6775
  • M@TriX
    hopp, nagyon belemelegedtem mint a fékek, nem az erősséggel, hanem a blokkolás nem tetszik, hogy bevágom a kéziféket de nem csusszan meg ahogy azt kellen, mondjuk egy 180fokos forduló...
  • Alexease
    Biztos kikapcsoltal minden segitseget (hajlamos ugy felejteni a jatek)? Nekem epp az volt a feltuno, hogy eleg erosek a fekek, jol lassul, es sokat blokkol (ami nekem jo).
  • M@TriX
    Tegnap offline voltam, ezlőző este jutott eszembe a köv dolog.
    Mi lenne ha ezt valami bétatesztnek fognánk föl, persze ehhez a fejlesztők segítsége is kellene. Itt az értelmes emberek mondanák az 5leteket és hibákat, a fejlesztők pedig amivel egyetérternek azt megcsinálnák, és kiadnának egy demópatchet.
    Ez azért kivitelezhető, mert, hogy a teljesben milyen pályák lesznek az egy dolog, de a demó már tartalmazza a működéshez szükséges dolgokat, fizika, vezethetőség, beállítások, graf motor. Így nincs is szükség a teljes játékra ehhez a projekthez.
    Így mire megjelenik 20-án, vagy jövőre amcsiban addigra már sokat fejlődhetne a játék. Lásd SLRR, a patchek előtt és utáni verziót összehasonlítva ég és föld.
    Vélemény? Hivatalos szervektől is várok visszajelzést, pozitívat és negatívat is, hogy tudjuk.

Egy hibát és is mondanák ami talán még nem volt:
    - a kézifék nem blokkolja a hátsó kerekeket, és mint az SL szériában, gyengének érzem a fékeket, a 3-as szintű fékkel állítgatás után is. De a lényeg az elejében van, nem blokkolnak. Vagy alapban van benne minden elektronika? :)
  • Glpetyus
    Hú emberek,ez nekem nagyon bejön,az offroad qrva jó :))
    Csak arra lennék kiváncsi,hogy ha majd tizen akárhány verda van a pályán,akkor hogy fog futni?
  • b-type
    pedig sztem igen..mármint elvonják.
    nem is falazok magamnak...Rfactor.
    persze figyelek ide mint gép, és továbbra is érdekel, várom is.
    ez csak az igazság. :)
    viszont én örülnék, ha a készítők közül vki leírná, hogy miket változtattak majd meg a játékban-patch-ben, a fel említett problémák közül.
    hogy ne kelljen esetleg újra leírni, meg egyáltalán hol is tart most a dolog.
  • Alexease
    Optimizmus, elfogultsag OFF:))))))
  • Alexease
    Es nehany friss tapasztalat:))))
    Elso probalkozasra, kicsit rosznak tartottam nehany dolgot, de jobban allitgatva, megnezve, nem mindegyik volt 100% hiba.
    - A tukor mukodik, csak ki volt kapcsolva a dinamikus tukrozodes (ugy jo(bb), csak hat lassabb.
    - Az FFB is teljesen korrektnek tunik, csak ott meg az emulalt resz volt felhuzva, es elnyomta az rendes efekteket. Plusz, a kormany attetel miatt - sokat teker, nagyon erzekeny - nagyon "rangat" ossze-vissza az auto, ott meg azert nem lehetett erezni rendesen.

A labtekeres (:D), a visszajatszas "erdekesseg" (megoldas?!), a valtokezeles stb. az tenyleg hiba, d annyira nem veszes, legalabb is a jatekmenetet nem befolyasolja.

Remelem a "kezdeti" nehezsegek, az elso megitelesek, a mostanaban megjeleneo egyebb autos jatekok es demoik nem veszik el az emberek kedvet, vonjak el a figyelmet a CRC-rol, mert ugy erzem nagyon jo lehetne, sok ujitassal, latvanyos (erdekes, egyedi) grafikaval, valtozatos jatekmenettel stb.
  • Alexease
    Azert az rFactor, NR es a tobbi igencsak szimulator kategoriaba tartozik, es nem csak az autokezeles, hanem a jatekmenet teren is. A CRC es altalaban az Invictus programok, inkabb egy "mindenkinek" nagyon jo autos jatekok lennenek. Foleg egy nagyobb, penzesebb kiadoi hatter nelkul, nem tudom mennyire jo "szimulatort" fejleszteni, meg probalni kiadni.

