6775
  • Gregorius
    Persze, meg kell adni a módját. ;)
  • b-type
    én félretettem, majd rányomom a patch-et, az a lényeg, hogy megvan.
    most hirtelen annyi minden szakadt az ember nyakába, kifejezetten az Rbr, Rfactor, Crc, az ilyen-olyan Gtr-ről nem is beszélve...
    ezek nem egy hónapos játékok, természetes hogy ütik egymást. :)
  • Gregorius
    Nem tudom írtam-e már, de helikopteres nézetben én hozzáadnék egy helikopter hangot a játékhoz, mert nagyon feltűnő, hogy olyan csendes. Egyébként pedig a motorhang nem jut el a fellegek fölé, de az ütközések és egyéb effektek tisztán 100W-tal szólnak.
  • b-type
    off:
    :D
    -ezmiez a játék, honnan lehet letöteni??
    -nem ovasok vissza bocsi
    :D
    on:
  • Wukifi
  • Wukifi
    Tud valaki egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni full vrsionban?
  • Gregorius
    Biztos olyan gyorsan mégy, hogy a gumik olyan forrók, hogy elhanyagolható idő alatt üveggé olvad a szilikát alattad, és ettől csikorog a kerék. :)
  • Blasta
    LOL
  • Toya
    Srácok létezik, hogy a vízben is hallani némi kerékcsikorgást vagy én hallucinálok?
    Amikor a folyómederbe tér le a verseny mintha ilyesmit lehetne hallani és nem lehet azt mondani, hogy mások még a betonon vannak és az hallatszik be mert homokos részen zajlik akkor a verseny.

Ha bug akkor jeleztem :)
  • Gregorius
    Nagyszerű. Akkor ettől már nem tartok. Tényleg nem lehetne megosztani velünk valami részleges bugjavítási listát?

Azt pedig ismeritek, hogy:
    "- Maga kizárólag erős szervezetének és vas akaratának köszönheti, hogy meggyógyult.
    - Jó, hogy mondja doktor úr, mert már éppen fizetni akartam."
  • SE
    "Ez már kijavult."
    Már tudom ki találta ki a beszólásokat a játékban...!
  • kitamas
    Ilyen a CRC-ben nincs. A helyezésbeli anomáliák pedig annak voltak köszönhetőek, hogy a pályákon volt egy két helyen olyan U alaku kunkor, hogy az U alaku palya jobb és bal szárán haladók pozícióját nem jól mérte a rendszer.
    Ez már kijavult.
  • Gregorius
    Ja és még valami. Emlékszem annak idején 1nsane-ben volt egy olyan bug (mondjuk még mindig benne van ) hogy a holtversenyben állók után nem marad egy luk a helyezésben. Ha valaki utolsó, és előrébb lépett egy helyet, akkor kiírta, hogy "Tovább, tovább". Na igen, de ha ketten előzgették egymást az első helyen, akkor volt két első helyezett holtversenyben, és az utánuklevők mind felugrottak egy helyezést. Így szegény utolsónak folyamatosan villódzott a pofájába a "Tovább, tovább" felirat, miközben hótegyedül döcögött az utolsó helyen. Ez kitakarta a fát, és...
    Itt is lehet valami ilyesmi, mert egyszer tök utolsó helyen autózva 4 ellenféllel egyszercsak beszólt, hogy "3dik vagy". Persze gyanakodtam, hogy az 'utolsó vagyok öt versenyzőből' és a '3dik vagy' állítás ütik egymást, és hosszas filózás után formálisan is bebizonyítottam, hogy a gyanakvásom megalapozottnak tűnt. Sz'al erre nézzetek rá szerintem.
  • M@TriX
    hát ez elég logikusan hangzik :)
  • Gregorius
    Ha kihagyok egy ellenőrzőpontot, és visszafordulok, hogy összeszedjem, akkor lehet, hogy jobb lenne, ha nem mondaná, hogy rossz irányba megyek, nem?
  • Gregorius
    Igen, ez a Need for Speed High Stakes-ben nagyon szépen meg volt csinálva. Talán az egyetlen pozitívuma a játéknak. Volt benne egy jó ötlet és nagyon látványosra sikeredett. Persze ott nagyon kamu volt a por, lehet, hogy ez itt kivitelezhetetlen lenne.
  • Chaos Mad
  • Zola NFK
    Ejj, nekem meg csak a Jézuska fogja hozni :(
    (bár még mindig jobb, mintha a húsvéti nyúl hozná...)
  • morgo
    gondolom amikor kesz lesz;)
  • Chaos Mad
    ez jol hangzik, mikor jön a demo patch?
  • M@TriX
    pedig sütin nézne ki a turbulencia keltette porkavar, na de majd a CRC2-ben :)
  • kitamas
    - 16 bit nem lesz. Csúnyább is és sok kártyán bugosabb is mint a 32-bit, és sebességben nem számít a DirectX 9-nek semmit.
    - a por ütközésvizsgálata nagyon időigényes lenne, és nagyon megenné az FPS-t, ezért nem csináltuk meg
    - dumák, hangok mennyisége és hangereje az új verzóban egykönnyen kikapcsolható lesz
  • Gregorius
    Nem StarForce, nekem is van programom, ami boldog, boldogtalan esetben megnyitja a windows installert minden ok nélkül, és után érdekes dolgok történnek, de ez még bőven a CRC demó előtt egy évvel jelentkezett nálam. Az IE-vel viszont még nem volt ilyen gondom.
  • XRV
    tümtüm

