6776
  • Alexease
    A sebessegfuggo kormanyszogre meg mindig erdekelne valami megoldas:))
    Bar meg nem toroltem le mindn beallitast, nem teszteltem vegig, de ha meg sem nalam lenne a gond, jo lenne valami megoldas:)))
  • Alexease
    Szerintem irtozatosan nagy otlet! Olyan Invictusos:)
    Bar autokat meg nem MOD-oltam sehova, de ha jol tudom, eddig meg senki keszitett ilyen szintu programot a jatekahoz. Valszeg ez is merfoldko.
  • basta002
    látom nézegettétek a car tool-t... úgy átlagban lennék kíváncsi a véleményetekre...
  • Gregorius
    Hibát ne is supportáljanak nekem.
  • Alexease
    Nem tamogatott de mukodik:) Vagyis barmilyen hiba van, azt nem "supportoljak" ;)))
  • Gregorius
    Mert nem az. Nem csak én mondom. A Creative is elismeri, mivel nincs a támogatott operációsrendszerek listájában, ha megnézed. Minden Live! kártya mellé oda van írva, hogy Supported OS: Windows 95, 98, Me, 2000, NT és nuku XP.
    Kiadtak egy driver-patch-et XP-hez, ami vagy működik, vagy nem. Nekem Live! 5.1 Platinum van, és a driver nem hajtja meg a front panel-t túl azon, hogy a központi vezérlőprogram sem mászik fel emiatt. A kártya egészen addig szuperált rendesen, amíg Me volt alatta.
  • arty
    nemértem miért mondjátok, hogy a live! nem támogatott xp alatt, 1 évvel ezelőttig live! volt a gépemben és hibátlanul ment ...
  • Alexease
  • XRV
    Noh most már hogy megkapta, bejelenthetem: Egyik barátommal, egy barátunknak adtunk közösen egy CRC-t! :D
    Percekig nem akarta elhini, hogy tényleg az övé lesz, miután erőst mondogattuk neki, hogy ha akarja, rá is írhatja a nevét, hatalmas örömmámorban úszott.
    Mivel ez csak az ucso pillanatban pattant ki a fejemből(csüt.) ezért, az enyémet adtam oda neki. Csütörtökön rendeltem mégegyet, ezt mára vagy holnapra várom :-))
  • Alexease
    Biztam benne hogy megcsinaljak vagy lesz ra allitas, mert igy nekem eleg gazos;( Ha megcsuszik az auto vagy belassulok hirtelen megszorozza kettovel-harommal a kormanyszoget es mar meg is pordulok egyhelyben;) Foleg terepen problemas ha ellen kell kormanyozni.

Vagy valami segitseg lehet "beragadva" vagy a kormanyt bill.-nek nezi:) Mondjuk neha az FFB-t is elfelejti (az "alacsony frekvenciasat", magyarul a felfuggesztes FFB-t :D).

A Linealitas jol mukodik, azzal nincs gond. Azt altalaban 1-el hasznalom (full. lin.) es inkabb a kormanyszoget allitom a palyahoz. De neha azert ratolok 10-30%-ot, attol fugg milyen a palya.

Meg varom Invictus-t, talan tudnak valamit:)
  • Alexease
    Ezekre a hangero problemakra, beallitasokra kellene egy SOUND.INI amiben soronkent fel lenne sorolva az osszes fontosabb hang (motor throttle-coast, ut hangok, kulso zajok, ellenfel hangok, stb.) es mellette lehetne allitani a hangerot 0-100%-ig.
  • XRV
    Szia Alex!
    Körmányszög gammát balra tolva elvileg jónak kellene lennie. Teljes Linearitás.
    Hanem a sebességfüggő kormányzást mikéntjét tényleg nem tudom hogyan kezelni. Az Insnae-ben volt ilyen "sebesség függő korm" és "sebességfügő korm max." Ez kellene itt is állíthatóvá tenni.
    Invictus tán segít ebben. :-)
  • Raho
    Ezt én is tapasztaltam, de nem találtam megoldást.
  • XRV
    Sziasztok!
    Egy kis probléma lenne a hanggal, még pedig az, hogy hiába veszem le a effekt hangerőt, a gumicsikorgás nagyon hangosan jön át, lehetne halkabb is.
  • M@TriX
    látod azt a szmájlit? :)
  • zolo
    Valószínüleg azért mert ez a hivatalos honlap
    http://www.crc-game.com/
  • M@TriX
    kisse nehezen igazodok el a játék hivatalos honlapján... :)

