Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
persze, még a készitõk 😉 hiszen elismerésért csinálták csupán ... 😉

ejnye !

Forza.

Alexease
A Invictusnal mindig kicsit jobban mozog mint ahogy kellene (bar izles kerdese)😊) De lehet majd allitani. Amugy meg minden fizikan alapszik, vagyis ez is.
grebber
Akkor remélem kiteszik majd a Bithumanre.

Next PC upgrade: 2022

hat en nekem a belsokameras vid nagyon nem jon be .. 😊
azert jo legyen megcsinalva ahogy mozog szegeny emberke abba az autoba de ez mintha kicsit (NAGYON) tulzas lenne..
nade nem fika, a tobbi videt meg nem lattam meg majd remelem ezt a "csorikam mozog a g erotol" -t majd lehet allitani
Alexease
Na megneztem a videokat. Nekem teccik, nem volt semmmi kulonos bajom a hanggal (persze, mindennel lehet jobbat)😛PP
De mint erdekesseg, meg a valtokar is mozog, oda ahova pakolja😉)))

De erdekesseg meg, a weboldalrol kesobbiekben letoltheto Fan Site Kit es a MOD pack is!!!!
Alexease
Egy fontos info ami kimaradt: A Cross Racing Championship hivatalos demójának megjelenési dátuma 2004. november 2-a. A teljes játékot pedig 2004. november 20-án vehetitek le a boltok polcairól. A teljes játék természetesen egészében magyarítva kerül a boltokba, 7.990 Ft-os végfelhasználói áron.
Alexease
Amig olyan reszek lesznek esetleg gyengebek, amikhez "hozza lehet ferni", cserelni, akkor nincs nagy gond. Remelhetoleg jo kis autos jatek lesz, es abban a menetteljesitmeny, a fizika az elsodleges. Ott van pl. az LFS. Nagyon jol megy, tuti kis car game, pedig a hangok ott is csapni valoak.
Az uj videjok nem rosszak, a belso nezet is jo, de a motorhang az egyszeruen es csunyan fogalmazva kula

Alexease
robotnyk
hurrá! 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Budapest, 2004. október 22.
A mai napon megállapodás született az Invictus-Games Kft. és a Digital Reality Kft. között, az Invictus következõ generációs autós játékának, a Cross Racing Championship magyarországi terjesztésérõl. Ennek értelmében a Digital Reality felajánlotta eddigi játékaik kiadásával szerzett tapasztalatát, és együttmûködik az Invictus-szal a CRC marketingjének és terjesztési munkáinak megszervezésében.

Megnyílt a hivatalos honlap!
A mai bejelentéssel egy idõben megnyílt a Cross Racing Championship hivatalos honlapja is, ahol a játékról magyar és angol nyelven rengeteg információt, képet és videót találhattok!
Látogassátok meg a www.crc-game.com honlapot, és tekintsétek meg az új képeket és videókat!

www.crc-game.com
Carlos
Ezt nemtom.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tutommal bennevan.

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Lehetni biztos lehet, csak nem biztos hogy megeri😛PPPPP
Alexease
Ezt en is igy gondoltam, ez alap. En a kerekenkenti es csuszas tipusonkenti hangmodositasra gondoltam😊))
Amse
Nem teljes játékot.=oP

karikusz
jah..és mit kapunk a demóban?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Akkor demó mikor lesz?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

robotnyk
Carlos
Fanta üzeni: "Ennél jobbat nem lehet csinálni."

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nálunk ez így van, csak még az is bennevan, hogy a talajhangok is bennevannak a buliban.
Tehát, ha lemész a jobb elsõ kerékkel a betonról a fûre, akkor az más hangot ad a sebességtõl, csúszástól meg ilyesmiktõl függõen!
Ja és talajtípusonként változóak a hangok.
Így jó lesz?

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Bar lehet hogy mar irtam, meg lehet hogy mar keso, de a kerek-csuszas hangokralenne egy "otlet"😉

Eddig minden jatekban - elvileg, szinte - ugy mukodott a kerek-csuszas hang, hogy ha csuszik, akkor "lejatsza" azt az egy hangot, esetleg csatornakra bontva.

De lenne egy jobb😊) Eddig csak egy jatekban lattam (vagyis halottam😊), hogy ugy oldottak meg (elvileg, vagy csak ugy szeretnem😄), hogy csak egy hang van, de kerekenkent, csatornara bontva (jobb-ball, elol-hatul), es a csuszas milyensegetol fuggoen altoztatja a program a hangeroseget, hangmagassagat, mod-jat stb. Pl. elore csuszas, oldalra csuszas, kiporges, persze eroktol, sebessegtol fuggoen, kerekenkent szamolva. Eleg komoly hangefektet tud igy nyomni a program, mar egy egyszerubb kanyarban is.

