Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nem 1-1 alkotásról beszélek hanem tömegesen mint mondjuk a GTA-hoz(rossz példa). Bár lehet hogy még friss a dolog azért?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Nekem ma nem jó, mert sûrû ma.
servert ott meg csak akkor látsz a játékban ha beirod az IPjét és az vagy aktiv, vagy nem
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Segítséget szeretnék kérni multival kapcsolatban.
A helyzet az, hogy nemtudok kivel játszani.<#conf>#conf>
Játékhoz csatlakozni csak úgy lehet ha beirom a szerver ip-jét?
Nálam a frissítés menü nem mükszik, nem látok egy szervert sem amire csatlakozhatnék.
All Seeing Eye-vel is probáltam, de ott se látok senkit.
Ezzel a játékkal játszik egyáltalán valaki multiban?
Légyszi írjon már valaki egy ismetetõt a multi játékról?
Elõre is köszönöm.<#help>#help>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Bitang jól néz ki, de a régi kormányprofillal élvezhetetlen volt, pedig jókat mentem régebben (igaz már vagy negyed éve el sem indítottam (szégyen))
Most nedvesedtem erre a gépre, de sajna nem tudtam élvezni a játékban.
Alapból a legmagasabb tuningértékû futómûvet használva off-road beállt kaptam azaz volt vagy méteres hasmagaságom. 😊)
szal nekem nagyon tolja az elejét, és nem tör ki az autó 😞
majd még próbálgatom...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Neked jól ment ez a verda?
Nálam nagyon tólta az elejét, és az istennek sem akart erõcsúszni.
..ennyire elszoktam volna a CRC-tõl? <#confused>#confused>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
a car tool segítségével megpróbáltam átalakítani a porschét v1.2.4 kompatibilissá alakítani, hát ez lett belõle<#buck>#buck>
Aston Martin Vanquish V12 v24 kompatibilis verzió
Letöltés
Telepítési inctrukciók:
1. Csomagold ki a .zip-et
2. Másold a "Taxi.dds"-t a Cross Racing Championship\vehicles\vehicle1\textures\skins könyvtárba
3. Indísd el a játékot
igen az láva, méghozzá egy 11 méter mélyen a pálya közepén, ember legyen a talpán aki túléli DZ-ben 😄
gyakorlom a map készítést
Még karácsonykor kerestem (ott is)
de nem láttam sehol)
Mennyibe kerül?
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
sehol nem látom vhol meglehet ezt venni ???
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Invictus!!! Mikor lesz végre ZIP-elt all-in-one pecs ?????
Forza.
Megpróbálom megcsinálni, ha nem megy a , kevés hely van forrasztani, nem jön ki a csatiból, akkor eltemetem, go kuka.
Microsoft Intelli Optical USB, élt 2000.12.21 - 2006.01.21 Nyugodjék békében, , béke poraira <#bdead>#bdead>
VW Jetta II 1,8T
Ugyanis pár napja az USB-s eszközöm megáll (egér tuti, és 2x a kormány is) Hallani azt a hangot, amikor kihúzok, ill bedugok egy USB-s eszközt.
Ma kétszer állt meg pillanatra az egerem böngizés közben, de tovább ment.
Nem tudjátok ez véletlenül mitõl lehet? Új win, sp2 alapból.
VW Jetta II 1,8T
..::S::L::M::..
VW Jetta II 1,8T
Biztos megküldik a kulcsot😊 Az zavar picit hogy letölthetõ setupban nincs magyar nyelv én viszont a magyart rendeltem 😊
Na mind1 majd kiderûl😊