6775
  • b-type
    én meg sztem elkezdem újra..már a demóval is ez volt...egyszerüen nem lehet szabadulni, nehogy már nem tom megcsinálni. :D
  • Toya
    Igen a dumák valóban bicskanyitogatóak sajnos.
    A MI nekem sem tetszik, lazán beautózik 10-20 mp-es hátrányból is, majd fordított helyzetben amikor én forgok meg szépen bevárnak, hogy szoros legyen a verseny.
    De ezen kívül is vannak hibák, de szerencsére javíthatóak.
  • morgo
    az elso tiz percben nekem is ez volt az erzesem, aztan valahogy gondolatban kikapcsoltam, mert mostmar annyira nem zavar(nem toroltem a fileokat)

az ai-vel kapcsolatos mondatodat nem mondanam, hogy ertem;)
    szerintem egesz jora sikeredett az ai. Mondjuk van nehany gyenge pontja, peldaul kiallo sarkokat gyakran le akar vagni(vesztere), igaz en csak kozepes fokozaton jatszom.
  • b-type
    ja, azóta elolvastam a kézikönyvet...:)
  • b-type
    :)
    most már jobban vagyok :DDD
    igazából nem játszottam eleget, hogy ténylegesen helytálló véleményt alkossak, de talán tapasztalatnak ez is jó, hogy kemény 10perc játék után ki kellett kapcsolnom, vagy megverek valakit. :D
    nem igazán tudom elképzelni ki mondhatná ezeket verseny közben, meghát persze nem jogos(nem is lehet az minden szituban), és ezért piszkosul rombolja a játékélményt.
    és nem tetszik az - ai - eddig nagyon, legyen kemény, legyen agresszor, és látom hogy hibázik is, tényleg.
    de összevagyunk kötve egy rágógumival az jött eddig le.
    a dumával együtt meg....halálos kombó.
    :)
  • morgo
    visszajatszaskor nem nezted meg, hgoy ogy csinalja? nem lehet, hgoy kifekezte azt a szalagkorlatot?

a hangokat meg a legjobb tanacs szerint ki lehet torolni, vagy mozgatni a sound/chat konyvtarbol...
  • b-type
    két számomra alapvető kérdés:
    1: lehet állítani az ai-n?
    2: és a dumán verseny közben?
    a szitu:
    megy a verseny..megtámaszkodom a jobb oldali autón, és szépen levezetem az ívről, semmi gond jön mellettem(nézek rá érdekesen) , hát akkor jó, neki vezetem a szallagkorlátnak(egy éles jobb kanyar belső korlátja, tehát frontálisan ütközött), eltünik, majd kb. 4 másodperc múlva kipörget hátulról, éphogy megúszom.
    kamerába nézek bután..
    innentől ellenségem, hagyom mellém érni, majd bunkó módon megpörgetem kanyaríven, eltünik, majd még ugyanabban a kanyarban(!!), ez egy elég hosszú nyújtott bal kanyar, utolér, és külső ívről felnyom a domboldalra, és ezért kihagyok egy ellenörzési pontot.
    mindezt az első figura csinálta, nehéz fokozaton.
    ja, és persze kapom a 'vesztes vagy', meg egyéb dumákat..a búrábaverés ingerén kivül más hangulatot nem fokozott fel.
    ezek után kikapcsoltam.
    ez lesz végig a karrierben?
  • b-type
    ehh, lustaság félig-meddig visszavonva..vmiért néha befog a fékem.
    kb. 1/4-ed fékkel búgtam ami elég gyászos volt.
    most már ok.
  • b-type
    Váááháháá :DDDDD
    ezt a lusta desznyó alapverdát!!! :DD
    ennél jobbat faragok komolyan.
    hogy hogy volt képem ezzel odaállítani versenyezni nem tom, apám régi 100-as Skodája inkább versenyautó.
    könnyesre röhögöm magam mikozben búgok végig a pályán, át kell néznem a beállt, mert ez a csákó nagyon elmegy mindíg.
    persze kökemény fokozat.
  • TDK
    jól törik a kocsi?
  • b-type
    #1776-ban látsz képeket a játékból.
    amugy meg kint van a demója
    BHM-es link, van választási lehetőség.
  • TDK
    jó ez a játék?
    néz úgy ki mint a flat out?
    törik úg a kocsi?
  • b-type
    végre itt van!!!
    t'esco-ban találtam rá,...mindjárt telepítem is...
  • morgo
    semmit:)
    a "teljesített versenyek: 0" se rossz:)
  • Blasta
    Ohh SevenM, jó hír, köszi!
  • Gregorius
    Nekem különösen ez a "teljesített versenyek: 25/65 (5 próbálkozásból)" sor ragadta meg a figyelmem. Ez mit jelent?
  • Lacus83
    Szerintem nagyon jó lett a játék!
    A grafika jobban tetszik mint az XpandRally-ban
    a játékmenet jobb mint az NFSUG2-ben.

