6776
  • Alexease
    Nem ismered az Insane-t?!?!? Ez nagy hiba! Meghatarozo utos jatek fizikaban, kornyezeti fizikaban, jatekmenetben stb. Invictusos es 5 eves:)

A 9999 is sok:) En talan meg 7 vagy 8000-ert vettem amikor megjelent. Azota is fent van a gepen:)
  • k8bal
    én nem ismerem az insane-t de 15990 nem túl sok egy picit??!!!
  • arty
    Tegnap lattam teszkoban insane-t 15990ről leárazva 9999-re. Nem a melegség öntötte el a szivemet és egyből tudtam, hogy nem amerikai boltba tévedtem be ;)

Őszintén szólva nekem a multi-bug (egymás nem látása) elvette kicsit a kedvem a netes játéktól ...
  • Gregorius
  • Alexease
    Az en szivemet is melegseg ontene el, ha beterhetnek egy Amcsi boltba Magyar jatekot latni
  • Gregorius
    Hajrá skacok, építsük azt az onlálynkomjunitit! Hamarosan itt az USA rilísz is, biztos nagyot lendít a dolgon. Most jöttem haza onnan, betévedtem egy hipermarketbe, és láttam a polcon magyar játékot. Hát olyan melegség öntötte el a szívem.

Valaki egy netes játékot?
  • ALIENwoods
    CRC-hez is készítenék add-onokat, meg is rendeltem, csak elkavarodott, vagy fenn alakd, valahol. De ha megjön akkor majd összedobog valamit hozzá.
    FTP-t vágom, csak most a desing-t raktam helyre+ a képgalériát üzemelembe
  • Alexease
    En koszi.
    Ha nem csinal senki semmit a jatekhoz, akkor a Paddock-nak sincs ertelme:))) Remelem nem lesz gond, ha oda is felteszem, a majd toletek megjeleno cuccokat? Ha esetleg valamelyiket torolnek, legalabb az egyik meg fent lesz:)) (Az UW engedi az FXP-t, legalabb is lehet PHP-n keresztul, FTP szinten tolni ra cuccot:D)
  • ALIENwoods
    köcce a közreműködést
  • Alexease

Feltettem az oldalra a linketeket, gondolom nem gond?!:) CRC Paddock
    Remelem lesznek CRC-s cuccok is boven:) De inkabb kevesebb, legyen de jobb, korrektebb, normalis menetteljesitmeny beallitasokkal. Vagyis, a mennyiseg elott a minoseg;) THX!
  • M@TriX
    szerintem a "fiblack3d" skin jobb lenne, felülre oda mehetne a logóbanner, sztem.
  • ALIENwoods
    SLM
  • ALIENwoods
    szerintem szimulációs tapasztalatokra gondolhatnak, s nem minden 'mű' volt szimuláció...
  • Ch_Slater
    hmm. jól hangzik.
    bár valószínű nem az számít nagy tapasztalatnak autós játékok terén, hogy az indy500 óta szinte minden jelentősebb "művel" nyomultam
  • ALIENwoods
    minimum 18 év, lehet táv munka is, 'külsős-teszter'
  • Ch_Slater
    és mért kell 2 évvel idősebbnek lenni hozzá? csak érdekel.. :)
    más: a bétateszter gondolom nem távmunka
  • NzzN
    Amikor legelső alkalommal raktam fel a CRC 2005 demot már akkor is így állítottam be és be is írtam ide, hogy ez megold néhány hangproblémát, de nálam akkor se jó a hang teljesen.
  • ALIENwoods
    Ú, ha most legalább 2 évvel idősebb lennék, simán elmennék beta-teszternek
  • Alexease
    THX!
  • kitamas
    Az amcsi verzio ugyan az lesz mint ami most nektek megvan a LIVE!-os frissites utan.
    Szept kozepen jelenik meg a jatek angliaban es az USA-ban is.
    A felveteseidre pedig mailben valaszol majd az egyik kollegank.
  • Alexease
    Jol hangzik:) Akkor ezek szerint van munka, a CRC bovul, frissul es/vagy keszul valami uj csoda:)

Tudom hogy ilyen nem nagyon szokott publikus lenni elore, de az Amcsi CRC megjeleneskor/hoz - ami nincs olyan messze:P - lesz-e valami ujdonsag, kiegeszites, patch stb. meg a CRC-hez?