Persze ott az LFS peldaja, de azert van kulonbseg a ket "ceg" kozott. Ott eloszor inkabb csak munka utani hobby fejlesztes folyt, itt meg azert mar "etetni" kell jonehany embert:))

De szerintem, eleg erdekesre es egyedire sikerult a mostani beallitas, setup, garazs resz, eleg jo kompromisszum. Van benne egy kis tuning utanerzes, de meg is a komolyabb tuningnal, "kezzel", reszletesebben is lehet azert allitani a dolgokat. Persze nincs camber, caster, toe, swaybar, trackbar, es foleg kerekenkent de azert a jatekmenethez azert jo lesz:))))

Egyedul a kormany attetel (steering lock :PPP) kellene nagyon, de van egy eros erzesem, hogy az is megoldodik hamar:)))))))))
  • XRV
    hajjajj :-) Én játszani szeretnék, nem mütyürkélni, arra ott a SL, SRR. Ami benne van az elég, tán az jó ötlet, hogy kellene hozzá egy jó default, hogy a játékosoknak ne menjen el e kedvük...
    Mondjuk nekem nem ment el a kedvem a GPL-től, igaz, nem nyomom versenyszeűen. Insane-be se volt semmi multiban meg pláne default volt mindenki s ha RTF-eztünk, akkor mindig együtt volt a csapat. "érezni lehetett a másikat" Mai napig megyek hetente vele.
  • Toya
    Én egy kicsit bonyolultabb beállítás képernyőnek örülnék a következő programban.
    Maradhatna ez a verzió is, hiszen az ISI programokban is van easy setup, de van egy jóval bonyolultabb is ettől mint ami most a CRC-ben van.
    Még road pályákon sem divat a teljesen szimetrikus beállítás, így szerintem kellene egy jóval bonyolultabb megoldás is (érdemes megnézni a NR2003, rFactor demó, stb beállítás képernyőjét).

Remélem a következő projectbe már valami hasonló is belefér majd.
  • NzzN
    A készítőknek!
    Ha ráértek legyetek szívesek berakni a játékba egy FOV állítási lehetősget belső nézetnél. Ha van már benne csak nem találtam, akkor szóljatok, kösz.
  • Gregorius
    Az lehet, de én sügér vagyok. ;)
  • sagem
    ja meg valami

- minden jatekot meg kell szokni
    ezt az iranyitasra ertem.

de az vicc hogy valaki az NFSU2 fizikajat jobbnak tartja, mivel abban igazan semmilyen fizika nincsen

• sagem
    hat nme tudom.. itt nagyon arcad userek vannak ugy latom

a flatoutot nezedettem a crc vel szemben

a flatout-nak lomha iranyitasa van és alapbo lha csuszik a kocsi automatikusan elveszi a gazt a vasalol- ez elég amator dolog mert nem lehet allitani

a crcben ez opcionalis (arcad usereknek)

a flatben semmit nem lehet allitani arcad azt nesze

a crcben arcadtol a simulatorig ki-ki ahogy akarja

az meg hogy allandoan porogtok egy 400hp kocsival hatso kerek meghajtassal az teljesen korrekt..

foleg azok akik meg autot sem vezettek 10-20 perc alatt siman lehet vele vezetni rendesen (bill.)

respect,,,
    Nem fogom megvenni, mivel nem játszanék azzal sem, csak kipróbálnám. (Ugyanúgy mint a többi játékot ami az utóbbi 1-2 évben megjelent.Az NFSU2 kb 10 percig volt fent, ebből 5 percet a menüben töltöttem el, a többi az utcán, aztán uninstall. Nekem ennyi bőven elég.)
  • Alexease
    Igen, tudom. De erre mar volt egy otlet, kezdemenyezes, hogy ne legyen ez a topic is szetcseszve. Eloszor is kellene szerezni valakinek egy admin-, hazigazda jogot, aki torolgethetne a hozzaszolasokat. Masreszt, lehetne nyitni a Programok beszerzese reszben egy hasonlo nevu topic-ot, es oda attiranyitani az emberekt. Harmadreszt, csinaltam egy 1 oldalas info reszt (web), ahova a fontosabb infokat felirom majd egymas ala (patch, warez, letoltes, inditas sok apro lama hulyeseg stb.):))

Ezt mashol is meg lehet6ne, kellene csinalni, mert mostanaban hasznalhatatlanok a topic-ok a warez es a sok friss "lama" miatt...
  • Shan
    Kormányt nem szereled össze érte???!!!
    Én le sem veszem az asztalról...;))))
  • SE
    Ja persze! Figyeld meg, 20. után tele lesz a fórum, hogy "honnan lehet letölteni?", "törje már fel valaki!", "egy címet, lécci!" stb stb...
  • CSOCSO
    en kicsit feljebb tettem a steering gammat... es a break es a throttle gammat is feljebb tettem..
  • Alexease
    Vagyis akkor megveszed a full-t?!:)
    Nos, előzőleg már írtam ugyan, hogy nem jött be a játék, de kezd gyökeresen megváltozni a véleményem. Mindössze annyit tettem, hogy mindenféle fejmozgást kikapcsoltam (először tetszett, aztán idegesített) és minden pályára a legjobb alkatrészekkel és a játék által javasolt beállításokkal mentem (áttétel, felfüggesztés stb). Így egy egészen használható valamit kaptam :) Grafika fullon szép és gyors, persze kell neki gép, de ezt tudomásul kell venni.
    Eddig 5.5 -öt kapott volna tőlem, most jár 6.8 -nál és a full ra lehet, hogy megelőlegezek egy 8.3-ast :)

