6775
-
#1986 alulról a 3. kép van a dobozon :)
lezengett a mostani rohanás, akkor nekigyúrom magam.
-
Akkor még pár drift közkívánatra... :)
-
A driftet?
Gőzöm sincs. Beállítottam aszt hadd szójjon. Ja, billentyűről nyomtam.
Szerintem berakom őket ide.
Majd csinálok magamnak egy honlapot, de most nincs sok affinitásom hozzá... -
persze. :)
jöhet link-ént akármennyi is.
egyébként ezt hogy tudtad összehozni?
alap nálam, hogy egy jól megcsinált hátsókerekessel, jó beállításokkal tudni kell driftelni, és nem az arcade volta miatt.
de valszeg nem szánhattam elég időt :( a beállításokra, mert nekem eltolta az orrát kifelé mindíg. :((
-
Kell még? :) -
wow képek nagyon!
nálam a - High speed drifting - az full. -
Még pár fun.
102.000 polygon-ú kerék:
High speed drifting:
Aknára futott Revo:
CRASH:
Onboard Crash:
A tetőn:
-
Egy kis vérfrissités!
A legdurvább baleset, melyet 8 hónap alatt előhoztam (a dobozon is megtalálható az egyik kép):
-
nem bírom.....
-
:)
van angol demo 1.1 is ?? akkor megint rosszat szedtem le :D
hardwired.hu/hcgamer.hu/gamestar.hu/jatekok.hu/playware.hu/sg.hu sem lenne baj, ha lehozna a demot, nameg a neves kinti szájtok ... de gondolom ezeket kár is mondanom, hisz tudja, akinek kell! az 1.0 demo után ez példaértéküen müködött ;)
aztán, pár hét mulva lehetne egy multi demo ;))
-
Lehet. -
Intezkedtem:) A BHMS-en talan mar holnap delelott kint lesz mint hir. -
egérrel lehet irányítani srácok? -
nekem is sokkal jobban bejott ez az uj demo,sot ha lesz multi is valahogy akkor meg a jatekot is meg fogom venni!
grat Invictus ! -
és még1x! kellene egy egyszerü KAPCSOLO a játékba, hogy a lámák is át tudják váltani: ÁRKÁD/SZIMULÁCIO !!! :)
sztem. -
érdekes, a santa ride a gamershellen is kintvan, de az 1.1 demo nincs ;) talán ez irányban kellene mozgolodni, hiába is van elhavazva mindenki ;) kis költséggel lehetne/KELLENE népszerüsiteni, és ezt az 1.1 demoval LEHET is!!!!! :)
ALIEN: a kinti kam nekem ugyanolyan rossz :( izé... borzalom :( -
na, az demo 1.1 bizonyitja, hogy az invictus tud játékot csinálni! ez egyszerüen hihetetlen! mintha az 1.0 egy bugos beta lett volna :(
a kormány még mindig kicsit tulérzékeny, de már nagyságrendekkel jobb, mint volt, főleg offroad modban lett kellemes érzés.
a belső nézet "benézését" végre le lehet teljesen "tompitani" - azaz kikapcsolni! ám a kamera mozog ettől még a kaszniban le és fel, teljesen dinamikusan! nem ez kell neked Alexease?
A külső nézet még mindig sz*r, ott nem vettem észre javulást, tovbbra is a kocsi seggéhez van olyan furán rögzitve! kopizzátok át a télaposbol .... ;)
Nagyon belelkesedtem... és akkor a - számomra!!! - feketeleves: párom kérdésemre, h kaphatom e ezt karácsonyra, azt felelte, hogy már megvette az ajándékom :( Sajnos későn jött ez az uj demo ...
De ha már jött, kérlek benneteket, kerülhessen ki a nagyvilágba egy angol 1.1 demo, esetleg még apro javitásokkal (1.2?), mert jelenleg nem igazán jó a visszhang, de most lehetne rajta változtatni!!! Pl. a minimum lenne, hogy a weboldalon, azaz a crc-game.hu n is az uj demo legyen kint, ne legyen ez az imageromboló összeszedetlenség ... (ahogy olvasom, ott rossz demo volt kint???) - igy nem merek senkit rávenni, h szedje le ujra, mert rosszat szed le, és az ujabb blama :(
SZERKESZTÉS:
most láttam, az irányitás részben van még egy részletes beállitási lehetőség, én csak a segitségeket kapcsoltam ki az alapképernyőn és a többi alapon maradt! gondolom itt azt a minimális tulérzékenységet is ki tudnám küszöbölni, ezexerint az sem hiba többé :)
összefoglalva mindent: WOW! -
de, irányíthatóság terén jobb az 1.1 és nekem a külsö kamera is jobban használható -
De, annyival jobb, és én reklámozom. :D
Egyébként mostanában a portálfejlesztők is másfelé kalandoznak, ők is biztos el vannak havazva így Karácsonykor, mert elég sokmindenről lemaradnak. Igaz, a Santa Ride azért ott volt mindenütt, és abban benne van, hogy van 1.1.0 demo. -
miért nincsen reklámozva az 1.1 demo ?? az 1.0-t minden portál hozta, miért nincs semmi hűhó? vagy annyival nem jobb? én most szedem ... -
morgo #1973 na kirpobaltam az uj verziot:
az FFB sokkal dinamikusabbnak igy elvezetesebbnek tunik:)
gondolom emiatt is, de sokkal konnyebbnek tunik az auto iranyitasa, meg kikapcsolt segitsegekkel is.
