Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"befizikazott fust, por efekt" ebbõl mi nem érthetõ számodra?
- Az egész autó a levegõben van! és nem látok olyan dolgot amibe ugy beleütközhetett volna hogy igy felrepüljön!
-"befizikazott fust, por efekt!!!"

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Egyelore ezt meg nem szamolja az engine, vagyis a menettulajdonsagra nincs hatassal😊))))
- Lehet tunda mas is csinalni, de eddig senki nem csinalt ilyet😛 Nem mondom hogy nem tudnanak ilyet, de egyelore maradnak a hagyomanyos megoldasnal.
- A jatek meg elviszi lazan, de ezt is irtam lentebb.
Szel nem tudom van-e a jatekban, de gravitacio az biztos, mert az mindennek az alapja😊)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
DE:
ha itt flémelsz a buggy oldalán, akkor felmerül sokakban az, hogy a buggy rajongó/fejlesztõtábor is hasonlóan vélekedik mint te.
Azonban ez nem biztos, hogy igaz,nem illik másokat ezzel megtéveszteni, mintahogy én sem, te se tudhatsz mindenrõl, nem érdemes ilyen dolgokról eme formában vélekedni, ezzel jót senkinek sem teszel. Én a te helyedben szépen e-mail formájában felkeresném a kérdéseimmel mindkér játék vezetõ fejlesztõjét, és elõadnám a kérdéseimet.
A többiektõl meg bocsi az offért
puff én beszéltem! peace
Ez a legelso SLR verzioval keszult, patch nelkul (patch-el 1,5x gyorsabb), max fust, es kozben capture-oztem, es ment rendesen. Azert szamold bele, hogy agyon tomoritett DivX AVI! Azota valszeg tovabbfejlesztettek😊)
Bar nem tudom hogy csinaljak, mert raadasul fizikazva van, es nem hagyomanyos fix kepet skalaz/halvanyit, mert szinte minden fust pamacs mas es mas. A lenyeg, hogy az eddig latott legjobb szerintem.
Raadasul, egyszeruen egy INI-bol lehet parameterezni a fustot/port: kezdo meret, kezdo atlatszosag, sebesseg, vegso meret, vegso atlatszosag, kezdo es vegso szinek stb.!!!!
Ha majd mas csapat is ilyet tud irni, szerintem akkor flame-elj!
Szerintem ne kotekedj, felesleges. Foleg ugy, hogy nem gondolod at, vagy nem ertesz hozza😉
- Arnyek azert nincs ott, mert LOD-olva van tavolsagtol fuggoen. Felesleges "messze" is arnyekot szamoltatni.
- Azert nem er le a kerek, mert ez terep verseny. Itt elofordul hogy elemelkedik az auto;PPP
- Lehet hogy furcsa neked, de ezt a port, fustot kiszamolja a jatek. Sot, az Invictus engine-ben van az eddig latott legjobb, legszebb, es befizikazott fust, por efekt!!!

egyik oldalt erezet elõre
másik oldalt hátra! LOGIKUS! 😊
Kiványcs lennék arra gépre ami ezt a füstöt kiszámolja! 😊
szóval azért van még mit itt hasogatni!