Elsőre idáig jutottam, csak azért hagytam abba mert megfájdult a kezem és mert amper-szaga lett a logitech kormánynak

A gépigény nem vészes a mostani játékokhoz képest,
    AMD2700+ ATI9600PRO-n elmegy szinte max grafikán:
    schreenshot01
    schreenshot02
    schreenshot03
    schreenshot04
    schreenshot05
    schreenshot06
    schreenshot07
    schreenshot08
    schreenshot09
    schreenshot10
    schreenshot11
    schreenshot12
    schreenshot13
    schreenshot14

Pályát lehet majd szerkeszteni?
    GTA szintű város tetszene ezzel a grafikával és Streetlegal autókkal meg fizikával :)
  • M@TriX
    szerintem meg igencsak jó, mert a valóságban is néha zavaró, de ez van... nem szélvédő nlkül szaladgálnak az emberek.. :)
  • Gregorius
    Az üvegtükröződés max opcionálisan legyen kivéve! Én eddig észre se vettem, tehát biztos nem zavart
  • Lacus83
    KORMÁNY-hoz beállítások:

a "kormányzás gamma" beállítása:

alaphelyzet:

a csuszka fölé kell vinni az egeret, ekkor a szöveg fehérré válik, utána kell egy -> jobbra nyilat nyomni a billentyűzeten:

majd ESC, utána vissza a részletes beállításokhoz és a csuszka helyzete erre változott, és így jó:

ötletek patch-hoz:
    - a képernyő gamma ne 5 hanem legalább 15 fokozatban legyen állítható
    - ellenfél motorhangja függetlenül a saját motor hangerejétől állítható legyen
    - az üvegek(legfőképp a szélvédő) belső nézetben legyenek teljesen átlátszóak, ne tükröződjenek... (itt sajnos nem lehet kiszerelni mint a Streetlegal-ban)
    -az irányítás beállítások kódolatlan cfg-be legyenek vagy az összes csuszka mellett írja a számértéket is, hogy pontosan be lehessen állítani
    -lehetne egy extra nagy látótáv és lod, vagy kódolatlan cfg-k

MOD Pack mikor érkezik?
    remélem lesz hozzá magyar leírás és egy példa autó 3D Studio MAX fájlban (mint a Streetlegal-hoz)
  • Gregorius
    Nekem igen, ugyanis dinamikus IP-m van. Akkor vált, ha jól esik neki. :(
  • SE
    Azt nem mondanám, de ne kapodja el.
    Inkább várd meg azt a néhány patch-et ami még jön hozzá, hogy használható legyen. Talán a nyuszit... ;)
    Persze, ha nincs kormányod, akkor nem szóltam!
  • Ombika
    Ne bizd meg vele en mondom neked! :)
  • M@TriX
    naná :)
  • Vlala #1768
    IP-t váltott? nekem ilyet menet közben nem csinál...
    Azért annyira nem vészes a dolog, nem minden okoz epillepsziát, csak a lehetősége áll fenn. Van egy ismerősöm, akinél megállapították, de még az életben nem volt rohama (remélem nem is lesz)
    [bocs az offért, térjünk vissza a gamehez)
    Az Invictus oldalán van demo? Mindenképpen szertném kipróbálni, mielőtt megbízom vele a Télapót :-)
  • kitamas
    A hazai kiadó az Invictus, a forgalmazó pedig a SevenM Media.

