi
  • arty
    :DDDD

sztem is lehetett volna, mert az látszik, hogy érdeklődés az van !
  • Alexease
    Amugy nagyon sajnalom hogy igy alakult (megint?!). Az uj demo, az uj verzioval nagysagrenddel jobb mint az "eredeti" vagy az elozo demo. Ha minden tokeletesen mukodne, akkor szerintem nagyon sok embert meggyozott volna.

De talan majd kesobb, ismet fel lehet kelteni az erdeklodest egy nem hivatalos Porsche 996 GT3-al es egy Donington-nal:))))))))))
  • Alexease
    Azert hogy az utobbi 2 nap gegativ hozzaszolasait elensulyozzuk, ilyenek is vannak:

"The last CRC demo was fantastic! Best car physics I have ever experienced in a game. I had no problems with that demo, FF or otherwise, and look foward to downloading this new one when I get back to my DSL location. I hope they didn't change the physics too much because it was perfect as it was. Totaly tweakable to suit any driver like has been said.

CRC will be the only other game I buy this year besides GTR which just came out here."
  • vki
    Én még csak most próbáltam ki a DEMO-t, de valószínű, hogy megveszem én is. Végre egy olyan játék az SLRR mellett, amit jobban lehet játszani kormánnyal, mint billentyűzettel.
  • ALIENwoods
    jövőhétre nekem is meglesz a CRC, megkésve bár de törve nem
    lol
    leht rettedni
  • Gregorius
    Én csak belső nézetből szeretem nyomni, nekem úgy megy csak az irányítás rendesen, akkor látom, merre tarta az autó.
    Vannak, igen, a legtöbb szerver rendesen nyomja a versenyeket. De úgy fél óra után, ha elfáradnak, akkor beindul a DestructionZone és a FreeRoam. :D
    Ezek a képek is már ebből az időszakból valók : )
  • Alexease
    Nem igazan nyomtam meg online idohiany miatt, de majd lehet hogy "benezek neha":) Atlagban mennyire "arkadosak" a meglevo szerverek? Vannak "normalis" futamok (csak belsonezet, mindensegitseg kikapcs)?