6774
-
#5798 Jó lett, de azért rakhattál volna rá több matricát. -
#5792 Raho! kész a WilliamsF1 skin végre;)
WilliamsF1 HP - RevoGT -
zoolee #5791 Na meg van de azér kössz a nem segítést.
-
zoolee #5790 Na léci nagyon kéne a segítség.
-
zoolee #5789 Valaki mondja meg nem értek hozzá.
Láma vagyok. -
#5788 istenem... -
zoolee #5787 Uhh ..
Az lenne a kérdésem hogy csináltam egy sessiont de nem lehet vele kapcsolódni kapcsolódik az ip hez de nem lesz vége soha.
És mért van az hogy 1 szervert se lehet látni a gameban középen ???
-
zoolee #5786 NA akkor jön valaki ??? -
zoolee #5785 MInd 1 gyere jáccani.
Amúgy nem úgy értettem a szpemelást hanem úgy hogy me 9 kor már írkáltal abba a forumba.
MInd 1 gyere jáccani. -
#5784 most nem azért, de te spammeled folyton teli, és most is offolsz,
te spammelsz csak ott, én csak a megfejtést mondom-.- -
zoolee #5783 NA akkor hallj rá.
zoolee (hun) e kis multi neve.
Amágy ne kamuzz más me reggel tele spemelted az ismerd fel a képről az autót topikot.
Na akkor jön valaki ??? -
#5782 most kétlem :c -
zoolee #5781 Heló all.
Jön valaki multizni ???
-
#5780 http://www.slmodders.extra.hu/forums.php?m=posts&q=106&n=last#bottom -
#5779 közkívánara 3D modellautók, akinek kell az vigye...
...és még sokan mások
Letöltés egyben(45MB) -
crowe #5778 Igazad van ennyit tényleg megér de sajna ez még mindig sok mert van egy kis tartozásom, de sebaj mert szeptemberben szülinap és majd akkor biztos eszembejut a játék! -
Sanzistift #5777 Itt olcsóbb, ennyit megér -
#5776 -
crowe #5775 hehe...tul sokba kerül! -
Magyaritas -
crowe #5773 A problémám az,hogy angol nyelvü ami nekem van, de azt hittem ez elég egyértelmü!:)
A tanácsodat pedig megfogadom és néha-néha gyakorlok egy kis fogalmazást!OK?:)
-
#5772 Ja, es a sok jatek mellett, megtanulhatnal fogalmazni, nagy kezdobetut hasznalni, tagmondatokat alkalmazni (pl. vesszok), stb.:) -
#5771 Magyarul jelent meg a jatek, nem ertem a problemat?! -
#5770 Sokat kell gyakorolni. -
crowe #5769 ja és még vmi!hogy tudnam lemagyarositani?kit kell felvenni msn-re milyen cimen?:) -
crowe #5768 hello!
egy kis segitseget kernek!intermediaten kezdtem el a jatekot és jol haladok csak vannak azok a versenyek amin idore kell menni és ott képtelen vagyok még a határ közelébe is érni!itt ti hasznaltatok vmi spec. beallitast vagy van vmi trükkje ennek a palyanak?legyszi segitsetek!köszi -
#5767 Jol van akor majd ha lesz server akor majd megyek én is vagy faterom
azért meg adom az msn címem hogy tudjatok szolni ha véletlen nem nézném a forumot.
[email protected] -
Sanzistift #5766 Ahhoz sovány vagyok... :(
De majd egyszer megpróbálom.
Nem ma, mert dolgom van. -
#5765 Nalam is minden segiseg ki van kapcsolva, minden nullan van, a kuplung egyedul az automata, a valtas is joyon van.
Na majd megnezem kormannyal is.
-
#5764 192 UPja van XRVnek -
Sanzistift #5763 Használj Operát. :)
Mekkora gépen nyomod a szervert?
És milyen ADSL-ed van?
Hátha nekem is sikerülne... ? -
Sanzistift #5762 Ha joystick-el jobb vagy, akkor repülnöd kéne...
Autóba a kormány való, tekintsük ezt hagyománynak...:)))
Tessék kicsit belemélyedni a beállításokba.
Személy szerint én minden segítséget levettem az irányításról, csak a gázpedál van kicsit megturbózva. -
#5761 Meg csak most kezdtem a gamet, nem vagyok egy nagy autogamer fan, de eze tetszik, csak akarhogy nyomom a gazt mindig legyoruslnak az ellenfelek kiveke ha novice fokozaton vagyok, mi a titka? sehogy nem tudok nyerni meg amator fokzaton sem, joyyal nyomom van egy kormanyom is de azt meg nem uzemeltem be ehhez - altalaban kormannyal megbenabb vagyok :) -
#5760 Majd ha csinál XRV servert, mert ő szokott, akkor látni fogod, még sajnos nincs állandó server. -
#5759 Na és hogy szoktatok multizni az all seenig eye val mert az van nekem is de nem talál egy servert se
-
#5758 Most már akkor tényleg össze kell hozni egy kis multit. -
#5757 Hellosztok nekem is meg van a CRC pár napja vettem de nem én játszogatok vele hanem faterom de ez a multi érdekelne.
ZoMbI
-
XRV #5756 ajjhh én csak most tudtam bejelntjezni, mert itthon a Firefox elgányolta magát. -
#5755 én engem speckó nem izgat már a munka XRV, sztem megyek kérek kölcsön vkitől, hogy pótolja a hiányt 2 hónapos futamidővel, mert mostmár nagyon tele a tököm, hogy hiába akar dolgozni a ember nem hagyják, ugyhogy fogom magam és addig kölcsönkérek valakitől és meglesz az uj gép és büntetni fog, mert lementek az AMD árak Miskolcon is, oda ahova kellett! -
Sanzistift #5754 Ma este, 8 körül?
Ha mindenkinek jó, persze.