Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Kivel probalkoztok?!?! 😊
Alexease
Egesznap ezt nyomod?!!😊)
Azert eleg pozitiv, hogy egy masik szimesnek is ennyire tetszik😊 Azert josz meg holnap a Porsche Kupara?! 😄
arty
én szessönöm sem látszik az ASE-ben, pedig az 12321es port a gépemre van irányitva .... nem értem 😞 más gémekben lazán csináltam már szervert és mást nem kellett állitani ...

mit csinálok/csinálunk rosszul?

Forza.

b-type
óriási jó ez a játék!
Megkapható Chorus-ra az összkerék, szal rendben van a dolog. 😊)
-statisztikám

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

M@TriX
😊))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

b-type
Na most viszont nagyon berágtam: Finnish race class 3
Nagyon remélem, hogy kapok a Chorus-hoz összkereket, mert amit itt mûvelt az ai, azt nagy poén lenne fwd-nek elsütni.
Nekem fullos Quattro-m van, ezek meg mint vmi 12 éves NFSU rajongók felfutnak a sziklafalra...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bfg900
Tobbfele router mogul volt tesztelve a jatek es minden esetben, mikor nem mukodott, router konfiguralasi problema volt ugyremlik.
Lacus83
Meg lehet vhogy oldani, hogy router mögül is menjen<#confused>
Alig tudtam visszakötni. A file server is megált és ha öcsém itthon lett volna megölt<#boxer> volna ha nem tud éppen netezni.

A NAT-ot: VirtualServer-t, Trigger Port-ot; DMZ-t, beállítottam de nem látom magam az ASE-n. (biztos jól van beállítva mert az azureusba aktív vagyok)
Szerintem a játék hostolásán kéne állítani, de hogy?

M@TriX
sorry, hogy nem voltam teljes értékû gémer. 😊 csak az elsõben ott rükvercel lettem 2. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

b-type
La Baha 10-esnél kikattan a játék, többször próbáltam, pick-up-ra, és szöcskére is kicsapja magát, a hibaüzenet: !T_Container: underflow
fájlokat elküldtem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lacus83
privát ment

M@TriX
na ipt légyszi privibe

Lacus83
látom magam ASE-n 😊

bfg900
Akkor te leszel a nyero, asszem, mrt megint nem jo 😊
M@TriX
nem ha az aktuálisat mondod 😊

M@TriX
var 5 percet

Lacus83
router mögül vagyok de 5 perc és átkötöm közvetlenre, (dinamikus ip nem gond?)

M@TriX
na most próbáld, a firewall kiütöttem 😊

M@TriX
haj, hát akkor ennyit erõl kreatoltam megnéztem abeállítást itt minden ok.

bfg900
Az ASE azt mondja, hogy nincs aktiv CRC 2005 szerver. Innentol kezdve biztos, hogy nem jut ki hozza a szervered. Asszem.
M@TriX
ja bocsi most olvasom :9 portal sem?

M@TriX
mérnem a gémbõl nézed?

bfg900
Nem latlak se a jatekbol, se az ASE-bol. Valami netes konfiguralasi problema lehet. Alexease-el ment rendesen tegnapelott.
M@TriX
ok, ha portot kér, akkor a szokasost írd én nem adtam meg portot, pontosabban semmit, csak kreateltem egy gémet 😊

bfg900
Pill
M@TriX
na gyüssz?

M@TriX
az elõzõ a belsõ ipm volt

M@TriX
jah igaz, megvan az ip-m privi mennt

M@TriX
? mert?

bfg900
Te is ugy vagy fent a neten, mint en 😊 Ilyen IP-vel nem igazan lehet hostolni normal korulmenyek kozott.
M@TriX
az ip-m priviben

M@TriX
nekem kissé vékonyka ADSl van, de megpróbálhatom

bfg900
Jo lenne, ha valaki inditana szervert.
M@TriX
én is ráérek egy csöppet. nem nyomunk egy kört?

Alexease
A palyakban en is foleg a Magyar reszt erzem nagyon jol kitalaltnak, kidolgozottnak, versenyezhetonek. Hosszuak, valtozatosak, szelesek, lokdosodes nelkul is, rendes verseny felfogasban, kanyarteknikaval, helyezkedessel elozheto, versenyezheto.

