6775
  • Alexease
    A motorhangok, mint hangmintak, tenyleg nem lennenek rosszak - erre irtam a beleturast - csak valahogy a "hangkelto, kevero, kezelo" resz nem az igazi:) Ezt meg is irtam.
  • Alexease
    Es meg egy valami, amit en kikapcsolhatova tennek, az az autojavitas es mentes. Ez is kicsit szim-esebbe tenne a jatekot, foleg hogy az AI is ott maradna az ut szelen:)) Persze, ez azonnal technikai problemakat vetne fel (AI-k mint utakadaly - bar poen lenne:DD - vagy komolyan "eltevedo" ellenfelek:D). nekem tetszene...:PPP
  • Carlos
    Motorhangok: nem a hangok a rosszak.

AI: catchup ugye majd mindenhol van, csak valahol látványosabb, valahol kevésbé. Hirtelen feltünik elötted az szerintem egy rescu lehetett.

Beszólások: Multy miatt lettek belerakva.

StarForce: Ez van. Üzletpolitikia egybe... :)

Online: oka időhiány, de amit irtál... ;)
  • Carlos
    átvilágitás: tudod, kompromisszumok...
    Bár énsem örülök neki.
  • Alexease
    Nehany, altalanosan emlitett hiba, hianyossag, negativum a jatekkal kapcsolatban, amit gyorsan "kimagyarazok":))))

- Gepigeny: Szerintem turheto, hasznalhato, a grafikai ujitasoknak koszonhetoen meg minimumra lehuzva is "latvanyos" es hangulatos. Persze, egy nehany 10 millio dollaros koltsegvetesu jatekhoz kepest tenyleg "lassabb es rondabb";PP

- Motorhangok: Valoban "gyengek" a motorhangok, bar jo lehetne mert jobban beleturtam, de megis valamiert nem az igazi. De szerencsere cserelgethetoek.

- Kommentarok, beszolasok: Azonnal toroltem, de szerencsere mar menubol kikapcsolhato;P

- "Erdekes, csalo" AI: Ilyen a koncepcio. Ez inkabb dinamikus AI lenne, igazodna a versenyhez, hogy izgalamsabb legye. Szinte minden autos jatekban igy van megoldva (TRD2, FO stb.), vagy van ra lehetoseg a bekapcsolasara, meg szim-ekben is (NR2003). Itt a problemat, max a megoldas jelenti, az esetleg nagyon "feltuno" vagy a grafikai megoldas (hirtelen megjelenik elottem;D).

- Atvezeto animaciok karrier modban: Meg nehany emberrel, plusz egy kis idovel megoldhato lenne. Bar engem abszolut nem erdekel - ebben a kategoriaban! - es nem is tudom mekkora az altalanos igeny ra. Mondjuk, itt a "kategoriaba" azonnal bele lehet kotni, mivel arban es vedelemben ugyan az mint a TRD2, de megis mas szint... De legyen az a magyarazat, hogy mig a TRD2 azert "olcso" mert eleve biztositott nehany millios eladas, itt meg mint magan kiadas, ta;lan nehany szaz:DDDD

- Starforce: Mint jatekhoz nem sok koze van, max uzlet politika...:)

- Online: Ez egyertelmu hiba/hianyossag. Mindenkepp csokkenti a nepszeruseget, elterjedeset, hosszutavu hasznalatat;( Gondolom az idohiany miatt nem fert bele, vagy technikai problema stb. Talan majd egy ujabb patch vagy egy masodik resz;PPP

(Na , megKVztam...:DDDDDDDDDD)
  • Alexease
    Ezeknel a beallitasoknal a KORMANYSZOG az ujdonsag es az egyik legfontosabb. Bar billentyuseknek nem annyira (ott a program beallitastol fuggoen "lassan" huzza ra a kormanyt) de a kormanyosoknak nagyon fontos. Ezzel a beallitassal le lehet huzni a kormanyszoget (kormanyzasi attetelt) pl. otodere, es igy egy teljes kormany fordulatra valamelyik iranyba, nem fog a kerek ~90 fokot fordulni, vagyis egyhelyben megfordulni az auto;)) Magyarul, tekerhetem batran a kormanyt, nem csak centiket, beallithatom a szogeket a palyakhoz (bar ez az allitas az auto setup/garage reszben logikusabb lett volna, de igy is jo;D), es van eselyen ellenkormanyozni, nem fog ossze-vissza rangatni az auto;)

