6776
  • Gregorius
    Alex, ha megengedsz egy észrevételt, feltehetnél egy forum linket a P3i fórumára is. Ha nem haragszol oda is felnyomtam egy linket az oldaladhoz, és jó lenne, ha vissza lehetne navigálni oda is a paddock-ról.
    Egyébként csak így tovább!
  • ALIENwoods
    |South Park, mikor Ned más torok mikroofnt kapott, és volt egy ilyen elszólása|

persze hogy megvan, anno fel is hívtak hogy télleg én rendeltem-e meg, azt mondtam hogy igen, azt megkérdezte hogy ha akkor kiküldik tudnám-e fizetni, akkori anyagiam miatt eltolattam 2 hétre, mert aszonta hogy azt lehet, aztán azóta semmi, se volt....
  • Gregorius
    A túloldalt megvan a rendelésed?
  • bodesz
    off.sry :P
    ez a hinnye mibe volt?mert mondogatom én is vagy fél éve de nemvágom mibe volt.talán magyar vándor?
  • ALIENwoods
    na, hínnye, mi ez a pangás, én még mindig nem kaptam meg a CRC-m pedig vagy 2szer is megrendeltem :(
  • Alexease
    En az install utan azzal kezdtem:) Persze, miutan megneztem oket;P
  • makosteszta
    xrv: moviektol megszabadulhatsz, ha atnevezed oket, vagy a konyvtarukat ;)
  • bertino
    ezt megcsináltam, de nem jött be... :( azért köszi, hangcsatorna... na azt majd holnap, most balra £, ott az ágy
  • Gregorius
    A kedvemért próbáld meg, hogy mi történik, ha csökkented a hangcsatornák számát!
  • bertino
    ezaz, hogy nem jön be az Escape megnyomására semmi... csak mutatja az autókat...
  • arty
    sf gondot megoldja szvsz ha a registryből kiirtja az sf crchez tartozó bejegyzéseit:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Invictus-Games\Cross Racing Championship\Keys]

egészen pontosan ezeket a kulcsokat törölje, ekkor az sf3 ismét bekalibrálja magát a lemezére/drájvjára
  • Gregorius
    Erre a switch-es dologra én már a #3657-es óta vároma választ. Sajna eredménytelenül.
    Amikor nem tud kilépni, akkor bejön az ingame menü, vagy már a menüpontok is hiányoznak?
  • bertino
    és Ámen!
  • XRV
    Nem erős az angolom (sajnos) Így tehát ide írok:

Bertinoval myomtuk és már kétszer előfordult, hogy a futam végeztével nem tudott a szerver kimenni lobbyba. Én meg várhattam.

Másik meg csak egyenlőre Bertinonál jelentkezik, hogy a Starforce minden 2. alkalommal ismeri fel a lemezt. Kezd frusztrált lenni..

És egy saját kérés. Van e olyan mint anno Insane-nél ...game.exe nomovie nosplash nomutex ? :-)
  • Alexease
    Mar probaltam multkor ezt is, koszi:) Van par profil - masik konyvtarban - azokat is vegig teszteltem:) Sot, letoroltem minden bealliast, profilt, configot de utana is ugy tolta;) Meg lehet egy-ket gond, azokra meg nem volt idom.
  • Lacus83
    Alexease sebességfüggő kormányzásra próbáld ki:
    beállítás \ irányítás \ profilvarázsló : itt válaszd ki a kormányod és hozzá egy profilt(külön vagy kombinált pedál)
    ezzel reseteled, utána beállítod ahogy kényelmes: gammát ...

Nekem is meghülyült, nekem gázt nem endedte nyomni, fulladozott a motor, ha kanyarodtam. Így rendbejött.
  • k8bal
    4990-et simán megér!
    ha most nincs annyid gyűjtögess! :D
    De a világ egyik legjobb rally-s játéka! :)
  • Alexease
    Nem, nincs warezben. Szedd le a demot, ha tetszik vedd meg, komoly 4990.- HUF.
  • Mustang2005
    Le lehet valahonnan tölteni??
  • Gregorius
    Nahát, 49%-nál megakadtam ezzel a fránya játékkal. Az L.A. pályáknál van két elég húzós. Megtanultam rendesen bánni a sebváltóval, nagy nyögve-nyelősen lenyomtam őket, és az utána lévő 5 pályán meg majdnem köröztem őket.

Azt hiszem itt az ideje visszakavarni a francia Alpok pályára, és a szerpentinen megpróbálni megint aratni valamit, hamár ebben a rossz időben nem lehet Szigetre kimenni. Már csak az az a pálya, amivel nem tudok zöld ágra vergődni.

Gondolom ez a legkevesebb embert sem érdekli, de legalább a játékról van szó.
  • Gregorius
    Terelőút ->
  • M@TriX
    itt vagyok ne aggódj, de ez még nem vészes...
  • ALIENwoods
    kezdünk spammelni, szerintem :)
  • bertino
  • XRV
    nem teszem be többet. :-)
    Insane 990 ft!
    http://www.galaxisnet.hu/keres.php?T2=insane
  • 12346
    meglestem. galaxisban tényleg ropi. simán megérős.
  • k8bal
    én még csak 1990 ért láttam de az elöbb egy forma már írta hogy Galaxis neten 990!
  • 12346
    sztem insanyit lehet venni ropiért, nem?
  • k8bal
    1ik se!
    1990 az 1nsane
    4990 a CRC
  • Torry
    A CRC 990 forint?

Vagy az 1nsane?
  • 12346
    invictus lájvon lejön:P
  • bertino
    sehonnan, leginkább vedd meg, magyar termék!

és sztem élvezhetőbb is Undergroundnál...
  • steweee
    mikor jelent meg és honnan lehet letölteni? torrenten kívül
  • XRV
    alant sasold :-)
  • XRV
    cdgalaxis net 990 forint a tescagazdasagos elmehet a .... :-(
  • k8bal
    azt nem tom mi forgalmazza de vmi olyasmi mint az EVM és 1990 Ft! Most néztem!
  • Gregorius
    Én mintha 1990-ért láttam volna, vagy 990-ért mostanában.
  • bertino
    vannak már illegalite változata is :)

én a ripet nyomom, persze csak ha szükség van rá és csakis hálóban vagy NETen
  • arty
    persze, nevetségesen sok, hiszen azért benne van a korban s az "utód" is csak 4990 :)
  • k8bal
    most szedem a demoját! :)
    elkezdett érdekelni a dolog! :D