Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Na, meghalt a topic? Kijött a játék, csak még nem tudok róla, vagy mi ez a nagy csend mostanában?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Én is megnéztem a videót. Nekem nagyon tetszett. Az elsõ poros jelenetben egy kicsit furcsa volt, hogy a por mozog az autóval együtt tovább, de lehet, hogy csak a kameranézet volt furcsa. Úgy hallottam, hogy itt a por és füst be van fizikázva. Ez tulajdonképpen mit takar? Ha például egy verdával átszáguldok a porfelhõn, akkor lehetséges, hogy turbulenciát okozok benne, és a seggem mögötti vákuum beszívja a port? 😄 Jól hangzik, ha félre akarom érteni. 😄 Szóval az tuti lenne. Az a sokáig táncoló kocsi úgy nézett ki így lassított felvételben, mintha flipperüzemmódban lett volna a Carmageddonban. A grafika mozgásban tényleg sokkal szebb. A többi pozitívumot meg nem sorolom fel, mennyire tetszett, mert akkor több oldalasra sikerülne. Egy szóval nekem bejön nagyon.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Lfs-hez is van.
Gregorius
Ez a kis gif vagy mi nagyon poén. Ez egy repcsiszimulátorból van?

M@TriX
még szép, hogy az alapján mozog, ez a lényeg

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Breki33
hát a RBR-hoz volt egy ilyen video

És most olvasom, hogy csak egy webcam meg kis fogkrém kell hozzá P
toMpEr
Alexease biztos oda lesz, ha a belsonezetben a kamera is ez alapjan fog mozogni 😊

M@TriX
jah, tudjuk, nem rossz!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Breki33
A debreceni fejlesztõcsapat az Invictus bejelentette, hogy készülõ játékukhoz a Cross Racing Championship-hez megvásárolták a NaturalPoint TrackIR technológiáját, mely még élethûbbé teszi majd a programot. A TrackIR képes az emberi fejmozgás szimulálására, így például egy kanyar elött már benézhetünk a kanyarba kicsit elöbb, mint elkezdenénk a fordulást. Remekül visszaadja majd a balesetek és a veszélyes helyzetek hatásait és reakcióit is, ezzel is emelve a játékélményt.
Gregorius
Én sem értem ki min kapta föl a vizet. PrOceSs annyit mondott, hogy nem ér a Flat Out nyomába. Ebben teljesen igaza van, hiszen mind a kettõ csak egy fogalom, egy szoftver. Soha nem mennek ki éjszaka drag-race-elni az utcára, tehát nem ér a nyomába. Egy olyan momentumot mutassatok, ahol bele lehet kötni a hozzászólásába. Sehol egy támadható pont, egy érv vagy mondani való. Annyi, mintha azt mondanám, hogy a Sims2 soha nem érhet a Roller Coaster Tycoon 3 nyomába az elõzetesek alapján. 😄
Mondjuk én még mindig nem láttam a CRC vidjóját, úgyhogy dunsztom sincs mirõl folyik a para, de holnap jönnek ADSL-t szereleni! 😊)))))) Persze majd megint az lesz, hogy gyenge a jel. 😞

Nem értelek. Megnéztem a bemutató videót, és leírtam a véleményem. Ehhez minek kellene ismernem bármilyen háttért is? Ha meghallok egy zenét, az vagy tetszik vagy nem. Ezzel mindenki ugyanígy van, a játékokkal és a filmekkel is. Kivéve azokat, akik elfogultak...

Alexease
De aki biral, fikaz, minosit egy jatekot, nem art ha a hatteret is ismeri.
M@TriX
a beszólásának indoklását én sem értettem, de szerintem ez a hajnal 4-nek tudható be 😊

mar bocs, de ez nekem szolt?
lehet, hogy 4 orakor inkabb olvasnod kellene es gondolkoznod, mielott hozzaszolsz! Vagy negykor mar nem latszik az idezojel???
Melyik angol szavamat helyettesitened, es mivel?

12346
most lesem, hogy az insanyi 3 rugany az automexnél. nem semmi ahoz képest, hogy egy csomó jóval újabb gém ára is ennyire esett vissza.

Ez a játékosokat kevésbé szokta érdekelni (engem egyáltalán nem). Inkább a végtermék...

Alexease
A FlatOut egy 4-5 eve fejlesztes alatt allo projects, nagy kiadonal, tobb millio dollaros koltsegvetessel. Ez az elso szamu kulonbseg.
Gregorius
Hát tényleg más, a FlatOut-ban a grafikára kell az erõmû tisztán, itt másra is. De ez az ablaktörés dolog tényleg erõs volt. 😄

Hát ja, a Gamestar nagyon "nyomja" a játékot! Bár nem lesz rossz, de szerintem (az elõzetes videók alapján) nyomába sem ér a Flat-Out-nak. Tudom, hogy nem pont ugyanaz a kategória, de azért....