Akinek komanyzasi, iranyitasi gondjai voltak a jatekkal, annak szerintem erdemes meg egy probat tenni a jatekkal, az uj demoval.
  • Gregorius
    Hát úgy tűnik többé nem lehet a FreeWeb-ről képet linkelni, úgyhogy akkor a képek sorrendben a következők:
    Irányítás1
    Irányítás2
    átvilágítás

u.i.: Ha nem sikerült, akkor abbahagyom.
  • Gregorius
    Úgy tudnám röviden jellemezni az 1.1.0-s verziót, hogy álomból valóság.
    Billentyűzetes beállítások:

Ezért viszont dorgálás jár. Én szóltam, hogy a kamera átnéz a talajon.

Így azért mindjárt más élményt nyújt a játék...!
  • Gregorius
    Oké, az Invictus oldalon megtaláltam, köszi!
  • Gregorius
    Nem kell újraindítani. ;)
    De azok a benyögések (szó szerint)! LOL
  • Gregorius
    És hol a javított demo, mert én épp most töltöttem le az 1.0.0 verziót újra a CRC oldalról?
  • Alexease
    KOSZI!
    A teljes verziohoz mikor jelenik meg a patch? Nem vagyok turelmetlen, csak jo lenne:P
  • morgo
    en eszre sem vettem, csak most hogy ujra elinditottam. Vagy ujra kell inditani hozza a jatekot, vagy az elso 2500 felettim a 3000-es volt, mert utana ertelemszeruen hagytam kicsit pihenni a dolgot;)
  • kitamas
    2500-tól jár
  • Gregorius
    Értem. Mondjuk van abban valami, amit mondasz.

Nekem, és gondolom morgo-nak, merthogy 3000 ponttól jár, vagy nem?

Köszönjük, és viszont!
  • kitamas

Ha a Santa Ride!.exeben a Star Force nem lenne benne, akkor a CRC-t hamar fel tudnák törni, mert kiadnánk egy olyan védetlen exe-t ami nagy többségében megegyezik a CRC.exe-vel.
    Egy ilyen támadási felületet nem engedhettünk meg magunknak.
    Rudolfot kinek sikerült már "unlockolnia"? :)

A CRC Demo pedig már friss, v1.1-es.

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNUNK MINDENKINEK!
  • Gregorius
    De még mennyire! Én is úgy hoztam össze a 3020-at, hogy amikor már csak 10mp volt hátra, valami megmagyarázhatatlan okból egy másik magas szintű képességem tört elő belőlem (merthogy több is van) mégpedig a szlalomozó képességem. Úgy himbáltam 10 csomag körül a szánt, hogy véletlenül se hajtson rá.

Én erről le is maradtam, hogy azt írták benne, hogy van friss demó. Milyen figyelmetlen vagyok.

Amúgy Santa Ride exe-ben is bennehagytátok a StarFroce-t, mert ez is újra akarta indítani a gépem? Bocs, ha lelőttem a poént!
  • Alexease
    Kiprobaltam a Telaposat, nagyon allat!:))) Igy elsore 2540 pont, de tobb idovel, taktikaval biztos lehet sokkal jobbat:)
  • morgo
    allitolag a verzioszam nem valtozott, de majd kiprobalom.
  • Alexease
    Az oldalukrol letoltheto demok frissnek tunnek, mintha mas lenne a meretuk es a datumuk is (12.17).
  • M@TriX
    érdemes, szerintem nagyon állat...

na off leszek mert megyek
  • Alexease
    Ja, ezen a heten nem sokat voltam itthon, meg net kozelebe sem:( A jatekot sem tudtam tesztelgetni (bar, tenyleg "keves" hiba van benne, inkabb csak "modositgatni" kell), sem hangokat gyartani.
    Szerintem is jo es otletes ajandek. Ki is probalom...;P
  • M@TriX
    jah tudtam, hogy akartam még valamit. :)

ott van kiírva, hogy 1.1 avaible aztán a honlapon meg semmi.... ejnye-bejnye :)

nah jó várni azt tuduk habár én kevésbé mert nem akar nekem beröffenni, igaz addig majd elszánkózgatok, a hugaimnak bejött a dolog, már izzadnom kell, hogy lenyomjam Qket. Belerakhattatok volna egy Split Screen-t ;)
  • M@TriX
    csak most hallottad, jó mi? jó 5let szerintem más fejlesztQk is követhetnék. Tök jó poén, nekik meg reklám is...
  • morgo
    aham, a kerdes mar csak, hogy az 1.1-es demo mikor is lesz elerheto?(a zarokepen ugyanis fel van tuntetve, hogy letoltheto.)

