Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
egyébként MMORPG lesz <#wink>#wink>, rajzfilm grafikával, s a karaktereid kocsik lesznek
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
- több autó
- több pálya
- szepp megjelenés/grafika
- TELJES fizikai motor újra írása
- GUI újraszabása
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
minyá elkérem a címét el elküldöm..
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Én benne vok
De már csak mosolygok rajta.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Vagy hogyan tudok átváltani rá?
A SF mindenkepp hardware-software fuggo, nem lehet altalanositani.
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Forza.
vazze a nem origit simán eltudtam indítani<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
asszem tudom is, hogy mit makog.. nem vólt még eredeti starfosos gammám, de ez most komoly, hogy nem lehet fenn a gépemen alcohol meg daemotools<#confused>#confused>
mert ez még viccnek is rossz... a starfos készítõinek meg...<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Emberek CRC futam? kééne! :-) Szóljatok és indítok szervert.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
szal nem mondanám, hogy full magyar, vagy csak az én cédémmel nem stimmel vmi 😊
az oké, hogy menü és satb-i mind magyar, de mikor töltõdnek pályák ott a tippeket néha angolul irja ki a játék, szal elég érdekes 😊
nem gond, csak egy észrevétel 😉
még valami mert csak biztonsági másolathoz volt szerncsém ha megveszem a gammát origibe az magyar nyelvü? mert a 1sane-t még anno megvettem az is full magyar
nagyon bejövõs a játék megéri pénzt adni érte<#eljen>#eljen> fõleg ha megoldódik az fps problémám
3200+
6600GT
1.5GB RAM namár most kérdesem ez így normális hogy csak ennyit fut ezen a konfigon?
Segítenék ha tudnék, de nem tudok 😞
A Viper-t megnéztem, az tetszett külsõleg.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Insane alá régebben csináltam 2 reget, mert ha elbirizgáltam, a full automatáról, egyszerre a kettõ nem ment már, csak vagylagosan mûxöt.
full automata
REGEDIT4
"AutoChange"=dword:00000001
"AutoDiff"=dword:00000001
all manual
REGEDIT4
"AutoChange"=dword:00000000
"AutoDiff"=dword:00000000
JÓÓ LETT!
"Start Menu Folder"="Cross Racing Championship"
"InstallDirectory"="d:\\games\\crc_full"
"Installer Language"="1038"
ezeket tedd be egy valami.reg fájlba és futtasd 😊 az installdirt értelemszerüen ird át ....
Forza.
mert így azért nem látja, mert gondolom ninc smeg az a reg bejegyzés ahol nézi a Live
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hogy lehetne megoldani, hogy az invictus live lássa a CRC-t, Insane-t?
Új Windows van fent. Játékok futnak rendesen... Sztem nem kellene annak is reinstall, vagy igen? Mindenképpen kell? Másképppen nem tudom megloani?
Kitamas?