Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csalez
Egyszer már megtettem. Most mégegyszer. Lehet hogy már dolgoznak az ügyön az Invictus-nál csak olyan nehéz kivárni és kiváncsi voltam, hogy másoknál is történek-e hasonló X-akták féle paranormális jelenségek.
Ui.: Más játéknál nincs problémám.

Csúcsgépek gyüjtése amit nem használok semmire.

Én szívesen tesztelném, hogyha ez segítség! 😊

Carlos
Küld el az invictusnak error.log-ot vagy valami ilyesmit, ha létrehozza!

Þór vígi þessi rúnar

csalez
Tulmelegedés kizárt vízhûtés van és simán elbírja. Driver, hát nem tudom ATI kártyám van X800PRO Azszem nem a legújabb driver ha nem az azelötti. Ja és csak akkor csinálja ha újra töltök be egy pályát.

M@TriX
nálam nem, esetleg driver, vagy túlmelegedés?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

csalez
Senkinél sem szokta újra inditani magát a gép játék közben? Állandoan ez történik, már az invictus-nak is írtam email-t, de azota is ezt csinálja (kicsit bosszantó, föleg ha már az utolso körben vagyok és méghozzá elsö helyen <#gonosz2> ).

M@TriX
lehet megint vmi karbantartas van invictuséknál próbáld késõbb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sziasztok! Nektek gond nélkül lejött a CTF mód? Nekem az ilu.exe error 103 üzenettel elszáll, addig sem jut, hogy a szerverhez kapcsolódjon (tûzfal kilõve, úgy sem). Múlt héten még a 2005-öt leszedtem vele, azóta semmi változás nem történt a gépemen... Ötlet? Kösz, elõre is...

Köszi, várjuk!
Dolgozunk a 2005-ös demón. Amint kész, és le lett tesztelve, ti tudjátok meg legelõször.
Mikor lesz 2005-ös demo??? A múlt héten? 😊
M@TriX
naa fiúk senki sem várta rajtam kívül ennyire a CTF-et??? csak én szeretema roncsderbitz? 😊
kár ráadásul ai ellen nem is lehet nyomni, mondjuk ezen jó lenne javítani vagy mi sztem.

Fiúk, ha jól látom, 4990 HUf-ért meg lehet venni a crc2005-öt. Errõl van szó. Ez az elfogadható ár, jövõ héten beruházok rá. Grat! 😊
Carlos
<#nyes>

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
XP64 alatt semmi sem megy😊 Es sok ertelme sincs meg a XP64-nek, mert meg program sincs ala, ami kihasznalja. Az hogy a rendszer komoly gigabyte0okat tud megcimezni, es 20-40%-al gyorsabban fut azzal nem sokat erek, ha az alatta futo programok ugyanugy 32 biten garazdalkodnak😊 Bar, allitolagh mar vagy egy tomorito program - meg egy ket hasonlo szintu utility - ami hasznalja - sokat nem erek vele😊))
64 bites programok esetleg jovoev kozepe-vege fele varhatoak. Egyelore jo lesz szerverekbe😉)
Alexease
Az egy kicsit tulzas, hogy "zsirul muxenek"😊) Azert a trukkos programok hasznalatat, kabel lehuzogatast nem neveznem zsirnak😊)
Raadasul ennel a programnal is folyamatos live update lesz, patchekkel, kiegeszitesekkel, uj palyakkal, autokkal, jatekmodokkal, es emelett rendszeres SF frisitessel ami ismet szetszivatja a feleslegesen sporolokat...😛
arty
win xp64 alatt pl. semelyik sem megy 😞 így a CRC sem 😞

másolásvédelem a technologia fejlõdése ellen! bravo! 😞

Forza.

12346
és az mér para? azok is zsírul mûxenek.

k8bal
Jah értem! ( a sorba írd oda az SC3-at is! 😛)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Alexease
Meg ha lesz is, akkor sem lesz sokertelme, mert SF3-as (TRD2, GTR)😊)
k8bal
Már gyûjtögetem azért a pénzet de meg kérdezem <#nyes> ]: ez a játék tuti nem lesz warez-ba soha?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

ALIENwoods
www.cdgalaxis.hu

M@TriX
na én el voltam utazva... hm hm, epdig nagyon kipróbálnám már én is állat lehet...

zolo
Hali.Tudna adni valaki egy linket ahonnan letölthetõ a game.

http://flickr.com/photos/zolika90/

ALIENwoods
utólag én is észrevettem, pedig má kezdtem örülni 😊

Nem látok új demo-t...
Ma se akar senki CTF-et jatszani?

