6775
  • ALIENwoods
    a kritikusoknak csak annyit mondhatok, hogy lássuk ők tudnának-e ilyen játékot készíteni önerőből
  • exHumano
    Azért nem csak az irányítással van a gond. Egyszerűen a kocsi vezetése közben az az érzése az embernek, hogy akik csinálták a fizikai beállításokat, még soha nem ültek közúti autóban sem, nemhogy versenyautóban. Az autók kilengései-imbolygásai még egy közúti autó részére is megengedhetetlen mértékeket ölt, nemhogy egy kihegyezett versenyaútónál, a hajtás átviteli anomáliákról nem is beszélve. Pedig érezni az egészen, hogy jó az alap, csak rettenetesen lett trimmelve az egész. Ha ennek is komolyan nekifekszenek, átgyúrják, akkor jó is lehet a dolog. De az autók irreális viselkedésén pusztán az irányítás finomabbra hangolása szerintem nem lesz teljes siker.
  • Gregorius
    Nekem is tetszett a hang. A motor valóban olyan, mint egy torkaszakadt benzinmotoros fűnyíró a fürdőkádban, de minden más tényleg überállat lett. ;)

Egyébként az egész neten pangás van, én már a vizsgaidőszakot, és a karácsonyi problémákat is idevenném. A honlapszámlálókon is, amikhez hozzáférek (beleértve az enyémet is) az elmúlt héten a harmadára esett viszza a forgalom, úgyhogy ez valóban univerzális probléma. :)

PC Guru-ban elég tárgyilagosan lehúzták a játékot. Mondjuk sok mindenben igazuk is volt, de ennél azért lehetett volna jobbat is írni. :)
  • Alexease
    THX!
    Sajnos meg nem az igazi, vannak meg problemak:) Foleg a motorhanggal. De majd szep lassan kialakul;)
  • b-type
    ez nagyon jó!!! :)
    ahogy hallgattam, ezeket gondoltam:
    - huh jó a gumi..huh de tök jó a gumi!..ezt feltétlen megírom...
    - egész jó a motorhang,..lehetne hangosabb, huh tök jó..el ne felejtsem.
    - wow micsoda csörömpölés..ez nagyon jó, okvetlen megírom...:)))
    - BAMM, hangos, 'törik minden rohadásig' effekt...állat :D
    szal végül is min tök jó volt :))
  • Alexease
    Sajnos igy van, amiben nincs online tamogatas, az erre a sorsra jut (legalabb is mint topic forgalom;D). Ennel meg a megjelent demo iranyitasi problemaja es a teljes verzio starforce-os mivolta is ratett egy lapattal:))
    Szerencsere, keszul a patch amiben tobbek kozott az ir anyitas es az FFB sokat javul!
  • Alexease
    Igen.
  • Duddits
    Eredetibe van meg, ugye?
  • b-type
    azért sztem mert mindenki, magamat is beleértve(de legalábbis sokan) multizik, vagy gyak egy olyan játékban ahol van.
    nézd az RBR topicot az sem érdemli meg, hogy ennyire semmi nincs. :(
    meg én spec a patch-et várom, és ahogy az RBR-val, ezzel is, az van, hogy lényeg hogy a magaménak tudhassam, és ha kedvem van, akkor lehetőségem legyen játszani...
    most pedig lehúzom a hangokat :)
  • Alexease
    Nagyon nagy forgalom nincs itt;(
    De keszulget nehany uj hangocska, sajat izleshez allitva:)) Meg eleg beta-s, de mutatoba jo lesz;))) Az elejen motorhang nelkul, utanna motorhanggal plusz toresek:)
    CRC Alexease Beta Sounds (AVI, DivX, 7 Mb)
  • ALIENwoods
    ezt kérem karácsonyra!
  • kitamas
    A link javítva:
    Invictus E-shop
  • kitamas
    Sziasztok!
    A mai naptól a Cross Racing Championship (CRC) közvetlenül az Invictus-tól is megvásárolható: store.eSellerate.net/invictus/crc

Hitelkártyás fizetés az eSellerate 100%-osan biztonságos rendszerén keresztül.

Ingyenes házhozszállítás egy héten belül!
    Minden, a topicban szereplő SG-os hozzászóló ajándékot kap a játékhoz!
  • Gregorius
    NA, kicsit lefokoztam a videokártyámat, a különbség minőségben észrevehetetlen, allenben 100FPS fölé ment a demó 640x480x32 minden effekt bekapcsolva és maxon. Kivéve FSAA, mert az nem megy valami miatt.
  • Gregorius
  • Duddits
    Aha. Hát az baj. Én full alapján tudom megitélni a játékot és ugyhogy én játszok vele. Akkor még nem veszem meg a játékot.

Amugy milyen?
  • M@TriX
    demó. és adj hozzá sokmindent, amúgy ajánlom a www.hsw.hu-t, onnan sok videót és képet is leszólíthatsz. Azok alapján simán eldöntheted.

Amúgy nincs még megtörve. Ugyanis a védelme StarForce, és csak MO-n jelent meg.
  • Duddits
    Nem lehet? Vagy mi? Azért kellenne mert kiakarom próbálni azelőtt hogy megveszem.
  • b-type
    sztem szakadj le, vagy írd meg privben, nem tom mi bajod, de nem ide tartozik.
  • Wukifi
  • M@TriX
  • Duddits
    Hello!