Esetleg palyaeditot es/vagy palya-mod?!:P A palyakeszites sajat editorral - 3D, utvonal, objektek felhelyezese, AI stb. - vagy tisztan MAX-es exporttal es valami sajat "veglegesito" GUI-val?:)

Van-e remeny a felveteseimre (sebesseg fuggo kormanyzas OFF, hang efekt CFG file, verseny automata export LOG file)?:)

THX!
  • kitamas
    Az Invictus szakmai tapasztalattal rendelkező, teljes munkaidős munkatársakat keres!!!

Álláslehetőségek az Invictusnál
  • sagem
    akinek gebasza one a hangal annak javaslom a 2d beallitast es egy restartot .. de amugy a 3d az el van hibazva egy kicsit.....de sebaj,
    viszon 3d ben gyorsabb es sokkal jobban szol minden.... foleg az uj motorhangok űberre sikeredtek

Big UP hotelsinus.com
  • Gregorius
    Ja, ez van. Nem is az a legnagyobb baj, hogy nem hajtja meg, hanem hogy az SF összeakad vele. Most egy sima Live! driver van fent, a sima Live! dolgok az SF összeakadáson kívül üzemelnek rendben. De a legegyszerűbb az lesz, ha lecserélem egy Audigy-re, ha lesz zsém. :)
  • k8bal
    nekem is az van! igaz a demo2005 -öt tolom (még) de abba nincs gond vele! a 4.0-át is tökéletesen hozza a játék qrva jó élmény így! :)
  • arty
    OFF

wow, jól felszerelt kártya. mivel gondolom az extra appok igénylik a hozzá való drivert, te meg vayg lőve :) esetleg, amit linkeltem drivert, kiprobáltad? és a hozzá való 2004es frissítést? azzal nem mennek a platinum applikációi? csak a kreativ appokkal tudod használni a funkciokat? free cucc nincs?

amugy ez az általános, mezei, egyszerü live! tulajokat nem érinti, nekik van XP-re hivatalos driver, be is linkeltem a HIVATALOS CREATIVE szájtot, ahol ott van az XP jelölés is, használtam is, működött is mindennel, tökéletesen. volt csak digit kimenetes és 5.1 lájvom is, ugyanazt a drivert használtam.
  • ALIENwoods
    Fizikai részénél nyújt nagy segítséget a progi, nekem speciel a dyno-s rész a kedvencem, de a 'munka' nagy részét még mindig MAXban végzem, s ha megjönne a CRC ami nemtom mikor lesz, akkor tuti hogy a Toyota AE86/ Sprinter Trueno, lesz hozzá az 'első' magyar add-on kocsi, a Porsche után, legalábbis remélem :P
  • Gregorius
    Bocs! Most húzták fel az agyam 1 perccel ezelőtt. Azóta lehiggadtam.
    Szóval, amint látszik van rajta 4 coax bemenet, egy optikai ki- és bemenet, egy szabályozható mikrofon bemenet, és egy szabályozható fejhallgató kimenet, ami rögtön tiltja a külső hangsugárzókat. Egy midi ki- és bemenet, valamint az egészhez tartozik egy távirányító...,

amivel lehet irányítani. Jár hozzá továbbá egy Control Center, ami összegyűjti az összes a driver által támogatott zeneformátumú hangfájlt a gépről, és egy zenedobozként azt is kezelheted a távirányítóval. Valahogy így:

Ezeket tudja egyébként.