ALIENwoods
de mért csak a 1.1-s?

ALIENwoods
CRC 2005 DEMÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

ALIENwoods
valaki nyomasson föl 1 képet hogy milyen a CTF !!!

Van itt valaki? Lenne ertelme mondjuk 11-tol vagy fel 12-tol szervert inditani?
Aki szeretne jatszani jelezze mar. (Azt is mikortol!)

arty
most (elõször? 😉 ) jó igazán magyarnak lenni!!! 😄 THX az érzést!
kár, hogy ma késõn tévedtem ide be, nem lesz idõm sokra.........

amugy emlékszem, régen 1-2 játéknál volt rá lehetõség, hogy csak MULTIRA fel lehetett tenni a gémet ... és akkor egy társasgnak elég volt pár (esetleg 1?) cd ...

Forza.

b-type
egy szerver kellene, mert én pl. most is mennék, de nem tudok indítani.
más:
Szivesen kipróbálnám a Lada-t a játékban, de sajnos nem elérhetõ 😞
vagy nem támogatott dolog?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

M@TriX
<#wow1><#finom><#worship><#finom><#wow1>

nagyon fincsi, remélem hamar onlin eis kipróbáljuk vazz

M@TriX
és még egy kis javítást is kaptunk. na nézem is 1000L

Gregorius
Az 1.1 az új nemzetközi demó?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

b-type
megnéztem, jó lett, tetszik szolóban 😊)))
tök jól néz ki hogy ilyen piros füst/köd szerûséget húzok magam után 😊
meg lehet menni tökön-babon át bármerre 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
<#wave><#worship><#integet2><#eljen><#worship><#wave><#eljen><#worship>
b-type
😊))))
húzom..thxa!

A VILÁGON ELÕSZÖR, CSAK MAGYARORSZÁGON CSAK A MAGYAROKNAK, CSAK MAGYAR NYELVEN!!! 😊
Catch The Flag játékmód és Mud-Multi add-on pálya letölthetõ az Invictus LIVE!
segítségével!!!
M@TriX
off-road gépek vannak, törés van, nekem több nem kell...
...azaz mégis, pár online gémertárs 😊 aki hasonlóan szeret zúzni mint én 😊

ALIENwoods
attól félek hogy a CRC nem lesz annyira 'laza' mint az 1NSANE egy CTF-hez. De remélem jól meg lesz oldava 😉

M@TriX
jöhetne már a jó kis CTF mód!! .)

Alexease
Ez mondjuk nem kifejezetten az a hotlapozos jatek, de azert meg azis belefer, van annyira boven jo😊)) Csak azert erdemes irni egy nezetet (cockpit, motorhazteto stb.), segitsegeket (fek-gaz-kormany stb. vagy OFF) es egy kontrollert (bill. vagy wheel😄D)
LoCk
Cross Rally Fi2 Revo-val 0:29.142, de meg lehet javitani rajta.
Circuit Challenge Class B T8-al 1:02.074 ezen is lehet javitani.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Gregorius
Az egy dolog, de indítás után még ki lehetne venni.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

b-type
off:
egy másik játék, pontosabban egy G.T.Prototype series mod a Nascar Racing 2003 alá.
on:
A CRC meg nagyon jó lett, ahogy írtuk is többen. 😊

Aha, ezek szerint jó.

De mi az a GTP?

M@TriX
olvass vissza...
röviden összefoglalva: nagyon sok "érdemi" változás történt (grafika/kezelhetõség...)

Sziasztok!

Amint olvasom a fórumot, kijött a CRC2005. Én még csak a sima CRC-t láttam, sajnos az eléggé gépzabáló volt és bugos. Van valami érdemi változás a 2005-ben ezek terén? Mert ha igen, akkor beneveznék rá, mert alapban tetszett a CRC is, csak kicsit játszhatatlan volt.