6775
-
én meg sztem elkezdem újra..már a demóval is ez volt...egyszerüen nem lehet szabadulni, nehogy már nem tom megcsinálni. :D -
Toya #1791 Igen a dumák valóban bicskanyitogatóak sajnos.
A MI nekem sem tetszik, lazán beautózik 10-20 mp-es hátrányból is, majd fordított helyzetben amikor én forgok meg szépen bevárnak, hogy szoros legyen a verseny.
De ezen kívül is vannak hibák, de szerencsére javíthatóak. -
morgo #1790 az elso tiz percben nekem is ez volt az erzesem, aztan valahogy gondolatban kikapcsoltam, mert mostmar annyira nem zavar(nem toroltem a fileokat)
az ai-vel kapcsolatos mondatodat nem mondanam, hogy ertem;)
szerintem egesz jora sikeredett az ai. Mondjuk van nehany gyenge pontja, peldaul kiallo sarkokat gyakran le akar vagni(vesztere), igaz en csak kozepes fokozaton jatszom.
-
ja, azóta elolvastam a kézikönyvet...:) -
:)
most már jobban vagyok :DDD
igazából nem játszottam eleget, hogy ténylegesen helytálló véleményt alkossak, de talán tapasztalatnak ez is jó, hogy kemény 10perc játék után ki kellett kapcsolnom, vagy megverek valakit. :D
nem igazán tudom elképzelni ki mondhatná ezeket verseny közben, meghát persze nem jogos(nem is lehet az minden szituban), és ezért piszkosul rombolja a játékélményt.
és nem tetszik az - ai - eddig nagyon, legyen kemény, legyen agresszor, és látom hogy hibázik is, tényleg.
de összevagyunk kötve egy rágógumival az jött eddig le.
a dumával együtt meg....halálos kombó.
:)
-
morgo #1787 visszajatszaskor nem nezted meg, hgoy ogy csinalja? nem lehet, hgoy kifekezte azt a szalagkorlatot?
a hangokat meg a legjobb tanacs szerint ki lehet torolni, vagy mozgatni a sound/chat konyvtarbol... -
két számomra alapvető kérdés:
1: lehet állítani az ai-n?
2: és a dumán verseny közben?
a szitu:
megy a verseny..megtámaszkodom a jobb oldali autón, és szépen levezetem az ívről, semmi gond jön mellettem(nézek rá érdekesen) , hát akkor jó, neki vezetem a szallagkorlátnak(egy éles jobb kanyar belső korlátja, tehát frontálisan ütközött), eltünik, majd kb. 4 másodperc múlva kipörget hátulról, éphogy megúszom.
kamerába nézek bután..
innentől ellenségem, hagyom mellém érni, majd bunkó módon megpörgetem kanyaríven, eltünik, majd még ugyanabban a kanyarban(!!), ez egy elég hosszú nyújtott bal kanyar, utolér, és külső ívről felnyom a domboldalra, és ezért kihagyok egy ellenörzési pontot.
mindezt az első figura csinálta, nehéz fokozaton.
ja, és persze kapom a 'vesztes vagy', meg egyéb dumákat..a búrábaverés ingerén kivül más hangulatot nem fokozott fel.
ezek után kikapcsoltam.
ez lesz végig a karrierben? -
ehh, lustaság félig-meddig visszavonva..vmiért néha befog a fékem.
kb. 1/4-ed fékkel búgtam ami elég gyászos volt.
most már ok. -
Váááháháá :DDDDD
ezt a lusta desznyó alapverdát!!! :DD
ennél jobbat faragok komolyan.
hogy hogy volt képem ezzel odaállítani versenyezni nem tom, apám régi 100-as Skodája inkább versenyautó.
könnyesre röhögöm magam mikozben búgok végig a pályán, át kell néznem a beállt, mert ez a csákó nagyon elmegy mindíg.
persze kökemény fokozat. -
jól törik a kocsi?
-
#1776-ban látsz képeket a játékból.
amugy meg kint van a demója
BHM-es link, van választási lehetőség. -
jó ez a játék?
néz úgy ki mint a flat out?
törik úg a kocsi? -
végre itt van!!!
t'esco-ban találtam rá,...mindjárt telepítem is... -
morgo #1779 semmit:)
a "teljesített versenyek: 0" se rossz:) -
Ohh SevenM, jó hír, köszi! -
Nekem különösen ez a "teljesített versenyek: 25/65 (5 próbálkozásból)" sor ragadta meg a figyelmem.
Ez mit jelent?
-
Szerintem nagyon jó lett a játék!
A grafika jobban tetszik mint az XpandRally-ban
a játékmenet jobb mint az NFSUG2-ben.
Elsőre idáig jutottam, csak azért hagytam abba mert megfájdult a kezem és mert amper-szaga lett a logitech kormánynak
A gépigény nem vészes a mostani játékokhoz képest,
AMD2700+ ATI9600PRO-n elmegy szinte max grafikán:
schreenshot01
schreenshot02
schreenshot03
schreenshot04
schreenshot05
schreenshot06
schreenshot07
schreenshot08
schreenshot09
schreenshot10
schreenshot11
schreenshot12
schreenshot13
schreenshot14
Pályát lehet majd szerkeszteni?
