6776
-
kitamas #3678 Ingyen fognak jönni a játékmódok és pályák, de csak a hó közepétől, amint megjelent a játék a német nyelvterületen is. -
Az értékelés tök ingyen van, ha elolvastad, már meg is kaptad.
-
mi? -
vajon ezt is megkapjuk "ingyé" vagy ez már valami kieg lesz a CRChez, fizetősen ? -
Ja, és mi a helyzet a TeamRTF-gel? -
Nekem ez a mondta tetszett a legjobban.
"There are many different game modes, including Catch the Flag, Destruction, Return the Flag, Jamboree and Cross Race"
Már alig várom :) -
hmm, azokat az artworkoket nem is láttam még, jól néznek ki, amúgy az elemzés is jó, végre valami komolyabb nemzetközi elismerés reméljük ez csak az előszél :) -
Jó látni, hogy nem csak nekünk tetszik a játék. -

Az elozmenyekhez, az egyedi es "rendhagyo" jatekstilushoz, az iranyitashoz kepest nagyon jo eredmenyeket kap mindenhol! Meglepo, mert altalaban nem szeretik az olyan dolgokat, melyek "kilognak" a sorbol. -
kitamas #3669 CRC 2005 értékelés a Gamershell-en -
jó lenne, s akkor ASE-t frissiteném, s látnék 35 fullon levő szervert, 17et ahova beférek, meg 5 üreset :) -
"valamint az ottani verzióban a multis lehetőségekre koncentrálnak majd"
Khm, remélem, hogy a mi verziónkba is átkerülnek a multi fejlesztések. -
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=17141 -
Az benne a durva, hogyha átadják nekem játékon belül a hostolás jogát, akkor azt hiszem látszok ASE-n. Ez most nem 100%, de mintha így lett volna a demóval annak idején. -
jaja ez progléma volt anno is, én csak csatizni tudtam gémekhez... -
Valami hozzáértő szaki nem tudja, hogyan kell router mögül beállítani a játékot és a router-t, hogy lehessen ASE-n látni a session-t? -
#3656 baz mindjárt letörlöm ha ennyire vakok vagytok, anyám... -
jó reggelt neked is 
(az mé reggelt? nem reggisztrálni szokás ezeket szvsz) -
még teljesen érett mindenki az ilyenfajta rajtett elemek felkutatásának tudományában... de azért póbálkozni lehet :D -
CRC-hez vannak ilyen switch-ek? -
na de hogy még "menőbb" legyek. :)
tegnap megjelent a 2.6.1-es verzió FoSi barátunk támogatásával ;)
lehet hamar törlik, szóval csak gyorsan :) még meleg a LiNk -
nem akarlak zavarni persze de smily a kommentemben egy link [csak szól] -
Marco #3654 Thanks a lot. -
DonManó #3653 újabbat nem találtam
de látom hogy ez is megteszi...
-
:) -
az életben sose ad alább ;) -
DonManó #3650 FRAPS 2.54 reggelt
remélem ez is megteszi -
Marco #3649 A 2.6.0-ást is leszedtem, de mivel nincsen hozzá crack-em (hiába kerestem), ezért azzal továbbra is csak 30mp-et tudok rögzíteni. Erre az égető problémára kellene valami remek megoldás.
-
Fraps-bol van mar 2.6-os is, azzal probald. Felvetelnel allitsd vissza a felbontast 640x480-ra. -
Marco #3647 Dehogyisnem. Mondjuk az AMD A64 4000+ processzor, húzva. 
Persze tényleg meg vagyok elégedve vele.
Viszont amikor a Fraps 2.0.0-val akarok felvenni akár ebből a játékból, akár másikból akkor félelmetesen be tud lassulni. -
meglepődnék ... :) nem nagyon láttam még p4re optimált gémet ;)
Nzzn: All Seeing Eye - itt láccanak a szerverek! Az is amit te csináltál, ha a tüzfalad jol be van allitva!!!! -
Igen, azon a konfogon szerencsere nem lehet gond, mivel nagyobbat mar nem igen lehet kapni:))) -
Marco #3644 Köszönöm a kritikát!
Az elírás miatti reklamáció jogos, rögtön módosítom! -
korrekt cikk. :)
egy gubancom volt vele:
"..A világméretű kiadókkal ellentétben a csapat mellékelte a túlságosan hangzatos (és reklámszagú) monológokat és mint ahogyan az később kiderült mindent a valóságnak megfelelően írtak a fedélre."
mellékelte=mellőzte gondolom, de ez csak szőrözés, a cikk ok. :)
-
Marco #3642 Ja, írtunk mi is egy tesztet a játékról:
CRC 2005 teszt - Formula.hu -
Marco #3641 Nekem sincs gond a játék sebességével. A konfigom az aláírásomban olvasható. -
gondolom érezhetően jobban, mint az én 1.2-es AMD-men... :) -
Most vettem 3000+-os Athlon 64-et Abit AV8-as alaplappal és így már érezhetően jobban fut ugyanazzal a 9200-as Radeonnal is a játék.
Egyéb:
Kéne bele egy jó kis online szerverkereső, vmi olyasmi megoldás mint LFS-ben, hogy egy master szerverhez csatlakozik. Csinálhatna egy ilyen szervert az Invictus ami felé minden netes szerver elküldené a nevét, címét stb... és amikor online módot választ a játékos, akkor innen szépen kérné a listát a progi és csak egy szervert kéne választani és hajrá.
Ha értelmetlen amit írtam akkor az azért van mert már álmos vagyok. -
Érdekes felbontásban nyomja 
Szóval lehet, hogy a P jobban viszi, mint AMD? -
sok ilyen kéne ... :)