6775
-
a kritikusoknak csak annyit mondhatok, hogy lássuk ők tudnának-e ilyen játékot készíteni önerőből -
Azért nem csak az irányítással van a gond. Egyszerűen a kocsi vezetése közben az az érzése az embernek, hogy akik csinálták a fizikai beállításokat, még soha nem ültek közúti autóban sem, nemhogy versenyautóban. Az autók kilengései-imbolygásai még egy közúti autó részére is megengedhetetlen mértékeket ölt, nemhogy egy kihegyezett versenyaútónál, a hajtás átviteli anomáliákról nem is beszélve. Pedig érezni az egészen, hogy jó az alap, csak rettenetesen lett trimmelve az egész. Ha ennek is komolyan nekifekszenek, átgyúrják, akkor jó is lehet a dolog. De az autók irreális viselkedésén pusztán az irányítás finomabbra hangolása szerintem nem lesz teljes siker. -
Nekem is tetszett a hang. A motor valóban olyan, mint egy torkaszakadt benzinmotoros fűnyíró a fürdőkádban, de minden más tényleg überállat lett. ;)
Egyébként az egész neten pangás van, én már a vizsgaidőszakot, és a karácsonyi problémákat is idevenném. A honlapszámlálókon is, amikhez hozzáférek (beleértve az enyémet is) az elmúlt héten a harmadára esett viszza a forgalom, úgyhogy ez valóban univerzális probléma. :)
PC Guru-ban elég tárgyilagosan lehúzták a játékot. Mondjuk sok mindenben igazuk is volt, de ennél azért lehetett volna jobbat is írni. :) -
THX!
Sajnos meg nem az igazi, vannak meg problemak:) Foleg a motorhanggal. De majd szep lassan kialakul;) -
ez nagyon jó!!! :)
ahogy hallgattam, ezeket gondoltam:
- huh jó a gumi..huh de tök jó a gumi!..ezt feltétlen megírom...
- egész jó a motorhang,..lehetne hangosabb, huh tök jó..el ne felejtsem.
- wow micsoda csörömpölés..ez nagyon jó, okvetlen megírom...:)))
- BAMM, hangos, 'törik minden rohadásig' effekt...állat :D
szal végül is min tök jó volt :)) -
Sajnos igy van, amiben nincs online tamogatas, az erre a sorsra jut (legalabb is mint topic forgalom;D). Ennel meg a megjelent demo iranyitasi problemaja es a teljes verzio starforce-os mivolta is ratett egy lapattal:))
Szerencsere, keszul a patch amiben tobbek kozott az ir anyitas es az FFB sokat javul! -
Igen. -
Eredetibe van meg, ugye? -
azért sztem mert mindenki, magamat is beleértve(de legalábbis sokan) multizik, vagy gyak egy olyan játékban ahol van.
nézd az RBR topicot az sem érdemli meg, hogy ennyire semmi nincs. :(
meg én spec a patch-et várom, és ahogy az RBR-val, ezzel is, az van, hogy lényeg hogy a magaménak tudhassam, és ha kedvem van, akkor lehetőségem legyen játszani...
most pedig lehúzom a hangokat :) -
Nagyon nagy forgalom nincs itt;(
De keszulget nehany uj hangocska, sajat izleshez allitva:)) Meg eleg beta-s, de mutatoba jo lesz;))) Az elejen motorhang nelkul, utanna motorhanggal plusz toresek:)
CRC Alexease Beta Sounds (AVI, DivX, 7 Mb) -
ezt kérem karácsonyra! -
kitamas #1862 A link javítva:
Invictus E-shop -
kitamas #1860 Sziasztok!
A mai naptól a Cross Racing Championship (CRC) közvetlenül az Invictus-tól is megvásárolható: store.eSellerate.net/invictus/crc
Hitelkártyás fizetés az eSellerate 100%-osan biztonságos rendszerén keresztül.
Ingyenes házhozszállítás egy héten belül!
Minden, a topicban szereplő SG-os hozzászóló ajándékot kap a játékhoz!
-
NA, kicsit lefokoztam a videokártyámat, a különbség minőségben észrevehetetlen, allenben 100FPS fölé ment a demó 640x480x32 minden effekt bekapcsolva és maxon. Kivéve FSAA, mert az nem megy valami miatt. -
-
Aha. Hát az baj. Én full alapján tudom megitélni a játékot és ugyhogy én játszok vele. Akkor még nem veszem meg a játékot.
Amugy milyen? -
demó. és adj hozzá sokmindent, amúgy ajánlom a www.hsw.hu-t, onnan sok videót és képet is leszólíthatsz. Azok alapján simán eldöntheted.
Amúgy nincs még megtörve. Ugyanis a védelme StarForce, és csak MO-n jelent meg. -
Nem lehet? Vagy mi? Azért kellenne mert kiakarom próbálni azelőtt hogy megveszem. -
sztem szakadj le, vagy írd meg privben, nem tom mi bajod, de nem ide tartozik. -
-
#1827 -
Hello!