GTA szintű város tetszene ezzel a grafikával és Streetlegal autókkal meg fizikával :)
-
szerintem meg igencsak jó, mert a valóságban is néha zavaró, de ez van... nem szélvédő nlkül szaladgálnak az emberek.. :) -
Az üvegtükröződés max opcionálisan legyen kivéve! Én eddig észre se vettem, tehát biztos nem zavart
-
KORMÁNY-hoz beállítások:
a "kormányzás gamma" beállítása:
alaphelyzet:
a csuszka fölé kell vinni az egeret, ekkor a szöveg fehérré válik, utána kell egy -> jobbra nyilat nyomni a billentyűzeten:
majd ESC, utána vissza a részletes beállításokhoz és a csuszka helyzete erre változott, és így jó:
ötletek patch-hoz:
- a képernyő gamma ne 5 hanem legalább 15 fokozatban legyen állítható
- ellenfél motorhangja függetlenül a saját motor hangerejétől állítható legyen
- az üvegek(legfőképp a szélvédő) belső nézetben legyenek teljesen átlátszóak, ne tükröződjenek... (itt sajnos nem lehet kiszerelni mint a Streetlegal-ban)
-az irányítás beállítások kódolatlan cfg-be legyenek vagy az összes csuszka mellett írja a számértéket is, hogy pontosan be lehessen állítani
-lehetne egy extra nagy látótáv és lod, vagy kódolatlan cfg-k
MOD Pack mikor érkezik?
remélem lesz hozzá magyar leírás és egy példa autó 3D Studio MAX fájlban (mint a Streetlegal-hoz)
-
Nekem igen, ugyanis dinamikus IP-m van. Akkor vált, ha jól esik neki. :( -
SE #1771 Azt nem mondanám, de ne kapodja el.
Inkább várd meg azt a néhány patch-et ami még jön hozzá, hogy használható legyen. Talán a nyuszit... ;)
Persze, ha nincs kormányod, akkor nem szóltam! -
Ne bizd meg vele en mondom neked! :) -
naná :) -
Vlala #1768 IP-t váltott? nekem ilyet menet közben nem csinál...
Azért annyira nem vészes a dolog, nem minden okoz epillepsziát, csak a lehetősége áll fenn. Van egy ismerősöm, akinél megállapították, de még az életben nem volt rohama (remélem nem is lesz)
[bocs az offért, térjünk vissza a gamehez)
Az Invictus oldalán van demo? Mindenképpen szertném kipróbálni, mielőtt megbízom vele a Télapót :-) -
kitamas #1767 A hazai kiadó az Invictus, a forgalmazó pedig a SevenM Media.
-
Nem tudjátok ki a forgalmazó??? -
Bocs, csak épp IP-t váltott a gépem küldés közben és elküldte mind két IP-ről. Patch-ről lehet már tudni valamit? Vagy most még a teljes játék értékelőit is várjátok? És akkor egy kalap alatt fogjátok megcsinálni? -
Lassan ki kell írni szerintem a neoncsővel világított termek ajtajára is. Szar lehet epilepsziásnak lenni, az tuti. A neoncső is 50Hz-en villog mint állat. Nem tudom milyen érzés lehet nekik suliban ülni. -
Lassan ki kell írni szerintem a neoncsővel világított termek ajtajára is. Szar lehet epilepsziásnak lenni, az tuti. A neoncső is 50Hz-en villog mint állat. Nem tudom milyen érzés lehet nekik suliban ülni. -
Vlala #1762 Benne kell, hogy legyen, elvileg a tévén is, mivel a képernyő villódzása (szakkifejezés!) okozza az epillepsziát... -
morgo #1761 az RBR konyvenek az elejen nem lattam, bar tuti akkor valahol legalabb aprobetusen bennevan;) -
Vlala #1760 sajna igen, mivel ha nincs rajta, és a gyerek ott dobja el magát a gép előtt, akkor bünti lesz. :-) Ezért mindenre, mostanában még a mikrosütős pattogatott kukoricára is ráírják, hogy epillepsziát okozhat.
Láttam a gamet. Ha marad annyi a bevásárlókártyámon, veszek egyet :-) -
morgo #1759 sajnos tegnap csak negyed oram volt probalgatni, ma meg ugye meg melo, igy ez a veszely nem fenyeget:(
amugy nekem tetszik a jatek(meg mindig:)
minden segitseg 0, ffb 100, emulalt ffb 0. Igy normalisan erezheto, hogy mikor csuszik meg a kocsi.
viszont a kocsi sulyat nem nagyon erzem...
egy otlet esetleg ha megoldhato, hogy a patchben a sajat es a tobbi kocsi motorjanak a hangjat kulon lehessen allitani. Belso nezetben is siman elnyomjak a sajat motorhangot a kulso zajok, igy eleg nehezkes nekem a valtas. tudom-tudom, nezzem a fordulatszammerot, csak megis inkabb a motorhangra szoktam tamaszkodni valtaskor.
Persze nemtom, hogy a valosagban ez hogy mukodik, szoval csak egy otlet.
ja, es egy futam vegen meg szoktam nezni az ismetlest, es az ismetlesbol rogton a fomenube kerulok kilepeskor. Megoldhato lenne, hogy ne kelljen ujbol belepnem, es kivalasztanom a jatektipust? -
Figyelmeztetés!: A játék komoly függőséget okozhat. :D -
Igen.
Mint a gyógyszer témánál a mellékhatásos izébigyó! -
Na, akkor majd meséljetek :) -
Ma sem erek haza 10-nel elobb, de mar megrendeltem, vagyis holnap delelot meg lesz:))) -
wowa..szal már kint van?
holnap lépés. -
morgo #1753 en vagyok az elso?
az epilepszia figyelmeztetes kotelezo resze a kezikonyvnek?:)