Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azert jo legyen megcsinalva ahogy mozog szegeny emberke abba az autoba de ez mintha kicsit (NAGYON) tulzas lenne..
nade nem fika, a tobbi videt meg nem lattam meg majd remelem ezt a "csorikam mozog a g erotol" -t majd lehet allitani
De mint erdekesseg, meg a valtokar is mozog, oda ahova pakolja😉)))
De erdekesseg meg, a weboldalrol kesobbiekben letoltheto Fan Site Kit es a MOD pack is!!!!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Þór vígi þessi rúnar
A mai napon megállapodás született az Invictus-Games Kft. és a Digital Reality Kft. között, az Invictus következõ generációs autós játékának, a Cross Racing Championship magyarországi terjesztésérõl. Ennek értelmében a Digital Reality felajánlotta eddigi játékaik kiadásával szerzett tapasztalatát, és együttmûködik az Invictus-szal a CRC marketingjének és terjesztési munkáinak megszervezésében.
Megnyílt a hivatalos honlap!
A mai bejelentéssel egy idõben megnyílt a Cross Racing Championship hivatalos honlapja is, ahol a játékról magyar és angol nyelven rengeteg információt, képet és videót találhattok!
Látogassátok meg a www.crc-game.com honlapot, és tekintsétek meg az új képeket és videókat!
www.crc-game.com
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Tehát, ha lemész a jobb elsõ kerékkel a betonról a fûre, akkor az más hangot ad a sebességtõl, csúszástól meg ilyesmiktõl függõen!
Ja és talajtípusonként változóak a hangok.
Így jó lesz?

Þór vígi þessi rúnar
Eddig minden jatekban - elvileg, szinte - ugy mukodott a kerek-csuszas hang, hogy ha csuszik, akkor "lejatsza" azt az egy hangot, esetleg csatornakra bontva.
De lenne egy jobb😊) Eddig csak egy jatekban lattam (vagyis halottam😊), hogy ugy oldottak meg (elvileg, vagy csak ugy szeretnem😄), hogy csak egy hang van, de kerekenkent, csatornara bontva (jobb-ball, elol-hatul), es a csuszas milyensegetol fuggoen altoztatja a program a hangeroseget, hangmagassagat, mod-jat stb. Pl. elore csuszas, oldalra csuszas, kiporges, persze eroktol, sebessegtol fuggoen, kerekenkent szamolva. Eleg komoly hangefektet tud igy nyomni a program, mar egy egyszerubb kanyarban is.
Nem beszelve az informacio tartalmarol!!!!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hát ez jó hír, jöhet még kép, meg most már videjó is, van végre normális netem 😊
A külön site is jó hír, mert ez azt jelenti, hogy már nagyjából készen van a támogatás koncepciója is. Ha már site-ot is lehet húzni rá. 😊 No meg ott azért lassan lehet feltüntetni a kiadót is. 😊
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Advanced infó! Készül a játék ezerrel.
Screenshotokra és videóra is sor kerülhet még. Készül az új szájt a játéknak. Zsír lesz naon! Fanta csinálja! (HotelSinus power! Atomkemény tunning! (feszt megy a tesztoszteron, teszt a flaszteron) Kicsit elkalandoztam).
Nálunk minden jól halad, lassan a finisben vagyunk!
Þór vígi þessi rúnar
A modolhatóság viszont csak több kárt csinál mint hasznot, hogyha az online támogatásba nincs egy megfelelõ rendszer beépítve. (Insane) Persze tudom, hogy az a játék nem volt eredetileg modolhatónak szánva, de annak sem volt utolsó 😊
És végül, szerintem a jó stratégia lényege nem az, hogy megcélozzunk egy minél szélesebb réteget, hogy a hülyegyerek is megvegye, meg aki ezt szereti, meg aki azt, mert akkor mindegyiknek a szemében csak egy harmadrangú játék lesz. El kell határozni, hogy kiknek szól a játék, és azoknak a legtöbbet nyújtani, hogy az ott legyen a topon. Én például ha grafikát akarok, akkor nézem a TV-t, ha tökéletes törést akarok, akkor összetöröm a saját autóm 😊, ha rally nevet akarok, akkor kitapétázom a falat, de ha játszani akarok, akkor a jó koncepció és kivitelezés a lényeg. (azta milyen demagóg vagyok 😊, megyek a Heti7Hetes-be 😊)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Talan ha kesobb jon ki, sikerul jobban osszerakni (sebesseg, bug nelkuliseg), sikerul megfelelni egy szelesebb jatekos tabornak (arkad, szim beallithatosagok), korrekt, egyszeru(bb) MOD-olhatosag, es foleg egy nagyon jo, minimum 4 jatekos online jatszhatosag!!!
En speciel szim-et szeretnek, sok-sok beallitassal, korrekt cockpit nezettel, allithato pilota pozicioval-dinamikaval, jo online tamogatassal stb.😊) Egy jatekos "terepes" szim mar van (RBR). De normalis tobbjatekos (AI-online) meg nincs.
Bar almodik a nyomor, de jo lenne mar egy NR szintu online tamogatasos (sebesseg, stilus, szolgaltatas stb.), komolyabb verseny jatek "terep" kategoriaban is.
na de mikor?valaki tud rolla valamit?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.