Nem beszelve az informacio tartalmarol!!!!!
Alexease
malter
hoho😊)) milyen stilben lehet majd kiprobálni?
Az is kész van, csak a védelmi rendszer miatt egy kicsit késik.
malter
és a beigért demo?
M@TriX
juhejj! 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Készül mind. Minden kocsiban van kidolgoyott cockpit, van sok hang és látványeffekt. Hogy mennyire sim, és hogy hogy néz ki a végleges engine? A hamarosan megjelenõ új pályaversenyes videóból midnez kiderül.
Alexease
Felolem keshet, johet jovore is, csak jo legyen, gyors es inkabb szimes, sok-sok allitassal, jo cockpittel, rengeteg hang es egyeb efektel es esetleg DevKit-tel😊))))))))))
12346
esetleg full😛

hát igen már épp itt lenne az ideje. 😊

malter
demo?videjjo?képek valami?😊
malter
ezek elég jo képek😊áá de kiváncsi vagyok milyen a pályaverseny😉

Gregorius
CINEMA SOUND SYSTEM 😊
Hát ez jó hír, jöhet még kép, meg most már videjó is, van végre normális netem 😊
A külön site is jó hír, mert ez azt jelenti, hogy már nagyjából készen van a támogatás koncepciója is. Ha már site-ot is lehet húzni rá. 😊 No meg ott azért lassan lehet feltüntetni a kiadót is. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Carlos
You're welcome!

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
THX!
Carlos
Nos.
Advanced infó! Készül a játék ezerrel.
Screenshotokra és videóra is sor kerülhet még. Készül az új szájt a játéknak. Zsír lesz naon! Fanta csinálja! (HotelSinus power! Atomkemény tunning! (feszt megy a tesztoszteron, teszt a flaszteron) Kicsit elkalandoztam).
Nálunk minden jól halad, lassan a finisben vagyunk!

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Kellene nehany "advanced" info, screenshot, video 😊))
Carlos
Advanced hozzászólás!

Þór vígi þessi rúnar

Gregorius
Igen, szerintem is az egyik legfontosabb dolog egy online játéknál a jó támogatás. Elõször is meg kéne egyezni a kiadóval, hogy ne szûnjön meg a támogatás egy év után csak azért, mert van újabb. Ehhez persze olyan kiadót kéne találni, aki ritkán ad ki ugyanilyen stílusú játékot, hiszen akkor nem érdeke kifuttatni a játékot. Vagy meg kell egyezni az online támogatás fejlesztõi kézbentartásáról.
A modolhatóság viszont csak több kárt csinál mint hasznot, hogyha az online támogatásba nincs egy megfelelõ rendszer beépítve. (Insane) Persze tudom, hogy az a játék nem volt eredetileg modolhatónak szánva, de annak sem volt utolsó 😊
És végül, szerintem a jó stratégia lényege nem az, hogy megcélozzunk egy minél szélesebb réteget, hogy a hülyegyerek is megvegye, meg aki ezt szereti, meg aki azt, mert akkor mindegyiknek a szemében csak egy harmadrangú játék lesz. El kell határozni, hogy kiknek szól a játék, és azoknak a legtöbbet nyújtani, hogy az ott legyen a topon. Én például ha grafikát akarok, akkor nézem a TV-t, ha tökéletes törést akarok, akkor összetöröm a saját autóm 😊, ha rally nevet akarok, akkor kitapétázom a falat, de ha játszani akarok, akkor a jó koncepció és kivitelezés a lényeg. (azta milyen demagóg vagyok 😊, megyek a Heti7Hetes-be 😊)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Alexease
Szerintem, minnel kesobb annal jobb, mert csak jobb lesz. Uzletileg is talan jobb, mert ez talan az Xpand es a Flatout "konkurenciaca" lehet, de azokat mar 4-5 eve keszitik, ezt meg csak 1-1,5 eve😊) Az Xpand-ban a grafika talan "latvanyosabb" es a "rally" nev "csabit", a Flatout-ban a high-tech toresek es a kornyezeti fizika. Hiaba lesz ez nagysagrenddel jobb autofizikaban, korrektebb serulesekben, toresekben, mivel ez - ugy tudom - nem "verseny-szimulatornak" keszul, vagyis "csak" az "atlag" autosoknak, igy azok altalaban az osszkepet nezik (3 ujjas, max sebesseg, brutal toresek, grafika, efektek stb.).

Talan ha kesobb jon ki, sikerul jobban osszerakni (sebesseg, bug nelkuliseg), sikerul megfelelni egy szelesebb jatekos tabornak (arkad, szim beallithatosagok), korrekt, egyszeru(bb) MOD-olhatosag, es foleg egy nagyon jo, minimum 4 jatekos online jatszhatosag!!!

En speciel szim-et szeretnek, sok-sok beallitassal, korrekt cockpit nezettel, allithato pilota pozicioval-dinamikaval, jo online tamogatassal stb.😊) Egy jatekos "terepes" szim mar van (RBR). De normalis tobbjatekos (AI-online) meg nincs.

Bar almodik a nyomor, de jo lenne mar egy NR szintu online tamogatasos (sebesseg, stilus, szolgaltatas stb.), komolyabb verseny jatek "terep" kategoriaban is.
malter
inkább a full-t még oktoberben😊)
Alexease
Ha tenyleg sikerul megjelentetni a demot oktoberben, akkor 4-31 kozot valamikor😉))))
malter
Up!"Pár dolog ami eddig senki elõtt nem volt köztudott. A CRC-nek bizony lesz demója, mégpedig valamikor októberben"
na de mikor?valaki tud rolla valamit?
Gregorius
Úgy legyen!

M@TriX
vihar elõtti csend elhiheted nekem 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
Semmi infó.

Next PC upgrade: 2022