12346
jah ezek nekem bántották a szemem😊 anno a carmageddon 2-ben is volt üveg repedés meg kiesés meg ilyenek. meg még lehetne sorolgatni a különbõzõ "miben mik voltak"-ot.
de akár a stuntsban is láthattunk repedést

karikusz
hhmmm...de morci vagyok ilyen négy fele..😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
ehh...eddig is szerettem a gamestar-t, ez után is szeretni fogom..))

"mint azt eddig szinte sehol sem láttuk - az ablaküvegek, amennyiben nem bánnak velük jól, összerepedeznek, széttörnek és akár el is szállnak."

láttak ezek már egy Xpand-et??? mert ezek szerint nem..
még egy konzolos cuccban is megreped :

"Az AI-k hibáznak: nem a máshol megszokott egyszerûséggel lerendezett lassúságukkal indokolható a gépi ellenfelek befogása, hanem a hibáikkal - elrontanak egy kanyart, kisodródnak,"

ehhh...ezek játszottak már a Richard Burns-sel?....ezek szerinte nem...

...ezzel nem a játékot akartam lehúzni, mert az véleményem szerint nagyon is király lesz, hanem ezt a semmit mondó gamestar hírverést, ami csak azt mutatja, hogy lusták megdolgozni szerintem a nézettségért.😞 Nem bírnak még egy stabil saját fórumot se összehozni, mert már kb. egy hete összeomlott nekik az az ingyenesen letölthetõ phpBB fórumuk. Azért az ember elvárná, hogy az egyik élmezõnyben levõ játék lap egy saját megbízható háttérrel rendelkezzen...nemde? Vagy nincs közöttük aki egy kis php-t ismerjen?.😊))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
mivan vazzeg???..eltévesztetted a topicot??..véletlenül az english nyelv helyett a magyart választottad? Szeretem az ilyen angolt majmoló embereket... az ilyenek beiratoznak egy nyelvórára és akkor már azt hiszik hogy meg kell hódítani azzal a nyelvvel a világot

hmm. value kategoria? TBC?
"Notes for editors:

1. European publisher TBC
2. US publisher TBC
3. Recommended Retail Price €25"

malter
akkor már csak hányat kell aludni?😉)
Alexease
arty
tetszik a video, csak kicsit tulzasba lett vive az effekt 😊 de remelem a tengerentulon ettol ajulnak el! 😉

Forza.

Carlos
Privát!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Csekk...

Þór vígi þessi rúnar

karikusz
Carlos:
felraktam a szösszenetedet a

www.autosjatekok.hu

lapra, majd kukk meg.

igy vagyok én is.

Gregorius
Nekem meg már több mint egy hónapja szerelik az ADSL-t, majd ha egyszer teljesül a dolog, akkor lerántom a videót, addig meg elhiszem nektek, hogy überfrankó. 😉

Alexease
PS2-on mar regebben van hasonlo. Elvileg a Colin5-ben is lesz mar, de ott is csak visszajatszasban (elvileg). Bar, ott meg a jatek nem er sokat😉)
arty
a ford racing 2-ben, mielõtt indul a verseny, ráközelit a kocsira ott van .... 😄

játék közben eddig a hitman3ban láttam 😊

Forza.

M@TriX
nem hiszem! ebbõl nem magyarázod ki magad!!! 😊 na jó elhiszem

Alexease
Nem, nem!!! Nem tudok semmit. Amit irtam (#696) NEM erre a jatekra vonatkozott, csak altalanosan!!
M@TriX
hééé te tudsz valamit, amit én nem, ez tarthatatlan!!!!

Alexease
Ami majd ezeket a visszajatszas/kamera efekteket meg megdobja majd, az a melysegelesseg😊)) Kicsit meg odebb van, de hamarosan mar az is lesz.
Zola NFK
Egy két borulás "érdekesre" sikeredett, de azé' nekem nagyon tetszik!
Jöjjön csak kifelé minél hamarabb....

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Alexease
Ez majd realtime lesz sokkal jobb, foleg ha lesz hozza valami atomeros vas is, mert akkor nem 25 fps-sel lehet majd latni az efekteket - foleg a motion-blurt - hanem sokkal reszletesebben.
M@TriX
nekem a legjobban a kameramozgás tetszik, az nagyon durva jó, tiszta valóság-feeling

Alexease
A szinvilaga, szin-efektek tetszenek😊))
M@TriX
kicsit többet vártam, de nem rossz... mondjuk ez divx-ben 10MBot sem foglalna 😊

M@TriX
lowQ 32MB videó

akkor valszeg azért nem mennt pár perce az INvictis mert a BHMS húzta róla 😊)

Alexease
Megerkezett a masodik movie!!!!!!! Invictus-rol, BHMS-rol toltheto (66Mbyte).
Vernoon
Nem,
Csak nalam nem frissiti (mert kedvencek-bol nyomom) vagy 6 napja mozdulatlan a topik.

M@TriX
csak nálam döcög az sg is?

M@TriX
nálatok megy az invictus.hu?

M@TriX
nem tudom mi a hatnap, de gondolom te is kaptál mailt.

M@TriX
nem sok topicot látogatok, de te mindig ott reklámozod magad. Légyszi legalább itt ne...