6774
-
#5187 miért látok minden külföldi oldalon 1.24es patchről szóló dolgokat? nálunk még csak 1.23 van nem? legalábbis nekem. -
kitamas #5186 De van, az Invictus LIVE! segitsegevel.
http://download1.invictus.hu/utilities/Invictus_LIVE!_Setup.exe
-
priluki #5185 Hali,most probáltam ki a játékot,nagyon tetszik kivéve 1 dolgot,az autok hangja,föleg a szöcskének hát az valami katasztrofa,nincs véletlen valami javitás hozzá? -
#5184 technikai problémák merültek fel, türelmeteket kérjük -.- -
XRV #5183 tessék felkészülni, indítottam CRC-t -
XRV #5182 minibetükkel, ha Basta tényleg megcsinálta, akkor nem. Alienwoods kissé nehezebb tészta :D -
#5181 az... jó kis fagyiparty és LAGparty lesz... -
#5180 -
XRV #5179 MA MA MA Multi -
XRV-től függően lehet hogy lesz egy kis késés...
:) -
#5177 okés... már most nekem is aludnom kéne :) -
#5176 ja, este -
XRV #5175 Sztem legyen holnap Szakítok időt! Nektek jó? -
#5174 Lehet nem jö XRV, remélem jön. Ha gondoljátok indithatok én is servert. -
#5173 jó kérdés -
#5172 XRV, Bertino, Raho, ALIENwoods és a többiek! Multi mikor?? -
HUTÖPIKE #5171 Hali En most probaltam ki a gamet multiban is nagyon kassa!!
Ha valaki jonne multizni csinalok server szoljatok!!
Msn cimem [email protected]
gyertek jaccani!! -
szerintem husvét -.- -
XRV #5169 ehh csak picit más szög, nem totál máshonnan. Részletek, részletek, az aprókat is vedd észre :-)
Ma kellene CRC multi sztem -
#5168 nem rossz videók... amúgy az átugratós az bizonyítékként is szolgál, mivel ott vagyok rajta :D -
#5167 ebbe hol a 3 nézet ? lényegében az összes uonnan nézi :P -
XRV #5166 Nah feltettem azt a videót. Mindjárt 3 nézetben is :) No meg egy átugratást is.
http://xrvman.atw.hu/ -
#5165 ...ugy is jo...;)))) -
#5164 "...érhetetlen....." :D -
#5163 Az sosem ertelmetlen, csak oda kell figyelni, mert eleg sok a gyerektartas... -
#5162 de még mennyire... csak a vége számomra kicsit érthetetlen fordulatot vett... -
XRV #5161 Jujj, micsoda nagy esemény! Szinte a szerelemehez fogható mámorban úsztál ... -
XRV #5160 Csak érjek haza, én is felteszek pár videót, de egyet tuti :-) -
#5159 Ki sem találjátok mi volt tegnap este... Megismerkedtem egy lánnyal, és ... ... ja nem... ez nem az. Szóval részt vettem életem első CRC multijában! szal a lényeg, hogy valamit most úgy csináltam, hogy jó lett -
#5158 540 km/h ?!?! Szerintem mar az is bug:)) Annyival elvileg nem is lehet zuhanni ("szabadesni") :D Ugy tudom, 300km/h felett van valamivel az "elmeleti" hatar (legellenalas, legorvenyek, vakuum stb. okok miatt). -
#5157 Mi közbe kreálom a Stalliont CRChez, volt egy két érdekes pillanatom ilyen ez is
Itt pedig speciel egy igen erős bugot sikerült kreálnom, mely következtébe átmentem a pályán, s max sebességgel zuhantam ! ~540 km/h ! nem kamu !
-
#5156 Felvettem klippeket, az egyik igen dúrva multiból, szerintem érdemes mindenkinek megnézni (7/10-s video minőség) -
#5155 jaja, most volt :) -
#5154 bizony, most lesz minnyá -
#5153 Multi mikor?? Mindjárt 9 óra... -
#5152 Nézd meg a képet bátya... -
#5151 Amúgy az a BMW M5, ami lejebb szerepel, nem tudjátok, hogy milyen minőségre? -
#5150 Nem tudom, de én benne vagyok. -
#5149 THX!!! -
#5148 Csá! Lesz ma este multi?