Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
En most visszaneztem az osszeskepet egyenkent a palyakkal kapcsolatban, es valahogy most megis tetszenek! 😊)

Elsore a texturak tuntek kicsinek vagy elmosottnak, a kornyezo objektumok nem annyira valtoatosnak, reszletesnek es a palya szogletesnek😊

De most jobban megnezve, megis jonak tunik😊 Osszehasonlitva massal azert van object boven es eleg jok, hirtelen sok texturat talaltam es az illesztesek is jok, a domborzatnal pedig 30-50 cm-enkenti szintkulonbseget is felfedeztem ami meg nagyon jo!!

Valszeg azert hamarkodtam el a palyavelemneyt mert az SL-hez viszonyitottam (ROC), es inkabb csak az autokat, efekteket figyeltem😛P

De igy osszessegeben megis jonak tunik, olyan filmszeru.😉 Foleg a #92 2-3, es a #91 2-es kep eleg brutal!!!😛P
Carlos
Kérlek fejtsd ki a pályákkal kapcsolatos ellenvéleményedet!
Kíváncsi lennék rájuk!
Köszi a segítséget!

Þór vígi þessi rúnar

Gregorius
Az Insane pályák sem voltak látványosak, nem igaz? De a sebesség és a játék magávalragadó éléménye mellett kinek volt ideje ilyesmire figyelni. Mozgás közben minden teljesen máshogy néz ki. Ha pedig valamit elnagyoltnak tart az ember, majd leveszi a felbontást, és akkor még jobban is fog menni. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

sl-l nem jáccottam
de a te szavadra adok 😊

football without ultras is nothing

Alexease
A palyak biztos hogy nem lesznek annyira latvanyosak, de a fizika, tores, efektek biztos hogy karpotolnak😊)

Foleg a fust, por efektekre leszek kivancsi, mert eddig az SL-ben volt az eddig megjelent jatekok kozul a legjobb ilyen efektek!!! Nem tudom hogy csinaltak, de nagyon latvanyos es nagyon jo, es termeszetesen befizikazva!
sztem sem tünik rossznak
a kocsik nagyon jól néznek ki a fizikára biztos hogy nem kell majd panaszkodni, van ott elég jó ember! 😊
viszont a pálya kinézete nekem nagyon nem teccik
azért hajrá

football without ultras is nothing

Gregorius
Kéne hozzá valami UT színvonalú online támogatás a progiba, és akkor mennybe megy a progi is, ti is, meg a felhasználó is, amikor játszik! 😉

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ez nagyon ott lesz a szeren bakker!!!!!!

Alexease
Ja es jo lenne mar egy belsonezet is😊) Bar biztos vagyok benne hogy lesz, es hogy dinamikus, mert az Invictusnal ez alap😊) De a kivancsisag fel egeszseg😛PP
Alexease
Ami egyelore meg furcsa, erdekes, amitol kicsit tartok az a palya kiallakitas. Szamomra az Insane magassagterkepes megoldasa nagyon jo volt, bar tudom hogy vannak hatranyai. Valszeg ez a "modellezett" palya "modernebb", de valahogy megsem tunik annyira reszletesnek, vagy nem is lehet kihasznalni az elonyeit, vagy komplexebb, nehezebb vagy nem lehet user szinten szerkeszteni. De majd kiderul😉

A masik a palya objektumozas. Igy hirtelen a kepek alapjan nem tunnek annyira szepnek, valtozatosnak a tereptartgyak, fak stb. Bar itt nem is az a lenyeg, hanem elsosorban a tuningolas, a nagyon jo fizika es tores.
KG21
wow most veszem észre ezt a projectet, volt szerencsém az Insane-hez, az alapján ez biztosan tuti lesz

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Alexease
Az egyertelmu hogy a terep-rallys jatekok kozott merfold ko lesz/lehet. Az engine fizikailag, toresileg, efektileg es mar grafikailag is tokeletes is ra.
Egyetlen homlyos pont meg a sebesseg, de remelem azon sikerult valamennyit faragni.
malter
jo képek😊látom már a futomüböl hiányzo difi is megvan,és pontosabbak az illesztések is😉
Gregorius
Persze az Insane szó kimaradt a mondatból addig faragtam, de remélem látszik, hogy honnan hiányzik! 😊

Mikor érkezik.

Gregorius
Én csak azt remélem, hogy Invictus egy kicsit komolyabban veszi, hogy korrektül befejezze a játékot. Most nem a SL-re gondolok, hanem mondjuk arra, hogy nem vették a fáradtságot, hogy botokat is be lehessen rakni egy hálózati játékba, meg hogy a visszajátszás alá nem tölti be a pályát és hasonlók.
Amúgy nagyon jól néz ki, és remélem futni fog nálam is rendesen, már alig várom! A felõl pedig hogy innovatív játék lesz nincs kétségem.

ranGer2
de 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

M@TriX
hééé, nem privi! 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ranGer2
ANT privi..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

M@TriX
na bogozd ki a szálakat. 😊

nem nehéz..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bfg900
Elvesztettem a fonalat. Mi az amit tudtatok már rég? 😊
M@TriX
Tudtam én. 😉

M@TriX
😉

Errõl mi már rég tudtunk ,nem tudom mi a problémád.
Ebben legalább már gurulnak a kocsik.