Azt szeretném megkérdezni hogy honnét lehet letölteni? -
Na megérkezett hozzám is a gém. A Felhasználói kézikönyv nagyon részletes, így a laikusok is tudják mit miért érdemes állítani. Nekem nagyon bejött. Tökkéletes. A pályák meg.... óriási grat a pályatervezőknek és kivitelezőknek.
A bokrokat is érdemes megpillantani, meg a UK szerpentines pályán a távolba nézni. ÁÁÁÁ ilyen baba grafot még nem láttam, komolyan. Sajnos az ára is megvan, de eléggé le lehet venni minimumra a grafot és akkor elmegy gyengébb gépeken is. De fullon... haj.
egyyzer az egyik AI úgy a mélybelöktem hogy csak na :)
Amúgy még annyi hibát mondanék, ha ez hiba. Amikor full gázzal indulok és elfordítom a kormányt, akkor az autó elkezd össze-vissza forgolódni, szinte egyhelyben. Ez normális? Csakmert 4x4-es géppel még nem csináltam a valóságban ezért nemtom.
-
Én olyan láma vagyok, a demóban még közepes nehézségi szinten sem sikerült lealáznom a gépet. :) Az utolsó kör közepén első vagyok, de még soha nem sikerült az utolsó helynél jobban végeznem. :D -
Ez mit takar? le(TESZED) az asztalra, miután meg(VETTED) és jól el(INTÉZED)?
Felcsigáztál engem. Mondj már valamit! :D Ne csak vigyorogj, mint egy vadalma a sor végén, hanem mesélj! :D -
akkor jó :) -
Mostanaban ritkan vagyok. Estenkent – vagy inkabb ejelenkent:) – jarok haza melobol, otthon mar csak beugrok korbeolvasni, melobol meg nem igazan netezek. De itt vagyok... sot "teszek, veszek, intezkedek" a jatekkal kapcsolatban is:))) -
morgo #1845 "De valami miatt mégis mindig visszaülsz. :D"
jaja, mert amig meg magamnal vagyok, addig egesz kellemes meccseket lehet vivni a gepekkel:) csak kell hozza egy 'kis' turelem, ami nalam fogyoeszkoz;) -
mehehe :D
sry -

-
ja :D
nem is értettem, mi lehetett a gond, pedig csak a nem látás volt...pfff
Wukifi: #1840 hsz nincs. :D
thx a fényt M@trix :) -
"Válasz 'b type free' üzenetére (#1829) " -
mipálya??
Azért írtam mert régen láttam hsz-t Alexease-től, pedig elég sok közös topic van.
semmi nincs mögötte, csak érdeklődés, minden tolakodás nélkül.
szal erre nem áll a fucki Wukifi.. :DDD -

-
De valami miatt mégis mindig visszaülsz. :D Ez a nem semmi teljesítmény mind a játék, mind a te részedről. :D
Én az 1nsane-nel is így voltam. Egy játékon belül volt olyan, hogy lefejeltem volna az ellenfelet és röhögtem rajta vagy magamon. ;) -
jó, hogy írsz. :)
már feltünt, hogy sehol nem láttam a nickedet(ha nem haragszol) -
Aki esetleg meg nem latta a jatekot, vagy nem probalta a demot, vagy a demo utan nem tudott donteni a vegleges sorsarol, annak erdemes ellatogatnia a HSW-re, mert Toya eleg szep mennyisegu informaciot halmozott ossze (kepek, filmek), es van fent egy eleg korrekt bemutato is. -
morgo #1835 nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en ugy jatszom a jatekkal, hogy leulok melle, nyerek par versenyt, majd szep lassan elkezdem felhuzni magam, es mikor mar legszivesebben szetvernem az egesz gepet, akkor otthagyom egy napra es megyek massal foglalkozni:)
Amugy nekem nagyon izgalmas meccsek tudnak neha lenni, volt amikor az utolso kanyarban szereztem vissza az elsoseget.
Mondjuk az ellenfellel valo utkozest mint a tuzet, ugy kerulom, mert nagyon nehezen tudom oket kiporditeni, ok viszont engem nagyon konnyen. -
-
Toya #1833 Még egy-két dolog ami talán javítható:
-Az autók majdnem minden borulás után talpra állnak.
-Ha egy oldalra borult kocsinál kérek javítást, akkor a javítás után a felújított kocsi továbbra is oldalra borulva lesz.
-Tudom szerves része a koccanás a versenyeknek és ez a rallycross és a havas pályákban benne is van, azonban véleményem szerint a gyorsasági autóversenyzésben ezt próbálja mindenki elkerülni. Itt pedig ha besz@rok akkor is rámrántja az MI a kocsiját vagy simán belémrohan hátulról.
-A gyorsasági részen szerintem gond, hogy a pályalevágásokat elnézi a játék és itt is csak az ellenörző pontokon való áthaladásra koncentrál.