Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Hogy legyen is az oldalon valami, feltettem a Revo GT-hez egy uj motorhangot.
CRC Paddock
Gregorius
Bocs, tegnap már lezuhantam a székrõl, ahogy megírtam azt az utolsó hozzászólást!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Alexease
Ezzel a sebesseg fuggo kormany szoggel nem tudok mit kezdeni😞( Mar majdnem mindent szet allitgattam, toltogettem, meg mindig nem jo😞 Majd holnap folytatom😊
12346
igazából nem tom😄 csak ma lett crc-m, de néha belestem és úgy szûrögettem le, mintha lájvon jópár cumó lehámozható lenne. pl pályák, miegymás vagy nem tom. tévedek?

Raho
Nem jösz multizni???

VW Jetta II 1,8T

Raho
Okés, köszi a gémezést fasza volt.😊

VW Jetta II 1,8T

Gregorius
Most már nálam is, köszi!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Lacus83
lefagyott nem tudtam semmit csinálni, nem reagált az ESC-re, egyébként jó game volt😊
mára ennyi, kell öcsémnek a nem ugyhogy router-t vissza kell kötnöm<#shakehead>

Raho
Látlak, megyek is.😊

VW Jetta II 1,8T

Lacus83
megy, ASE-n látom magam😊

Raho
Mehet.<#smile>

VW Jetta II 1,8T

Lacus83
4en írtunk 20 percen belül, gyorsan megkérdem: multi?

Lacus83
Ez tényleg gyors lehetett😄
még nem mélyedtem bele, van egykét kérdésem:
-a kerékpozíciót és méretet lehet állítani(4m széles dömperre gondoltam😊)
-a kaszni méret korlátozva van?

arty
0 szervert látok 😞 mondjuk a sok kudarc után picit félek, h ugy se menne ... 😞

alexease: sztem ez az egymástnemlátás inkább bug, mint konfig gond 😞

Forza.

Raho
Nálam müködik a LIVE!

VW Jetta II 1,8T

Gregorius
Gyerekek, egy kérdés? Mindenkinek meghalt a Live! globálisan?

Alexease
Egy gyors es gyenge probalkozas a Badge konverziora😊)
Raho
<#vigyor><#smile>

VW Jetta II 1,8T

Alexease
Nekem van. Mar el is inditottam a szervert: Nextel Cup, Bristol Night, 250 kor. <#idiota><#vigyor3>
Sry!
Raho
Van valakinek kedve multizni???<#conf>

VW Jetta II 1,8T

Alexease
Akinek szerver, host, multi problemaja van, az probalta ezt?

Running the game in server mode (hosting a game)
- You need to enable some ports on your router / anti virus / firewall software, so that other players' packages could be seen on your computer too. CRC is using port 12321 by default. If you are using All Seeing Eye (ASE) you should enable another port too, the one you are using in the game + 123 (initially 12321+123 = 12444) as well.
Gregorius
Dehogynem, csak nem szabad használni! <#hehe>

Alexease
Es hogy akkor mar elegyen fent valami😊
Csinaltam 5db gumi szponzor matricat, lehet tolteni😊))
Linkecske
ALIENwoods
converter születik 😊

NzzN
Erre gondoltam én is. Igazán letölthetnék a próba verziót csak az én kedvemért és írhatnának hozzá plugint <#vigyor3>. Ha lesz 4-es Maxom akkor az LFS-es autókat megpróbálnám átrakni CRC-be (persze errõl elõbb érdeklõdök majd az LFS készítõknél.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

Alexease
CRC PADDOCK

Komoly munkabefektetessel "eloallitott" CRC Weboldal😊
Meg teljesen ures, csak nehany menu van meg es a program a futashoz. Nem lesz komoly fan oldal - nincs idom ra -, inkabb csak egy faq-mod-letoltes-info site, a hivatalos es a komolyabb, normalisabb, gondnelkul hasznalhato kiegesziteseknek. Termeszetesen, ha valaki majd osszedob egy jol hasznalhato, reszletes auto, palya, mod keszitesi leirast az is fent lesz.

Jo munkat! 😊))
Alexease
Ugy tudom hogy 4-es MAX-el dolgoznak, vagyis azzal kell probalkozni. Tudom, hogy fejlodni kellene a korral, de az eleg sok penzbe kerul (naluk nem ugy megy, hogy: "Itt az uj MAX, gyorsan letoltom!")😄
NzzN
Alexease, tudsz megoldást a problémámra, tehát, hogy 3DStudio 7 alatt hogy tudnám használni az SCX plugint?

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

Raho
Köszönöm a degítséget Alexease, NzzN.<#worship>

VW Jetta II 1,8T

Alexease
Annyi gond azert lesz, hogy van egy-ket problemaja a programnak, vagyis lehet hogy oldalak fognak megteni vele, hogy "miert nem megy ez, miert nem jo az, hogyan mukodik amaz stb."😊 De teljesen egyszeru szamitogepes "feladvanyok" lesznek, vagyis elobb GONDOLKOZZUNK - 1-2 perc - es ne sullyedjunk egy jatekgep vagy konzol hasznalati szintjere!!!
Most leirhatnam mik lesznek a problemak, de tovabb tart mint rajonni😉
Alexease
Le kell tolteni mind a harom Tool csomagot!!!!

