6776
-
XRV #3959 Isteni futamok voltak Amikor ti elmentetek, utána volt Gregorius is. -
XRV #3958 ott volt xrv.servegame.com -
mi még megyünk :) -
en is lepek, sok sikert a tovabbiakhoz.
Egyebkent lehet, hogy aaz ip beiros modszer jobban muxik. -
Az a helyzet, hogy mikor szoltam a port miatt, valaki csibalt olyat, amit latott az ase is, meg en is. -
Nekem elég volt, mára. Majd holnap. Szét basz az ideg.
-
XRV #3953 mivel az ase nem latja az 50080 portot,ezért visszatettem az eredetire :( -
Ha kezzel beirom az ip-t, akkor pillanat alatt megvan, csak nem tudom. -
Eye p1csa lassan frissit. -
XRV #3950 bfg? raho? merra vagytok? -
XRV #3949 nekem nics portolgatas lehet jonni ezerre -
XRV #3948 xrv.servegame.com gyertek, jelszo crc -
nincs jelszó de más lesz a server
minnyá irják a címet -
De látom, csak mi a jelszó??? -
Megdob valaki a pw-el? -
Én sem látom.
-
Remelm nem csesztem szet az esti jatekot. A szervert mindenesetre nem latom, valami gond lehet nalam. -
Remélem meg lesz. -
Megvan az uj szerver? -
bertino.sytes.net - public server
lehet jönni ezerrel
(már akit érdekel...) -
majd beirunk ha elkezdtük
-
XRV #3938 Ha minden igaz ma este is lesz CRC szerver Bertino reszéről, szal lehet lesni az ASE-t.
Majd beír, ha igaz ... -
nah kérdem én: ki tett már be hangüzeneteket a multis gyorschatbe ? ugye vannak alapból is, és egy egy gombhoz rendelve van egy-egy szöveg, na én most tettem be külön is, de hallani nem lehet őket, hiáéba látszódnak a gyorschatben ha benyomom.
kitamas: kéne hallani őket, vagy nem ? mert ha igen szeretném megtudni módját ha lehet, ugyanis csak szöveget ír, de hallani ohne :( -
tényleg nem rossz, de az sem az igazi :( -
Mud multi az nem elkeritett es szerintem a legjobb multi palya. -
XRV #3934 CRC ben mikor lesz map mod? Ugyanis a RTF-hez hiányolom a sík, és egy részén dombos, hegyes tájat. :-) (erre ott az Insane, mondanátok, igaz)
Nem túl jó az elkerített útvonalon RTF-ezni :D Pl. az eight map jó, - (minusz) fák - nagyobb terület :-) -
nem engem kérdezel, de a Bitdefender nekem nagyon bevállt, AllInOne(Vírusirtó, tűzfal, spamszűrő) -
XRV #3932 Szia!
1, mit tudsz ajánlani?
2, Te mit használsz? -
aug 20. utáni bódulatban vagyok még.... -
Köcce, és elnézést, akkor irány az E-shop :) -
bátorkodom megcáfolni :)
nekem is kerio, és nekem csak a belső háló engedélyezése nem megy, hiába van kipipálva, ettől függetlenül nagyon jól megállja a helyét tűzfalként -
Kikapcsolod a tűzfalat!
Keiro-nak mindennel baja van. -
Inkább örülj, hogy ilyen korrekten oldják meg a dolgot. -
XRV #3926 keiro4 personal firewallon hogy kell átengedni? Mert ugyan hozzáadtam az exe.t, de amikor eindítanám a CRC demot akkor feljön egy ablak , melyben a crc2005demo.exe(new line) blokkolta. Ezen az ablakon részletek és bezárás van -

Invictus rulez! -
kitamas #3924 Alienwoods!
Utanákerdeztem, és az volt, hogy a rendelésed után rádtelefonált az ügyintézőnk, hogy átveszed-e a csomagot, és te azt mondad, hogy nem mert nincs pénzed.
Ekkor megkértek arra, hogy majd akkor rendeld meg újra, ha át is veszed a postástól a csomagot.
Tehát, ha már van annyi pénzed, rendeld meg újra, mert az akkori rendelésed törölve lett.
Szóval, legjobb, ha nem a fórumban panaszkodsz, hanem közvetlenül nekünk jelzel, és orvosoljuk a problémádat :) -
Köcce! -
Ertettem azt, jo volt, mar fel is tettem:) -
"fórumához is" így jobb, és értelmesebb. :)
Szal érted miről próbálok meg vakerolni kevesebb-kevesebb sikerrel.
-
XRV #3920 Ne add fel kétszer a rendelést...
Egyébként ők rádtelefonálnak, hogy nem átverés-e és csak utána adják fel.
Szal ha valós telszámot adtál meg akkor passz, de sztem hívd fel őket Debrecenben :-)