Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NzzN
Ugye mi ezt az egészet majd megkapjuke egy frissítésben? 😊

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

ALIENwoods
az 'új játék' kifejezés jobb
egyébként MMORPG lesz <#wink>, rajzfilm grafikával, s a karaktereid kocsik lesznek

Duddits
<#nevetes1>

arty
biztosan valami manga RPG lesz belõle 😊)

Forza.

bertino
teljes fizikai motor átírást xDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

12346
teljes fizikai motor újraírás mit takar? konzol fíling?😊

ALIENwoods
http://gom-team.com/ -n találtam e hírt mely említi a jelenlegi munkálatokat az Invictusnál. Szóval a srácok most a CRC Japán változatán dolgoznak ami magába foglal 1-2 újítást pl:

- több autó
- több pálya
- szepp megjelenés/grafika
- TELJES fizikai motor újra írása
- GUI újraszabása

bertino
nem, csak alkatrész vásárlás van, ha megvan, beállítod, onnantól azzal mész

FOXX supreme
Hellósztok lenne egy kérdésem. Ebben a játékba lehet úhy bontani a kocsikat most a street legal 2-ben??? Vagy hogyan kell tuningolni a kocsikat? Kapok valami motor pakkokat és csak simán bele kell tenni vagy hogyvan ez?

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

fireball
visszaszolgáltatom neki..😊gecc jó hogy monyátok,már rég elfelejtettem..:S
minyá elkérem a címét el elküldöm..

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

ngcsnet
mondj egy idõpontot és (remélem) ott tudok lenni

Kéne futam? Jajam! :-)
Én benne vok
ngcsnet
broáf.

Gregorius
Azért ez erõs volt. Legalábbis én olyan hanglejtéssel olvastam.
De már csak mosolygok rajta.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ALIENwoods
FIREBALL-nak üzenem hogy szolgáltassa VISSZA bastának a CRCjét!

mila69en
vedd meg a bótba azt magyarra vált

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MAgyar nyelv nincs is a játékban?
Vagy hogyan tudok átváltani rá?

Alexease
Nalam is fut minden jatek Alcohol-lal es Daemon-nal is. Es van koztuk eredeti SF-os es van warez SF is😉
A SF mindenkepp hardware-software fuggo, nem lehet altalanositani.
ALIENwoods
nálam még mindig fenn van az Alcohol meg a CRC2k5 együtt 😛

NzzN
A ritka pillanatok egyikénél amikor fennvolt az Alcohol akkor nem indult el a CRC, amint leszedtem (nem szeressem az Alchololt) egybõl elindult. A Deamon Tools mindig is fennvolt és annál nem parázott a StarForce...

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

arty
fentlehet, semmi baja a daemonnal/alcohollal ... az sf még ugy ahogy intelligens ebbõl a szempontbol 😊

Forza.

Hát igen, sajnos egyre több az olyan védelem, amelyik ilyet csinál, hogy ha ez a progi fennt van, nem indul le. De majd ezt beszopják az új windows-nál...
mila69en
áhhh tegnap megjött az origi elakarom indítani és valamit magyaráz a sztárfos<#conf>
vazze a nem origit simán eltudtam indítani<#zavart2><#zavart2>

asszem tudom is, hogy mit makog.. nem vólt még eredeti starfosos gammám, de ez most komoly, hogy nem lehet fenn a gépemen alcohol meg daemotools<#confused>
mert ez még viccnek is rossz... a starfos készítõinek meg...<#mf3><#mf3>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ngcsnet
msn?

ngcsnet
kellene futam^^

Ha a Live-t futtattad, akkor az onnan leszedett mapok leírásai angolul jelennek meg, sztem erre gondol Bertino. Szvsz nektek is úgy van, csak nem mélyültetek bele.

Emberek CRC futam? kééne! :-) Szóljatok és indítok szervert.
bertino
jajam, meglehet

arty
szvsz egyedi jelenség lehet, nekem még sosem jelent meg semmi angolul 😊

Forza.

Zetorg
hm...lehetséges, nekem angol verzió van 😊

mila69en
már rájöttem, hogy mi volt a gond az alaplapi hang miatt nem akart menni beraktam egy hang kártyát úgy már sokkal jobb volt de most egyenlõre tök mindeggy mert letöröltem az egészet várom az origit, hogy megérkezzen...

