Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CodeRed
Ami nekem van az sajnos angolnyelvû, mert használtan vettem, de nálam ez van a mnenüben, és eddig lehet állítani.Talán rossz helyen keresgélek???

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alexease
Ez gyanus nekem, mert ezeket NEM LEHET lehuzni nillara:/
Alexease
<#eljen>
Szerintem is brutal jo (lenne). Ha jol sikerul beallitani a kormanyt, az FFB-t, es be van love minden grafika (kontraszt, zaj, motionblur, HDRI, onarnyek stb.) akkor nagyon latvanyos es elvezetes.
Nekem egyedul a kormanyzassal - a lenyeg😄 - van a problemam:/ Ha visszaolvastal, lattad, hogy meg mindig szivok az automata kormanyrangatassal es a sebessegfuggo kormanyzassal😞 Nem nagyon akarodzik megjavulni😊)

A fejmozgast itt tudod teljesen leloni. Ha kikapcsolsz - lehuzpl - mindent, akkor elvileg meg sem szabad moccannia.

CodeRed
Elolvasgattam a fórumot, mert én most vettem meg ezt a játékot.Hát nagy gratula a készítõknek, nem is értem eddig miért maradt ki nálam ez a játék....ja tudom!Mert a korábbi konfigomon a sima crc nem igazán futott el, de most a crc2005 is vígan megy.Nagyon bejövõs a játék, az 1NSANE óta ez a legjobb a témában sztem.Egy laza tereprally a haverokkal igazi felüdülés ezzel a progival.Egyvalami van csupán amivel még nem sikerült megbarátkoznom, és segítséget is kérnék benne, hátha tud valaki.A fejmozgás nagyon nem tetszik :-( sorry.Levettem mindent 0-ra de még így is idegesítõ, hogy váltásoknál és fékezésnél olyan hirtelen, és túl nagy mértékben "dobálja" a pilóta a fejét.Lehet e ezt valahol lejjebb venni, vagy kikapcsolni?Végignéztem a fájlokat, de semi szerkeszthetõt nem találtam.Ha valaki tudna ebben segíteni azt megköszönném.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Raho
Valahogy elõre kéne egyeztetnünk a multit.<#nezze>

VW Jetta II 1,8T

ngcsnet
sry aszittem tudok jönni:S

bertino
én most a movie-mal foglalatoskodok :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

senki sincs, nem lesz multi
Ngcs nek elég sokszr csak (bocsika) a keze jár/szája de sosincs itt :-) pl MSN nem látom.
idõben vagyunk
ngcsnet
igen!

arty
legyen multi ! 😊 ma, idõben! 😉

Forza.

NE, ugyanis nálam is ezt csinálja: avtomatice kormányozgat. ha belassul beteker- kb sebességfüggõ kormánytekerés erõst.
lac coo
Akkor még nem játszottál CS:S-el 😊)))
Az telepítéskor kb elvan 2-3 órát 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
THX! Akkor ujra pakolom, talan jo lesz😉 Neha nem art egy kis verfrissites😊 Most ugy sem tudok versenyezni, raerek barkacsolni vele. Csak hat, a patch-eket online szedi, raadasul nem is kicsik...
lac coo
Mondjuk most nincs fenn, de majd megnézem hétvégén 😊
De ha elfordítom a kormányt akkor én még nem láttam olyant hogy a képen-játékban visszatekeredett volna , bármi is történt közben 😊))

A sebesség függõ kormányzás lehet hogy van....

Alexease
Menj egyenesen, aztan forgasd el koppanasig a kormanyt es hagyd is ott, tedd keresztbe az autot hogy megcsusszon (meg fog😄), es nezd meg mit csinal a kormannyal😉 El kezd vadul ellenkormanyozni, tekergeti a kormanyt😊
Termeszetesen, minden segitseg ki van kapcsolva!
lac coo
Hát én semmi különöset nem vettem észre 😊))
De pontosan mi az amit nálad csinál ?

Alexease
Egyszer csak jon valami valasz😊))))
De lehet hogy csak ujra kellene install-nom, mert masnal nincs is... csak lusta vagyok😊

Tenyleg! Nalad csinalja?! Mert ha TUTI NEM, akkor ujra rakom az egeszet.😊
lac coo
LOL ! 😊)))))

Alexease
Havonta egyszer beirom...😊

Nincs meg valami okossag arra, hogy megcsuszasnal, drift-nel ne kormanyozgasson ellen es ossze-vissza?! 😊 Meg persze, a sebessegfuggo kormanyzasra😊
ALIENwoods
modellezési alapismereteim totál 0-k voltak, anno Rhino 3Dvel kezdtem, de hamar abbahagytam, aztán lett az elsõ autós játékoknál Zmodeler 1, ott már egyszer összedobtam egy fiat uno kasnzit is 😊, rég volt már, aztán ugye jött a MAX 5, s most már MAX 7 is van

Alexease
<#eljen><#worship>

Erdemes feltenni mindig a patch-eket! Azok mindig segitenek valamin😊 Bar nalam nem fagyott, de ugy tudom volt akinek segitett a problemajan.
passatgt
Hello!
Életem 2. boltban vett játéka ez😊(az elsõ a Screamer volt,még mindig fent van a gépen)Nagyon tetszik a game,de néha kifagy a játék.Ezen a problémán segítenek a patchek?

arty
anyám 😮

modellezési alapismereteid (3dsmax) voltak elõtte?