Az ellenfelek pedig ugy tunik kicsit le lettek butitva. Mar nem latvanyosan hullamzo a teljesitmenyuk, viszont normalon igy siman lehet oket verni.
Nekem egyre jobban tetszik a jatek.
Johet a multi ;)
-
Én is ebbe a hibába estem #1943
-
morgo #1971 jah ok. Koszi, en a crc-game.com-rol probaltam letolteni;) -
kitamas #1970 a onEscapee PC-re is megvehető az on-line boltunkból.
Elég ha a fenti bannerra klikkelsz.
-
Mintha lenne valami hasonló. Bár nem emléxem pontosan, de pár bug született ebből is... Pilóta hasonlitott néha a hosszú nyakú afrikai nőkre... vicces volt. :) -
Megvásárolható lesz az invictus online boltjában, pc-s platformra.
A bugokat kiirtottam belőle, és egy végigjátszást is készitettem hozzá.
Úgyhogy, ha elakadtok, lesz segítség is! :) -
Az a gáz, hogy én meg nem merem egyenesen nyiltan leirni, mert mivan, ha mégsem lesz. Mindenesetre tervbe van véve az online multy egy patch formájában. -
Ami meg nagyon jo lenne - ha meg nincs kesz a patch:) - egy emulalt pilota fejmozgas:) Vagyis, utviszonyoktol fuggoen fel-le mozogna, pontosabban aprokat razna az ember feje. Aszfalton termeszetesen szinte semmi, de homokban, de foleg kavicson, folden jo lenne valami latvanyosabb. Persze, ezt is jo lenne menubol 2 potmeterrel alitani (erossege, amplitudoja). Remelem nem nagyon bonyi beletenni, de nagyon jo lenne!! THX!
*** -
<OFF>
Bocs, de hátha többeket is érdekel az a pajzán gondoloat, ezért nem rejtem véka alá, nomeg ezért nem akarok új topicot nyitni, mert úgyis csak a figyelmet osztaná meg, de létezik valamilyen fizikai formában vagy egyéb módon az onEscapee beszerzése PC-re? Mert mintha PC, Amiga platform lenne, és én annak idején elég sokat kerestem kevesebb-kevesebb sikerrel, és most látom, hogy neki álltatok nagy dobra verni reklámcsík formájában az oldalon.
</OFF> -
Én a helyetekben rágyúrnék erre a Santa Ride-ra, csinálnék hozzá úgy 30 pályát, és kiadnám. De komolyan. Akkora siker lehetne belőle. Olyan rég csináltak már ilyen mesterien egyszerűen fergeteges játékot. -
http://www.invictus.hu -> letöltések -> Cross Racing Championship -> demók (95 810 067 bájt) -
Ezt nekem is sikerült egyszer abszolválnom. És soha többet. :(
Azóta is bánom, hogy nem néztem szét a kocsival a kerítésen kívüli világban. :) -
:)
fránya reményhal...
-
Ezen én is gondolkodtam, de így egyenesen nem merném megkérdezni, mert még meghalna a remény. -
Ízlések és pofonok. :) Engem jobban zavar, ha az avar helyett az eget látom, mi a fél képernyőt betölti. -
morgo #1958 tegnap letoltottem az uj(?) demot(95 783 105 bájt), de nekem nincsenek azok a menupontok, amiket mutattok. Tulajdonkeppen a regi menu van meg mindig.
Lehet, hogy bezavar, hogy fennvan a full verzio? Otlet? -
hát, ha AIval történne ez úgy hogy nem lenne visszarakás az útra, biztos állítira örülnék :)
-
Persze, ez is lehet hiba, de szerintem ez is a megoldas miatt van. Itt - valszeg - minden kamera teljesen dinamikus, vagyis nem fix kulso kamerak vannak, ezt a visszajatszasban a "kapcsolgatasukbol" latni is (pl. visszajatszasban, TV kameranal, ahanyszor "megnyojuk" annyiszor mashonnan adja a nezetet). Ez szerintem pozitivum, de persze ebben benne van, hogy sokszor lathatatlan helyre teszi a kamerat, vagy eppen objektumba:) bar kellemetlen, de szamomra nagyobb elony a dinamika, mint hatrany az objektumba, moge csuszas.
Mas jatekban palyankent fix kamerak vannak. Megnyomja az ember, es nezheti ugy ahogy van. Igy nem is hibazik, de a lehetoseg is sokkal kevesebb;)) -
ez a kacsintás azt jelentené, hogy lehet, hogy lesz majdan multi??
vá, úgy legyen!
sztem is sokat számít, főleg hogy nem csippentem az ai-t :)
-
Na igen, de csak nagyon ritkán történik ilyen, nem olyan vészes. Az viszont annál inkább, hogy ennél a pályánál rögtön így kezd. Ha betölti az ember, akkor rögtön így kezd, mert egyébként nem derülne rá fény max negyed óra visszajátszás után, hogy néha átnéz a földön. Szóval egy elegáns scripttel ki lehetett volna kapcsolni mondjuk ezt a kameraállást ennél a pályánál a meccs előtti demóban.