Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
Nem tud valaki NOCD cracket az eredeti változathoz? Mert elhagytam valahol a lemezt 😊 (tudom hol van, de most nem elérhetõ, 120 km-re van 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Alexease
<#eljen>
DJ Bee18
Live!-al sikerült. Köszi mindenkinek <#eljen><#eljen>

fireball
végigtoltam!

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

arty
a mai napig azt a rohadt lájvot kell updétre használni, az igért .zip es peccset biztosan nehéz lehet összehozni, hiszen kb. fél éve várunk rá ...

Forza.

DJ Bee18
mákostészta írta nekem:
Ez a "kedvenc" hibank: crc hibas a patch file amit letoltottel 😞
Egesz pontosan mikor toltotted le?
Volt mar nehany honapja ugy, hogy a szolgaltatonktol leszedett fajlok gyakran hibasak voltak. Probald leszedni ujra, vagy esetleg valakitol elkerni egy regebben leszedett biztosan mukodo peldanyt!

Ez igaz lehet? Valaki, aki mostanában szedte le a patch filet (1.2.2), megmondaná honnan??

ASE
Ez "full" verzió. 😊)
DJ Bee18
Most másik gépnél vagyok, a Live is úgy csinálja, hogy letölti, majd a Patchet nekem kell kézzel elindítani? Mert úgy emlékszem, mintha elõször a Live-val próbáltam volna, de ott is gond volt. Majd kipróbálom, de mondom, szerintem azzal is ilyesmi gubanc van

ngcsnet
mer azt nem találom

ngcsnet
és azt honnan szerezzem meg? :Ð

M@TriX
csak mondom amit mondtak 😊
nekem nem volt error SP1-el sem.
bár én live-al frissítek

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Bee18
SP2-m van

DJ Bee18
most küldtem mailt az invictusnak

M@TriX
olvass vissza 😊
amúgy az SP2-t ajánlják...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ALIENwoods
Inivctus LIVE!-l frissítsd

Elméletileg õk nézik a fórumot, és talán tudnának segíteni ebben.
DJ Bee18
az eredeti játékot már vagy 5-szor újratelepítettem, semmi módosítás, a 2005 patchnél meg még mindig ezt írja ki:

Mit mûvelt ez az Invictus????? Mit lehet tenni???

2.5c 😊
ngcsnet
az 1.9.8-as az legújabb?

ngcsnet
köcsögöm széken

Szerintem ha letöltöd a The All-Seeing Eye nevû progit, akkor látsz néhány szervert. Nem túl sok van, de akad. Ez a teljesre vonatkouik, remélem a demót is támogatja ez a progi.
ngcsnet
mert az az IP ami alapból hozzáadható az halott

ngcsnet
szal valakivel szeretném kipróbálni a demót neten, h tudjam h mennyire lenne érdemes megvenni

Egyszerû. Beteszed a CD-t a meghajtóba és feltelepíted. Azután start! Ja és az Invictus live-al, amit a start menüben találsz, update-eld, mert úgy kapsz add-onokat. Jó játékot!
Sziasztok!
Egy olyasvalaki segítségét kérném, aki ráér és esetleg leírná nekem hogyan is kell installálni a gémet. Tudom, nézzek vissza a fórumban, ami igaz is és meg is teszem, de sajna most épp nem sok idõm van és ahogy néztem elég hosszú a fórum. Szóval ha valaki leírná pár sorban, nagyon szépen megköszönném. Köszike 😊
fireball
bakker,de fölbaszta az agyam már megint ez a hoki....
faszom,uccsó kör a 10bõl,és kicsúszok,pedig végig vezettem...kurva élet,utolsó elötti verseny!

Duddits
Nincs crack hozzá!! Fel van "törve", de nem crack-es verzió...

k8bal
olyanok még nem nagyon vannak...
egyénként a Bannerba látogass el! <#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

bestGP
honnan lehet letöltéseket szedni a gémhez?

hüje vagy hamán szép nem!4

Gregorius
Van olyan nap, ami nem munkanap? <#hehe>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ALIENwoods
velük munkanapokon szoktam beszélni

Gregorius
Nyomonkövetjük személyiséged elváltozását és bizonyos alapvetõ kérdésekbe vetett bizalmad megingását. Az élet csupa megalkuvás. <#vigyor0>
Invictus nem mond semmit? Nekik írtál már?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

fireball
jó,de én még nem hallottam tört exe rõl...😛

ngcsnet
szeretném kirpóbálni neten a demót, valaki?

ALIENwoods
a tört verzió exe-je

Duddits
Milyen crack-elt exe-t? Nincs crack hozzá...

fireball! Tudom, hogy csak kérdeztél, csak olyanokat kérdel, amik tök logikusak. No CD szerintem egyértelmûen azt jelenti, hogy CD nélkül megy... Vagy nem? <#ravasz1><#circling><#wink>

ALIENwoods
valaki küldje már el a krekkelt exe-t, mert már idegesít hogy nemtok semmit se csinálni benne<#falbav>

fireball
mi van????
csak kérdeztem....megvan eredetibe,szval nem azér,h a warezt elindíccsam....😛

Duddits
<#nevetes2>

bertino
egeh

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fireball
no cd lehetõség??az hogy??cd nélkül is megy???

bertino
3.... az még hagyján, volt, hogy FULLon voltunk 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

az jó, na akkor kicsit félrespórolok (másra gyûjtök :b 😊)<#eljen>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

arty
változó. van h több szerver is van, volt mikor 3 magyart is láttam 😊 de a jellemzõbb, hogy összejön a társaság XRV szerverén 😊

(ez a magyar rész)

Forza.

arty
ez volt nekem is, ha be van allitvam akkor még a kék képernyõt is láthatod 😄

sf3 hátulutõje 😊 de most már legalább van nocd lehetõség, megnyugtató, hogy a korongot nem kell allandoan ki be pakolgatni!

Forza.

*megvételén ^^

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hali mindenki! 😊

még egy-két hónappal ezelõtt sokat játszottam a 2k5 demójával, és annyira megtetszett az egész gamma, hogy nagyon gondolkodom megvételét 😄. Kérdésem az lenne, hogy mekkora a netes közösség a játékban? Hány szerver, hány játékos, stb.?

magyarokat amúgysem warezolok... kis ország, kis pénz, ennyivel tartozunk "magunknak".

vannak azért...<#smile>

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Gregorius
Máskor egyáltalán nem szokott újraindulni? Ha esetleg visszaemlékszel olyanra, hogy máskor is újraindult, akkor próbáld meg kivenni mondjuk a hangkártyát, ha van, és úgy próba cseresznye.

Gregorius
Próbáltad ferdítve? Elõször frissíted a CRC-t, és utána a Windows-t.