Azt szeretném megkérdezni hogy honnét lehet letölteni?
  • M@TriX
    Na megérkezett hozzám is a gém. A Felhasználói kézikönyv nagyon részletes, így a laikusok is tudják mit miért érdemes állítani. Nekem nagyon bejött. Tökkéletes. A pályák meg.... óriási grat a pályatervezőknek és kivitelezőknek.
    A bokrokat is érdemes megpillantani, meg a UK szerpentines pályán a távolba nézni. ÁÁÁÁ ilyen baba grafot még nem láttam, komolyan. Sajnos az ára is megvan, de eléggé le lehet venni minimumra a grafot és akkor elmegy gyengébb gépeken is. De fullon... haj.

egyyzer az egyik AI úgy a mélybelöktem hogy csak na :)

Amúgy még annyi hibát mondanék, ha ez hiba. Amikor full gázzal indulok és elfordítom a kormányt, akkor az autó elkezd össze-vissza forgolódni, szinte egyhelyben. Ez normális? Csakmert 4x4-es géppel még nem csináltam a valóságban ezért nemtom.
  • Gregorius
    Én olyan láma vagyok, a demóban még közepes nehézségi szinten sem sikerült lealáznom a gépet. :) Az utolsó kör közepén első vagyok, de még soha nem sikerült az utolsó helynél jobban végeznem. :D
  • Gregorius
    Ez mit takar? le(TESZED) az asztalra, miután meg(VETTED) és jól el(INTÉZED)?
    Felcsigáztál engem. Mondj már valamit! :D Ne csak vigyorogj, mint egy vadalma a sor végén, hanem mesélj! :D
  • b-type
    akkor jó :)
  • Alexease
    Mostanaban ritkan vagyok. Estenkent – vagy inkabb ejelenkent:) – jarok haza melobol, otthon mar csak beugrok korbeolvasni, melobol meg nem igazan netezek. De itt vagyok... sot "teszek, veszek, intezkedek" a jatekkal kapcsolatban is:)))
  • morgo
    "De valami miatt mégis mindig visszaülsz. :D"
    jaja, mert amig meg magamnal vagyok, addig egesz kellemes meccseket lehet vivni a gepekkel:) csak kell hozza egy 'kis' turelem, ami nalam fogyoeszkoz;)
  • b-type
    mehehe :D
    sry
  • Wukifi
  • b-type
    ja :D
    nem is értettem, mi lehetett a gond, pedig csak a nem látás volt...pfff
    Wukifi: #1840 hsz nincs. :D
    thx a fényt M@trix :)
  • M@TriX
    "Válasz 'b type free' üzenetére (#1829) "
  • b-type
    mipálya??
    Azért írtam mert régen láttam hsz-t Alexease-től, pedig elég sok közös topic van.
    semmi nincs mögötte, csak érdeklődés, minden tolakodás nélkül.
    szal erre nem áll a fucki Wukifi.. :DDD
  • Wukifi
  • Gregorius
    De valami miatt mégis mindig visszaülsz. :D Ez a nem semmi teljesítmény mind a játék, mind a te részedről. :D
    Én az 1nsane-nel is így voltam. Egy játékon belül volt olyan, hogy lefejeltem volna az ellenfelet és röhögtem rajta vagy magamon. ;)
  • b-type
    jó, hogy írsz. :)
    már feltünt, hogy sehol nem láttam a nickedet(ha nem haragszol)
  • Alexease
    Aki esetleg meg nem latta a jatekot, vagy nem probalta a demot, vagy a demo utan nem tudott donteni a vegleges sorsarol, annak erdemes ellatogatnia a HSW-re, mert Toya eleg szep mennyisegu informaciot halmozott ossze (kepek, filmek), es van fent egy eleg korrekt bemutato is.
  • morgo
    nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en ugy jatszom a jatekkal, hogy leulok melle, nyerek par versenyt, majd szep lassan elkezdem felhuzni magam, es mikor mar legszivesebben szetvernem az egesz gepet, akkor otthagyom egy napra es megyek massal foglalkozni:)

Amugy nekem nagyon izgalmas meccsek tudnak neha lenni, volt amikor az utolso kanyarban szereztem vissza az elsoseget.

Mondjuk az ellenfellel valo utkozest mint a tuzet, ugy kerulom, mert nagyon nehezen tudom oket kiporditeni, ok viszont engem nagyon konnyen.
  • Gregorius
  • Toya
    Még egy-két dolog ami talán javítható:
    -Az autók majdnem minden borulás után talpra állnak.
    -Ha egy oldalra borult kocsinál kérek javítást, akkor a javítás után a felújított kocsi továbbra is oldalra borulva lesz.
    -Tudom szerves része a koccanás a versenyeknek és ez a rallycross és a havas pályákban benne is van, azonban véleményem szerint a gyorsasági autóversenyzésben ezt próbálja mindenki elkerülni. Itt pedig ha besz@rok akkor is rámrántja az MI a kocsiját vagy simán belémrohan hátulról.
    -A gyorsasági részen szerintem gond, hogy a pályalevágásokat elnézi a játék és itt is csak az ellenörző pontokon való áthaladásra koncentrál.