Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Jelenleg ismét teljes gázzal dolgozunk, több projectet is fejlesztve."
link
Csokit még mindig nem szép dolog lopni fõleg ha 599-l kezdõdik a vonlakód =).
a CRC 2k5 demo jó lesz. Mondjuk én is találtam 1-2 hibát mikor elmentem, de remélhetõleg ki lettek javítva, Igaz nem voltak annyira hibák mivel többségét a pályán kívül találtam, de hát ez van =)
Amikor már csak egy cafrang, azután nem törik tovább. Én elõbb meguntam... 😊
Þór vígi þessi rúnar
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Demóban van egy kicsi hiba, ami nem bsosszantó, inkáb érdekes:
mentem egy kört, úgy, hogy egy helyen koccantam csak a korlátnak. Aztán visszajátszáskor megnéztem, az ütközéses részt többször egymás után is (csatt-visszateker-csatt-visszateker-loop) és az autó visszatekeréskor nem tér vissza eredeti állaoptára, hanem deformálva marad, így egyre nagyobb sérülések jöttek ki rajta, végül a kereket is elveszítettem a kis koccanásom miatt.
Plö én most vettem meg a Matrix dízdobozos DVD-t meg a Vissza a jövõbe trilógia DVD-t és mégsem nyafogok. Teszem hozzá nem volt olcsó mulatság, de nem bántam meg! Ha valami tetszik, akkor vedd meg.
Ennyi.
Ne egyél kinder buenot, mert elhízol... 😊
Amúgy nem kell sajnálni és szidni és lehúzni az Invictust! Majdha Te vagy a céged tud egy SL-t írni akkor esetleg beszólhatsz.
És az, hogy babakék a füst nálad, az nem az inv hibája, hanem a te driveredé, mert én az egy év alatt egyszer sem láttam, pedig jópár vidkari megfordult az ottani gépemben.
A bugokat, pedig nyugodtan reportolhatod ide, mert olvassák a srácok és ha értelmes formába öntöd, akkor meg is hallgatják/el is olvassák.
Þór vígi þessi rúnar
ebbõl akkora flém lesz itt is, mint a többi topicban? nemááá...
Lopsz egy csokit a boltból és ha izlett, akkor visszamész kifizetni???
Þór vígi þessi rúnar
Az slrr-rel kapcsolatban igazad van, tényleg befejezetlenül adták ki, de ez inkább kiadói oldal, mint fejlesztõi. Hogy megúntuk volna? Nézz át a topicjába :-)
Nem igazán azon van a hangsúly hogy mit eszek hanem azon hogy a fizetésem 10%-a egy pc-s játék ára, ezzel szemben nyugati kollégám vesz 8-at a 10%-ából. nem az invictus-szal, nem is az étkezésemmel van a baj...
2015: Az slrr is vagy 10 patches és még mindig nem az igazi, mire elkészûlt az utolsó patch, már mindenki megunta a gamet.
Az Invictusnak még ki kell forrnia...
Tetszett az sl is meg a crc is, nagyon jó ötletek vannak benn, de mellette sok apró hiányosság, amik teljesen lerontják a terméket.
A játékhangok az ingyenesen letölthetõ hangefektusok szinjét ütik meg!
A felhõ az sl2-ben tuti a crc-ben meg nagyon babakékes- nálam!
A por/füst beömlik a pedáloknál...
Nem szerettem volna senki lelkébe gázolni, megsérteni - ezek csak észrevételek...
- "Várjak 2015-ig addig biztos lesz egy jó játéka az invictusnak!" - ezt nem ertem...
- Olvass vissz, lesz nehany auto, link, otlet, weboldal stb.
Magyarországon azért elég drága egy szoftwaret megvenni 1-12 000ft-ért
Abbol 1 hétig eszek!
Egyreszt SF3-as a vedelme, masreszt eddig csak magyar megjelenes volt, es abbol nem szoktam warez-t gyartani😉
Ha megjelenik europaban, akkor talan lesz belole valami hikomat warez verzio, de vard meg az uj demot, es ha az tetszik, akkor a teljes nagyon fog, es akkor erdemes megvenni. Foleg, hogy a (magyar)veglegest mar lehet itthon kapni, es ha megjelenik kint, erre lehet update-telni, nem kell varni amig behozzak.
2. persze hogy van.
a demó alapján lehet megfelelõ döntést hozni, mert spec a demó utána full, valami brutál. Részletes ultranagy pályák, szóval ütõs.
Amúgy várd meg az új demót és az alapján dönts.
Ha valaki tudna privátba adni egy linket a game-rõl(full), letölteném, és eldönteném, hogy megéri-e megvenni, majd letörölném (24-órán bellül)
... ez elég komolytalanra sikerült.
nem azért, régebbi gefekkel müxik, csak akkortájt jelent meg igazán a 6szériás kari és nem tudtak szerezni tesztpéldányt amikor elkészült és nem tudták megoldani még.
"Demóba lehet bedobni másik autót?"
lehet
De keszul az uj verzio (CRC2005), talan abban javitjak. Lesz uj demo is, es patch a magyar releasehez.
Ha más verzióhoz tudna adni egy linket valaki privátban, annak nagyon örûlnék...
...........................................................................
Slymaster<#idiota>#idiota>
ha jól értem a helyzetet.
Elõveszem, végignyomom gyorsba és jó!
Most vettem meg a másik kedvencet. SWINE. Kõkemény 990 Ft volt... 😊
Þór vígi þessi rúnar