M@TriX
kérdésedre a válasz: #98

K.András
Mi ez a susmus,szerintem mondjátok nyugodtan.Csak nem arra gondoltok,hogy az ötlet koppintva lett A.S.K.-rol?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

M@TriX
ez nekem is megfordult a fejemben, de eddig korrektebbnek ismertem õket.

a többiek hagy gondolkozzanak ezt mire mondom. 😉

K.András
Igy elnézegetve a képeket,azt biztos nem lehet rá mondani hogy csunya....

http://druglord.buzz.hu/ ;)

ranGer2
privibe ment..

M@TriX
mit?

ranGer2
És ezt mégis hogy képzelik?

M@TriX
Úgy látom lesz mivvel összehasonlítani az ASK alkotását, Buggy-k.
Persze az nem baj. 😉

M@TriX

M@TriX

M@TriX
lehet, de monsjuk lehet 2 kerék volt egymás mellett és akkor már 16 😉

Alexease
Remelem belehuznak a fiuk, es elsosorban gyors es hibamentes lesz. Ez a lista (BHMS) azert mar az (el)ismertebb autosjatekokat, szimulatorokat tartalmazza.
Emlékszuem, még mindig játszanék vele, de nem megy...
Abban nem 8 kerék volt a legtöbb?

M@TriX
Egy nyerges vontatónak jobban örülnék, de ha emléxel az 1Nsane-re, akkor tudod mi lehet az a 16 kerekû...

Szerintem ekkora ziccert nem hagynak ki. Ha az engine bírja a két kereket, akkor beleteszik, legfeljebb lesz két gomb, amit bebindelnek a lábletételre :-)
A 16 keréken is beindultam, ez ugye oldalanként 8, mi lesz ebbõl? Kisvonat :-)
Modellezzünk lánctalpast is hozzá... Annak lenne még szép leírni a fizikáját, és a következõ tankszimulátornak meglenne az alapja :-)

Alexease
A 2 kereku dolgok azert izgatnanak, mint technika😊 Azok mint utanfuto vagy hasonlo uzemelnek (vagyis egy tengelyen levo kerekek), vagy mint bicikli, motorkerekpar?!

Az egytengelyessel semmi gond, de a motor az problemasabb😊 Mivel itt fizikai alapokon nyugszik a dolog, igy hogy ne "doljon" el a motor, komolyabb centrifugalis, centripetalis, porgentyu stb. eroket is kellene szamolni😊) Amit kinezek beloluk boven, csak egy kicsit erosnek tunik😊)
Alexease
"2, 4-16 kerekû járgányok modellezése?"

Nem feltetlenul jelenti, hogy a jatekban is lesz hasonlo (2, 16 kereku)😉) Ez a fizikai engine-ukre jellemzo, vagyis az lekezi rendesen ha kellene.
arra is kivancsi leszek, hogy megbaratkoztak-e mar az Atival. mert hat az sl nem igazan tamogatta(nem volt optimalizalva ra). Az oldalukon viszont mint partner jelen van az Ati...

M@TriX
ja, de a 16 is jól hangzik, erre én is felkaptam a fejem

Bocs, hogy duplázom:
2, 4-16 kerekû járgányok modellezése?
Ebbõl nekem a 2 új, az vagy motor, vagy sátras utánfutó :-)
Valós idejû tuning, szerelés? Ez olyan StreetLegalos lesz?
Na megyek, letáborozok egy szoftverbolt elé, és megvárom =)

M@TriX
30.82

Szervusztok, nem túl szerencsés a cím rövidítése (bár errõl már volt szó, inkább nem viccelõdök vele)
A képek (már amelyek nem az Insane-ból vannak) alapján ez is nagyon fog tetszeni...
Invictus: most már aztán verjétek bele a kiadóba, hogy itthon is ki kell adni :-)
1/2 off:
Az Insane videokártyacsere (GeForce3 Ti200) és újratelepedés után D3D-ben szürke képet ad, D3D T&L-ben pedig villogósat. A két patch után is... milyen drivert keressek hozzá?

12346
nah ilyeneket én is rögtön megkeresek egy gaméban. aztán vagy találok, vagy nem. ha más nem legalább a külön állítható hangokat el szoktam várni egy gémtõl. pl mafiában megvan😊 és nyomom is mostanában, mint autós játék😊

malter
na mi a helyzet?semmi uj info?kozák mester nyilatkozhatnál már!
Alexease
Ami meg jo lenne bele, bar lehet hogy mar benne van😊 Maniam a reszletes allithatosag, hogy mindenki ugy allitsa be a jatekot, ahogy neki jo, hogy jobb lehetssen😊 Ezert jo lenne ide is egy Advance menu resz😉)

- Kulon allithatosag (csoportonkent) a hangokra (motor, uthangok, efektek, ambient, zene)
- Pilota dinamika allithatosag (G erok jobbra-balra, elore-hatra, fel-le)
- Pilota helyzete (elore-harta)
- Esetleg FOV
- Az FFB resznel kulon a valodi fizikai FFB es a szimulalt efektek (motor, kavics, fu stb. razasok).

Mindenhol ha lehet, akkor 0%-200%-ig lehetoseg az allitasra.