6775
-
sztem felesleges nem ref. drivert használni ... -
makosteszta #1912 Javaslom a jatek music/ingame/ konytaraba bemasolni a "Sleigh Ride"-ot a Boston Pops eloadasaban.. nagyon feelinges!
Persze az eredeti zene is szuper.. respect Fanta ;)
Akos -
Na megjött az új vidkari, egy 6800GT, de a gém szépen nem indul a demó és a full sem.
A legújabb nVidia driver van fennt, majd ma viszem haza a kifejezetten MSI drivert aztán majd mondom mi az ábra. -
Hja. Ha a télapó van elől, a szán lassabb de pontosabb, vagy csak érzéki csalódás volt? -
Hát azt én se:( nagy nehézségek, és kitartás árán 2750 a max. -
hahahaaa :DDDD
ez mekkora!!, ahogy kaparnak a jégen...:DDDD
pusztulat...
thx. :) -
Jaja...komoly mi...? -

-
Zene = FANTA rulz! -
nagyon zsir a zene,jo a hangulata
mokás volt mikor észrevettem hogy van benne motion blur:DD
alexease,ezekböl a hangokbol mikor lesz valami? -
...akkor kérdezz rá
, mert nem szeretnék ide-oda küldözgetni 5 megnyi képet, de ha nem kapta volna meg akkor újra küldöm
-
kitamasnak üzenem, hogy Ákosnak elküldtem a demoanyagot képekben, (+ még más képekkel együtt), s ha nem mutatta volna (amit kétlek -
Starforce
-
ez jopofa,tetszik... :)
de,hogy lehet itt 3000 pontot osszeszedni azt nem tudom
-
kitamas #1899 Santa Ride! -
kitamas #1898 Egy ingyenes karácsonyi játék a CRC-vel:
URL=http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=3654]Santa Ride! Interaktiv képeslap az Invictus-tól.[/URL] -
Itt és itt -
érdekel
-
Nekem billentyűzetes van, és egyre jobban élvezem belső nézetből. Kívülről nézve elég fura, de belülről nekem tök jó. Majd csinálok screenshotokat ha érdekel valakit. -
jah egyet értek én is, de érdemes szórakozni a beállításokkal és meg is lehet osztani őket, ha valakinek van valami érdemleges akkor rakja már fel. mert egy meglévőn lehet még finomítani...
Majd az enyémet én is felteszem -
SE #1893 Szépen összefoglaltad és szvsz. teljesen igazad van. -
Javasolnék neked egy stringszörcsöt a forum topicban, "warez" és ha már illegalitásra veszed a fejed, akkor legyen annyi eszed, hogy nem itt teszed! -
bazze #1891 sazért segíthetnél
nem ezt akarom letölteni hanem mást csak nincs kedvem 1óráig minden percben állítgatni melyik részletet töltse le.
-
ne warezolj légyszi.
pláne itt, Magyar fejlesztésű játéknál. -
bazze #1889 van az a wandoo warez oldal.
regusztráltam oké minden csak azt nem tudom megcsinálni hogy azokat a szaros részleteket sorban töltse le.
hogy kéne csinálnom?? -
bazze #1888 na igen kéne 1 kis segítség!!!
-
ezt egyyenlőre nem fogod, de ha tölteni akarsz, töltsd le a Demo-t az még ajánlott is. :) -
bazze #1886 Eddig is volt netem csak modemes...
És hetente tudtam vele netezni!
Most meg bekötötték a 768 ADSl-t úgyhogy tölteni akarok sok játékot.