Nem tudom, hogy ezzel starforce-szal hozható össze, már ha benne van a demoban is.
    Játék fel, élvez, örül....
    Ugye időközben munka is van NIS 2004 ami fent van meghülyült a spamszűrő gombra kattintás után az Outlookot nem lehet bezárni. Nosza NIS le reboot NIS fel. Indítanám 2x klikkel az óra mellől, de erre feljön a windows installer, ha kivárom eltünik és semmi, ha a mégse-re kattintok akkor feljön a Norton WMI update és utána megint semmi, eltünik. Ami még ráadásul nem akar frissülni sem. :-( Nosza symantec oldal, support, keresem a windows installer részhez tartozó dolgokat. Eredmény windows installer megsérült. Ennek tetetébe a IE is hülyülni kezdet az asztalon lévő parancsikonokat nemismeri fel hiába társítom 3x-ra, sőt ha újat hoztam létre akkor se.
    WinXPreinstall lesz :-(
  • Alexease
    En is azzal kezdtem, hogy a szovegeleseket "torltem":) A jatek nem keresi, igy legalabb csendben van. Egyreszt, igy mar nekem "arkados" egy kicsit, masreszt meg ossze-vissza beszelt;))))
  • M@TriX
    persze írtam, hogy engem is idegesített, de a kezdeményezés nem rossz, szerintem a játék megjelenése után majd jönnek ki hangpakkok és kész, de akit zavar az már most kikapcsolta. ;)
  • Toya
    Itt nem arról van szó, hogy én barkácsoljam meg a hangokat (amire ráadásul nem is vagyok hajlandó), hanem arról hogy az alap beszólásoknál nem lehet tudni mikor, ki, kire és miért mondja amit mond.
    Nagyszerű lesz ha ez a funkció kikapcsolhatóvá válik...
  • M@TriX
    de ha olvastátok volna a README-t vagy a cikkemt :) akkor tudnátok, hogy egyszerűen lehet bővíteni a beszólásokat és a zenéket és minden audiot....

mondjuk ha valaki ökörködni akar akkor ajánlom a worms sorozatban használt magyar hangok bemásolását ;)
  • arty
    sürgős?
    rajtad mulik milyen gyorsan mész el megvenni, mivel nincs warez :)

catch up
  • b-type
    mondjuk a por az itt szemet szúr szinte.
    nekem nagyon tetszik.
  • Alexease
    - Eleg eroforrasigenyes lenne utkozest szamolni a fustre/porra, raadasul, ha "egyszeruen" van megoldva, akkor meg hibas is lenne. Ez egyelore mindenhol igy van. Bar az ISI engine-ben meg van oldva valahhogy kulsonezetben, hogy kikerulik az autot a fustok, de azert ott sem az igazi, es alapban be sincs kapcsolva.
  • Gregorius
    Most én még demóról beszélek:
    - A füst betör a kabinba, de nem amolyan átszűrődik a ventillátorházon, hanem grafikailag beüt az utastérbe, ahelyett, hogy kint maradna. Igen érdekes hatás.

És egy kérdés: lesz 16 bit? Vagy azt felejtsem el? Egyébként se lenne gyorsabb DirectX9 alatt?
  • Toya
    A pályák jellemzése sem jó a betöltés alatt.
    Pl.: "Ez egy gyors és egyenes pálya, de vigyázz a tó utáni 180 fokos kanyarral ha nem akarsz kicsúszni" - Mudtrack (Hun) - PRO GP Trophy S100 (Buggy)

Ha jól számoltam 17 kanyar van a pályán és a köridők is jócskán egy perc felett vannak, ami azt jelenti nálam hogy ez se nem gyors, se nem egyenes pálya.
    Lehet, hogy ez nem hiba, de én másképp jellemezném ezt a pályát.
  • Blasta

"- jobban balanszolt játékmenet"

Ez mit jelent?
    Erősebb catch up-ot?
  • kitamas
    Igen lesz egy 1.01-es Demo verzió is.
  • SE
    Kedves Tamás!
    Lesz a demóhoz is patch?
  • robotnyk
    nincs warez
  • TDK
    honnan tom letölteni
    lécci sűrgős
  • b-type
    nagyon oké, köszi! :)
    már nyeregetek, szal bebékültem, de ez jó hir.
  • kitamas
    Olvasván a hozzászólásokat kötelességemnek éreztem, hogy az Invictus nevében valaki megszólaljon:
    Hamrosan közzéteszünk egy patch-et a játékhoz, mely a következőket fogja többek között orvosolni
    - billentyűzetről könnyebb és jobban átállítható kormányzás
    - FFB támogatás: real time ébredő erőkkel, és effektekkel
    - az alább említett AI "problémák" javítása
    - külön-külön állítható kommentátor és AI duma mennyiség és hangerő
    - az autó mögé igyekvő külső követő kamera
    - jobban balanszolt játékmenet
    - részletesebb árnyékok
    - javított multiplayer hibák
    - és rengeteg apróság, melyet nem tudok itt felsorolni

- és készül a add-on kocsi készítő mod kit is :)