6776
-
Le kell tolteni mind a harom Tool csomagot!!!!
- CRC 2005 Car Tool v1.0 - (Ez csak az editor!)
- MAX extension pack (plug-ins, tutorial car files, scripts) - (Ez a Custom_Car - amire hibauzenetet kaptal - es ebben van az osszes plugin)
- Porsche 996 tutorial car - (Ez meg egy komplett kesz auto)
-
sry, link javítva: KÉP -
Töltsd le a Porsche-t is hozzá és másold a vehicles könyvtárba úgy, mint a képen:
KÉP -
Játszogattam kicsit CarTools-al amikor kijött és tetszik, de még mindig nincs SCX plugin a 3DStudio 7-hez, ezért nemtok autókat pakolgatni a játékba. Ha valaki tud megoldást erre a problémára az szóljon legyen szíves. Köszönöm -
CarTools-t feltelepítettem, utána elíndítottam a programot és ezt a hibát irta ki:
-
A CarTools-t meg senki nem probalta ki?! Vagy semmi extra velemeny?!
Bar az install, a szerkezet, a rendszer, a mukodes itt-ott bukdacsol, de szerintem hatalmas talalmany - szokas szerint! - ez az editor!! Bar autokeszitesben nem vagyok jartas, de hogy ennyire "aladolgozni" a MOD keszitoknek, az szerintem fantasztikus:)) Aki minimalisan is ert a 3D-hez, vagy csak konvertal autot barhonnan, az az editorban tenyleg csak egyszeruen, szep nagy gombokat nyomogatva, potmetereket huzogatva keszitheti el az autojat, teljes parameterezessel egyutt. Szerintem kegyetlen jo otlet! Bar egy jo auto elkeszitese, beallitas meg igy is idoigenyes, de tuti hogy sokkal egyszerubb es latvanyosabb mintha tucatnyi szoveges, program, java file-t kellene irogatni, konyvtarokat letrehoizni, konvertalni stb.
Persze leteszteltem, es a hozzaadott Porsche-t "ossze is raktam";)
-
pl.: miknek? -
Marco #3752 Alexease, tudom, hogy nem ma kezdted, de nem hagytad véletlenül bekapcsolva a kormányzási segítséget? -
lesz vmikor offlájnos letölthető + cuccok? mer én is tok olyan embert, aki örülne ennek-annak, csak net híján nehezen tuják lehámozni lájvon:) -
Ha már a problémáknál tartunk.
A netkódnak van egy elég nagy hibája. Már többször is írtam, hogy vki nem látott vkit a szerveren. Ma ez sorozatban több emberrel is előfordult és marha idegesítő dolog. Fél órát szórakoztunk és semmi eredményre nem vezetett. Kezdődött azzal, hogy Arty szokás szerint senkit nem látott rajtam kívül a szerveren, de őt mindenki látta, emiatt Arty inkább kilépett. Aztán később bejöttek 4-en és idáig szép és jó volt, de amikor még1 ember csatlakozott a probléma megismétlődött vele is. Ő csak engem látott de mindenki más látta őt. Ezután jött még1 játékos és akkor már ketten voltak akiknél csak én jelentem meg a versenyzők listájában. Multiban volt mégegy olyan hiba ami kissé megnehezítette a játékot, méghozzá az, hogy startnál egy kupacba rakta a kocsikat a program az Eight nevű pálya mindkét verziójánál és így kapásból javítással kezdődött a verseny. Az egyik angol pályánál pedig a kerekek voltak sérültek startnál, vagy hiányoztak már nem emlékszem. A legtöbb dologról van visszajátszás, ha kell megkeresem és elküldöm őket a készítőknek. -
A filmen a teljes egyenesben faltol-falig rangattam a kormanyt, lehet latni mennyit valtozik a kormanyzas szoge. -
[**HELP**]
Van egy kis problemam:)
Olyan mint ha a progi eleg durva sebessegfuggo kormanyszog allitast hasznalna, amit nem tudok kapcsolni, allitani sehol.
Pontosabban. Allo helyzetben, mondjuk 2x korbe forgatja a kormanyt, es egyhelyben megfordul az auto, de magasabb sebessegnel szinte alig mozdul a kormany es a kormany szog is sokkal kevesebb. Raadasul nem is linealis - nem mintha az jobb lenne:D - vagyis fekezesnel, driftnel kepes hirtelen ketszeresere novelni a kormanyszoget, amitol erdekes automozgasok jonnek elo:))
Valszeg bena vagyok vagy faradt, de nem talaltam megoldast.
Itt egy kis movie: CRC Kormanyszog (AVI, DivX6, 3,4Mbyte) -
Ha a jatekra gondolsz, akkor sehonnan. (Magyar jatek, SF3, korlatozott nemzetkozi megjelenes, stb.).
Vagyis, szedd le a demot, ha tetszik vedd meg (4990 Ft). -
Honnan lehet letölteni??? -
XRV #3745 Köszi -
All Seeing Eye
felismeri a telepített gamet, meg kell adni a játékosnevet:
Tools/options/games/ crc... playername
F5 - refresh jelzi ha van online game
(router mögül ált nem lehet hostolni, én nem tudok) -
XRV #3743 tényleg ott vannak!