A tobbi is tetszik, de sokszor mar inkabb "catch-up", mert rovidek az egyenesek, keskeny az ut, szuk a kanyar, durvak a szintkulonbsegek meg az aszfaltos reszeken is (Angol, Francia).

De igazabol a Magyaron mentem a legtobbet (Demo, bajnoksag eleje), igy lehet hogy csak azt szoktam meg nagyon...
Alexease
Az AI alapvetoen nekem tetszik, bar neha szivatos.
Pozitiv, hogy tenyleg korrekten vezet, megtanulja a palyat, jol megfogja az autot, hibazik, zarja az ivet vagy epp elenged, es elvileg az is, hogy probal szoros versenyt produkalni, vagyis megvar vagy epp felzarkozik ha tud.

Ami esetleg negativum, vagy inkabb bosszanto neha, az az utolso pozitivuma😊)) Mivel szabalyos a zuzas, lokdosodik rendesen o is, es mivel a bajnoksagban helyezesekre adja az uj dolgokat, minimalis hibaval is lehet bukni egy teljes versenyt.

De alapvetoen tenyleg tetszik az AI is.
b-type
én indítani nem tudok, de privátba nekem is jöhet ip. az F1 után..
😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bfg900
Ha vege a F1-nek, megyek en is, csak majd nyomjatok egy ip-t, meg portot.
Lacus83
F1 idõmérõ után ráérek multizni, elvileg a megasztár kezdetéig.<#integet2>

arty
ma is csak este játszhatok (napközben tanulás 😞 ) de akkor még1 bug, tegnaprol: a feliratok helyenként rálognak pl a kormánybeállito menüben a csuszkákra, ill, a jobbalsóban a "következõ verseny" is picit hosszu ...

ettõl függetlenül örülök hogy már játszhatun vele, mert ezek apróságok, és utáltam volna erre várni 😊)

multiban én is benne lennék... icq: 114166495 / msn arty77@hotmél.com (hotmail) - ASE mindig lát egy szessönt, azt nemtom kié ... de nem lehet csatlakozni 😉

Forza.

b-type
mit?
nem vagyok képben, vagy a sok hsz közt elveszett az infó..

M@TriX
nah, egy kis szösszenet a vezetési stílusomból 😊
én lennék a 21-es 😊

jól összetömcsiztem, de gonoltam inkább kisebb legyen.

NEM dierkt link, ott kell kattintgatni még, extra-n van.

Carlos
hmm...köszönöm, köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

b-type
ja, de ami még hozzá tartozik, az ai is hibázik rendesen, tehát nem minden ugrása jó, láttam már akkorát perecelni, hogy csak úgy vigyorogtam.
de azért vhogy többször megússza a mázlista..

b-type
A játék még mindig nagyon jó,
...nem is tom mikor játszottam ilyen jót offline.
De bezony-bezony, az ai licencét el kellene venni. 😊))
az mellett hogy útál engem, van ez így, üt-ver ahol ér <#idiota> , nem vonatkozik rá a törés, és ha akkorát ugratok mint õ, akkor hosszirányban-keresztirányban pörgök 4×.
Szal az ai elég gonosz dolog a játékban 😊))
A grafika nagyon jó, nekem nagyon bejön, amugy meg valahogy olyan érzésem van, mintha a sáros/laza szerkezetû utak lennének a fõ erõsségei a játéknak.
Legalábbis, én az aszfaltveersenyeket szeretem, és itt mégis a cross futamokra emléxem vissza nagyobb élményértékben.
Néhol még vannak érdekes/meglepetésszerû kormányerõk, de nagy az élvezhetõsége a játéknak.
Multiba kellene mostmár megpróbálgatni...

Alexease
Mostmar tenyleg jo lett a ksznimozgas-FFB kapcsolat, szinte soha nem pordulok meg "csak ugy". Ha igen, akkor azt meg erzem miert😊 A gumik, kerekek is jok lettek, teljesen jol erezni, hogy mikor gordul es mikor tolja maga elott az utat a gumi😊 Jol pattog, rangat😊)
Alexease
Amugy az csak ABCDE visszafele😉
M@TriX
nemnem az szerintem javítva lett, az más hiba

M@TriX
ezt ma írtam 😊

M@TriX
ha jól emléxem akkor azért nincs pipa, mert nincsen 100%-ra teljesítve az a pálya, pl nem csak elsõnek kell lenni, hanem ha adott idõ alatt teljesíted plusz motort kapsz vagy ilyesmi.