Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
OFF:
Kinek hogy tetszik a CRC honlapja?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
bah-bah... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods
Kisebb Invictusos 'elszólás':
"Jelenleg ismét teljes gázzal dolgozunk, több projectet is fejlesztve."
link

ALIENwoods
Újoncot avatunk ahogy nézem 😊.
Csokit még mindig nem szép dolog lopni fõleg ha 599-l kezdõdik a vonlakód =).
a CRC 2k5 demo jó lesz. Mondjuk én is találtam 1-2 hibát mikor elmentem, de remélhetõleg ki lettek javítva, Igaz nem voltak annyira hibák mivel többségét a pályán kívül találtam, de hát ez van =)

aztán meg jönnek az elenfelek a "mit akarsz itt ezzel a teknõvel?" cinkjeikkel :-)

Carlos
Egy idõ után nem törik.
Amikor már csak egy cafrang, azután nem törik tovább. Én elõbb meguntam... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

kíváncsi vagyok, mit csinálna ez a hiba mondjuk egy 120-as frontális ütközéssel, ugyanígy visszapörgetve. Meddig törik a járgány? Az azért hálás, hogy 3 keréken is elment a célig az autó! :-)

M@TriX
halandóak közül legalábbis, olvass vissza 😊 (belsõ teszterek nem számítanak 😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Carlos
Nehogy azt hidd... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
igen, pedig még anno megoldhatatlannak tûnt... ennek örülök (meg annak, hogy elõsször ezt a hibát én fedeztem fel 😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

12346
messze nem a legjobb hasonlat😄

Carlos
Javítva!

Þór vígi þessi rúnar

Demóban van egy kicsi hiba, ami nem bsosszantó, inkáb érdekes:
mentem egy kört, úgy, hogy egy helyen koccantam csak a korlátnak. Aztán visszajátszáskor megnéztem, az ütközéses részt többször egymás után is (csatt-visszateker-csatt-visszateker-loop) és az autó visszatekeréskor nem tér vissza eredeti állaoptára, hanem deformálva marad, így egyre nagyobb sérülések jöttek ki rajta, végül a kereket is elveszítettem a kis koccanásom miatt.

Carlos
Nemtom. Nincs kizárva...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Pénzed arra van, amire szánod.
Plö én most vettem meg a Matrix dízdobozos DVD-t meg a Vissza a jövõbe trilógia DVD-t és mégsem nyafogok. Teszem hozzá nem volt olcsó mulatság, de nem bántam meg! Ha valami tetszik, akkor vedd meg.
Ennyi.
Ne egyél kinder buenot, mert elhízol... 😊

Amúgy nem kell sajnálni és szidni és lehúzni az Invictust! Majdha Te vagy a céged tud egy SL-t írni akkor esetleg beszólhatsz.
És az, hogy babakék a füst nálad, az nem az inv hibája, hanem a te driveredé, mert én az egy év alatt egyszer sem láttam, pedig jópár vidkari megfordult az ottani gépemben.
A bugokat, pedig nyugodtan reportolhatod ide, mert olvassák a srácok és ha értelmes formába öntöd, akkor meg is hallgatják/el is olvassák.

Þór vígi þessi rúnar

(én mondtam)

ebbõl akkora flém lesz itt is, mint a többi topicban? nemááá...

Carlos
Nemtom hol hallottam erre egy hasonlatot!
Lopsz egy csokit a boltból és ha izlett, akkor visszamész kifizetni???

Þór vígi þessi rúnar

Légyszi ne kezdjétek már itt is a drágaajáték-kicsiafizetés-fõlegnyugathozképest népi motívumot (hol jövünk mi nyugathoz?), ettõl hangos az sg, aztán valahogy mindig én vagyok a mumus, ha szóvá teszem.

Az slrr-rel kapcsolatban igazad van, tényleg befejezetlenül adták ki, de ez inkább kiadói oldal, mint fejlesztõi. Hogy megúntuk volna? Nézz át a topicjába :-)

Slymaster
Kinder Buenót!
Nem igazán azon van a hangsúly hogy mit eszek hanem azon hogy a fizetésem 10%-a egy pc-s játék ára, ezzel szemben nyugati kollégám vesz 8-at a 10%-ából. nem az invictus-szal, nem is az étkezésemmel van a baj...
2015: Az slrr is vagy 10 patches és még mindig nem az igazi, mire elkészûlt az utolsó patch, már mindenki megunta a gamet.
Az Invictusnak még ki kell forrnia...
Tetszett az sl is meg a crc is, nagyon jó ötletek vannak benn, de mellette sok apró hiányosság, amik teljesen lerontják a terméket.
A játékhangok az ingyenesen letölthetõ hangefektusok szinjét ütik meg!
A felhõ az sl2-ben tuti a crc-ben meg nagyon babakékes- nálam!
A por/füst beömlik a pedáloknál...
Nem szerettem volna senki lelkébe gázolni, megsérteni - ezek csak észrevételek...

