6776
-
jah az igaz, csak sajna nem leszek itthon :(
na mind1 hátha majd utólahg is letölthető lesz -
Bálydövély: Van egy ember P3i fórumon, azon panaszkodik, hogy a legális orosz verzióját nem ismeri fel az Invictus Live! -
Akkor lehet Fraps-elni!
-
http://www.fix.tv itt élöben tudod nézni -
vki csináljon már egy TV ripet, mert felénk ilyen TV fix, hogy nincs :)
előre is köcc -
Hajrá! Hajrá! Hajrá! -
Nézni fogom izguljál
-
-
Tegnap elkezdtem, ma talán haladón végigviszem, de profin egyelőre nem látok sok esélyt a nyerésre sehol. -
én is így voltam :)
1hétbe volt amig kijátszottam, szombatra megvolt, de vasárnapig nem raktam be másik játékot.
A következő héten meg elkezdtem profi nehézségen nyomni..:))) -
A készítőkhöz lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyire veszik a játékot? Milyen visszajelzések vannak külföldről? Engem annyira le tud kötni ez a program, hogy mást tegnap óta el se indítottam
-
Hát emberek!! Nem is tudom, milyen régóta nem játszottam már egy ilyen jót!! A játék kifogástalan, én már az introt is tátott szájjal néztem!! Egyszerűen akkora élmény belső kamerából játszani, amikor az előtted lévő nyomja a port a képedbe, meg hasonló dolgok. Full grafkián télleg valóságszerű!!! -
komoly diplomáciai készség kéne hozzá, de benne vok :P
úgyis új kihívás lenne a fix matrica hely készítése a textúrán -
Esetleg, ha alkalmaznánk rajtuk reklámfestéseket. -
kis diplomáciával talán mégis kivitelezhető -
Látom, mindenki beszerezte a játékot. Így el tűntek a szerverek ASE-ról, mindenki egyedül nyomja a versenyeket.
-
Esetleg...? 
Bár lehet, hogy nem kivitelezhető.
-
Nagyon tetszik a játék, de jóval nehezebb profi szinten mint amire számítottam. Bár ez nem gond, legalább tovább tart teljesen végigjátszani. Most egyelőre haladón játszom, hogy meglegyenek a pályák és autók és legyen egy kis kihívás is. Akárhogy is nézem, bőven megérte az árát a program. -
nekem még nem :(( -
Streeter! Tulajdonképpen, ha kész vagy a polákkal, akkor megcsinálhatnád a Santa Ride-hoz is. 
Ezt muszáj volt, elnézést!
-
Yeehaaa, megjött a CRC
-
Ehhhh...Valamibő a bótosnak is mekkő ééni... -

-
tegnap auchanban láttam a gémet 8990.- ért :)) legalso polcon volt, feltettem párat szemmagasságba is... :D -
Ja sajna ilyen.
Egyszer volt egy olyan bug, hogy a kormánytekeréssel együtt forgott a csóka lábfeje is... Vicces volt... :) -
Lattam:P -
de most pakoltam rá a CRC-s gumokat :) -

-
Ez is volt mar... ;P -
az persze :) de azért ügyes voltam nem?
csak kicsit megdolgoztattam magam :) -
ráadás:
-
Mar volt egyszer. De ez fake kep ha jol latom... -
na, milyen? ;)
-
Ez nálatok is így néz ki?
Corus belseje látható és emberem lába belelóg a kormányba. -
Errol mar tegnap irtam a #3505-ben:)
Rakerestem a pontos adatokra, de hirtelen nem sokat talaltam. Ami biztos, hogy mar a N4-ben (2000) 288Hz-et hasznaltak, most elvileg 500Hz-el dolgoznak. Volt egy beszelgetes Kunos-sal (nK), aki hasonlo rendszert hasznal mint az Papy (NR200X), de az 500Hz-et fel akarja tornaszni 1000Hz-re (!):) De ha jol lattam, mar 3 eve is hasznaltak 500Hz-es fizikai engine-t, mar a nem annyira sikeres TIR-ben is (http://www.totalimmersionracing.com). -
Ott ezekszerint gondoltak erre. -
Már megint az LFS jutott eszembe, ahol ha jól tudom a fizika rész állandó 100Hz-en megy, míg a graf változik a gép sebességétől függően. -
Pedig igy van. Ez sajna bevett szokás.
Emlékezz a régi nagy kvékversenyekre (Q1).
Izomgépek, atom grafkártyákkal, és mindenki ultraló textúra minusz beállítással játszott, hogy mennyen legalább 100 FPS fölött.
Ott precizebben lehetett célozni nagy fps mellett.
Ez sajna így működik. Csak valahol látványosabban előjönnek ezek a dolgok.
(CRC, NFS:U 1-2, Q1-2-3A) -
Igen, ez a gond igazából. Mert az, hogy hogyan viselkedik az autó, az egy dolog. Mondjuk az is nagyban más, de azzal még meg tudok barátkozni, hogy nem kell annyira odafigyelnem, hogy merre megyek. 
De, hogy lassabb legyek a többieknél, hát ez gyalázat!

-
megaOFF: soha életemben nem utaltam pénzt. de ha elő is fordulna velem egyszer, az még mindig messze lesz a 14400 tol ... :)) én abban bizom, amit a postán befizetek VAGY nem fizetek be. sztem ne győzködj, semmi értelme :) volt elég "remek" OTP-s tapasztalatom ...