6776
-
Marco #4423 www.invictus.hu -
és akkor is csak bizonyos ideig :( -
Nem mert Starforce-os. -
Frenky87 #4419 Meg tudná valaki mondani, hogy megy-e a játék LAN-on, ha ugyanarról az eredeti lemezről lett telepítve mindenkinek? -
de lehet szerkezteni csak vip jogok kellenek ami sms-es! ;) -
Medve anyám, szóval: áthajtás...
Mér' nem lehet itt szerkeszteni?
-
Arra nincs vkinek tippje, hogy miért akadozik néha veszettül? Úgy értem, hogy általában tutijól megy, de pl. a tengerparton egy-egy versenyen hajlamos nagyjából azonos helyeken erősen visszaesni az FPS, de csak kb. egy-egy mp-re, aztán teker tovább ezerrel...
Még az előző konfigomon nézegettem inkább ezt, mert ott sokkal gyakoribb volt ez a probléma, ezen főleg egyes tengerparti pályák csinálják, a havason már "elmúlt" a probléma (ott a jeges tavon áthalytáskor csinálta). Anno még egy olyan "tesztem" is volt, hogy egymagamban a célvonalon körbe-körbe (értsd kb. egy helyben, oda-vissza) járva akadozgatott, magyarán úgy, hogy semmi extra grafikai, vagy fizikai váltás nem volt: ezekután én valahogy az időmérésre gyanakszom, csak nem értem, hogy hogy tud tőle megröccenni... Az a vicc, hogy olyan is volt, hogy első kör megy rezzenés nélkül, másodiktól kezdve akad, stb. Olyan érzés, mintha rátöltene vmi új pályarészletet, de 1GB RAM mellett ez sem valsz, meg különbenis...
-
lehetséges problémák: rossz image, rosszul lett kitömörítve, vírusod van, esetleg: béna vagy :) -
Nfo ba az van írd ki alcohollal és tedd fel (Starforce New ba Írd) ez van kírtam de nem müxik nem akrja installálni mert hiba üzit ír -
csak mosolygunk a szerencsétlekdedéseiteken ... :) 
-
Nem tudok privit válaszolni sajna neked.. nem küldi el valamiért...
de még rajta vagyok Friend.. -
ok -
ott az nfo, vagy nézz a trackmania sunrise topicba -
csáááááh all
hé warez fanok,vkinek elindult már a warez verzió??
ha igen írja már le plz,h hogy kell,vagy írjon privit,mer a nagyokosok itt fognak pampogni..:) -
de nem tartozik a játékhoz ennyit kellene felfogni.
Az installer jó azzal semmi baj nincs, a warez meg hogy nem megy az egyéni probléma, a SF védelem már ilyen. -
warez vagy nem warez de akkor is a játékhoz tartozik... -
hát ez sem igazán ide tartozik, nincsen semmi baj az installerrel :) -
jézus. dobd a géped a kukába és vegyél egy ps2-t:D -
Ayt hogy nem akarja instalálni........Mátrix ez már IDE tartozik és nem Starforcera
Ha instalálni akarom akkor ien "Virus..az installer nem kompatibilis" és ien hülyeségeket ír ki -
olvasgass a trackmania sunrise topicban ugyanúgy kell ezt is elindítani mellesleg ott van az nfo minden le van benne írva nem értem mit pattogsz -
azt is odaírtam, van StarForce topik
a SF-os játékok topikjában 50%-ban minimum erről a hsz, itt nem így lesz. :)
nézz hasonló topikokat, de mint mondtam SF topic is van -
mertha már azt sem tudjátok, hogy kell leszedni/installálni, akkor az elindításával nem tudtok boldogulni, az tuti......és ha nem tom még is hol a rákba kérdezzem meg?????Starforce van rá 1 1000esem hogy senki nem fog válszolni -
azért mert ez nem warez topic -
#4335 -
MI a rákér törölték a hozzászólásom???????? -
jóreggelt:) -
:D -
Én meg erre nem is gondoltam. 
Most keltem. -
köszi! :)
-
igen én is erre gondoltam -
Szerintem szeptember 15., mivel megjelent a warez... -
nem, de nem kérdezgetek itt a warezról -
Szép jó napot mindenkinek!
Az off-road felfüggesztés hiba most jött elő először az AI-nál. Persze majdnem ugyanolyan élvezet volt elnádspángolni az AI-t így is. Mert eszembe jutott, hogy a múltkor én szívtam vele multiban. Tiszta elégtétel volt.
De gyík vagyok.
Egyébként nem tudom, mi történt a gammával, de már nem fagy ki. Észre sem vettem, csak úgy két hete vettem észre, hogy már nem omlik össze sehogy. Gratula!
Egyébként USA megjelenésre a Szeptember 15 a helyes dátum, amit nálatok olvasni, Invictus, vagy a Nov 4, amit a kiadónál?
-
Piko888 #4381 Neked eredeti van? -
köszönöm -
Meg nem sok minden van hozza sajnos, de it van egy-ketto mutatoba. ha lesznek erdemleges cuccok - marpedig lesznek, mert az SLModders dolgozik;D http://slmodders.uw.hu/news.php - akkor az fent lesz mind.
CRC Paddock -
lehet valahonnan cuccokat leszedni a gamehez? autók stb. -
-
ebbe inkább ne menjünk bele -
Nem mindenki keress olyan jól mint a szüleid,söt valakinek nincs is kénytelen beérni a warez cuccal.