Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease

Vegre, vegre nagybetus INFO!!!!! Mar nagyon kivancsi voltam hogy mi lesz, de volt erre egy eros tippem hogy hasonlo stilus lesz😊)))

Fizika a toppon, tores biztos tuti! Ha meg a grafikai engine nem is a csucskategoria - bar ilyen fizika, auto reszletesseg, tores mellett nem is nagyon lehet - de ha gyors es bug mentes lesz, lesz boven video/audio efekt, akkor csucs kategoria!!!!

Lehet hogy nem "rally", vagy nem hivatalos WRC, de megis rallys, cross-os, terepes, vagyis vezetesi elmenyre legyallazza ismet a konkurenciat!

Azert az erdekes lesz, es komoly pozitiv minosites, hogy ez is felkoltozik a meg MINDIG fent levo Insane melle!!!!

Es ha ezeken felul, nyitott maradt a palya es auto szerkesztes, akkor az emberek tomegesen fognak elelvezni😊)))))))))

Es ha a jatekstilus es a palyak is engedik, es lesz lehetoseg net-re, min. 4 emberrel, akkor meg... az valami irtozat brutal lesz.

M@TriX
hát a Motion Blur nem egy reális effekt, szóval sztem nem is nagyon kellene erõltetni... max érzéssel...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bfg900
Énis úgy tudom, hogy nem túl elterjedt effektek. Motion blur legalábbis pc-s semmiképpen sem. Azt súgta nekem valaki, hogy ps2-n már jobban használják ezeket, de ott a hw jobban támogatja.
20TYA
Tervezett kiadási idõpont: 2004. 3. negyedév PC-re

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Annyi biztos, hogy fizika lesz a gameben 😊 SL-ben ez jonak tunt csak az jatszhatatlan volt szamomra (szaggatas) 😞

malter
nagyon jol néz ki szerelni lehet?kb hány auto lessz benne?
Az a legjobb hogy nem az Activision Value lesz a kiadó!!!
Be lehet fejezni!Nem kell határidõre kiadni!
na, mostmár megnéztem a képeket!! húhúú... nagyon állat lesz! minden lesz! király! csak igy tovább!!!

remélem lesz földut meg dagonya is!!! 😊

bakker! az 1nsane az egyik kedbencem! és most ujra Invictus! hajrá!!! ez megy is a kedvencekhez!! 😊

Carlos
Igen, ingame.

Þór vígi þessi rúnar

madal of honour
colin 1 2 3
richard burns

ezekben eggyik sincs el vagy tevedve, mar bocs
a kepeken nagyon is latszik 1esen 2 esen 5oson nyolcason

szerintem respect nekik
ezek ingame shootok? amugy ha igen akkor atom 😊
"...motion blur,glow ezek alap effektek,talán nincs is játék ami ne használná..."

???
Komolyan? :o)
Amugy nezd meg jobban. Latszik.
Engem leginkabb az erdekel, hogy ez legalabb be is lesz fejezve vagy ujra egy nagyon gyenge beta-t adtok ki? Tudom, tudom hogy kiado, de remelem azota valtozott a hozzaallasuk. Sok sikert. A kepek biztatoak.

K.András
"motionblur es glow is van a jatekban..."

Motionblurt nem látni egyik képen sem,ettöl persze még lehet benne,hiszen motion blur,glow ezek alap effektek,talán nincs is játék ami ne használná...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Ams
szép fû...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

igeretesnem nez ki

motionblur es glow is van a jatekban...
szep remelem ez is hallhatattlan lesz mint az insane

sok sikert skacok
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

zaki
klassz

megjelenés?

Pyx
Sok sikert 😊

megjelenés?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az lesz!

Þór vígi þessi rúnar

bodesz
jó game lessz szerintem

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

A mai napon az Invictus hivatalosan is bejelenti az új játékját, melynek munkacíme:
Cross Racing Championship
- röviden CRC.

Képek és információk a www.invictus.hu-n lesznek elérhetõk.

Véleményeket, hozzászólásokat szívesen veszünk a fórumon keresztül is de akár elküldheted közvetlenül nekünk is az [email protected] e-mail címre.

Kozák Tamás
Invictus