Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hello
save-t nemtudnék vhonnan leszedni ? :S
segitsetek plz
save-t nemtudnék vhonnan leszedni ? :S
segitsetek plz
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
és a netes verseny?????
hy emberek valaki segítsen.
Megjött a vadi újh dobozos CRC-m. most töltöm a patchet hozzá...
most komoly hogy össsz 8 db auto van benne????
Valahol olvastam hogy lehet pályát csinálni meg autót is. Na ehhez én nem értelek úgyhogy honnan lehet letölteni cuccokat hozá a patchen kivül?
Ja és hogy lehet neten tolni a gémet?
Megjött a vadi újh dobozos CRC-m. most töltöm a patchet hozzá...
most komoly hogy össsz 8 db auto van benne????
Valahol olvastam hogy lehet pályát csinálni meg autót is. Na ehhez én nem értelek úgyhogy honnan lehet letölteni cuccokat hozá a patchen kivül?
Ja és hogy lehet neten tolni a gémet?
C5 meg szara?
Pözsó nem kell?
<#ticking>#ticking><#wilting>#wilting><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe>
Peace
Pözsó nem kell?
<#ticking>#ticking><#wilting>#wilting><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe>
Peace
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
nem akar valaki modellezni egy UTCAI Citroen Xsara-t vagy a régebbi C5-t (2001-2004) ?😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Debrecen, MAGYARORSZÁG, 2006 Február 2
Megjelent a CRC 2005 pályakészítõ modkit
Az Invictus Games Kft. kiadta a Cross Racing Championship 2005 Pályakészítési Tutorialt. A CRC 2005 népes és lelkes rajongótáborának kérésére reagálva az Invictus elkészített egy mindenre kiterjedõ leírást az egyedi pályakészítésrõl. Az egész csomag egy ZIP formájában tölthetõ le a http://www.crc-game.com/index.php?page=modpack oldalról.
Megjelent a CRC 2005 pályakészítõ modkit
Az Invictus Games Kft. kiadta a Cross Racing Championship 2005 Pályakészítési Tutorialt. A CRC 2005 népes és lelkes rajongótáborának kérésére reagálva az Invictus elkészített egy mindenre kiterjedõ leírást az egyedi pályakészítésrõl. Az egész csomag egy ZIP formájában tölthetõ le a http://www.crc-game.com/index.php?page=modpack oldalról.
széép, látom már felniket is sikerül modolnod, dögös lett a verda
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Tiszta samara szinû csak világosabb árnyalat.. 😄D
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
famentes MAPot akarok, ha lehet alapMAP legyen 😄D
köszi! 😄
ja amugy #5331 nem rossz
köszi! 😄
ja amugy #5331 nem rossz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Trueno visszatért 😛, immár kicsit jobb állapotban, s ChargerSDR-nek köszönhetõen 2 spéci kerékkel!
(nagy képek)

(nagy képek)

mi vagyok én CRCbe, hogy ennyit parázol mindig ? igenis te szoktál többször nyerni, ne add itt elõ magadat <#hehe>#hehe>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Jááj Ha bertino is gyün akkoró' igencsak meg lesz szorongatva a tököm :-)
Bajnokság? Ahha köszi a csokit :-P
Szal benne vagyok.
Szal benne vagyok.
Mi a fõdíj? <#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#lama>#lama>
ACER Aspire 5738ZG
Azt szeretném meg kérdezni, ki szeretne jelentkezni a Bajnokságra? Nemsokára kezdõdne.<#nyes>#nyes><#kacsint>#kacsint>
VW Jetta II 1,8T
mennék én, de csak most
Ma este multi lesz
vmi alfa romeo nem létezik crchez?75ös kellene 😊
Insane-hez dögivel voltak/vannak cuccok... miért is? Lásd www.insaneheat.com
+ az sem elhanyagolható, hogy míg az egy agyonreklámozott, ismert játék, és "történelme" is van, addig ennek meg nincs olyan ismert elõélete sajna.
(sztem)
(sztem)
ez a moddingolás nehézségébe rejlik,
GTA hoz elég mindent Zmodelerben összerakni, a fizika tök mindegy
ezzel szemben CRCben vannak olyanok, mint
-aerodinamikai meshek
-LOD
-phyzikai meshek
-szellem meshek
-slotok
-spéci materialok
-4 szintes tuning lehetõség (stock + S1->S3)
-6 kerékszett
-...
Meg ugyen ez olyan hogy akinek már volt dolga SL motoros gammával az meg tudja tanulni az új rendszert is, de akinek ez az elsõ amit moddingolni szeretne az kicsit még tartózkodik az egésztól.
Megjegyzem hogy a pálya szerkesztés nekem spec jelenleg bonyolult, legalábbis nem egészen azt csinálja amit én szeretnék, de kis lépésekben lehet vele haladni. Az új modding cuccok kreálása: a tanulás, és a rá fordítható idõ
szorzata osztva a kitartással 😊.
GTA hoz elég mindent Zmodelerben összerakni, a fizika tök mindegy
ezzel szemben CRCben vannak olyanok, mint
-aerodinamikai meshek
-LOD
-phyzikai meshek
-szellem meshek
-slotok
-spéci materialok
-4 szintes tuning lehetõség (stock + S1->S3)
-6 kerékszett
-...
Meg ugyen ez olyan hogy akinek már volt dolga SL motoros gammával az meg tudja tanulni az új rendszert is, de akinek ez az elsõ amit moddingolni szeretne az kicsit még tartózkodik az egésztól.
Megjegyzem hogy a pálya szerkesztés nekem spec jelenleg bonyolult, legalábbis nem egészen azt csinálja amit én szeretnék, de kis lépésekben lehet vele haladni. Az új modding cuccok kreálása: a tanulás, és a rá fordítható idõ
szorzata osztva a kitartással 😊.