Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peck
Sziasztok!

Már nagyon régóta meg akarom szerezni a játékot de nem sikerült!(Lóvém (Kézpénz) nincs) tehát nem tom boltba megvenni a játékot DC-n nincs...nem tudtok valammi warezt mondani ahol TUTI fenn van?

THX!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

áá dehogy, elismerem rosszul fogalmaztam <#hehe> de sebaj pár izgulás nem árt.
bertino
MÁÁÁR VÉGIGVITTED ? <#duma>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jah haladóban,igaz! Én ott vittem végég, jópár pálya ment félprofiban.<#circling>

Nah volt 3 kezdõ is az elsõ harmadban. <#wink>
bertino
hogy néz má az ki ? <#wilting>

min haladóban kell vinni, akkor az igazi <#vigyor1>

Sztem az élmény miatt is told végig.<#eljen> Amatõr, nem tudom van e ilyen, de kezdõ szint tuti van és ott sztem csak le tudod nyomni õket <#boxer><#ravasz1>
Milyen nehézsséggel próbáltad?
ALIENwoods
OFF:

Ez az eredeti Initial D játék PC-re, grafika pont olyan siralmas mint amilyen a fizikája volt...

ON:

ha plussz autót akarok berakni, akkor ezekszerint elõbb játszam végig?

Alexease
Ezert nem tudtam meg vegig jatszani es nincs is meg minden autom😊)
bertino
az a helyzet a vége felé már korántsem olyan könnyû a karrier <#hehe>

Alexease
A bajnoksagot kell vegig tolni, folyamatosan adja az autokat, alkatreszeket, palyakat. Kodrol, cheat-rol nem tudok, de tuti hogy van😊
ALIENwoods
2 röpke kérédésem van 😊
az add-on kocsik presztízs fûggõen jelennek meg?
kódok vannak hozzá?<#idiota>

M@TriX
a Gef4MX, a Gef2MX utódja, szóval inkább Gef2, mint Gef4, tudtommal, de nem biztos... a vidkarigyártók szeretik megkavarni a népet...
valszeg azt az effektet ami nem aktív azt nem tudja a karid...
bár volt ezzel kapcsdolatban egy bug, lehet lehetne engedélyezni neked is, nem tudom mi alapján van ebben a progiba a GPU azonosítás.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ALIENwoods
1 ötlet: a WinAmp play-listek támogatása (*.m3u), ugyanis szerintem egyszerûbb így zenéket berakni, és nem növeli a másolt számokkal a területet, de ez csak 1 ötlet volt 😊

M@TriX
#4018, szerintem nem túl nehéz... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ALIENwoods
magyar pálya túlzottan sötét nekem, fõleg így dél környékén, mikor 1000L süt be a nap 😊, viszont föggönyökkel javítottam a helyzeten

nézeget, a leírást hozzá...
Támogatott márkák: (..) nVIDIA GeForce 2 MX vagy jobb (GeForce 4 Ti ajánlott),
nekem GeForce 4 MX 440 van, s az effekteket inaktívnak jelöli, mármint szürke kör 😊, pedig nem hinném hogy azért mert 'MX' gyártmány.

másik fontos, liszensz szöveg: '...A játékprogramhoz úm. MOD-ot készíteni az Invictus-Games Kft. külön engedélyével szabad.' ;D. Szeretnék kérni ilyen engedélyt!!! 😊

Mivel mi összetartunk, lehetne olyat csinálni hogy azt az oldalt is megnyissa, mi neg bezárjuk betöltõdés után. Sztem ennyit meg lehet tenni egymásért
Gregorius
Azt is nézi? Akkor szar ügy. <#szomoru1><#nemtudom>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Nekem is volt index.html es oldalam és azt is törölték, met "kevésszer látogatták" Sajnos
Gregorius
Általában azért törlik, mert rájönnek, hogy kamuoldalak. Nem kell mást csinálni, csak belinkelni az oldalra a feltöltött cuccokat. Tehát csinálsz egy index.html-t, amiben nins semmi más csak egy link a feltöltött cuccokra.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Az elsõ részt külön is le lehet szedni, hogy meglagyen a késõbbiekben...Ám igaz, minek lejön az fél óra alatt :-)
M@TriX
simán 😉 addig pihenj, mert aztán nem fogsz 😊

ALIENwoods
188,4 mega cuccos hozzá, nem semmi <#vigyor2>, asszem TVzem kicsit, és lehiggadok míg frissíti magát <#wink>

ALIENwoods
WRYYYYYYYYYYYYY

Kipróbáltam kb 5 percel ezelõtt a sima CRC-t, egyszõval ki tudom fejezni:
"nemsemmi~"
meg kössz a tollat Invictus ;D

most fogom mindjárt feltuningolni 2k5-re, s dícséretes hogy még Windows 2003 Standard-on is fut!!!