- CRC 2005 Car Tool v1.0 - (Ez csak az editor!)
- MAX extension pack (plug-ins, tutorial car files, scripts) - (Ez a Custom_Car - amire hibauzenetet kaptal - es ebben van az osszes plugin)
- Porsche 996 tutorial car - (Ez meg egy komplett kesz auto)
NzzN
sry, link javítva: KÉP

NzzN
Töltsd le a Porsche-t is hozzá és másold a vehicles könyvtárba úgy, mint a képen:
KÉP

NzzN
Játszogattam kicsit CarTools-al amikor kijött és tetszik, de még mindig nincs SCX plugin a 3DStudio 7-hez, ezért nemtok autókat pakolgatni a játékba. Ha valaki tud megoldást erre a problémára az szóljon legyen szíves. Köszönöm

Raho
CarTools-t feltelepítettem, utána elíndítottam a programot és ezt a hibát irta ki:

VW Jetta II 1,8T

Alexease
A CarTools-t meg senki nem probalta ki?! Vagy semmi extra velemeny?!

Bar az install, a szerkezet, a rendszer, a mukodes itt-ott bukdacsol, de szerintem hatalmas talalmany - szokas szerint! - ez az editor!! Bar autokeszitesben nem vagyok jartas, de hogy ennyire "aladolgozni" a MOD keszitoknek, az szerintem fantasztikus😊) Aki minimalisan is ert a 3D-hez, vagy csak konvertal autot barhonnan, az az editorban tenyleg csak egyszeruen, szep nagy gombokat nyomogatva, potmetereket huzogatva keszitheti el az autojat, teljes parameterezessel egyutt. Szerintem kegyetlen jo otlet! Bar egy jo auto elkeszitese, beallitas meg igy is idoigenyes, de tuti hogy sokkal egyszerubb es latvanyosabb mintha tucatnyi szoveges, program, java file-t kellene irogatni, konyvtarokat letrehoizni, konvertalni stb.

Persze leteszteltem, es a hozzaadott Porsche-t "ossze is raktam"😉

ALIENwoods
pl.: miknek?

Alexease, tudom, hogy nem ma kezdted, de nem hagytad véletlenül bekapcsolva a kormányzási segítséget?

12346
lesz vmikor offlájnos letölthetõ + cuccok? mer én is tok olyan embert, aki örülne ennek-annak, csak net híján nehezen tuják lehámozni lájvon😊

NzzN
Ha már a problémáknál tartunk.
A netkódnak van egy elég nagy hibája. Már többször is írtam, hogy vki nem látott vkit a szerveren. Ma ez sorozatban több emberrel is elõfordult és marha idegesítõ dolog. Fél órát szórakoztunk és semmi eredményre nem vezetett. Kezdõdött azzal, hogy Arty szokás szerint senkit nem látott rajtam kívül a szerveren, de õt mindenki látta, emiatt Arty inkább kilépett. Aztán késõbb bejöttek 4-en és idáig szép és jó volt, de amikor még1 ember csatlakozott a probléma megismétlõdött vele is. Õ csak engem látott de mindenki más látta õt. Ezután jött még1 játékos és akkor már ketten voltak akiknél csak én jelentem meg a versenyzõk listájában. Multiban volt mégegy olyan hiba ami kissé megnehezítette a játékot, méghozzá az, hogy startnál egy kupacba rakta a kocsikat a program az Eight nevû pálya mindkét verziójánál és így kapásból javítással kezdõdött a verseny. Az egyik angol pályánál pedig a kerekek voltak sérültek startnál, vagy hiányoztak már nem emlékszem. A legtöbb dologról van visszajátszás, ha kell megkeresem és elküldöm õket a készítõknek.

Alexease
A filmen a teljes egyenesben faltol-falig rangattam a kormanyt, lehet latni mennyit valtozik a kormanyzas szoge.
Alexease
<**HELP**>

Van egy kis problemam😊
Olyan mint ha a progi eleg durva sebessegfuggo kormanyszog allitast hasznalna, amit nem tudok kapcsolni, allitani sehol.

Pontosabban. Allo helyzetben, mondjuk 2x korbe forgatja a kormanyt, es egyhelyben megfordul az auto, de magasabb sebessegnel szinte alig mozdul a kormany es a kormany szog is sokkal kevesebb. Raadasul nem is linealis - nem mintha az jobb lenne😄 - vagyis fekezesnel, driftnel kepes hirtelen ketszeresere novelni a kormanyszoget, amitol erdekes automozgasok jonnek elo😊)
Valszeg bena vagyok vagy faradt, de nem talaltam megoldast.

Itt egy kis movie: CRC Kormanyszog (AVI, DivX6, 3,4Mbyte)
Alexease
Ha a jatekra gondolsz, akkor sehonnan. (Magyar jatek, SF3, korlatozott nemzetkozi megjelenes, stb.).
Vagyis, szedd le a demot, ha tetszik vedd meg (4990 Ft).
SNAKE01
Honnan lehet letölteni???

Köszi
Lacus83
All Seeing Eye
felismeri a telepített gamet, meg kell adni a játékosnevet:
Tools/options/games/ crc... playername
F5 - refresh jelzi ha van online game
(router mögül ált nem lehet hostolni, én nem tudok)

tényleg ott vannak!
Nagyon jó RTF is van tadadam :-)
Ma du./Most nyomtuk/juk
Igaz még csak a demot, Mert nekik csak az van meg.
b-type
persze, egész délelõtt off-ban 😊)))

Tényleg CRC csapat!!!:
Nagy jó lenne, ha a futamonként látnám, hogy milyen nehézségi szinten teljesítettem.
most megint nekiindultam, és én 'haladó'n nyomtam ki, a T8 fullozásához pedig 'profi'-n kellene, jó lenne tudni melyik versenyeket nem kell már lefutnom. 😊
szivesebben multiznék, de amig nincs kifullozva a T8-m, addig off-ban kell gyaknom.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

arty
volt game?

Forza.

Lacus83
Új pályák új hangok <#taps><#worship>
az Eight-Route#2 nagyon teccik😊
mutira jövök