6776
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • 12346
    ne költsd aljasodásra meg ilyenek:)) én is úgy voltam vele, hogy majd összegyűjtögetek, vágom hogy megy..:) aztán elmentem vörkingelni és ez lett az első, 2 pizzás csigán kívül, amit vettem.
  • [HUN]FaTaL
    lehet hogy megfogadom de mire összegyűjtöm a pénzt már lehet hogy olcsóbb lesz:D
  • 12346
    vedd meg te is. 5 ropi. simán megéri, mégha nem is hasonlítod ahhoz, hogy a jóval nagyobb cégek jóval szarabb játékai meg dupla ennyibe kerülnek:)
    zsír lett. granulátum. remélem nem egy ótós gém lesz még:)
  • Gregorius
    Nem, warezban nem jött ki, úgy tudom, ilyen fehéres-feketés tokban jött ki.
    A boltokban is 1:04 van.

(amúgy 4990.- ,de majd kijavítanak, ha nem.)
  • [HUN]FaTaL
    ki jött game warezban? ha nem akkor mennyi most a boltokban?
  • Alexease
    Elvileg letezo modellekrol vannak:) Hogy melyik-melyik vitatargya lehet:)
    Az autonevek a vehicleX_VT.class file-ban vannak, csak hat le vannak csomagolva:)))
  • arty
    vajon az összes kocsi létezőőrl lett mintázva? nem lehet átirni a kocsineveket az eredetire, ha igen? :)
  • Raho
    A Revo GT-nek király hangot csináltál. Grat
  • Alexease
    Itt sincs nagy forgalom:)
    Tettem fel meg egy-ket dolgot: Porsche 996 (Invictus CustomCar), a Porsche-hoz csinaltam motorhangot, es uj GearBox/TransWine hangokat. Link alant.
  • Alexease
    Hogy legyen is az oldalon valami, feltettem a Revo GT-hez egy uj motorhangot.
    CRC Paddock
  • Gregorius
    Bocs, tegnap már lezuhantam a székről, ahogy megírtam azt az utolsó hozzászólást!
  • Alexease
    Ezzel a sebesseg fuggo kormany szoggel nem tudok mit kezdeni:(( Mar majdnem mindent szet allitgattam, toltogettem, meg mindig nem jo:( Majd holnap folytatom:)
  • 12346
    igazából nem tom:D csak ma lett crc-m, de néha belestem és úgy szűrögettem le, mintha lájvon jópár cumó lehámozható lenne. pl pályák, miegymás vagy nem tom. tévedek?
  • Raho
    Nem jösz multizni???
  • Raho
    Okés, köszi a gémezést fasza volt.:)
  • Gregorius
    Most már nálam is, köszi!
  • Lacus83
    lefagyott nem tudtam semmit csinálni, nem reagált az ESC-re, egyébként jó game volt:)
    mára ennyi, kell öcsémnek a nem ugyhogy router-t vissza kell kötnöm
  • Raho
    Látlak, megyek is.:)
  • Lacus83
    megy, ASE-n látom magam:)
  • Raho
    Mehet.
  • Lacus83
    4en írtunk 20 percen belül, gyorsan megkérdem: multi?
  • Lacus83
    Ez tényleg gyors lehetett:D
    még nem mélyedtem bele, van egykét kérdésem:
    -a kerékpozíciót és méretet lehet állítani(4m széles dömperre gondoltam:))
    -a kaszni méret korlátozva van?
  • arty
    0 szervert látok :( mondjuk a sok kudarc után picit félek, h ugy se menne ... :(

alexease: sztem ez az egymástnemlátás inkább bug, mint konfig gond :(

• Raho
    Nálam müködik a LIVE!
  • Gregorius
    Gyerekek, egy kérdés? Mindenkinek meghalt a Live! globálisan?
  • Alexease
    Egy gyors es gyenge probalkozas a Badge konverziora:))
  • Raho
  • Alexease
    Nekem van. Mar el is inditottam a szervert: Nextel Cup, Bristol Night, 250 kor.
    Sry!
  • Raho
    Van valakinek kedve multizni???
  • Alexease
    Akinek szerver, host, multi problemaja van, az probalta ezt?

Running the game in server mode (hosting a game)
    - You need to enable some ports on your router / anti virus / firewall software, so that other players' packages could be seen on your computer too. CRC is using port 12321 by default. If you are using All Seeing Eye (ASE) you should enable another port too, the one you are using in the game + 123 (initially 12321+123 = 12444) as well.
  • Gregorius
    Dehogynem, csak nem szabad használni!
  • Alexease
    Es hogy akkor mar elegyen fent valami:)
    Csinaltam 5db gumi szponzor matricat, lehet tolteni:)))
    Linkecske
  • ALIENwoods
    converter születik :)
  • NzzN
    Erre gondoltam én is. Igazán letölthetnék a próba verziót csak az én kedvemért és írhatnának hozzá plugint . Ha lesz 4-es Maxom akkor az LFS-es autókat megpróbálnám átrakni CRC-be (persze erről előbb érdeklődök majd az LFS készítőknél.
  • Alexease
    CRC PADDOCK

Komoly munkabefektetessel "eloallitott" CRC Weboldal:)
    Meg teljesen ures, csak nehany menu van meg es a program a futashoz. Nem lesz komoly fan oldal - nincs idom ra -, inkabb csak egy faq-mod-letoltes-info site, a hivatalos es a komolyabb, normalisabb, gondnelkul hasznalhato kiegesziteseknek. Termeszetesen, ha valaki majd osszedob egy jol hasznalhato, reszletes auto, palya, mod keszitesi leirast az is fent lesz.

Jo munkat! :)))
  • Alexease
    Ugy tudom hogy 4-es MAX-el dolgoznak, vagyis azzal kell probalkozni. Tudom, hogy fejlodni kellene a korral, de az eleg sok penzbe kerul (naluk nem ugy megy, hogy: "Itt az uj MAX, gyorsan letoltom!"):D
  • NzzN
    Alexease, tudsz megoldást a problémámra, tehát, hogy 3DStudio 7 alatt hogy tudnám használni az SCX plugint?
  • Raho
    Köszönöm a degítséget Alexease, NzzN.
  • Alexease
    Annyi gond azert lesz, hogy van egy-ket problemaja a programnak, vagyis lehet hogy oldalak fognak megteni vele, hogy "miert nem megy ez, miert nem jo az, hogyan mukodik amaz stb.":) De teljesen egyszeru szamitogepes "feladvanyok" lesznek, vagyis elobb GONDOLKOZZUNK - 1-2 perc - es ne sullyedjunk egy jatekgep vagy konzol hasznalati szintjere!!!
    Most leirhatnam mik lesznek a problemak, de tovabb tart mint rajonni;)