Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CRC Paddock
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
mára ennyi, kell öcsémnek a nem ugyhogy router-t vissza kell kötnöm<#shakehead>#shakehead>
még nem mélyedtem bele, van egykét kérdésem:
-a kerékpozíciót és méretet lehet állítani(4m széles dömperre gondoltam😊)
-a kaszni méret korlátozva van?
alexease: sztem ez az egymástnemlátás inkább bug, mint konfig gond 😞
Forza.
Sry!
Running the game in server mode (hosting a game)
- You need to enable some ports on your router / anti virus / firewall software, so that other players' packages could be seen on your computer too. CRC is using port 12321 by default. If you are using All Seeing Eye (ASE) you should enable another port too, the one you are using in the game + 123 (initially 12321+123 = 12444) as well.
Csinaltam 5db gumi szponzor matricat, lehet tolteni😊))
Linkecske
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Komoly munkabefektetessel "eloallitott" CRC Weboldal😊
Meg teljesen ures, csak nehany menu van meg es a program a futashoz. Nem lesz komoly fan oldal - nincs idom ra -, inkabb csak egy faq-mod-letoltes-info site, a hivatalos es a komolyabb, normalisabb, gondnelkul hasznalhato kiegesziteseknek. Termeszetesen, ha valaki majd osszedob egy jol hasznalhato, reszletes auto, palya, mod keszitesi leirast az is fent lesz.
Jo munkat! 😊))
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Most leirhatnam mik lesznek a problemak, de tovabb tart mint rajonni😉
- CRC 2005 Car Tool v1.0 - (Ez csak az editor!)
- MAX extension pack (plug-ins, tutorial car files, scripts) - (Ez a Custom_Car - amire hibauzenetet kaptal - es ebben van az osszes plugin)
- Porsche 996 tutorial car - (Ez meg egy komplett kesz auto)
KÉP
VW Jetta II 1,8T
Bar az install, a szerkezet, a rendszer, a mukodes itt-ott bukdacsol, de szerintem hatalmas talalmany - szokas szerint! - ez az editor!! Bar autokeszitesben nem vagyok jartas, de hogy ennyire "aladolgozni" a MOD keszitoknek, az szerintem fantasztikus😊) Aki minimalisan is ert a 3D-hez, vagy csak konvertal autot barhonnan, az az editorban tenyleg csak egyszeruen, szep nagy gombokat nyomogatva, potmetereket huzogatva keszitheti el az autojat, teljes parameterezessel egyutt. Szerintem kegyetlen jo otlet! Bar egy jo auto elkeszitese, beallitas meg igy is idoigenyes, de tuti hogy sokkal egyszerubb es latvanyosabb mintha tucatnyi szoveges, program, java file-t kellene irogatni, konyvtarokat letrehoizni, konvertalni stb.
Persze leteszteltem, es a hozzaadott Porsche-t "ossze is raktam"😉
A netkódnak van egy elég nagy hibája. Már többször is írtam, hogy vki nem látott vkit a szerveren. Ma ez sorozatban több emberrel is elõfordult és marha idegesítõ dolog. Fél órát szórakoztunk és semmi eredményre nem vezetett. Kezdõdött azzal, hogy Arty szokás szerint senkit nem látott rajtam kívül a szerveren, de õt mindenki látta, emiatt Arty inkább kilépett. Aztán késõbb bejöttek 4-en és idáig szép és jó volt, de amikor még1 ember csatlakozott a probléma megismétlõdött vele is. Õ csak engem látott de mindenki más látta õt. Ezután jött még1 játékos és akkor már ketten voltak akiknél csak én jelentem meg a versenyzõk listájában. Multiban volt mégegy olyan hiba ami kissé megnehezítette a játékot, méghozzá az, hogy startnál egy kupacba rakta a kocsikat a program az Eight nevû pálya mindkét verziójánál és így kapásból javítással kezdõdött a verseny. Az egyik angol pályánál pedig a kerekek voltak sérültek startnál, vagy hiányoztak már nem emlékszem. A legtöbb dologról van visszajátszás, ha kell megkeresem és elküldöm õket a készítõknek.
Van egy kis problemam😊
Olyan mint ha a progi eleg durva sebessegfuggo kormanyszog allitast hasznalna, amit nem tudok kapcsolni, allitani sehol.
Pontosabban. Allo helyzetben, mondjuk 2x korbe forgatja a kormanyt, es egyhelyben megfordul az auto, de magasabb sebessegnel szinte alig mozdul a kormany es a kormany szog is sokkal kevesebb. Raadasul nem is linealis - nem mintha az jobb lenne😄 - vagyis fekezesnel, driftnel kepes hirtelen ketszeresere novelni a kormanyszoget, amitol erdekes automozgasok jonnek elo😊)
Valszeg bena vagyok vagy faradt, de nem talaltam megoldast.
Itt egy kis movie: CRC Kormanyszog (AVI, DivX6, 3,4Mbyte)
Vagyis, szedd le a demot, ha tetszik vedd meg (4990 Ft).
felismeri a telepített gamet, meg kell adni a játékosnevet:
Tools/options/games/ crc... playername
F5 - refresh jelzi ha van online game
(router mögül ált nem lehet hostolni, én nem tudok)
Nagyon jó RTF is van tadadam :-)
Ma du./Most nyomtuk/juk
Igaz még csak a demot, Mert nekik csak az van meg.
Tényleg CRC csapat!!!:
Nagy jó lenne, ha a futamonként látnám, hogy milyen nehézségi szinten teljesítettem.
most megint nekiindultam, és én 'haladó'n nyomtam ki, a T8 fullozásához pedig 'profi'-n kellene, jó lenne tudni melyik versenyeket nem kell már lefutnom. 😊
szivesebben multiznék, de amig nincs kifullozva a T8-m, addig off-ban kell gyaknom.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type