Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Forza.
Ez a "kedvenc" hibank: crc hibas a patch file amit letoltottel 😞
Egesz pontosan mikor toltotted le?
Volt mar nehany honapja ugy, hogy a szolgaltatonktol leszedett fajlok gyakran hibasak voltak. Probald leszedni ujra, vagy esetleg valakitol elkerni egy regebben leszedett biztosan mukodo peldanyt!
Ez igaz lehet? Valaki, aki mostanában szedte le a patch filet (1.2.2), megmondaná honnan??
nekem nem volt error SP1-el sem.
bár én live-al frissítek
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy az SP2-t ajánlják...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mit mûvelt ez az Invictus????? Mit lehet tenni???
Egy olyasvalaki segítségét kérném, aki ráér és esetleg leírná nekem hogyan is kell installálni a gémet. Tudom, nézzek vissza a fórumban, ami igaz is és meg is teszem, de sajna most épp nem sok idõm van és ahogy néztem elég hosszú a fórum. Szóval ha valaki leírná pár sorban, nagyon szépen megköszönném. Köszike 😊
faszom,uccsó kör a 10bõl,és kicsúszok,pedig végig vezettem...kurva élet,utolsó elötti verseny!
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
egyénként a Bannerba látogass el! <#idiota>#idiota>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Invictus nem mond semmit? Nekik írtál már?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
fireball! Tudom, hogy csak kérdeztél, csak olyanokat kérdel, amik tök logikusak. No CD szerintem egyértelmûen azt jelenti, hogy CD nélkül megy... Vagy nem? <#ravasz1>#ravasz1><#circling>#circling><#wink>#wink>
csak kérdeztem....megvan eredetibe,szval nem azér,h a warezt elindíccsam....😛
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
(ez a magyar rész)
Forza.
sf3 hátulutõje 😊 de most már legalább van nocd lehetõség, megnyugtató, hogy a korongot nem kell allandoan ki be pakolgatni!
Forza.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
még egy-két hónappal ezelõtt sokat játszottam a 2k5 demójával, és annyira megtetszett az egész gamma, hogy nagyon gondolkodom megvételét 😄. Kérdésem az lenne, hogy mekkora a netes közösség a játékban? Hány szerver, hány játékos, stb.?
magyarokat amúgysem warezolok... kis ország, kis pénz, ennyivel tartozunk "magunknak".
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430