Gregorius
Belsõ tükröket kapcsold ki, ha nem fáj a szíved a dinamikus tükrözõdéstõl, akkor azt is, vedd le a 3D hangot, és nem kell 1024x768 felbontás fölé repíteni a grafikát! Ha a World detail-t eggyel lejjebb veszed, már az is sokat jelent, a többit nem kell leszedni, azok annyit nem dobnak a teljesítményen, mint amennyit elvesznek az élménybõl. Esetleg a látótávolsággal játszhatsz még. És ha amúgy sem szereted a DX9-es effekteket, akkor szedd le a pixel shader-t alacsonyabbra!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

bertino
ehhe lenne egy két nem tul nagy de kisebb problémám, persze megvok velük, nem gond, csak érdekes 😄

szal nem mondanám, hogy full magyar, vagy csak az én cédémmel nem stimmel vmi 😊

az oké, hogy menü és satb-i mind magyar, de mikor töltõdnek pályák ott a tippeket néha angolul irja ki a játék, szal elég érdekes 😊
nem gond, csak egy észrevétel 😉

Zetorg
ha Mo.-on veszed, akkor full magyar 😉

mila69en
most pont azt csinálom😄
még valami mert csak biztonsági másolathoz volt szerncsém ha megveszem a gammát origibe az magyar nyelvü? mert a 1sane-t még anno megvettem az is full magyar

nagyon bejövõs a játék megéri pénzt adni érte<#eljen> fõleg ha megoldódik az fps problémám

Zetorg
biztos, de win telepítés elött próbálkozz driverek cseréjével...

mila69en
ez biztos jobban kéne hogy fusson? met akkor újra rakom ezta winfost

Zetorg
a gépeddel/rendszereddel van baj, nem a játékkal!

mila69en
hi kiprócáltam játékot hu hát sztem atom lenne ha többet futna 15-20 fps-nél na jó minden low-on elérem a 30-at is de ez így nagyon gáz és nem is értem mert annyira nem szép hogy ne fusson el normálisan a konfigomon

3200+
6600GT
1.5GB RAM namár most kérdesem ez így normális hogy csak ennyit fut ezen a konfigon?

báttyó02
kiprobáltam énis,kurvajo a gamma

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ALIENwoods
na? megállt az élet? 😄

b-type
😊
Segítenék ha tudnék, de nem tudok 😞
A Viper-t megnéztem, az tetszett külsõleg.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ALIENwoods
legalábbis amíg nem lesz valami amivel a pályát is tudok kreálni, mivel a maxos tudásom még kevés hozzá

ALIENwoods
f-szom, nem fogom egyedül megcsinálni ezt a modot, csinálok autókat, de egyedül nem fogom összerakni...

Igen, én is ilyesmire gondoltam :-)
Insane alá régebben csináltam 2 reget, mert ha elbirizgáltam, a full automatáról, egyszerre a kettõ nem ment már, csak vagylagosan mûxöt.

full automata
REGEDIT4

"AutoChange"=dword:00000001
"AutoDiff"=dword:00000001

all manual
REGEDIT4

"AutoChange"=dword:00000000
"AutoDiff"=dword:00000000
Köszi!
JÓÓ LETT!
arty
REGEDIT4

"Start Menu Folder"="Cross Racing Championship"
"InstallDirectory"="d:\\games\\crc_full"
"Installer Language"="1038"

ezeket tedd be egy valami.reg fájlba és futtasd 😊 az installdirt értelemszerüen ird át ....

Forza.

így van... matrix helyesen beszél
M@TriX
egyszerû játék install fel, és kopizd az új installra a régi gémed konfigokkal mindennel együtt, így látja majd a live és mégis megmarad a "régi" gémed. jó 5let mi? 😉
mert így azért nem látja, mert gondolom ninc smeg az a reg bejegyzés ahol nézi a Live

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nah pici brühû.
Hogy lehetne megoldani, hogy az invictus live lássa a CRC-t, Insane-t?
Új Windows van fent. Játékok futnak rendesen... Sztem nem kellene annak is reinstall, vagy igen? Mindenképpen kell? Másképppen nem tudom megloani?
Kitamas?
Duddits
De így szerintem jobb!