6776
  • Marco
    www.invictus.hu
  • bertino
    és akkor is csak bizonyos ideig :(
  • Alexease
    Nem mert Starforce-os.
  • Frenky87
    Meg tudná valaki mondani, hogy megy-e a játék LAN-on, ha ugyanarról az eredeti lemezről lett telepítve mindenkinek?
  • k8bal
    de lehet szerkezteni csak vip jogok kellenek ami sms-es! ;)
  • DigitXT
    Medve anyám, szóval: áthajtás... Mér' nem lehet itt szerkeszteni?
  • DigitXT
    Arra nincs vkinek tippje, hogy miért akadozik néha veszettül? Úgy értem, hogy általában tutijól megy, de pl. a tengerparton egy-egy versenyen hajlamos nagyjából azonos helyeken erősen visszaesni az FPS, de csak kb. egy-egy mp-re, aztán teker tovább ezerrel... Még az előző konfigomon nézegettem inkább ezt, mert ott sokkal gyakoribb volt ez a probléma, ezen főleg egyes tengerparti pályák csinálják, a havason már "elmúlt" a probléma (ott a jeges tavon áthalytáskor csinálta). Anno még egy olyan "tesztem" is volt, hogy egymagamban a célvonalon körbe-körbe (értsd kb. egy helyben, oda-vissza) járva akadozgatott, magyarán úgy, hogy semmi extra grafikai, vagy fizikai váltás nem volt: ezekután én valahogy az időmérésre gyanakszom, csak nem értem, hogy hogy tud tőle megröccenni... Az a vicc, hogy olyan is volt, hogy első kör megy rezzenés nélkül, másodiktól kezdve akad, stb. Olyan érzés, mintha rátöltene vmi új pályarészletet, de 1GB RAM mellett ez sem valsz, meg különbenis...
  • M@TriX
    lehetséges problémák: rossz image, rosszul lett kitömörítve, vírusod van, esetleg: béna vagy :)
  • Peck
    Nfo ba az van írd ki alcohollal és tedd fel (Starforce New ba Írd) ez van kírtam de nem müxik nem akrja installálni mert hiba üzit ír
  • arty
    csak mosolygunk a szerencsétlekdedéseiteken ... :)
  • gregoryan
    Nem tudok privit válaszolni sajna neked.. nem küldi el valamiért...
    de még rajta vagyok Friend..
  • fireball
    ok
  • [HUN]FaTaL
    ott az nfo, vagy nézz a trackmania sunrise topicba
  • fireball
    csáááááh all
    hé warez fanok,vkinek elindult már a warez verzió??
    ha igen írja már le plz,h hogy kell,vagy írjon privit,mer a nagyokosok itt fognak pampogni..:)
  • M@TriX
    de nem tartozik a játékhoz ennyit kellene felfogni.
    Az installer jó azzal semmi baj nincs, a warez meg hogy nem megy az egyéni probléma, a SF védelem már ilyen.
  • ChevyG #4404
    warez vagy nem warez de akkor is a játékhoz tartozik...
  • M@TriX
    hát ez sem igazán ide tartozik, nincsen semmi baj az installerrel :)
  • [HUN]FaTaL
    jézus. dobd a géped a kukába és vegyél egy ps2-t:D
  • Peck
    Ayt hogy nem akarja instalálni........Mátrix ez már IDE tartozik és nem Starforcera

Ha instalálni akarom akkor ien "Virus..az installer nem kompatibilis" és ien hülyeségeket ír ki
  • [HUN]FaTaL
    olvasgass a trackmania sunrise topicban ugyanúgy kell ezt is elindítani mellesleg ott van az nfo minden le van benne írva nem értem mit pattogsz
  • M@TriX
    azt is odaírtam, van StarForce topik
    a SF-os játékok topikjában 50%-ban minimum erről a hsz, itt nem így lesz. :)
    nézz hasonló topikokat, de mint mondtam SF topic is van
  • Peck
    mertha már azt sem tudjátok, hogy kell leszedni/installálni, akkor az elindításával nem tudtok boldogulni, az tuti......és ha nem tom még is hol a rákba kérdezzem meg?????Starforce van rá 1 1000esem hogy senki nem fog válszolni
  • [HUN]FaTaL
    azért mert ez nem warez topic
  • M@TriX
  • Peck
    MI a rákér törölték a hozzászólásom????????
  • fireball
    jóreggelt:)
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • Gregorius
    Én meg erre nem is gondoltam.
    Most keltem.
  • b-type
    köszi! :)
  • [HUN]FaTaL
    igen én is erre gondoltam
  • Alexease
    Szerintem szeptember 15., mivel megjelent a warez...
  • [HUN]FaTaL
    nem, de nem kérdezgetek itt a warezról
  • Gregorius
    Szép jó napot mindenkinek!

Az off-road felfüggesztés hiba most jött elő először az AI-nál. Persze majdnem ugyanolyan élvezet volt elnádspángolni az AI-t így is. Mert eszembe jutott, hogy a múltkor én szívtam vele multiban. Tiszta elégtétel volt. De gyík vagyok.

Egyébként nem tudom, mi történt a gammával, de már nem fagy ki. Észre sem vettem, csak úgy két hete vettem észre, hogy már nem omlik össze sehogy. Gratula!

Egyébként USA megjelenésre a Szeptember 15 a helyes dátum, amit nálatok olvasni, Invictus, vagy a Nov 4, amit a kiadónál?
  • Piko888
    Neked eredeti van?
  • [HUN]FaTaL
    köszönöm
  • Alexease
    Meg nem sok minden van hozza sajnos, de it van egy-ketto mutatoba. ha lesznek erdemleges cuccok - marpedig lesznek, mert az SLModders dolgozik;D http://slmodders.uw.hu/news.php - akkor az fent lesz mind.
    CRC Paddock
  • [HUN]FaTaL
    lehet valahonnan cuccokat leszedni a gamehez? autók stb.
  • Duddits
  • M@TriX
    ebbe inkább ne menjünk bele
  • Shevchenko
    Nem mindenki keress olyan jól mint a szüleid,söt valakinek nincs is kénytelen beérni a warez cuccal.