• Blasta
    Nem tudjátok ki a forgalmazó???
  • Gregorius
    Bocs, csak épp IP-t váltott a gépem küldés közben és elküldte mind két IP-ről. Patch-ről lehet már tudni valamit? Vagy most még a teljes játék értékelőit is várjátok? És akkor egy kalap alatt fogjátok megcsinálni?
  • Gregorius
    Lassan ki kell írni szerintem a neoncsővel világított termek ajtajára is. Szar lehet epilepsziásnak lenni, az tuti. A neoncső is 50Hz-en villog mint állat. Nem tudom milyen érzés lehet nekik suliban ülni.
  • Gregorius
    Lassan ki kell írni szerintem a neoncsővel világított termek ajtajára is. Szar lehet epilepsziásnak lenni, az tuti. A neoncső is 50Hz-en villog mint állat. Nem tudom milyen érzés lehet nekik suliban ülni.
  • Vlala #1762
    Benne kell, hogy legyen, elvileg a tévén is, mivel a képernyő villódzása (szakkifejezés!) okozza az epillepsziát...
  • morgo
    az RBR konyvenek az elejen nem lattam, bar tuti akkor valahol legalabb aprobetusen bennevan;)
  • Vlala #1760
    sajna igen, mivel ha nincs rajta, és a gyerek ott dobja el magát a gép előtt, akkor bünti lesz. :-) Ezért mindenre, mostanában még a mikrosütős pattogatott kukoricára is ráírják, hogy epillepsziát okozhat.
    Láttam a gamet. Ha marad annyi a bevásárlókártyámon, veszek egyet :-)
  • morgo
    sajnos tegnap csak negyed oram volt probalgatni, ma meg ugye meg melo, igy ez a veszely nem fenyeget:(

amugy nekem tetszik a jatek(meg mindig:)
    minden segitseg 0, ffb 100, emulalt ffb 0. Igy normalisan erezheto, hogy mikor csuszik meg a kocsi.
    viszont a kocsi sulyat nem nagyon erzem...

egy otlet esetleg ha megoldhato, hogy a patchben a sajat es a tobbi kocsi motorjanak a hangjat kulon lehessen allitani. Belso nezetben is siman elnyomjak a sajat motorhangot a kulso zajok, igy eleg nehezkes nekem a valtas. tudom-tudom, nezzem a fordulatszammerot, csak megis inkabb a motorhangra szoktam tamaszkodni valtaskor.
    Persze nemtom, hogy a valosagban ez hogy mukodik, szoval csak egy otlet.

ja, es egy futam vegen meg szoktam nezni az ismetlest, es az ismetlesbol rogton a fomenube kerulok kilepeskor. Megoldhato lenne, hogy ne kelljen ujbol belepnem, es kivalasztanom a jatektipust?
  • Gregorius
    Figyelmeztetés!: A játék komoly függőséget okozhat. :D
  • Carlos
    Igen.
    Mint a gyógyszer témánál a mellékhatásos izébigyó!
  • Gregorius
    Na, akkor majd meséljetek :)
  • Alexease
    Ma sem erek haza 10-nel elobb, de mar megrendeltem, vagyis holnap delelot meg lesz:)))
  • b-type
    wowa..szal már kint van?
    holnap lépés.
  • morgo
    en vagyok az elso?
    az epilepszia figyelmeztetes kotelezo resze a kezikonyvnek?:)