2 1 rallyban(ha szoktad nézni)igen sürün felemelkedik a kerék a földtöl😉
Nézegettem a képeket.. szép szép de nem igazi képek .. legalábbisz szerintem!
1. nincs a kocsi alatt árnyék! akkor vajon a többi alatt miért van?
2.Biztos hogy auto ez? nem replüõ?
Szerintem ezen a képen valójában 1 kocsi van! és ez a sötét szinü Tudnék még mutogatni képeket, de felesleges mivel már egyszer ott vannak! csak jobban meg kell figyeni! 😊
Manapsag mar az is alapnak, elvartnak szamit, komolyabb jatekokat alapbol elokeszitenek ra. Es van amit mar eleve ugy is terveznek (NR2003, F1C, GTR)
Persze, azert annyira nem kelegyszerunek lennie hogy minden humanoid gyarthassa a MOD-okat, azert azert itt sokkal komolyabb a fizika, tores es egyebb. De legyen valami lehetoseg, komolyabb support😊
Pl. jo lenne ha majd valaki(k) osszedobnanak egy BajaBug Cross Racing Championship MOD-ot😛PPPPP
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ami meg egy jatekot - szimulatort - meg jobba tud tenni az a Motion Blur! Es elsosorban jatek kozben, cockpitbol. A visszajatszasokban - kepeken lent - latni (bar lehet hogy realtime😄) hogy lesz es eleg kulturalt, de nagyon jo lenne versenykozben is! Persze, nem olyan atom gagyi mint az NFSU-ban!!!! Csak egy minimalis elmosas kellene, es az lenne a legjobb ha skalazhato lenne a menubol. Vagyis kikapcsolhato, plusz allithato hogy milyen "melyen" - mennyi frame-et szamoljon - motion blurba. Egyreszt a latvany miatt, masreszt a futasi sebbesseg (FPS) miatt.
Ha mas autos jatekbol csinalok cockpit-es filmet, es mar csak egy 3 frame pre-renderelos, 20-50-70% alpha atmenetes, szinte blur nelkuli motion blurt teszek ra, mar nagysagrenddel sokkal jobb a latvany!
Persze, ez mar csak hab a tortan, eddig ilyen nem nagyon volt😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A képek alapján végülis igazad van, valószínû versenyzõs játék lesz, mint a Flat Out amit pont egy lapon lehet említeni.
Nekem a szerelgetés akkor is fog hiányzni, de legfeljebb szétszedem a szomszéd trabiját. 😊
De ha lehet választani a szerelgetés és a Multi között akkor én is a multira szavaznék, jó lenne már egy jó kis játék a fõnök távollétére. 😊
Remélem õ nem olvassa a fórumot. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Persze, jobban belegondolva, en is ugy gondoltam, az lenne a jovo, hogy az alkatresz szintu, 3D-s szerelgetestol a teljes autobeallitasokon keresztul lehetne osszerakni egy komolyabb verseny programot, de ahoz valszeg sokkal tobb ido kell, es egy igen komoly kiado hogy azt meg is tamogassa.
Mivel ez a jatekuk mar eleg komolyan "szerepel" hirkent a kulfoldi "hiresebb" autos, szimulatoros site-okon is - persze, azert teszek is rola hogy ott legyen😊) - ha sikerul **gyorsra es hibamentesre** osszerakniuk, akkor komoly sikereket erhetnek el vele - az egyedul allo fizika, tores, render enginenek koszonhetoen - es remelhetoleg megtalalja oket egy nagy kiado valami mammut munkaval, komolyabb tamogatasal!
De ehez tenyleg az kellene, hogy gyors es hibamentes legyen, elsosorban a szimulatorok fele kozelitsen (beallitasok, versenyek stb.) - esetleg leskalazhatoan a FlatOut "stilus" miatt a fun-race kedveloknek - es kellene egy nagyon jo halozati - NET - tamogatas, legalabb 6 ember-ADSL teherbirassal. Es ezekbol a internetes game nagyon sokat szamit!!!!!
*** Ha mindenfelekeppen jot akartok, akkor az NR2003 multi reszet erdemes attanulmanyozni - nem a kodot😛 - a menuket, beallitasokat, desktop, garage, versenyszervezes, az osszes vizualis support stb.***
Es termeszetesen a REPLAY is kotelezo! Egyreszt a jatekot teszi teljesse, masreszt sokat "segit" a jatek utolagos "marketingjeben", ha normalisabb filmeket lehet osszevagni user szinten is😊 Termeszetesen a replay-be RALTIME oda-vissza tekeres, lasitas-gyorsitas, kameranezetek, es SAVE!!! 😊
Mondjuk nekem erõs a gyanúm, hogy a multi miatt lett kiszerelve a beszerelés. 😉
de az nagyon nem jó hír, hogy nem lesz szerelgetés.. basszus.