Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
nahát miket meg nem látsz! <#wow1>
észre se vettem, nem tom. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ilyen nekem is volt meg az elozoben, en sem tudtam rajonni😊 Amugy mi az az EDOBA felirat?!😊))) <#zavart1>
Raho
Sajna nem tom, de nekem is vannak ilyen hibái.

VW Jetta II 1,8T

Alexease
Tenyleg, a nemzetkozi GOLD elkeszult, vagy esetleg meg lehet hasznalni az itteni patch-es bugreportokat annak a veglegesitesere?
b-type
Vki tudja miért nincsenek itt benne a pipák?
mármint ahol nincsenek..
Hiába nézegettem nem különböznek a többitõl.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gregorius
Ki lett rúgva... <#vigyor>
Meghallgatás jövõ hétfõn!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

A kommentátor hibáiért elnézést kérünk 😊
Várom az új demot, kiváncsi leszek.

Carlos
<#eplus2> <#vigyor1> <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Gregorius
Viszont ez nem is rossz ötlet. Néha hibázhatna direkt a kommentátor, és aztán kérhetne elnézést. 😄

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

b-type
Hát ez vmi nagyon jó! 😊
Még csak most hajtottam ki a pick-up-omat, de fülig ért a szám akkora fless.
Kanyarba akkorát dõl mint a híres DS Citroen, vezetés hibátlan.
Nagyon élvezem, rossz esetben le se fexem ma.

Carlos
Spline probléma... 😊
Mudtrack egyik 180-as kanyarja?

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
jah ezt hittem ez csak egyedi de akkor jelzem, hogy a helyzetjelentõ kommentár nálam is bugzik, pl egyszer második voltam amikor a fülemre ordították, hogy 4. VAGY!!! 😊 persze pont egy erdõn menntem keresztül, lehet nem látott rendesen a virtuális kommentátor 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Carlos
Ehhh, én nem fogom tudni most megnézni az új cuccot, mert frankón repülök Németországba.
Azért egy picit rossz látni, hogy apróságok nem lettek kijavítva (lenti screenshotokon).
De ennek ellenére olvasva a topicot, nagyon klassznak tûnik. Valszeg énis felteszem majd frankón és nyomhatjuk a multit.
Kecsap: Hát igen...Sose szerettem az ilyet. Én ezt simán csalásnak veszem egy játékban. Ez olyan, mint az NFSU-ban. Ha õ csal, akkor énis... 😊

Þór vígi þessi rúnar

arty
huhhhh, hazaértem hatra, és mit látok? kijött!! 😊 felraktam és most sikerült kilépnem .... 😄 Invictus, Te ISTEN! 😊

(egy dumpot én is küldtem, rarolva. elsõre a minden maxon gfx beállitás nem tszett neki, desktop ...)

nem bajlodtam a beállitásokkal, s végre a default is jol játszható, motorházról nyomom, kivéve buggy, ott birom a belsõt is 😉 sõt! már barátkozok a kanyarbabenézéssel 😉

Én játékban ekkora összhangot talajdomborzat-kaszniremegés(kameramozgás)-kormányFFB között még nem éltem át! egyszerüen perfekt !!!

Viszont egy bug: 1.1re volt pecselve a game, felraktam ezt az 1.2-t és a helyezéseket a kommentátor össze vissza mondja ... nagyon ritkán találja el, éppen haynadik vagyok. szerencsére a kijelzõ jól jelez 😊

ÉS ami még nagyon tetszik: nem kell nagyon szigoruan a csekkpointok közt elmenni! WOW! hatalmasat dob a játék élvezhetõségén ... és akkor a szomoru dolog: a kecsöp 😞(((( semmi értelme hardon menni igy, nem lehet lerázni õket, ha mi hibázunk fél kör alatt utolérjük az ellenfeleket 😞 Ezt neeeee... legyen kikapcsolható, könyörgöm 😊

Forza.

b-type
még amit találtam, pont most, quattromnak kiesett a kereke (én nem tehetek róla <#vigyor3>), a bal elsõ, aszfalton még teljesen korrekten szenvedett, de ahogy leér a sérült rész az aszfalt mellé, abban a pillanatban mintha valami megfogná azt a bal elsõ tengelyt, teljesen megáll, és az autó azon a ponton körbeperdül. ha visszaszenvedem az aszfaltra, akkor megszünik, de ahogy lelóg, megint ugyanaz.
Ezt azzal magyaráztam, hogy mivel lóg az autó azon sarka, ezért beleáll a földbe a csupaszon álló tengely, de túl erõs, és valószinütlen.

Alexease
Allat lett szerintem is!
Erdemes jol vegig bongeszni es tesztelni a beallitasokat (kormanyzas), sokat lehet javitani-rontani-valtoztatni rajta. Elvileg minden letezo beallitas megtalalhato, meg az is, hogy a "virtualis" kormany annyit forduljon eppen mint az enyem az asztalon😊)))))
Raho
A játék teljesen más, sokkal jobb!!!
A Multiba én is benne lennék.