Forza.

ALIENwoods
"Szal ezek kitapasztalása napok? hetek? 😞"-re

Elsõre legalább 2 hónap kellhet hogy minden részébe belerázódjál kicsit, legalábbis nekem suli mellett ennyi idõ kellett. Persze voltak kisebb nagyobb kihagyások mikor valami nagyon felidegesített, vagy elszált és elõlrõl kellett kezdenem.
Fontos a hozzáállás. Nem szabad felbaszni magad és abbahagyni mert akkor sohasem lesz kész (s akkor a játék 'gyõzött' feletted 😊 ). SZükség van kellõ kitartásra.
A modding az amikor mindenhez kell kicsit érteni, 3D-2D, 'programozás' 😛.
De mindig kell próbálgatni, mert csak új lehet tanulni. Ha elég jól megy már akkor 2 nap alatt össze lehet dobni egy autót alap szinten, nekem ez a szint elérése kb 2 évbe telt 😊. Legalábbis ennyi volt az az idõ mire úgy megszoktam minden szegletét hogy könnyen tuduk tájékozódni benne...

ALIENwoods

szint 1->5 (5 a legnehezebb)

- lada letöltése gta:sa alá / 1
- zmodelerben megnyit, elment 3ds formátumban / 3
- 3dsmaxban betölt (be lehet? mit kell ott még csinálni vele? borzalmasan bonyolult?) / 5
- maxból export gondolom a crc pluginnel / 3
- modpackban import, paraméterez, elment / 3
- játék indit, használ / 1

arty
tegnap nézegettem, rááldoztam 1 órácskát az életembõl 😊 a modpack kiirta, h nincs customcar mappa a crc alatt, ami azt jelenti h nem telepitettem fel jól a pakkot ... hátööö.... mit lehet ezen rosszul telepiteni? vagy CRC mappájába kell? 😊

viszont a jó hir, nemtom itt szerepelt e, h van 3dsmax7 alá is plugin, talán ez segit valamit, hisz a régi 4.x nem volt már tul "elterjedt" 😉

mennyire bonyolult a köv folyamat:
- lada letöltése gta:sa alá
- zmodelerben megnyit, elment 3ds formátumban
- 3dsmaxban betölt (be lehet? mit kell ott még csinálni vele? borzalmasan bonyolult?)
- maxból export gondolom a crc pluginnel
- modpackban import, paraméterez, elment
- játék indit, használ

Szal ezek kitapasztalása napok? hetek? 😞

Forza.

M@TriX
szép a verda....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ALIENwoods
szedd le a macsekot 😛
majd kreálj saját porscét bele, ami kompatibilis az 1.2.4-l. és kész is 😛

arty
Probálta mostanában valaki (értsd 1.24 mellett) Alexease porschejét? Nekem desktopra lép tõle a game 😞

Más addon kocsik is fent vannak és azokkal megy a game, de h a porsche is ottvan, vége 😞

Forza.

hát senki sem írta ide h, jön a multira.. <#pardon1>
Raho
Úgy tûnik ma sem lesz multi.<#falbav>

VW Jetta II 1,8T

fõ hogy megy
bertino
😞

arty
sajna a genya dlinken csak a gaming mode engedélyezésével megy 😞

a port forward nem volt elég ...

Forza.

Én is 6 kor kelek, de most remélem nem éjjel lesz :-) Nem csak rajtam múlik.
bertino
ja, arról nem volt szó, hogy router van a dologban

routernél a játék portját a gépIPje felé kell irányítani, ennyi

arty
( esetleg még annyi: dlink stb routeren "gaming mode" engedélyez! )

Forza.

arty
mondjuk ha nem éjjel lenne, én BIZTOSAN mennék! csak legyen már korábban kihirdetve, mindig utolag olvasok h "jo volt a multi" 😊

máskor meg éjjel nyomjátok... emberek ! én másnap reggel melózok!! 😉

Forza.

bertino
mieneket... választasz nevet és átengeded az .exe-t tûzfalon... nem kell semmilyen beállítás...

Holnap este CRC multi?

Ki fog jönni bizosan?!
Hogyan tudok szerverre menni?
Milyen beállításokat kell alkalmazni?
Mennék már hálóba... 😊

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

köszi!!!
NzzN
Nekem 1000 Ft volt a postaköltség ha jól emlékszem.
Egyéb:
Amúgy mi történt az angol fórummal? Már jó ideje nem lehet elérni.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

Nekem összesen 3740-ért hozta a postás bácsi.

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Sziasztok!!
Nem tudjátok mennyi a postaköltség ha megrendelem a játékot?
arty
x800pro (a képet 4xAA mellett csináltam, és kis sharpen is került rá utolag - viszont a game 0 kocsival, a kis 8as pályán is néha belassul - szal ez csak képkészítéshez jó)

ngcsnet: jogos 😊

regeltem a linkelt német oldalra, leszedem a pandát és a bmw-ket, remélem azok is hasonlóan szépek 😊

Forza.

ALIENwoods
milyen VGAval nyomod arty?

ngcsnet
humvee az a katonai hummer😊