6776
-
Alex, ha megengedsz egy észrevételt, feltehetnél egy forum linket a P3i fórumára is. Ha nem haragszol oda is felnyomtam egy linket az oldaladhoz, és jó lenne, ha vissza lehetne navigálni oda is a paddock-ról. 
Egyébként csak így tovább! -
|South Park, mikor Ned más torok mikroofnt kapott, és volt egy ilyen elszólása|
persze hogy megvan, anno fel is hívtak hogy télleg én rendeltem-e meg, azt mondtam hogy igen, azt megkérdezte hogy ha akkor kiküldik tudnám-e fizetni, akkori anyagiam miatt eltolattam 2 hétre, mert aszonta hogy azt lehet, aztán azóta semmi, se volt.... -
A túloldalt megvan a rendelésed? -
off.sry :P
ez a hinnye mibe volt?mert mondogatom én is vagy fél éve de nemvágom mibe volt.talán magyar vándor? -
na, hínnye, mi ez a pangás, én még mindig nem kaptam meg a CRC-m pedig vagy 2szer is megrendeltem :( -
En az install utan azzal kezdtem:) Persze, miutan megneztem oket;P -
makosteszta #3913 xrv: moviektol megszabadulhatsz, ha atnevezed oket, vagy a konyvtarukat ;) -
ezt megcsináltam, de nem jött be... :( azért köszi, hangcsatorna... na azt majd holnap, most balra £, ott az ágy
-
A kedvemért próbáld meg, hogy mi történik, ha csökkented a hangcsatornák számát! -
ezaz, hogy nem jön be az Escape megnyomására semmi... csak mutatja az autókat... -
sf gondot megoldja szvsz ha a registryből kiirtja az sf crchez tartozó bejegyzéseit:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Invictus-Games\Cross Racing Championship\Keys]
egészen pontosan ezeket a kulcsokat törölje, ekkor az sf3 ismét bekalibrálja magát a lemezére/drájvjára -
Erre a switch-es dologra én már a #3657-es óta vároma választ. Sajna eredménytelenül.
Amikor nem tud kilépni, akkor bejön az ingame menü, vagy már a menüpontok is hiányoznak? -
és Ámen! -
XRV #3906 Nem erős az angolom (sajnos) Így tehát ide írok:
Bertinoval myomtuk és már kétszer előfordult, hogy a futam végeztével nem tudott a szerver kimenni lobbyba. Én meg várhattam.
Másik meg csak egyenlőre Bertinonál jelentkezik, hogy a Starforce minden 2. alkalommal ismeri fel a lemezt. Kezd frusztrált lenni..
És egy saját kérés. Van e olyan mint anno Insane-nél ...game.exe nomovie nosplash nomutex ? :-) -
Mar probaltam multkor ezt is, koszi:) Van par profil - masik konyvtarban - azokat is vegig teszteltem:) Sot, letoroltem minden bealliast, profilt, configot de utana is ugy tolta;) Meg lehet egy-ket gond, azokra meg nem volt idom. -
Alexease sebességfüggő kormányzásra próbáld ki:
beállítás \ irányítás \ profilvarázsló : itt válaszd ki a kormányod és hozzá egy profilt(külön vagy kombinált pedál)
ezzel reseteled, utána beállítod ahogy kényelmes: gammát ...
Nekem is meghülyült, nekem gázt nem endedte nyomni, fulladozott a motor, ha kanyarodtam. Így rendbejött. -
4990-et simán megér!
ha most nincs annyid gyűjtögess! :D
De a világ egyik legjobb rally-s játéka! :) -
Nem, nincs warezben. Szedd le a demot, ha tetszik vedd meg, komoly 4990.- HUF. -
Le lehet valahonnan tölteni?? -
Nahát, 49%-nál megakadtam ezzel a fránya játékkal. Az L.A. pályáknál van két elég húzós. Megtanultam rendesen bánni a sebváltóval, nagy nyögve-nyelősen lenyomtam őket, és az utána lévő 5 pályán meg majdnem köröztem őket.
Azt hiszem itt az ideje visszakavarni a francia Alpok pályára, és a szerpentinen megpróbálni megint aratni valamit, hamár ebben a rossz időben nem lehet Szigetre kimenni. Már csak az az a pálya, amivel nem tudok zöld ágra vergődni.
Gondolom ez a legkevesebb embert sem érdekli, de legalább a játékról van szó.
-
Terelőút -> -
itt vagyok ne aggódj, de ez még nem vészes... -
kezdünk spammelni, szerintem :) -

-
XRV #3895 nem teszem be többet. :-)
Insane 990 ft!
http://www.galaxisnet.hu/keres.php?T2=insane -
meglestem. galaxisban tényleg ropi. simán megérős. -
én még csak 1990 ért láttam de az elöbb egy forma már írta hogy Galaxis neten 990!
-
sztem insanyit lehet venni ropiért, nem? -
1ik se!
1990 az 1nsane
4990 a CRC -
Torry #3890 A CRC 990 forint?
Vagy az 1nsane? -
invictus lájvon lejön:P -
sehonnan, leginkább vedd meg, magyar termék!
és sztem élvezhetőbb is Undergroundnál...
-
steweee #3887 mikor jelent meg és honnan lehet letölteni? torrenten kívül -
XRV #3886 alant sasold :-) -
XRV #3885 cdgalaxis net 990 forint a tescagazdasagos elmehet a .... :-( -
azt nem tom mi forgalmazza de vmi olyasmi mint az EVM és 1990 Ft! Most néztem! -
Én mintha 1990-ért láttam volna, vagy 990-ért mostanában. -
vannak már illegalite változata is :)
én a ripet nyomom, persze csak ha szükség van rá és csakis hálóban vagy NETen -
persze, nevetségesen sok, hiszen azért benne van a korban s az "utód" is csak 4990 :) -
most szedem a demoját! :)
elkezdett érdekelni a dolog! :D