VW Jetta II 1,8T

b-type
én küldtem egyet, két probléma fordult elõ, a levélben leírtam, hogy mi.
A Játék szenzációs, nem is tom mióta nyomom, nem töltöttem elég idõt a kormánybeállításokkal, csak a segítségeket néztem meg, hogy miben segítenek, és aztán lehúztam õket, egy élmény az eddigi autók, a kicsi, a quattro, és a buggy, van meg eddig tunningolva.
Multi-ba benne lennék, akár ma, de inkább holnap.

Lacus83
"víz nem fogja meg az autót" visszavonva, csak a pickupot és a buggyt nem, magas felfüggesztéssel, ami érthetõ is<#heureka>

k8bal
EZ EGY ISTEN-CSÁSZÁR GAMEEE!!

megyek is vissza jáccani a demóval! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

bfg900
Ha nem, hat nem 😉
Szombat delutan-este leszek, akkor nyomhatunk par kort.
Gregorius
Akkor megelõztek, köszi!

Gregorius
Ez egy jó kérdés. Jó volna, ha nem lenne ilyen 1nsane betegsége. Erre a válasz engem is nagyon érdekelne, úgyhogy ha van info, akkor plíz! 😊
Már csurog a nyálam, olyanokat írtok, lassan bemegyek egy boltba azt hiszem.

bfg900
Ki lett probalva tobbfele routerrel es amikor nem futott, szinte mindig az volt a gond, hogy a router rosszul volt konfiguralva.
Lacus83
Ha router mögül netezek, akkor tudok host-olni?
beállítottam a NAT-ot, VirtualServert, hogy engedje a portot, belsõip-t,
de nem látom magam az All Seeing Eye-n

malter
csinálhatnál pár megás ingame muvit milyen a hang stb😊
malter
de a javitásal ugyanaz nem?vagy nem teljesen egyezik meg a 2?
bfg900
Elnezest, veletlenul elirtam 😊)))
Termeszetesen 7990 Ft.
Zetorg
7990

bfg900
Het oraig esetleg raveheto vagyok par multi menetre 😊
k8bal
Oks! De léci ne sértõdj meg bocs hogy az elöbb köcsög voltam! 😞

Léci mond meg mennyibe kerül igaziból! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

bfg900
Vedd hozza, hogy az aktualis verzio sokkal jobb mar a demonal, minden szempontbol.
k8bal
...

k8bal
én most szedtem le az 1.1 -es demót! Mindjárt kipróbálom! 😉

bfg900
79900 Ft.
M@TriX
érdemes megvárni az újat, nagy léptékekkel kiforrotabb

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

k8bal
Mennyibe kerül?

bfg900
Figy: ez a game nincs warezba, ugyhogy meg kell venni. Ebben mi olyan vicces?
k8bal
ha
ha
ha!

Szarrá röhögtem magam............

Invictus.hu -n van demo. De még a régi...
bfg900
Eredeti szoftvereket arusito uzletek polcairol.
k8bal
Halee! Esetleg megtudjátok mondani hogy honnan szedhetem le ezt a nagyszerû gémet? <#conf> Mert amiket néztem képeket annyira megteccett ha ezt ki hagyom akkor bûn! <#wave>

Lacus83
SAVEGAME
a netes játékhoz, hogy minden pálya választható legyen

Raho
OK müködik, a DirectX-el volt a gond.
Köszönöm mindenkinek a segítségét!!!

VW Jetta II 1,8T

FONTOS!

Ha valakinek bármi miatt lefagyna a játék, akkor küldje már el nekünk egy e-mailben bezippelve az összes LOG és DMP kiterjesztésû file-t, amit a crc.exe mellett talál.

e-mail cím: [email protected]

Lacus83
Raho
Milyen videókártyád van, hányas driver?
Nekem nvidia 71.84-el elindul.(Gf6600gt)
Alaplapi driver fent van?
Patch nélkül elindul?
Egyébként nálam is lefagyott egyszer karrier módban a verseny végén.

A patch után nagyon arcade lett:
víz nem fogja meg az autót, homokra való kerékkel már aszfalton is lehet 200-al menni...
de sokkal gyorsabb lett, most akkor is játszható ha 7 ellenfél van beállítva

M@TriX
amúgy: a graf az még hadján, hogy állat, de a hangok!! a tolatás meg minden nagyon frankó, de azért találtam egy kis bugot 😊
mindössze annyi, hogyha ütközöl mondjuk és leszakad egy karosszéria elem. kilész a visszajátszásba, és a karosszéria elem az ott fog heverni (legalábbis nálam) az úttesten, meg persze a verdádon is.

pár képecske:

Ha masnal ilyen hibat nem csinal, akkor a gepeddel lehet valami.