www.crcgame.com
  • Gregorius
    Hát, elvileg az Audigy a Live! utóda, és az már full XP kompatibilis, én is olyanra gondoltam, hogy beújítok, emiatt az inkompatibilitás dolog miatt, de kezd megrendülni a bizalmam a Creative-ban, nem tudom mit is vegyek.
    Tapasztalatom még nincs vele, de mondjuk én azt javasolnám, mert már egész baráti árban van, és biztosan többet tud, mint egy Live! kártya. De olyat nem ígérek, hogy minden gondod megoldódik. Például nem lesz tőle jobb idő.
  • Alexease
    En egyet megprobaltam betenni - Badge -, abszolut nulla vagyok ebbol a szempontbol, es elvileg csak bemasolos volt a dolog, es mukodott. Bar szet volt esve egy kicsit;)
    Vagyis a lenyeg, hogy talan az SLR-bol el lehetne bepakolgatni az autokat, szep sorba, egymas utan:) Aztan talan az SL-bol is;)
  • NzzN
    Ha szereznék egy Audigy-t akkor a problémáim teljesen megszűnnének?
  • ALIENwoods
    pontosan ugyanúgy :)
  • ALIENwoods
    csak kis kérdés:

ha megkapnám, (végre) a CRC-m, akkor milyen kocsikra lenne igény?
    mámrint milyen kocsikat tegyünk bele?
    - SLM Team
  • Evogordon
    hy all
    Ebben a játékba a kocsikat hogyan lehet tuningolni? Úgy mint a street legálba?
  • Gregorius
    Valóban, görögök voltak a falóban. Legközelebb figyelmesebben olvasok. Bocsi. Pedig mennyit írtam...
    Na mindegy, a szándék megvolt bennem
  • Gregorius
    Sorozattól függ, sok SBLive! van, de tény, hogy a legújabbak sincsenek támogatva XP alatt, e miatt tényleg elég rosszul jönnek vissza a hangok. Tulajdonképpen kétállásos a 3D-s hangerőszabályozója CRC alatt. A legtávolabbi dolgok is leghangosabb hangerőn jönnek át.
  • NzzN
    Egyébként az előző 1.22-es (build 905) verzióban jónak tűntek a hangok.
  • NzzN
    SBlive-nak nincs procija??? Hát ahhoz képest kX-ben elég szép dolgokat lehet a nemlétező procival csinálni.
  • NzzN
    új=út
  • Alexease
    Sajnos az SB Live mar nem igazan van tamogatva sehol;( A legnagyobb gondja, hogy regi es nem tud osszedolgozni az uj DirectX-ekkel, foleg a hardware-es gyorsitassal, keveressel. Es mivel meg sajat komolyabb procija sincs, igy a CPU-t hasznalja, ami raadasul meg lassit is;) Hasonlo a helyzet a legtobb alaplapi "hangkartyaval".
    Minenkeppp erdemes beruhazni - meg ha egy teljesen alap - hangkartyara. Sajnos a valasztek nem nagy, a teljes kompatibilitas miatt egyedul a SoundBlaster ami beszerezheto;)) De a SB-nek meg hiresen "problemas" a driver tamogatottsaga;)
  • NzzN
    Jók a hangok Alexease, de nálam úgy tűnik mintha az új hangokat(tehát amik maps/soundsban vannak) nem vetné alá az engine hangerőszabályzásnak a körülményeknek megfelelően. Ha lesz kedvem kipróbálom a winxp saját driverével is az SBLive-ot de nem szívesen válnék meg a kX-től csak emiatt.
  • Alexease
    Es akkor egy ilyen jo hosszu bevezeto utan, fel is toltottem 1-2 uj csuszas hangot, foleg aszfaltra, eleg jol hallani a kulonbsegeket a sodrodas es a kulonfele csuszasok kozott:)) CRC Paddock
  • Alexease
    A hangok azert is lehetnek furcsak - es talan nehany gepen hianyosak es hibasak is - mert eleg durva es reszletes hangkezeles lett beepitve:)
    Az uthangokat kerekenkent szamolja, minden uttipusra kulon-kulon a gordules, a sodrodas, a megcsuszas es a teljes csuszas hangokat. Raadasul ezeket keveri es az ut minosegetol, sebessegtol fuggoen modulalja is. Es hogy teljes legyen a "kaosz", ezt mind kepes 3D-ben is eloadni;)

