6776
-
Valaki tudna adni egy lementést??? -
TADAAAA! Es amit csak most lattam:)
"CRC 2005 Car Tool v1.0
MAX extension pack (plug-ins, tutorial car files, scripts)
Porsche 996 tutorial car"
Ide tessek faradni: http://www.invictus.hu/crc/mod.htm# -
Ahh THX!! 4 palya, 3 jatekmod, patch... ami szem szajnak ingere;)))))) -
új frissítés tölthető le a crc-hez live-on keresztül! -
kitamas #3715 jo kis video :) -
XRV #3714 Jó reggelt!
Egy kis CRC tájbemutató,franciaországi pálya -
Kgero1 #3713 nincs meg valakinek azok az autók amik alienwoods oldalán voltak? -
XRV #3712 köszi -
XRV #3711 Megjött a kicsike 16 óra óta szorongatom a kezemben és csak most ülök le vele. Persze a Live-t is lefuttatom. Pont most jön Catch the flag :)
Addig is írással ütöm agyon az időt :D -
XRV #3710 de én :D -
nem -
lbzy #3708 XRV, nem ti nyomattátok online a CRC-t XRV's Game néven? Tegnap este is láttam, csak éppen nem volt időm játszani... -
THX. -
XRV #3706 demoban is frissit valamit a live? -
jah, nekem is így írja ki, de check-el a live, szóval nincs hatása... -
XRV #3704 Nem rosszak a videók!
Tetszenek :D
Hétfőn kapom meg a CRC-t :D siess postás -
Ez mi?! Azonkivul hogy ertem mit jelent, de eredeti verziom van es nincs modositva;)
-
-
:DDD -
A régi CRC Videóm (is) -
XRV #3699 Nyugic, de köszi a figyelmeztetést. ha megnézed az időpontokat, akkor észreveszed, nem percenként írtam :) Bár attól függetlenül igazad van.
-
kicsit kevesebb hsz kellene... -
XRV #3697 Nah ment a leveles módszer, (grrr, bankártyszámot még mindig nem szívesen adok ki, pedig már lassan mehetne :-) ) -
XRV #3696 Tényleg mennyi is a postaköltség? -
XRV #3695 oké az Invictus oldaláról megy.. :-) -
XRV #3693 Bankkártyás lenne. Egyszer már el kel kezdeni. Dombornyomott van ... -
ALIENwoods, és én is postán kaptuk, és neten rendeltük -
En is igy vettem,mukodik,nyugi.
-
Ha az Invictustol megrendeled levelben, az is tokeletes. Mar rendeltek, mukodott.
A webshop-bol csak bankkartyaval lehet, az nem biztos hogy van;) -
XRV #3689 Aloha
A CRC game com oldalán azt írják meg lehet venni 5000Ft ért ti már ptóbáltátok? Mert simán megvenném. Lehet-e? Buktatók?
Ha valaki tud bármi tanáccsal, tippel szolgálni, nyomja be.
-
nekem is van vagy 4 imlovinit-es pólóm, egyenesen az oxford street-i mekiből...valahogy elfelejtettem leadni amikor faképnél hagytam őket :)) -
akkor... én mint McDonald's-os dolgozó kijelentem, hogy nem használhatod ezt a mondatot ilyen formában, mert le van védve... 
F*CK Y*O McDonald's -
Neha nem art aludni sem...;))) -
Bakker, tényleg. Nemtom mivan velem, már a szememtől se látok, úgy látszik aludnom kéne
-
Hivatalos Forum -
Szerintem jó lenne ha a hivatalos oldalon indulna egy hivatalos fórum is, hogy a világ minden tájáról oda írjanak a CRC-vel kapcsolatban és akkor egy jó kis online közösség jöhetne össze ami tovább népszerűsíthetné a programot. Vagy esetleg a Race Sim Central Forumon csinálni neki egy részleget. -
király :) -
I'm lovin' it. -
juhééé, meg a roncsderbi! :) ismét jönnek az inmsane játékmódok! köszönöm invictus! :) -
juhejj, akkor végre lesznek tele szerverek aztán mehet a CTF, állat lesz :)