Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megmultizhatnánk vmikor...holnap?
és a jóarcoktól jöhetnek az autók is 😊
nagyon kiváncsi vagyok, holnap/ma megtesztelem a változásokat amirõl lemaradtam eddig..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Igaz szélessáv...ám akor is 😊
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Hanem ezeket a játékmodokat hogyan lehet elérni? Pl Return the flag?
Itt nem a menet volt a lényeg, remélem látszot :-) Bénázásom kevésbé 😊)
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Szerintem növelné az online játékosok számát ha lenne ingyen letölthetõ dedikált szerver program CRC-hez is.
aztán beléptek még ketten, akiket Én nem láttam, de a szerver (nzzn) igen!! kiléptem a játékbol, ASE irta, h bent van az a kettõ, de ha én beléptem, nem láttak engem és én sem láttam õket ... 😮 versenyt is mentünk, replay megvan nálam is és a szervernél is, ha kell invictusnak, elküldhetjük ...
a játéknál az INFO gomb is iirta, hogy hárman vannak a szerveren, de én belépve csak nzzn t láttam 😮
kiprobáltam, hogy a routeremen beengedem a 12321es portot, de a helyzet akkor sem változott 😞
elég itt a hibajelzésem vagy valami support forumba is menjek .....? 😊
Forza.
keress icqn msn en 😊 adataimnál ...
Forza.
Forza.
Minden patch után érzem, hogy nagyon megérte megvenni a játékot. Remélem, hogy nem csak nekünk tetszik ennyire. Az szép, hogy mindenhol jó értékeléseket kap, de ez meglátszik az eladásokon?
"CRC 2005 Car Tool v1.0
MAX extension pack (plug-ins, tutorial car files, scripts)
Porsche 996 tutorial car"
Ide tessek faradni: http://www.invictus.hu/crc/mod.htm#
Egy kis CRC tájbemutató,franciaországi pálya
Addig is írással ütöm agyon az idõt 😄
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Tetszenek 😄
Hétfõn kapom meg a CRC-t 😄 siess postás
Þór vígi þessi rúnar
A webshop-bol csak bankkartyaval lehet, az nem biztos hogy van😉
A CRC game com oldalán azt írják meg lehet venni 5000Ft ért ti már ptóbáltátok? Mert simán megvenném. Lehet-e? Buktatók?
Ha valaki tud bármi tanáccsal, tippel szolgálni, nyomja be.