Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA hoz elég mindent Zmodelerben összerakni, a fizika tök mindegy
ezzel szemben CRCben vannak olyanok, mint
-aerodinamikai meshek
-LOD
-phyzikai meshek
-szellem meshek
-slotok
-spéci materialok
-4 szintes tuning lehetõség (stock + S1->S3)
-6 kerékszett
-...
Meg ugyen ez olyan hogy akinek már volt dolga SL motoros gammával az meg tudja tanulni az új rendszert is, de akinek ez az elsõ amit moddingolni szeretne az kicsit még tartózkodik az egésztól.
Megjegyzem hogy a pálya szerkesztés nekem spec jelenleg bonyolult, legalábbis nem egészen azt csinálja amit én szeretnék, de kis lépésekben lehet vele haladni. Az új modding cuccok kreálása: a tanulás, és a rá fordítható idõ
szorzata osztva a kitartással 😊.
Most nem 1-1 alkotásról beszélek hanem tömegesen mint mondjuk a GTA-hoz(rossz példa). Bár lehet hogy még friss a dolog azért?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Nekem ma nem jó, mert sûrû ma.
servert ott meg csak akkor látsz a játékban ha beirod az IPjét és az vagy aktiv, vagy nem
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Segítséget szeretnék kérni multival kapcsolatban.
A helyzet az, hogy nemtudok kivel játszani.<#conf>#conf>
Játékhoz csatlakozni csak úgy lehet ha beirom a szerver ip-jét?
Nálam a frissítés menü nem mükszik, nem látok egy szervert sem amire csatlakozhatnék.
All Seeing Eye-vel is probáltam, de ott se látok senkit.
Ezzel a játékkal játszik egyáltalán valaki multiban?
Légyszi írjon már valaki egy ismetetõt a multi játékról?
Elõre is köszönöm.<#help>#help>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Bitang jól néz ki, de a régi kormányprofillal élvezhetetlen volt, pedig jókat mentem régebben (igaz már vagy negyed éve el sem indítottam (szégyen))
Most nedvesedtem erre a gépre, de sajna nem tudtam élvezni a játékban.
Alapból a legmagasabb tuningértékû futómûvet használva off-road beállt kaptam azaz volt vagy méteres hasmagaságom. 😊)
szal nekem nagyon tolja az elejét, és nem tör ki az autó 😞
majd még próbálgatom...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Neked jól ment ez a verda?
Nálam nagyon tólta az elejét, és az istennek sem akart erõcsúszni.
..ennyire elszoktam volna a CRC-tõl? <#confused>#confused>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
a car tool segítségével megpróbáltam átalakítani a porschét v1.2.4 kompatibilissá alakítani, hát ez lett belõle<#buck>#buck>
Aston Martin Vanquish V12 v24 kompatibilis verzió
Letöltés
Telepítési inctrukciók:
1. Csomagold ki a .zip-et
2. Másold a "Taxi.dds"-t a Cross Racing Championship\vehicles\vehicle1\textures\skins könyvtárba
3. Indísd el a játékot
További információ
igen az láva, méghozzá egy 11 méter mélyen a pálya közepén, ember legyen a talpán aki túléli DZ-ben 😄
gyakorlom a map készítést
Még karácsonykor kerestem (ott is)
de nem láttam sehol)
Mennyibe kerül?
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
sehol nem látom vhol meglehet ezt venni ???
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Invictus!!! Mikor lesz végre ZIP-elt all-in-one pecs ?????
Forza.
Megpróbálom megcsinálni, ha nem megy a , kevés hely van forrasztani, nem jön ki a csatiból, akkor eltemetem, go kuka.
Microsoft Intelli Optical USB, élt 2000.12.21 - 2006.01.21 Nyugodjék békében, , béke poraira <#bdead>#bdead>
VW Jetta II 1,8T
Ugyanis pár napja az USB-s eszközöm megáll (egér tuti, és 2x a kormány is) Hallani azt a hangot, amikor kihúzok, ill bedugok egy USB-s eszközt.
Ma kétszer állt meg pillanatra az egerem böngizés közben, de tovább ment.
Nem tudjátok ez véletlenül mitõl lehet? Új win, sp2 alapból.
VW Jetta II 1,8T
..::S::L::M::..