Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vegre, vegre nagybetus INFO!!!!! Mar nagyon kivancsi voltam hogy mi lesz, de volt erre egy eros tippem hogy hasonlo stilus lesz😊)))
Fizika a toppon, tores biztos tuti! Ha meg a grafikai engine nem is a csucskategoria - bar ilyen fizika, auto reszletesseg, tores mellett nem is nagyon lehet - de ha gyors es bug mentes lesz, lesz boven video/audio efekt, akkor csucs kategoria!!!!
Lehet hogy nem "rally", vagy nem hivatalos WRC, de megis rallys, cross-os, terepes, vagyis vezetesi elmenyre legyallazza ismet a konkurenciat!
Azert az erdekes lesz, es komoly pozitiv minosites, hogy ez is felkoltozik a meg MINDIG fent levo Insane melle!!!!
Es ha ezeken felul, nyitott maradt a palya es auto szerkesztes, akkor az emberek tomegesen fognak elelvezni😊)))))))))
Es ha a jatekstilus es a palyak is engedik, es lesz lehetoseg net-re, min. 4 emberrel, akkor meg... az valami irtozat brutal lesz.
hát a Motion Blur nem egy reális effekt, szóval sztem nem is nagyon kellene erõltetni... max érzéssel...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Énis úgy tudom, hogy nem túl elterjedt effektek. Motion blur legalábbis pc-s semmiképpen sem. Azt súgta nekem valaki, hogy ps2-n már jobban használják ezeket, de ott a hw jobban támogatja.
Annyi biztos, hogy fizika lesz a gameben 😊 SL-ben ez jonak tunt csak az jatszhatatlan volt szamomra (szaggatas) 😞
Az a legjobb hogy nem az Activision Value lesz a kiadó!!!
Be lehet fejezni!Nem kell határidõre kiadni!
Be lehet fejezni!Nem kell határidõre kiadni!
na, mostmár megnéztem a képeket!! húhúú... nagyon állat lesz! minden lesz! király! csak igy tovább!!!
remélem lesz földut meg dagonya is!!! 😊
bakker! az 1nsane az egyik kedbencem! és most ujra Invictus! hajrá!!! ez megy is a kedvencekhez!! 😊
madal of honour
colin 1 2 3
richard burns
ezekben eggyik sincs el vagy tevedve, mar bocs
a kepeken nagyon is latszik 1esen 2 esen 5oson nyolcason
szerintem respect nekik
ezek ingame shootok? amugy ha igen akkor atom 😊
colin 1 2 3
richard burns
ezekben eggyik sincs el vagy tevedve, mar bocs
a kepeken nagyon is latszik 1esen 2 esen 5oson nyolcason
szerintem respect nekik
ezek ingame shootok? amugy ha igen akkor atom 😊
"...motion blur,glow ezek alap effektek,talán nincs is játék ami ne használná..."
???
Komolyan? :o)
Amugy nezd meg jobban. Latszik.
???
Komolyan? :o)
Amugy nezd meg jobban. Latszik.
Engem leginkabb az erdekel, hogy ez legalabb be is lesz fejezve vagy ujra egy nagyon gyenge beta-t adtok ki? Tudom, tudom hogy kiado, de remelem azota valtozott a hozzaallasuk. Sok sikert. A kepek biztatoak.
"motionblur es glow is van a jatekban..."
Motionblurt nem látni egyik képen sem,ettöl persze még lehet benne,hiszen motion blur,glow ezek alap effektek,talán nincs is játék ami ne használná...
Motionblurt nem látni egyik képen sem,ettöl persze még lehet benne,hiszen motion blur,glow ezek alap effektek,talán nincs is játék ami ne használná...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
szép fû...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
igeretesnem nez ki
motionblur es glow is van a jatekban...
szep remelem ez is hallhatattlan lesz mint az insane
sok sikert skacok
motionblur es glow is van a jatekban...
szep remelem ez is hallhatattlan lesz mint az insane
sok sikert skacok
jó game lessz szerintem
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A mai napon az Invictus hivatalosan is bejelenti az új játékját, melynek munkacíme:
Cross Racing Championship
- röviden CRC.
Képek és információk a www.invictus.hu-n lesznek elérhetõk.
Véleményeket, hozzászólásokat szívesen veszünk a fórumon keresztül is de akár elküldheted közvetlenül nekünk is az [email protected] e-mail címre.
Kozák Tamás
Invictus