A kormányt azért még nem szereltem össze érte, majd a fullhoz.
  • b-type
    ezt másnak írtam de ide tartozik:
    "ami viszont nagyon tetszik, az az, hogy van az elnyújtott bal kanyar(aszfalt), ahol ívtörések vannak, és még egy huppanó is, na ott azt kevés játékban tapasztaltam meg, hogy mikor kenődik-csikorog lefele az ívről, akkor egy picit kiengedem az ívről tehát a lesodródás írányába kormányzom, és egy külsöbb ívet választok, akkor ezt teljesen jól reagálja le az autó...szépen megy az új választott íven.
    a legtöbb általam próbált autós játéknak tökmindegy, ha elkezd lemászni akkor már csak gázelvétellel, vagy sóderággyal lehet ezen változtatni."
  • b-type
    én ezekkel megyek..:
    grafbeáll
    játékbeáll
    kormánybeáll
    kormanybeáll2
    kasztnibeáll
    váltóbeáll
    fékbeáll
    hajtásbeáll

• M@TriX
    :) írtam lentebb :)
  • Gregorius
    Én 50%, 100%, 100%-zal játszom, és most jöttem rá, hogy billentyűzettel is nekem kell visszatekerni a kormányt.
  • b-type
    majd rakok be beáll.kép linkeket, csak most értem gép elé :(
  • Gregorius
    Én most értem le 1:39,136-ra, de nem adom fel :)
  • gyraph
    Lehet nem veszem eszre...mindenesetre abszolut normalisan tudok menni hiba nelkul, csak ha tul nagy a homokvihar akkor tevedek el. Igaz nem is rangatom a kormanyt, csak kis mozdulatokkal operalok :).
  • dashed_
    nalam is igy mukodik a gamma szal szntem te nem veszed eszre.:)
  • gyraph
    Nekem Momo-m van es abszolut nem veszek eszre ilyen effektet...nem lehet vmi. gond van nalad?
  • Alexease
    Ez mind jo es szep, ez mar le lett irva. A gond az, hogy a Gamma nem az atetelt allitja, hanem hogy mennyire es milyen "gyorsan" erje el a ket vegso alapotot.

Hiaba a gamma, ha a kormany fel fordulatara a kerekek ~90 fokot kifordulnak, az auto meg egyhelyben megfordul;))
  • SE
    Szóval, igazi kormányra optimalizálták az irányítást?
    Tényleg egyedi ez a játék!
  • JuanG
    én próbáltam, kicsit segít, de akkor sem az igazi, nagyon furán reagál...
  • sagem
    bro.

ott van lejjebb a megoldas

igy alapban linearis a kormany mint a valosagban csak mivel nem 900fok os kormanyotok van ezert amikor te 5 fokot tekersz a jatek kb 25 ot..

allitsatok at a "kormanyzas gamma"-T MENNIL FELJEBB ANNAL FINOMABB
    PEACE
  • JuanG
    sztem is a kormányáttétel a ludas...

amúgy tegnap b-type cimborám lelkesedése miatt újra kipróbáltam a demót (majd 2 órán át nyaggattam, közben 3-4 szer fagyott, csak a reset segített), de nem fogott meg most se, ez van :(((...
  • SE
    Szerintem is, egy demo patch sokat lendítene a dolgon.
  • Alexease
    Sajnos ez is, es szerintem az osszes az auto iranyitassal kapcsolatos problema a kormany attetel miatt van:(((
    Nagyon jo lenne meg a demo-hoz egy javitas, mert ezen kivul, szerintem kissebb-nagyobb kompromisszumokkal teljesen jo lenne a jatek.
  • SE
    Hozzászólás a Race Sim Central fórumából:
    "this game is an RC cars game right? cars handle like RC
    "
  • sagem
    iranyitas/részletes/

-kormanyzas gamma 0 a linearis huzzatok feljebb 10%ra kb
    -gaz gamma szinten 10%ra kb

nagyon kemenyen javit a billentyűn de a kormányon a legjobban
    akinek túl "ideges" volt a kormányzás az csekkolja mindenképpen

csumi
  • sagem
    alapban minden help 0 ara van veve probaljatok ki ha a kormanyzesrasegitest 75 szazalekra allitjatok....