Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig optimista voltam és eddig minden rendben is volt 😊
Nekem a 20. patch után már semmi bajom az SLRR el 😊
a Controls ba, NzzN igazad van
Nyiri: az SLRR megelõzte sajnos vagy nem sajnos a korát, ezért nem láthatunk hasonló próbálkozást sem. Megfelelõ hátérrel korszakalkotó lett, így csak a fanatikusoknak lett az, mert csak õk játsz(unk) vele.
Az SLRR a nagy gépigény és a bughegyek lett amilyen, ami egyetlen dologra vezethetõ vissza, mégpedig a "túl" részletes autókra (meg a rövid fejlesztési idõre, a kiadóra, meg a...). Minden alkatrész élt az autókban, a gépnek sokat kellett számolnia ráadásul pontosan és valóságosan, a város azért nézett ki ahogy. De erre már a fiúk is rájöttek láthatod a képeken, hogy mostmár egyszerûen szólva "egy tömb" az autó... megkeresték a kompromisszumokat...
Szóval sztem nyugodtan lehetsz optimista, de persze én is realista vagyok vagyok és hiszem ha a saját gépemen látom. A lényeg, hogy pozitívan állj a játékhoz. Szuuuuzáááá! 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Várom a demót ezerrel, remélem lesz LAN benne és akkor nyomjuk majd itt a munkahelyen 😊
ha kijön a full, akkor meg majd berakom a "szükséges szoftverek" listájába, amit meg kell venni a cégnek 😊
most láttam a videót, a belsõ nézetest.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááÁÁÁÁÁ
sztem nagyon király, a mûszerfal, a fószer él, a kormány tükrözõdik a napfény vakít a kerek csikorognak
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááÁÁÁÁÁ
ennyi comment 😊
mopst csurog a másik
majdcsak ir vki egy lobbyt a játékhoz... álá RBR. HA lesz online, és a demo is korrekt lesz, megesküszöm ezt kérem karácsonyra! 😄
Forza.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Szerintem a fizika, toresek, alkatreszek egyebek miatt lenne huzos. Pl. a FlaOut-ban sem lesz. Bar ott egy kicsit mar durvabba kornyezeti fizika, legalabb is a mennyisege (tonnaszam a gumik meg a faronkok😄DD)
Magyarítás:
- a játék teljesen magyar lesz, magyar menüvel, magyar tuningleírásokkal, és magyar beszédekkel
MOD
- a modolhatósághoz csak annyit, a 813-as hozzászólás nem lenne rossz, de egy jármû alakjából nem lehet a teljesítményét megjósolni, Láttam én már 230 LE-s Ladát. Az aerodinamikát persze a felületekbõl és a beesési szögükbõl számolja a program, és ez könnyen modellezhetõ.
Törés:
A kaszni is és az egyes alkatrészek is törnek, illetve fityegnek, vagy leeshetnek. Egymásra hatnak is, így ha egy elsõ lökhárító alaposan behorpad, akkor az továbbadja a torzulását az õt hordozó kaszninak is, és alatta a kaszni is torzul(hat).
lenne egy kérdésem mégpedig a törés modellel kapcsolatban. a karosszéria is törik, behorpad a tetö, esetleg leszakad, szal az egész gyürödik vagy csak különbözö darabok szakadnak le? (képeket még nem ugazán néztem 😊
Például egy autómodelnél ki kéne tudni jelölni az autó motorterét, és annak mérten lehet kiszámolni rá a maximum motorteljesítményt, valamint légellenállást számolja-e a amotor a tényleges mod autókra. És hasonlók...
Most arra gondolok, hogyha nem lett volna érthetõ, hogy az online játékot is tönkreteszi (ahogy tette az 1nsane-ben is) hogy készülnek olyan autók a játékhoz, hogy mondjuk egy nagy fekete rajzlap élére állítva és 250-nel repeszt a pályán. Kis mini BMW és letolja az útról a 8x8-at.
Vagy legalább azt lehetne, hogy az irreális modelleket megjelölje a játék, és külön kasztot kapjanak a reális modellektõl.
Persze tudom, hogy be is lehetne tiltani a mod autókat az online játékon, meg megoldhatják a játékosok is, csak jó volna, ha ehhez kapnánk valami segítséget, támogatást a játéktól.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
ne is mond, mindengol a sok "csillogovillogo-oriáskerék"-buher ... 😞 pedig a hardwireden normális a szinvonal, kivétel amikor autos játékrol van szo ... 😄
Forza.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
autóból meg lehet akármilyet csinálni. csak, és kizárólag 2 féle márkából lehet válogatni..loál.