Vagyis, szerintem jelenleg a legprofibb hang engine lenne, csak nagyon nehez megtalalni a jo hangmintakat, nagyon nehez beallitani a programban, hogy a sok keverestol jol jojjenek elo a hangok (nem mindegy mit es hogy modulal es mit mibe kever bele:D)

Akit jobban erdekel, vagy probalkozni szeretne. Az ut hangokat a program a ..MAPS/SOUNDS konyvtarban tarolja, ott kell megpiszkalni oket;) A hangok funkciojuk szerint:

FLD.WAV = fold, kavics, murva sodrodas
    KAVICS.WAV = fold, kavics, murva gordules (folyamatos) hang
    ROADNOISE.WAV = fu, homok sodrodas, csuszas
    WHEEL_ASPHALT.WAV = aszfalt, beton, kozut gordules
    SNOWALAP.WAV = ho gordules
    SNOWSLIDE.WAV = ho, jeg csuszas
    JEGALAP.WAV = jeg gordules
    SLIP_A.WAV = aszfalt, beton, kozut (havas is!) sodrodas
    SLIP_C.WAV = aszfalt, beton, kozut megcsuszas
    SLIP_D.WAV = aszfalt, beton, kozut teljes csuszas, kerekporges
  • M@TriX
    Hűűűű, na 1 hétig nem voltam és hűűű, most jött ki a cucc, a Porsche ütős, na majd megnézem a progit. úgy látom a 3dmax mászik vissza a gépemre :)
  • Alexease
    Nem biztos hogy hibas, inkabb csak furcsa lehet a megszokotthoz;) Tobbfele "csuszast" szamol, tobbfele hanggal. Elore es oldalra csuszast es sodrodasokat. Ami a videon van az inkabb csak sodrodas.
    De majd vegig tesztelem es teszek fel "atdolgozott" hangokat:)))))))
  • Toya
    Az a drift amiről te beszélsz, a draft az amikor valaki szélárnyékban autózik a másik mögött.
  • NzzN
    Eddig=1.23 előtt
  • NzzN
    A patch óta mintha megváltoztak volna a csúszás hangjai is nálam. Eddig jó volt, de most nem tűnik teljesen hibátlannak. Itt egy kis 5 MB-os videó amin látszik, hogy mikor milyen hangot ad. Ha ez normális akkor szóljatok. Köszi.
  • Gregorius
    Lehet, elég nehéz az árkádos rásegítés miatt, ha jól emlékszem abban egyeztünk meg a múltkor, hogy eléggé alulkormányzottak az autók, és emiatt nehézkes, de meg lehet oldani bizonyos beállítások mellett. Sőt azt hiszem, ha visszaolvasol találsz egy linket is, amin van egy bemutató videó, hogy hogy lehet csinálni. Mármint nem a beállításokról, csak egy amolyan bizonyíték, nem ígéret videó. :) ;)
  • NzzN
    De ha igen, akkor csak elcsesztem az előző kanyart bár ezt kétlem.
  • NzzN
    Lenne egy kérdésem a programmal kapcsolatban. Lehet benne draftolni (nem jut eszembe magyarul, bocsi) ? Tegnap amikor az egyik német pályán mentem Raho-val mögötte voltam eléggé közel és nem úgy tűnt, hogy ez szimulálva lenne.