, már nincs a támogatott kártyák között az SB Live!Amint
    Pontosan ezek a driverek nem hajtják meg rendesen a kártyát.

És ha megnézel bármilyen Creative, vagy nem Creative oldalt a kártyáról, akkor látod, hogy az XP nincs felsorolva a támogatott operációsrendszerek között. Bár Creative oldalt már nem is találtam ilyet. Év elején még volt, és ugyanilyen felsorolás volt ott is, meg minden más oldalon, de ahogy elnézem már a kártya oldalát is megszüntették.
  • Gregorius
    Akkor lehet, hogy vannak driverek, amiket megtűr maga mellett.
  • Gregorius
    Jó, akkor hazudok, többet sajnos nem kívánok foglalkozni a témával.
    Egyébként kb annyit, amennyi egy ilyen plussz CD-ROM-nyi kártyán elfér
  • arty
    ez sem igaz :)

nekem az nf7-s soundstormja mellett volt SB live! és perfektül müködtek ... :P
    Mit tud amugy a live5.1 platinum a simához képest?
  • Gregorius
    Én is csak azt sajnálom, hogy a Live! driver kilövi az alaplapit. Nem tűr meg maga mellett semmi mást. Alaplapit nyomatni meg csak azért, mikor megy egy Live! nem gyere be. :)
  • ALIENwoods
    hang kapcsán, Realtek AC '97-s audióval nincs semmi gond CRC alatt....
  • Gregorius
    Én 1:21:143-at csináltam annak idején a demóban, de a teljesben más a játékmenet is, meg az autók is és a tuningok is.
    Én is billentyűzettel nyomom. ;-)
  • Gregorius
    Csakhogy nekem 5.1 Live! Platinum van, nem sima Live! Ebben a driverben csak pont az nincs benne, ami a Platinumban van, csak nem működik.
  • repvez
    Hali!
    Érdeklödnék , hogy kinek mennyi a legjobb körideje a magyar pályán.A nevét nem tudom nekem csak a demo van meg.Azon az amatör fokozaton 1:23:465 a szintidöm.Ez mennyire számit jonak?billel nyomom.
  • arty
    mondj egy helyet és elküldöm a 2003.02.28.-i live! drivert, amiben van XP rész is, könyvtárat is csinál, stb :)

de ime a letöltési hely:

live! xp driver

This package upgrades the Sound Blaster Live! driver and enhances the overall product performance on Windows 2000 and Windows XP. The package also upgrades core applications including Audio HQ and Surround Mixer for optimal Sound Blaster Live! performance.

Remélem ezzel az urban legendnek vége ... utána van még frissités, amivel lehet frissiteni ezt a drivert ...
  • Alexease
    Es meg egy-ket dolog;)
    Ha nem nagy munka, talan meg lehetne csinalni, hogy minden offline es online verseny vegen, az eredmenyeket automatan lementene a SAVE\LOG konyvtarba, normal szoveges formatumban.:) Pl.:
    Filenev: VERSENY NEVE - 2005.08.12._16:32:24.TXT
    race=Cross Rally Fi1
    track=France
    [driver]
    name=nemtom
    car=Revo GT
    plate=44
    best_lap_time=38:42
    place=5
    [driver]
    name=essemtom
    car=Buggy
    plate=32
    best_lap_time=42:12
    place=6

stb.

Gondolom ki lehet talalni hogy mire kellene, vagy mire lenne jo;) Egyelore meg csak "jo lenne ha lenne", hogy mi lesz belole, meg nem tudom:)) THX!
  • XRV
    Megvan, megjött a CRC CD.
    Még CRC Invictus tollat is kaptam hozzá, meglepi volt :-)
  • Alexease
    Esetleg jo lenne meg egy CFG file, amiben fel vannak sorolva a hangefektek nevei es mellettuk a hangero ertekek szazalekban;)
    THX!;)