-
ok. egy játék ott kezdődik, ha jó, hogy első nekifutásra, állítgatás nélkül élmény vele játszani. Az állítgatásokkal csak jobbá tenni kell, illetve testre szabni. Ehez kell egy jól beállított alap, ami itt teljesen hiányzik. A nyomaték átvitele teljesen rossz, szinte egyből, álló helyzetből képes megpörögni az autó, ha már megy még rosszabb, akkor óvatos gázadásra is megpörög, faltól falig megy. Erre írtam, hogy erre nem megoldás az irányítás butítása, itt bizony a nyomtékkulcsokon kell állítani. Gyökketővel nem megy az autó, és gázadásra úgy reagál, mintha kipörgésgátló nélküli, rajtautómata nélküli F1-es autó lenne. Picit jobb a helyzet, ha elsőkerékre átrakja az ember. Ebben az a nonszensz, hogy ekkor sem úgy viselkedik az autó, mint elsőkerékhajtású autó, hanem mint egy kezelhető hátsókerekes. Ez teljesen rossz szerintem. A váltóáttételek a demoban rosszak. Nagyon kicsi intervallumban használható, ezen kívül a két rossz véglet van jelen csak. Az autó dinamikus mozgása borzasztó mint írtam. Létezik a rugó, ami az átterhelődő súly mennyiségét szabályozza, a lengéscsillapító meg a mennyiség gyorsaságát. arra találták ki, hogy ne engedja himbálózni az autót. a demóban lévő autók annyira irreálisan himbálóznak, ami a közúti autóknál is megbukna a műszakin. Ki lehet próbálni, egyszerű teszt, kimész az autóhoz, az elejét lenyomod testel, és ellépsz. Ha felrugózás után még himbálózik az eleje, rossz a lengéscsillapító, ha kirugózik, és megáll, akkor jó. Itt a játékban nagyon nagy utakat tesz meg az autó mindene. A hangokat át kéne gyúrni. Ugyanis a látvány+hanghatás adja ki a sebesség érzetét. Ha nagyon gyors is az autó, ha lomha a motorhang, nincs sebesség érzet.Összefoglalva. Bízom benne, úgy csináltátok meg a progit, hogy egy segédprogrammal ezen paraméterek állíthatóak egy egyszerű grafikus felületen. ezesetben a paramétereket csak jobban be kell lőni. A motor kell hogy máshogy kezelje a nyomatékot, a lengéscsillapítás feszességét, és útját, és annak autóra kifejtett hatását. Ellenkező esetben az irányítás átszabása fake megoldás, bár akár működhet is. Végezetül megemlíteném, hogy jelenleg az a gond, hogy rengeteget kell állítani ahoz, hogy jobb legyen a játék kezelhetősége, élménye, de így sem lesz jó. Kezelhetőbb lesz az autó, de még mindíg nem viselkedik reálisan, élvezhetően. Ezek állításával azonban szerintem el lehet érni, hogy alap helyzetben jó legyen, és a finomhangolás tényleg arra szolgáljon, amire eredetileg, hogy többet lehessen kihozni egy autóból. -
morgo #1884 szerintem most jutott nethez, mert az SL reszben is csak letolteni akar:) -
Hú bazze mit fogsz te kapni!
Előre fekszem a röhögéstől!
-
bazze #1882 Hol lehet letölteni?? -
A magazint olvastam haveromnál, úgyhogy nem tudom megosztani a cikket. -
az ilyen benyögésekre csak annyit mondhatok, hogy mindenki a SAJÁT "szakmájában" alkosson jót ... ;) -
jah, én is havazva vagyok...
nah a PC.Gurus cikk majd érdekel, valaki nem akarja megosztani?
tudom nem illik, de csak az az egy cikk érdekelne, hogy ők mit láttak meg, mi alapján húzták le. -
Amúgy még annyi hibát mondanék, ha ez hiba. Amikor full gázzal indulok és elfordítom a kormányt, akkor az autó elkezd össze-vissza forgolódni, szinte egyhelyben. Ez normális? Csakmert 4x4-es géppel még nem csináltam a valóságban ezért nemtom. -
Konkrét példát ha mondanál megköszönném.
Az építő jellegű kritikákat szivesen fogadjuk, de egy ilyen álltalánosságban mondott problémával nem igazán tudunk mit kezdeni. -
Itt jegyezném meg, hogy valamilyen érdekes oknál fogva ezek az irányítási anomáliák huszad-annyira sem érződnek belső nézetből, ha az ember leveszi a hangot. Érdekességképpen mondom csak. -
XRV #1875 hmm -
Ez baromság. az Invictusnak van múltja, sok hozzáértő ember készítette ezt a játékot. Szó sincs önerőből próbálkozó sufnifejlesztésről amatőr szinten. Maga a játék nem is lett rossz, rengeteg tartalék érződik benne, pusztán szerintem az 60 %-a lett kihozva abból az alapból, amit összehoztak a játékhoz. Ráadásul a hasonlítgatásoknak szerintem nincs sok értelme, mert annak se eleje-se vége nem lenne. Az a lényeg, hogy ebből az alapból legyen kihozva a szunnyadó maximum. Hosszú lenne még a javítandó lista, de az előbb említettek szerintem a legfontosabbak.