M@TriX
az UW azért törli, mert pont hogy tárhelynek használod, amit az SGre csináéltam bannereket én is ott tároltam, rendszeresen törölték, áttértem a dox.hu-ra semmi gond, ajánlom...

Alexease
Tetszenek a zenek, jok lesznek. Mondjuk, hozzam is a Counterattack all egy kicsit kozelebb😊
Amugy jok a japan zenek, sokszor igenyesek, foleg hangszerelesben.
Felrakom szivesen, de az UW-n max 200 mega a hatar, es nem garantalt hogy ne toroljek barmikor (pl. nehany napja toroltek a SLRPictures es az Alexease oldalakat is😊 Bar tenyleg csak tarhelynek hasznaltam😊 De ujra beregisztraltam oket, mukodnek megint, egy-egy kamu oldallal😊))
ALIENwoods
Alexease véleményére vagyok kíváncsi a zenék kapcsán 😊. Lenne 1 kérésem Alexease, ha kész lesz az Inital D mod, akkor majd felrakod az oldaladra, hogy mindig elérhetõ legyen, és ne töröljék!?

Alexease
Ismert problema, dolgoznak rajta, a keszitoktol mar erkezett visszajelzes: #3962
Prézli
Hi all

Azt szeretném megkérdezni,hogy LAN-ban
(Tudod:1 szoba 2gép én+haver)Hogyan tudom
rávenni a progit hogy a hangüzeneteket
télleg ki is mindja,ne csak írja???<#nemtudom><#help>

ALIENwoods
ezek egyébként 250% japán zenék, mindegyik. Szándékosan válogatom azokat amelyekben a legminimálisabb szöveg van hogy élvezetesek legyenek, és ne zavaró ~nyávogós~ ahogy néhány európai srác gondolná <#crazya><#circling>

b-type
Kifejezetten jó zenék 😊
nem mind a stilusom, de pl. a Counterattack-nak kifejezetten lazó rifje van. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ALIENwoods
bertino
határozottan jó ötlet <#nezze>

ALIENwoods
<#nyes>

Gregorius
vagy slmodders.uw.hu <#vigyor5>

M@TriX
de itt vagyok én 😊
amúgy akárhogy linkelsz onnan, béka lesz, inkább dox.hu, vagy kepfeltoltes.hu

12346
granulátum. zsír lett😊

ALIENwoods
hát, eléggé gyenge ez a redszer..

arty
wow!!!!

(sg forum megin' szux h emeltdijas smsért törölhecc 😞 )

Forza.

M@TriX
jaaaaaj, mamám, ez bruti szép lett, ha kell bétateszter csak szólj 😉

ALIENwoods

Katt a képért
(imageshack suxx 😊)

Gregorius
Szerintem pedig király a single módja is. Sõt, rally rajongóknak inkább az jön be, ez pedig egy rally játék alapvetõen.

ALIENwoods
mután holnap átveszem a CRC-m (yehaw!)
nekilátok ma az Initial D(rift) mod kiagyalásához CRCbe,
ennek jegyébe elkeztem kiválogatni 35 órányi zenébõl azokat amelyek majd szerepelni fognak a modban. Nekiláttam az elsõ CRC-s autómnak, használva a CAT, segédleteit típusa Mazda RX-7 Savanna, nem garantálom, hogy lesz koszolódási és törési textúrája (habár, épp eszembe jutott 1 megoldási mód 😊 ). Ha a kaszni kész lesz onnantól már simábban fogok haladni...
Ha még nem teljesen elvetett ötlet, akkor 1 egyszerû pályaszerkeztõnek is örülnék 😊

arty
csak még kissé bugos 😊

Forza.

k8bal
szerintem nem lesz konzolon!
vagy ha lesz is akkor csak Xbox Live-on! mert a multi ennek a gémnek a legnagyobb erõssége ahogy innen kiszürtem!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Gregorius
Hát, elég szívás, de megvan már azóta? <#vigyor>

Lehet egy indiszkrét kérdésem Invictus?

Gondolkoztatok már CRC -> konzol dolgon? Vagy abszolút reménytelen a helyzet?

k8bal
Mekkora szívás...

Ma kartam elmenni megvenni a gémet a CD-Galaxis-ba!
DE: ÁRAMSZÜNET MIATT
augusztus 26., pénteken
ZÁRVA TARTUNK!

bazze! Minden ellenem van! <#guluszem1>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

elméleti síkon, de ah azt mondjuk van oszt kész
Gregorius
Középfenéken húzza. <#vigyor> Egyébként lehet, hogy van súlya, de a halvány lila gõznek ennyi a tõkesúlya.

jó az - elhúzza a csíkot balfenéken <#vigyor1> csak állítjató legyen a súlya