Alexease
Nem tudom mit eszel, de en egy hetig kijovok 4-5000-bol. Es akkor lusta voltam fozni, es estenkent tej+suti😉
Alexease
- 7900 forint
- "Várjak 2015-ig addig biztos lesz egy jó játéka az invictusnak!" - ezt nem ertem...
- Olvass vissz, lesz nehany auto, link, otlet, weboldal stb.
Slymaster
hogy tudok a demoba autot tenni?

Slymaster
Várjak 2015-ig addig biztos lesz egy jó játéka az invictusnak!

Slymaster
Ha van teljes (márpedig van) akkor az megtalálható valahol.
Magyarországon azért elég drága egy szoftwaret megvenni 1-12 000ft-ért
Abbol 1 hétig eszek!

Alexease
Igen van😊
Egyreszt SF3-as a vedelme, masreszt eddig csak magyar megjelenes volt, es abbol nem szoktam warez-t gyartani😉
Ha megjelenik europaban, akkor talan lesz belole valami hikomat warez verzio, de vard meg az uj demot, es ha az tetszik, akkor a teljes nagyon fog, es akkor erdemes megvenni. Foleg, hogy a (magyar)veglegest mar lehet itthon kapni, es ha megjelenik kint, erre lehet update-telni, nem kell varni amig behozzak.
M@TriX
1. nem az a legjobb demó, most fog megjelenni egy újabb amiben új handling(ami lényeges) és egyéb újítások is vannak.
2. persze hogy van.

Slymaster
1.1 demom van!
"nem lehet letölteni egyébként" van ilyen?

M@TriX
én egy Ati9200SE-vel is teszteltem és elszambázott vele.

M@TriX
az volt, nem lehet letölteni egyébként.
a demó alapján lehet megfelelõ döntést hozni, mert spec a demó utána full, valami brutál. Részletes ultranagy pályák, szóval ütõs.
Amúgy várd meg az új demót és az alapján dönts.

Slymaster
GeF 440mx-el viszi?

Slymaster
Köszi, ez egy szép kerek felelet volt...

Ha valaki tudna privátba adni egy linket a game-rõl(full), letölteném, és eldönteném, hogy megéri-e megvenni, majd letörölném (24-órán bellül)
... ez elég komolytalanra sikerült.

M@TriX
"Atispanolós a téma?"
nem azért, régebbi gefekkel müxik, csak akkortájt jelent meg igazán a 6szériás kari és nem tudtak szerezni tesztpéldányt amikor elkészült és nem tudták megoldani még.
"Demóba lehet bedobni másik autót?"
lehet

Slymaster
nem szereti? Atispanolós a téma?
Demóba lehet bedobni másik autót?

Alexease
Sajnos a program nem szereti a Gf6XXX sorozatot, egyiken sincs efekt (blur, noise, kontraszt stb.)://// Nincs javitas egyelore, a veglegesben is igy van.
De keszul az uj verzio (CRC2005), talan abban javitjak. Lesz uj demo is, es patch a magyar releasehez.
Slymaster
Helló skacok, tetszik ez a game, de nekem egy 1.0-ás verzió van meg, nem engedi a motion blurt, mitõl van ez? GeF6600!
Ha más verzióhoz tudna adni egy linket valaki privátban, annak nagyon örûlnék...

...........................................................................
Slymaster<#idiota>

ALIENwoods
kisebb folytatása az hun változatnak, demo áprlisban...

Azt hitttem, már jön a folytatás... :-)

Carlos
Jól érted a helyzetet! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
? a nemzetközi címe lesz CRC2005, ami "megegyezik" az itthon megjelent CRC-vel (pontosan akkor fog megegyezni ha fel lesz patchelve)
ha jól értem a helyzetet.

Mirõl beszéltek? CRC2005? Lassísatok már, még az 1 sincs meg... :-)

M@TriX
tudtommal már akármikor kijöhet, de remélem valaki pontosabbat is beszúr majd ide 😊

oneal1
sry nemtom miér küldte 2x

!Forza Ferrari!

oneal1
kiv leszek mien lesz!
mikor jön ki???

!Forza Ferrari!

oneal1
kiv leszek mien lesz!
mikor jön ki???

!Forza Ferrari!

Carlos
Én a Mg-al vagyok igy...
Elõveszem, végignyomom gyorsba és jó!
Most vettem meg a másik kedvencet. SWINE. Kõkemény 990 Ft volt... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Nem allt, hanem all😊) Az Insane a mai napig fent van, es ha ugy alakul, megyek vele nehany versneyt.
Carlos
Szerintem itt mindenki szívéhez közel állta az 1nsane vagy a Terep 2.

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
helyes, hujj, de jó kis gémet nyomunk majd 😊

Ez jó hír, ugyanis Insane fan vagyok erõst :-)