6774
-
#5884 Melyiket nem lehet felrakni több gépre? :) -
#5883 Jó de nem kúródik úgy szét mint a cd... A te elképzelésed meg ott hibádzik, hogy úgy simán fel lehetne pakolni több gépre is a játékot...(bocs, ha félreértelmeztem..) -
#5882 En meg olyat tudnek elkepzelni, mint vedelem+kenyelem kombo, hogy a jatek az elso futtataskor ellenorzi a lemezt, es az azonlevo adatokbol, a szamitogep hardware/software adataibol, a felhaszalo infoibol es a sorozatszamokbol generalna egy "ellenorzo file-t" (legyen KeyImage:D). Igy a jatek a KI megletekor mar csak csak ezt a file-t keresne, nem kellene neki a CD/DVD. Igy maradhatna egy SF szeru brutal vedelem az EXE-n (igy elvileg azt nem lehet piszkalni), az ellenorzo file-t meg lehet kodolni nehany szaz biten, azzal sem lehet mit kezdeni;)
Persze, ez is mint minden torheto, de hat az SF-et is meg lehet kerulni:) De igy legalabb nem lenne hasznalva allandoan a lemez, kissebb a hibalehetoseg a kopas, nem lazadnanak annyira az emberek, stb.;)) Amit akarnak ugy is ellopnak, legalabb azoknak az eletet ne keseritsuk meg, aki hajlandoak penzt adni egy termekert. -
#5881 Azt is pakolgatni kell;)))
A hibas lemez az plusz szivas;( -
#5880 Na ja de SF-el nem vagyok hajlandó szívni ...
Bár nem próbáltam, lehet hogy olyan az alaplapom, hogy sima lehúzással menne ....Viszont idáig most el sem jutok mert feltelepíteni sem tudom :))) -
#5879 Sztem az lenne a jó, ha mindegyikhez egyedi usb-s kulcs lenne... És az kellene az elindításhoz.. -
#5878 Eleg nagy gyokerseg, az biztos;( De igy vagyok szinte mindegyik vedelemmel, mert utalom pakolgatni a CD/DVD-ket. 10 eredeti, bolti jatek (autos:D) van fent a gepemen, amelyek vedelmet kernek azokat crack-kel hasznalom;) Kiveve a GTL es a CRC ami "bepakolos", de egyben sajnos "hanyagolos" is... -
#5877 Nagy hülyeség ez a starforce. -
#5876 Irj az Invictus-nak, szerintem segiteni fognak. -
#5875 veszel másikat -
#5874 Tönkre ment a lemezem, ilyenkor mit lehet csinálni ? Az istennek nem indul el a telepítő..IL2-vel jártam ugyanígy tavaly . -
Sanzistift #5873 Egyszer kipróbázom a sógornál, neki FFB kormánya van.
Majd meglátjuk azokat az erőket... :)) -
#5872 nekem is csak kuplung+autoválto :) ez nem segitség, ami ezt csinálja, hanem gondolom "erők" hatnak a kormányra, ami murván érthető (biztos rámentem egy rögre, ami ellökte ...), de aszfalton fura -
Sanzistift #5871 Én ezt azért nem értem, mert nálam ilyen nincs.
Igaz, hogy minden segítség ki van kapcsolva, és szinte csak a kuplungom automata, a kormányon is csak az alapok vannak aktiválva. :) -
#5870 az nfs ug-ben is van dyno :DDD izé... mesélték ;)) -
#5869 Erre voltam kiváncsi :)))) Köszi ! -
#5868 nem-nem.
Az egy profi mérőprogi. -
#5867 Most mindegy hogy írják ....
De nem a CRC motorjáról volt szó ? -
#5866 Az dyno... -
#5865 Tegnap méztem valéami japó drift versenyt, és ott valami " Dino" nevű progival tesztelték -mérték-állították az autót...
Erről a Dino-ról volt szó ??? :)))) -
#5864 sosem tudtam miért nem tetszik az aszfaltos verseny, de akkor valszeg ez lesz az :( tényleg rángatja, képtelenség rendesen ellenkormányozni... pedig ebben legalább lenne értelme, nem csuszik annyira mint az ISI eng :) -
#5863 Cross Racing Championship multi
Megtekintéséhez Xvid kodekre van szükség, 2m15s hossz
93mb
sztem nem is lett olyan vészes :-)
de legközelebb megpróbálom jobban összetömöríteni, mert ezt elkurtam
NGcs nem gyengén LAGolt -
#5862 reggelre itt lesz a tegnap esti multi vágott változata -
#5861 attol még konvertálhatsz :) -
#5860 De nem teljesen;) Komolyabb megcsuszasnal ossze-vissza tekergeti a kormanyt;))) Terepen meg nem annyira zavaro, de aszfalton mar nagyon:(
Pedig terveztem, hogy atkonvertalok hozza nehany palyat az "ISI-tol" (Hungaroring, Imola, Monza, stb.):))) -
#5859 ellenkormányzást asszem ki lehet kapcsolni... -
#5858 Annyira sajnalom, hogy nem javitottak ki, vagy modositottak az iranyitast (sebessegfuggo kormanyszog+automata ellenkormanyzas):(( Ugyanugy fent lehetne meg mindig, mint az Insane (ami meg mindig fent van, pedig 6 eves!). -
#5857 csapattunk olyat... majd vidijoban meglátjátok... -
XRV #5856 vége :-) -
XRV #5855 xrv.servegame.com multi most lehet jönni :-) -
#5854 Karier menü, ahol a pályát tudod válassztani oda simán be irod,hogy fillmychart azután lefele nyíl és go. -
#5853 -
DJPizsi #5852 Hali.Nekem az a gáz,hogy cheat kód kéne:P
jó tom nem szép dolog,de ha tetszik a játék normális autókkal,akkor végigviszem,de így...:D
SZal megnéztem a cheat codexet,és azt írta hogy:
"CROSS RACING CHAMPIONSHIP
CRC 2005 - összes térkép, összes kocsi, összes tuning cucc"
De hova kell írni mikor?VAlaki nem tudja?
Előre is köszi -
XRV #5851 Érdemes volt végig nézni :-)) -
XRV #5850 Szia!
Hah bazz azzal is megyek ám ott mi a Nicked? :-) -
Sanzistift #5849 Nem gond, a Flatout2 most kicsit elcsábított... :) -
#5848 hát akkor majd kiírjuk ide ha megyünk, másképp nem tudunk szolni -
Sanzistift #5847 Köszi, de msn-t nem használok, nincs is betervezve... :/ -
#5846 vége :|
de megint vettem fel érdekes dolgokat, majd lövök linket... -
#5845 2 perc és lesz server aki akar az jöjjön.