Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Szerintem is brutal jo (lenne). Ha jol sikerul beallitani a kormanyt, az FFB-t, es be van love minden grafika (kontraszt, zaj, motionblur, HDRI, onarnyek stb.) akkor nagyon latvanyos es elvezetes.
Nekem egyedul a kormanyzassal - a lenyeg😄 - van a problemam:/ Ha visszaolvastal, lattad, hogy meg mindig szivok az automata kormanyrangatassal es a sebessegfuggo kormanyzassal😞 Nem nagyon akarodzik megjavulni😊)
A fejmozgast itt tudod teljesen leloni. Ha kikapcsolsz - lehuzpl - mindent, akkor elvileg meg sem szabad moccannia.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az telepítéskor kb elvan 2-3 órát 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ha elfordítom a kormányt akkor én még nem láttam olyant hogy a képen-játékban visszatekeredett volna , bármi is történt közben 😊))
A sebesség függõ kormányzás lehet hogy van....
Termeszetesen, minden segitseg ki van kapcsolva!
De pontosan mi az amit nálad csinál ?
De lehet hogy csak ujra kellene install-nom, mert masnal nincs is... csak lusta vagyok😊
Tenyleg! Nalad csinalja?! Mert ha TUTI NEM, akkor ujra rakom az egeszet.😊
Nincs meg valami okossag arra, hogy megcsuszasnal, drift-nel ne kormanyozgasson ellen es ossze-vissza?! 😊 Meg persze, a sebessegfuggo kormanyzasra😊
Erdemes feltenni mindig a patch-eket! Azok mindig segitenek valamin😊 Bar nalam nem fagyott, de ugy tudom volt akinek segitett a problemajan.
Életem 2. boltban vett játéka ez😊(az elsõ a Screamer volt,még mindig fent van a gépen)Nagyon tetszik a game,de néha kifagy a játék.Ezen a problémán segítenek a patchek?
Elsõre legalább 2 hónap kellhet hogy minden részébe belerázódjál kicsit, legalábbis nekem suli mellett ennyi idõ kellett. Persze voltak kisebb nagyobb kihagyások mikor valami nagyon felidegesített, vagy elszált és elõlrõl kellett kezdenem.
Fontos a hozzáállás. Nem szabad felbaszni magad és abbahagyni mert akkor sohasem lesz kész (s akkor a játék 'gyõzött' feletted 😊 ). SZükség van kellõ kitartásra.
A modding az amikor mindenhez kell kicsit érteni, 3D-2D, 'programozás' 😛.
De mindig kell próbálgatni, mert csak új lehet tanulni. Ha elég jól megy már akkor 2 nap alatt össze lehet dobni egy autót alap szinten, nekem ez a szint elérése kb 2 évbe telt 😊. Legalábbis ennyi volt az az idõ mire úgy megszoktam minden szegletét hogy könnyen tuduk tájékozódni benne...
szint 1->5 (5 a legnehezebb)
- lada letöltése gta:sa alá / 1
- zmodelerben megnyit, elment 3ds formátumban / 3
- 3dsmaxban betölt (be lehet? mit kell ott még csinálni vele? borzalmasan bonyolult?) / 5
- maxból export gondolom a crc pluginnel / 3
- modpackban import, paraméterez, elment / 3
- játék indit, használ / 1
viszont a jó hir, nemtom itt szerepelt e, h van 3dsmax7 alá is plugin, talán ez segit valamit, hisz a régi 4.x nem volt már tul "elterjedt" 😉
mennyire bonyolult a köv folyamat:
- lada letöltése gta:sa alá
- zmodelerben megnyit, elment 3ds formátumban
- 3dsmaxban betölt (be lehet? mit kell ott még csinálni vele? borzalmasan bonyolult?)
- maxból export gondolom a crc pluginnel
- modpackban import, paraméterez, elment
- játék indit, használ
Szal ezek kitapasztalása napok? hetek? 😞
Forza.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
majd kreálj saját porscét bele, ami kompatibilis az 1.2.4-l. és kész is 😛
Más addon kocsik is fent vannak és azokkal megy a game, de h a porsche is ottvan, vége 😞
Forza.
a port forward nem volt elég ...
Forza.
routernél a játék portját a gépIPje felé kell irányítani, ennyi
máskor meg éjjel nyomjátok... emberek ! én másnap reggel melózok!! 😉
Forza.
Ki fog jönni bizosan?!
Milyen beállításokat kell alkalmazni?
Mennék már hálóba... 😊
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Egyéb:
Amúgy mi történt az angol fórummal? Már jó ideje nem lehet elérni.
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Nem tudjátok mennyi a postaköltség ha megrendelem a játékot?
ngcsnet: jogos 😊
regeltem a linkelt német oldalra, leszedem a pandát és a bmw-ket, remélem azok is hasonlóan szépek 😊
Forza.