Mondjuk a CRC programban pl. egy jó pályaszerkesztõ aranyat érne...

THX! Nekem nagyon tetszik a render engine, szerintem sokkal jobb, latvanyosabb mint a high-tech szarok mostanaban!!! Ha lenne software-es sutaration, en meg azt is lejebb huznam😊))
akkor annak a hangja magyar lesz? és az utolso kérdésem irtátok hogy lehet majd uj autokat csinálni bármilyet lehet majd csinálni pl:lada trabant stb.
1) A kontrasztosito effekt kikapcsolható, és az Invictus-on belül is van akinek tetszik, és nem hajlandó kikapcsolni a gépén, és van, aki állandóan kikapcsolva tartja. Ízlés dolga. Nekem tetszik, mert ettõl nem olyan "számítógépes" a dolog. Ugyan ez érvényes a noise effektre is, amitól elmosottabb és nem annyira penge éles a kép.
2) A Motion blur csak menet közben jön ki igazán, majd a demóban mindenki kipróbálhatja.
3) A polygonszámról meg csak annyit, hogy ez nem csak Rally program, és van, hogy 8 autó nyomul egyszerre a pályán. Így 1/8-ad polygon jut egy kocsira, mint amit egy "csak egy autós" rally játékban ki szoktak rakni. De így is van kidolgozott futómûtõl kezde, leeshetõ és fityegõ alkatrészek, és részletes belsõtér.
Üdv,
Kozák Tamás
Invictus
Kissé elsõ ránézésre mintha valaki egy photoshop, egy autókatalógus és egy CRC pályashot keverékét mutatná. Mozgás közben egyáltalán nem tûnt fel.
A képeidhez: A mélyélességig nagyon rendben van, szép és reálisabb hatást kelt, de a motion blur-t jobb a szemre és a magas FPS értékekre bízni, megoldja az is.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Ha egyszer PC-n sikerul elerni a melysegelesseget, a legalabb 1/8-os motionblur-t akkor nagyon tuti lenne😉))
Ennel a jateknal, pontosabban a grafikai engine-nel is sok a felre ertes. "Ultra modern render engine"-nek van irva, amit sokan azonnal "szutykoznak" - nem itt - mert azonnal a texturakat, poligonokat nezik. Pedig itt a lenyeg, a minden csalas nelkuli renderen van, es a realtime efekteken.
De ugyanez ervenyes a fizikara, az AI-ra is.
Next PC upgrade: 2022
az interneted akkor miböl fizeted?
De mindegy.Mindenki azt vesz és annyiért amit akar.
Next PC upgrade: 2022
eddig 2 7végét is végigdolgoztam, pont most nem. Ajjaj.. 😊
az új képek bejönnek, nagyot üt...
ez a kedvencem...
az egész orrész leszakad... húúú.. na majd megnézem a demóban hogy is mutat mindez. Szerencsére nem kell már olyan sokat várni...

meek is aludni, joejt.
Forza.
direkt viszaolvastam, és ott oktober volt, nov.2 t értelmeztem a final kiadásának, de látom csak 20.-a ... áááá 😊
bocs. jah, meg kösz a választ 😄
Forza.
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

sztem a mozgás is rendben van az sl-után sokat fejlödött abban nem volt jo,de igazán 1ik game-ben sem találták el max az lfs ben,már csak 1 honap és hajrá😉