igaz engem a full 1.1 jobban erdekel, de szerintem legyen eloszor demo1.1, es csak utana, a benyomasok alapjan meg egy kis javitassal jojjon ki a full 1.1.

ezt kerem a Jezuskatol, jo?;)
  • M@TriX
    most otthon behalt a modemem, úgyhogy egy cafeból írok :)

Fiúk!:
    jó hír: a vidkarim a Santa Ride-al együttmuködik
    rossz hír: driver csere hatására sem indult el a CRC demó és a full sem. A fullnál a videók lemennek majd kivág a desktopra.

A Santa szépen megy talán ez bizakodásra adhat okot, hogy valamely menüeffekt miatt száll el esetleg. Támpontot nyújthat, hogy az SR elindul.

Továbbá: úgy tudom, hogy a Santa-ban is van engedélyezve a Motion Blur, az FSAA és a HDR, namármost nálam az Optionsban inaktívak. Pedig szerintem a kari elbirná :)

Csak nem úgy lett megadva, hogyha nem tudja azonosítani a kártyát, akkor nem választható.., de ezt majd ti tudjátok.

sorry a levelezQm nem megy remélem azért majd eljut hozzátok.
  • Alexease
  • Gregorius
    Megvan a 3020 :)
  • ALIENwoods
    jaja,
    Jó kis Fun-Stuff Invictus, gratula érte
  • Gregorius
    Szerintem csak nem olyan őrjítő a sebesség, és amiatt tűnik jobbnak. No meg a télapó tehetetlenségi nyomatéka miatt nem lehet olyan éles kanyarokat venni. Egyébként eszméletlen ahogy beszitál a szán... vagy a hó?
    Nagyon ott van a szeren egyébként ez az ajándék!
    Köszönjük szépen!
    Én még csak 2040-nél tartok így első nekifutásra, de látom már, hogy egész Karácsonykor ezzel fogok játszani, ha nem a CRC-vel.
  • exHumano
    Akartam is írni, hogy játszva a téli demoval, érthető mi a gond a crc-vel, de a válasz akkor ott van nálad! De akkor van remény! :)
  • morgo
    ehh, kerek 3000:)
  • arty
    nem, itt finomabban mozog a kamera, nem annyira autohoz rögzitett!

kormánnyal? télapót? :DDDDD
  • ALIENwoods
    ugyan az az engine csak finomabb arcadesabb irányítással,
    ugyanakkor próbáltad már kormánnyal?
  • bfg900
    Szerintem pontosan ugyanaz van benne.
  • arty
    pénzt akartok=sok példányt eladni, ... (ettől még nem győzőm ismételgetni: a szim fő irány meg kellene maradjon!)
  • arty
    Köszönet az invictusnak ezért a kellemes kis karácsonyi marhaságért :D

egy kérdés:

ha ebben a kis hülyeségben ilyen külső nézetet tudtatok, vajon a kereskedelmi terméketekbe hogyan került az a szavakkal nehezen körülirhato szutyokság ???

emellett kb. ennek az irányitásával tennék egy profilt a CRC-be, s szimplán árkád módnak keresztelném! ha pénzt akartok, akkor a szim rész hangolgatása mellé sztem egy ilyen is beférhet! persze, a legjobb lenne, ha a jelenlegi módbol megfelelő irányitási profilokkal valami jót kihoznátok ...
  • exHumano
    2890, és full idegbaj!!! Ha csuklottak a készítők, akkor én voltam rekordkísérlet közben! szal sorry!:)
  • M@TriX
    nekem is bejön a cucc, na majd otthon megmutatom a hugaimnak :)

nekem így elsőre csak 1500öt sikerült összehozni, de majd még edzek. ;)
  • M@TriX
    nvidia.comról szerinted nem refet szedtem le? Én sem szoktam bétázni :)