Nagyon jó RTF is van tadadam :-)
Ma du./Most nyomtuk/juk
Igaz még csak a demot, Mert nekik csak az van meg. -
persze, egész délelőtt off-ban :))))
Tényleg CRC csapat!!!:
Nagy jó lenne, ha a futamonként látnám, hogy milyen nehézségi szinten teljesítettem.
most megint nekiindultam, és én 'haladó'n nyomtam ki, a T8 fullozásához pedig 'profi'-n kellene, jó lenne tudni melyik versenyeket nem kell már lefutnom. :)
szivesebben multiznék, de amig nincs kifullozva a T8-m, addig off-ban kell gyaknom. -
volt game? -
Új pályák új hangok 

az Eight-Route#2 nagyon teccik:)
mutira jövök -
jó ideje nem, de most újra beízzitottam a live-ot, és már rakja amit kell..
megmultizhatnánk vmikor...holnap?
és a jóarcoktól jöhetnek az autók is :)
nagyon kiváncsi vagyok, holnap/ma megtesztelem a változásokat amiről lemaradtam eddig..
-
XRV #3738 Kár hogy nem úgy van megoldva, hogy fájlokat amit én is betettem (nem értek hozzá leszögezem) pl valami skint, modot, akkor azt pl lobbyban elküldi a résztvevőknek, persze nem a forrást, hanem az is ott lenne a class fájl is (gamemodes részt olvasván, szedtem elő ezt)
Igaz szélessáv...ám akor is :) -
Az új játékmódok kifejezetten multira vannak, single-ben nem elérhetőek (vagy csak én nem láttam). Egyébként ha valaki tudna nekem adni egy SCX plugint 3DStudio 7-hez attól nagyon boldog lennék. -
XRV #3736 Frissítés! yehaa
Hanem ezeket a játékmodokat hogyan lehet elérni? Pl Return the flag? -
XRV #3735 Köszi!
Itt nem a menet volt a lényeg, remélem látszot :-) Bénázásom kevésbé :)) -
jaa, hogy ők láttak engem .... még furcsább :)) -
Tudom, hogy ez történik ha netesre belső IP-n csatlakoznak, de Arty nem belső IP-n csatlakozott hanem ASE-n keresztül, mivel nem ő az akivel megosztom a netemet, nincs köztünk LAN. -
Ha netes jateknal valaki belso IP-re csatlakozik, akkor ez fog elofordulni. Ha ez van, akkor megoldas pl az ASE-bol torteno csatlakozas. -
Annyit tennék hozzá, hogy Ők láttak téged, csak Te nem láttad Őket. -
Nekem is tetszett a játék.
Szerintem növelné az online játékosok számát ha lenne ingyen letölthető dedikált szerver program CRC-hez is. -
Már múltkor is volt ilyen eset, de akkor haverom nem látott senkit rajtam kívül. Ő akkor LAN-on csatlakozott és itt elintéztük annyival a dolgot, hogy biztos csak azért nem látta a többieket mert LAN-ról jött be és ha ASE-n keresztül jött volna akkor jó lett volna.(ezt én már akkor is furcsálltam, de elképzelhető volt) -
na, összejött a multi nzzn-el, s amig ketten voltunk nem is volt semmi gond :) élvezetes volt (nekem legalábbis), ujra meg ujra indultunk az "utolso versenyek, te tényleg" .... :D
aztán beléptek még ketten, akiket Én nem láttam, de a szerver (nzzn) igen!! kiléptem a játékbol, ASE irta, h bent van az a kettő, de ha én beléptem, nem láttak engem és én sem láttam őket ... :O versenyt is mentünk, replay megvan nálam is és a szervernél is, ha kell invictusnak, elküldhetjük ...
a játéknál az INFO gomb is iirta, hogy hárman vannak a szerveren, de én belépve csak nzzn t láttam :O
kiprobáltam, hogy a routeremen beengedem a 12321es portot, de a helyzet akkor sem változott :(
elég itt a hibajelzésem vagy valami support forumba is menjek .....? :) -
Nem használok ICQ-t és MSN-t se, menjünk Gregorius versenyszervező oldalára. -
1.2.3 fentvan, de nem kapcsolodik hozzad ... vár..vár ... és semmi sem történik... kapcsolodás .....
keress icqn msn en :) adataimnál ... -
fel van telepítve neked a legújabb frissítés? -
hmm, utánajárok a problémának -
sajnos nem lehet belépni a szerveredre ... csatlakozás ... és nem csatlakozik :( -
erről én is szivesen olvasnék :) pláne h csak 4990.-, sztem akit picit is érdekelt, mostanra csak összeszedte rá a pénzt ... sajnos online még mindig nem látn itömeget, bhmotosportson is irják/irták régebben jópáran, h sok országban nem forgalmazzák :( pl skandinávoknál sem, pedig ők veszik az origit mint a cukrot :) -
Már elérhető!
Minden patch után érzem, hogy nagyon megérte megvenni a játékot. Remélem, hogy nem csak nekünk tetszik ennyire. Az szép, hogy mindenhol jó értékeléseket kap, de ez meglátszik az eladásokon? -
morgo #3720 mar nem letoltheto:(